Dodaj do ulubionych

Wątek do cieszenia się

19.12.12, 08:56
Zainspirowana watkiem Pana Ola po sąsiedzku pragnę wyrazić dziś od samego rana swą radość z następujących powodów:
- że Pan Olo dawno nie slyszany, wczoraj w telefonie miał bardzo pogodny głos
- że remont w domostwie zbliza się ku końcowi i zostaje tylko lista poprawek do wykonania, ale nic to, kosmetyką zajmę się sama:-)
Obserwuj wątek
    • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 19.12.12, 09:05
      Ojnoto ja sie ciesze w takim razie
      - ze Pani Fiorcia zalozyla Watek DCS
      - i ze Pan Olo mial pogodny glos :)
      - i ze Pani Fiorcia bedzie swietowac kosmetycznie, a nie po gruzinsku :)
      • olo53 Re: Wątek do cieszenia się 19.12.12, 10:21
        Kurzowa nie miałem przyjemności z Gruzinami oprucz skeczu , studjuje taki awas, awas wiem natomiast że przy stole są piękni
        • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 19.12.12, 11:57
          Panie Olu, to byla taka przeskocznia. Chodzilo mi o to, ze remont sie u Pani Fiorci skonczyl, wiec bedzie swietowala w wysprzatanym, znaczy po Bozemu, A nie na gruzach, znaczy po gruzinsku. A Gruzini, co tu kryc, bomba chlopaki.
          • brezly Re: Wątek do cieszenia się 19.12.12, 15:41
            To bardzo pożyteczny wątek. Cieszę się że się pojawił.
            • immanuela Re: Wątek do cieszenia się 19.12.12, 21:15
              ja się wpiszę jak mi się coś pojawi do cieszenia, tak, tak, to wtedy od razu się wpiszę :-)
              • zielonamysz Re: Wątek do cieszenia się 20.12.12, 16:40
                Przyszlam pozyczyc Wam milych i pogodnych swiąt, ale od razu pobiegalam do watku do cieszenia się.Więcej nam takich wątków:)
                Pana Olo sciskam serdecznie I Brezlyego i Imcię i wszystkich z zalozycielka na czele. Obysmy cieszyli się bezustannie.Moze tego watka w ogole nie zamykac? Niech trwa...
                • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 07.01.13, 17:39
                  Tak sie przyszlam pocieszyc, ze wszystkiego poniekad. Ze jest cos, a nie ze nie ma nic :))
                  • kanuk Re: Wątek do cieszenia się 07.01.13, 18:27
                    Indywidualne. Ale ja sie ciesze ,ze zachwyt nad stylem Audrejki H wzial i mnieu opuscil wreszcie nagle i po latach.
                    • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 08.01.13, 09:05
                      Tja?....
                      Nie znam stylu Odrej, sie przyznam. Ino wiem, ze odkad Zbyf wkleil w watek ponizej, to wole nie dotykac nawet patykiem :))
                      Dzisiaj Pies sie cieszy, ze ma duuuzo pysznych resztek, a jego skromna wlascicielka, ze chyba poswiateczne kalorie powolutku sie spalaja :))
                      • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 08.01.13, 18:12
                        A u mnie natomiast to jest jakoś tak podobnie :
                        www.youtube.com/watch?v=GQupyvjSxH4
                        • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 10:12
                          Pozytywnie popieram oraz pracuje nad wlasnie takim :)
                          Wlepilam takim, co juz tak maja :)
                          • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 10:21
                            Chyba mogę to o sobie powiedzieć, :-)
                            • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 10:33
                              Znaczy wlepic? :)
                              • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 10:37
                                Taaak :-)

P.S. Jak mi się dziś nic nie chce.....
                                • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 12:05
                                  O , to Państwo wiele razy musieli też usłyszeć pytanie :"Czego tak się cieszysz jak gupi do sera?"
                                  ;-}}
                                  • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 12:54
                                    Ojojoj, ile razy :) A ze dwa razy to mało po mordzie dostałem. Bo ktoś wziął do siebie.
                                    • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 13:32
                                      Klasyka :-} Jak człowiek się raduje, to człowieka mogą spotkać kłopoty. Że tak powiem w 3 os.l.poj.
                                      • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 13:41
                                        Ano, nigdy nie wiadomo czy komuś to nie przeszkodzi :-)
                                        • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 13:54
                                          Ano. "Śmiesz śmiać się ?"
                                          • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 14:05
                                            "Na pewno ze mnie".
                                            • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 14:24
                                              I pytanie o wiek :-}
                                              • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 14:25
                                                A najgorsze że czasami mieli rację... :-)
                                                • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 14:37
                                                  Zalecenia są takie, że nie śmiejemy się z kogoś, tylko z reakcji tego kogoś. Ale wytłumaczenie obrażonemu sytuacji, zdaje się jeszcze pogorszyć sprawę :-}}
                                                  • brezly Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 15:03
                                                    Zaśmiej się i w nogi!
                                                  • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 15:55
                                                    Nie da rady, bo wtedy zaczynam się słaniać. Na nogach. Pozostaje tylko osłaniać się.
                                                  • ewakurz Re: Wątek do cieszenia się 09.01.13, 17:37
                                                    Jak sie jest wesolej natury, to trzeba zawsze nosic ze soba slonia, zeby sie zaslonic.
                                                    A jak sie jest natury obrazalskiej, to nalezy zawsze nosic ze soba slonia, aby puszczac w trabe.
                                                  • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 30.05.13, 18:48
                                                    W związku z dzisiejszym świętem postanowiłam swe boskie ciało złożyć na plaży. Było bardzo przyjemnie, ponieważ stado uwielbianych przeze mnie jerzyków ( zameldowały się w mojej wsi punktualnie piętnastego) , wydając to swoje śrii, śrii, postanowiły jakby czegoś tam poszukać w przestrzeni nade mną. Kreśliły ósemki i inne zakrętasy.
                                                    W domu zdjęłam kostium, ą tam od strony wewnętrznej góry od bikini coś całkiem sporego sobie pełza trochę jak pająk. No to szybko za aparat, bo trza powiększyć do oglądu. Wrzuciłam zdjęcia do programu, i wyrwało mi się :" Orzesz, kurrrr cinko ! Na taką zażyłość żeśmy się nie umawiały !"
                                                    No więc cieszę się, żem naocznie poznała tego krwiopijcę jerzykowego, a który to , zwiedzając moje wdzięki, ani razu mnie nie użarł.
                                                    img837.imageshack.us/img837/1739/owady008.jpg
                                                  • zbyfauch Dla niemieckojęzycznych 30.05.13, 20:08
                                                    Fronleichnam - Happy Kadaver :)
                                                  • brezly Re: Dla niemieckojęzycznych 31.05.13, 10:22
                                                    Nie ma się czym cieszyć. Leje. Pewnie, dzień urlopu pomostowego.
                                                  • izyrider Re: Dla niemieckojęzycznych 02.06.13, 16:26
                                                    froher Liechnam- szczesliwy nieboszczyk ..to powod do radosci i nadzieji - bo przeciez komus juz sie powiodlo
                                                  • kanuk Re: Wątek do cieszenia się 02.06.13, 18:56
                                                    Na zazylosc to sie umawiamy z pielegniarko ;-)
                                                    PS : to ferajnie sie jeszcze nie udalo rozwalic Rometu ?
                                                    Fajny rower ten Wicher jest. Acht en ped. Dla niemieckojezycznych ;-))
                                                  • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 02.06.13, 19:53
                                                    kanuk napisał:

> Na zazylosc to sie umawiamy z pielegniarko ;-)
                                                    Tak. Won kurcince od luckich żył !
                                                  • izyrider Re: Wątek do cieszenia się 03.06.13, 13:28
                                                    slonce zaszlo i administretorzy spia..by NA co dzien zelowac buty :hi honey..why those balls so sweaty ?
                                                  • papuas.pionty Re: Wątek do cieszenia się 02.06.13, 20:18
                                                    kanuk napisał:
                                                    > Na zazylosc to sie umawiamy z pielegniarko ;-)

zażyłość?
                                                    za żyłom, w ość utkwiła igła oney?
                                                    bolauo?

boga ty masz zuota manna z nieba sypie siem.
                                                    a ubogim piaskiem w oczy.
                                                  • izyrider Re: Wątek do cieszenia się 05.06.13, 08:29
                                                    kanuk napisał:

>
                                                    > Fajny rower ten Wicher jest. Acht en ped. Dla niemieckojezycznych ;-))
                                                    wiekszosc ,,prawdziwych mezczyzn,, slini sie dylematem jak znalezc ,,prawdziwszych,, by nie okazal sie ,,tak prawdziwy ,, jak oni sa ./.. marzenie slinotoczne moge zaspokoic na moje wlasne ryzyko ,cieszac sie.. z ,,zatopieniem,, lub bez zatapiania ? ..albo wysuczyc np. tamponem (oj, liebling !)jak u dentysty.. mir egal, kann tun beides,leider.. ohne zu kussen..? dla niemieckojezycznych
                                                  • modliszka61 Re: Wątek do cieszenia się 13.06.13, 08:21
                                                    Alem się wczoraj nacieszyła ! Zrealizowałam bilet, który od października leżał w kredensie zamknięty na kluczyk. Brendan i Lisa dojechali do mojej wsi i mogłam uczestniczyć w najpiękniejszym nabożeństwie odkąd żyję.
                                                    Doskonałość w każdej minucie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka