Dodaj do ulubionych

Środki na odchudzanie

23.04.12, 19:06
Witam. Chciałabym dowiedzieć się czy któraś z Was Stosowała może tabletki Actislimfa ? Ja zaczynam właśnie z nimi kurację i ciekawa jestem czy któraś jest już po ? Moja koleżanka je brała. Schudła na nich 10 kg w 3 miesiące. Więc pełna entuzjazmu zaczynam i ja. Chciałabym tylko poznać jeszcze opinie innych stosujących .
Obserwuj wątek
    • krakowskim_targiem Re: Środki na odchudzanie 25.04.12, 08:53
      próbowałam różnych środków i herbatek, raczej z mizernym skutkiem. wiadomo, podstawa to ruch i dieta, a owe magiczne specyfiki mogą tylko wspomóc ;) może warto pomyśleć o jakichś wczasach odchudzających? w jastrzębiej jest ośrodek primavera, mają w ofercie tego typu atrakcję. chyba warto spróbować, sama się nad tym zastanawiam..
    • kal_ho_naa_ho Re: Środki na odchudzanie 29.04.12, 18:55
      moje zdanie jest takie, że z takimi specyfikami to trzeba uważać, bo możesz sobie tylko krzywdę zrobić. Jak chcesz schudnąć to wybierz się do dietetyka, żeby Ci dobrał odpowiednią dietę, albo zacznij uprawiać sport. Możesz też wybrać się na jakieś wczasy odchudzające.
      • Gość: EDEK Re: Środki na odchudzanie IP: *.w109-212.abo.wanadoo.fr 29.04.12, 21:14
        nie kupuj slodkich soczkow i nie pij ,najlepsza kranowa i pita prosto z butelki bo wypijesz latwiej , minimum 2 litry,nie patrz na codzienne kawalki ciasta ,zastap jabluszkiem ,zlikwiduj kielbaski ,szyneczki i inne swinki ,biale serki i jajo na twardo zastapia te swinki,duzo ruchu ,chodzenie na nozkach a nie wozic tylki w autach ,na wczasach odchudzajacych nie dojadac kupujac na boku kure z rozna i frytki ,,,,,chciec -to moc
    • Gość: Cotta Re: Środki na odchudzanie IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.12, 21:41
      w czasie wolnym schudla? :-))
      • Gość: mm Re: Środki na odchudzanie IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 18:27
        Nie. W Czasie Wolnym sie reklamuje.

Gdyby byl skuteczny srodek na odchudzienie tylka, a nie portfela, to juz by byl slynny na calym swiecie.
    • jarecki910 Re: Środki na odchudzanie 01.05.12, 12:20
      Witaj!

Ja zażywałem te tabletki i przyniosły zamierzony rezultat. W miesiąc udało mi się zrzucić około 8kg co też uważam za mój osobisty sukces! :)

Polecam te tabletki, bo widać, ze dobrze działają.
      • krakowskim_targiem Re: Środki na odchudzanie 10.05.12, 10:10
        mimo wszystko nie wierzę w takie czary mary :) podstawa odchudzania to racjonalna dieta, najlepiej oparta na indeksie glikemicznym, czyli umiejętnym dobieraniu posiłków... w primaverze można się tego nauczyć, z tego co wiem :)
    • Gość: Nel Re: Środki na odchudzanie IP: *.icpnet.pl 17.05.12, 21:29
      Ja tam wolę nie faszerować się tą całą chemią.... Fakt, też nie mogę się doczekać aż schudnę, przeszłam na dietę białkową, do tego dużo jeżdżę na rolkach jak jest ciepło, i chodzę też na basen 2 razy w tyg. Na ten okres teraz jak jeszcze nie pozbyłam się tych zbędnych kilogramów to poprostu staram się nosić ubrania, które ładnie chowają wszystko. Zestaw przykładowy: szeroka tunika, tak uszyta by pasowała i do szczupłej sylwetki i do osoby otyłej + czarne leginsy wyszczuplające. I gotowa do wyjścia :)
    • Gość: Merrie Re: ?rodki na odchudzanie IP: *.virtua.com.br 31.05.12, 15:25
      Film Spadkobiercy (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Kathaleen Re: ?rodki na odchudzanie IP: 190.233.207.* 27.07.12, 13:30
      Film 4 13 do Katowic (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Terrell Re: ?rodki na odchudzanie IP: 190.233.207.* 27.07.12, 13:49
      Juz mozna obejrzec film Chwala dziwkom (2010) online!
    • Gość: Emilee Re: ?rodki na odchudzanie IP: 190.233.207.* 27.07.12, 14:09
      Juz mozna obejrzec film Dokad teraz? (2011) online!
    • Gość: julitkaaa Re: Środki na odchudzanie IP: *.root.com.pl 13.11.12, 08:56
      Według mnie najskuteczniejsza dieta to po prostu zdrowe odzywianie no i oczywiście aktywnosc fizyczna. Jestem zdania, ze same suplementy raczej nie wiele zdziałają. Raczej lepiej się sprawdzą jako wspomagacz odchudzania. Tutaj jest o trzech suplementach na odchudzanie;)
    • harczyn Re: Środki na odchudzanie 15.11.12, 11:35
      ja nie jestem do nich przekonana
    • Gość: Donnell Re: ?rodki na odchudzanie IP: 189.74.206.* 06.03.13, 12:09
      Juz mozna obejrzec film Paranormal Activity 3 (2011) online!
    • skyfall001 Re: Środki na odchudzanie 10.10.17, 09:13
      A po co w ogóle coś takiego stosować? To nic nie pomoże, a takie pójście na "łatwiznę" może nie dość, że nie pomóc to jeszcze zaszkodzić.
      • odczepcie_sie Re: Środki na odchudzanie 16.10.17, 15:45
        Właśnie, lepiej nie kombinować za bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka