Gość: Al IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 06.03.01, 11:13 Moze o tym. Sezon wiosenny za pasem. Sprzet przygotowywac, kiszke pompowac i nad wode. Oderwac sie od komputera, popatrzec na zielone (liscie a nie dolce)! Kto lowi w srodkowej Wisle i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Popo Re: Wędkowanie czas zacząć IP: 62.148.83.* 06.03.01, 13:12 Nistety nie wędkuje, ale dostałem wędkę na urodziny (?) i tak sobie myślę:Trzeba by zamoczyć kija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Wędkowanie czas zacząć IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 08.03.01, 10:19 Teraz cię nie będę uczył. Książek jest cała masa.Przeczytaj i zamocz kija - w rozumieniu wędkarskim oczywiście;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Wędkowanie czas zacząć IP: 213.25.162.* 20.03.01, 10:24 na wiosne pieknie biora klenie na woblerki.czekam tylko az sie troche ociepli i nad dunajec.pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Wędkowanie czas zacząć IP: *.pp.rzeszow.pl 31.03.01, 13:31 zeszłego roku na płytkiej, rwącej wodzie w górskiej rzece złapałem 4 karpie (na grunt, czerwony robak) to chyba nie jest normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Wędkowanie czas zacząć IP: *.solutions.net.pl 03.04.01, 21:08 a nie ma gdzies w poblizu stawuw karpiowych> a nie ma gdzies w poblizu stawuw chodowlanych?.awarie sie zdazaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Wędkowanie czas zacząć IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 13.04.01, 17:35 Tak, najwyższy czas. Przedwiośnie straciłem przez Małysza, bo zamiast nad kochanym Dunajcem spędzałem czas przed telewizorem. Dlatego utraciłem kilka wspaniałych boleni, a ile kleni. Zaoszczędziłem za to na woblerkach i gumkach. No i rozentuzjazmowałem się od nowa w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Wędkowanie czas zacząć IP: *.solutions.net.pl 14.04.01, 23:10 a z kad jestes kolego .gdzie lapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Wędkowanie czas zacząć 15.04.01, 17:14 Fajnie tak troszkie ten swój pierowotny "instynkt łowcy" nakarmić i skierować się przeciw tym krwiożerczym bestiom podwodnym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Wędkowanie czas zacząć IP: *.solutions.net.pl 26.04.01, 22:26 skoro zajmuje sie wedkarstwem tylu ludzi to nawet najwiekszy glab powinien sie domyslac ze cos w tym jest.sugerowanie mi ze popycham staruszki morduje i wogule jestem sadysta tylko dlatego ze wedkuje to jakby przegiecie .zapisz to sobie w mozgu nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia sam z pewnoscia jestes swietym mezem Odpowiedz Link Zgłoś