Dodaj do ulubionych

satelitarna?

29.02.12, 14:34
Witam,

Jaki macie stosunek teraz, do tv satelitarnej? Oglądacie czy bierzecie z przyzwyczajenia?

Właśnie wprowadzamy się z żoną do nowego domu… Po przejściach z kablówką w bloku nie mam ochoty na żadne instalowanie satelity, no ale z drugiej strony sam nie wiem. Ja prawie nie oglądam, ale żona upeira się, że musimu coś wziąć. Ja się waham, nie wiem czy jest sens wydawac jak tyle rzeczy jest w necie.. Szczególnie ze oni strasznie kreca z tymi umowami. Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • samson-najt Re: satelitarna? 29.02.12, 15:02
      Rozumiem o co ci kaman, ale warto mieć satelitę. Jakość obrazu, chociażby, głupi dziennik ogląda się inaczej. poza tym jest parę kanałów filmowych czy informacyjnych, których na mój gust net nie zastąpi. no i sport ;)
      ja mam enkę, jestem happy – brałem jakiś czas temu. teraz widziałem ze maja promocje na 12 miesięcy. jak się boisz dłuższych umów to ta jest najkrótsza na rynku, a haczyków nie ma, zapewniam po 3 latach bycia z nimi.
    • zbyszekmilanowek Re: satelitarna? 29.02.12, 15:41
      no polecali mi tą telewizję N. Szwagier ma i jest zadowolony. A ile tam jest kanalow w tej ofercie? Drogo? Wdzięczny będę za informacje, cierpliwości nie mam do szukania tego na ich stronach… Dzieci tez zaczely się upominać o telewizje…

Ale jak pisałem, mam zle wspomnienia z kablowka. Zmieniali liczbe kanalow mimo umowy, kręcili z terminami… A człowiek płacił coraz więcej.
    • ania_aniakow Re: satelitarna? 29.02.12, 16:15
      Umowami kręcą, ale ich też da się okręcić ;) spokojnie. Jak zmieniają Ci cokolwiek w ofercie możesz im powiedzieć do widzenia. Ja tak zrobiłam z Polsatem, zmienili ostatnio warunki to skończyliśmy przygodę. ;) Trzeba znać swoje prawa!
      • gregor.ltd Re: satelitarna? 29.02.12, 16:36
        JAK TO ZROBIŁAŚ Z TYM POLSATEM? TO TAK MOŻNA BEZ KAR? DO KIEDY? POZDR.
    • Gość: Charles Re: satelitarna? IP: 190.236.203.* 02.05.12, 15:47
      Film CoĹ? (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Emma Re: satelitarna? IP: *.dynamic.isadsl.co.za 31.05.12, 15:25
      Film Pirania 3DD (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Nolan Re: satelitarna? IP: 12.151.252.* 27.07.12, 14:10
      Juz mozna obejrzec film scigana (2011) online!
    • Gość: Dillon Re: satelitarna? IP: *.37.120.218.tedata.net 06.03.13, 12:18
      Juz mozna obejrzec film Bez wstydu (2011) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka