cedrowa_gorka i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 18:57 Gość portalu: kinia napisał(a): > chodzi mi o stalych bywalcow. co z tym zrobicie, babeczki?? no co????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:02 wytropimy i wytargamy za uszy? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:05 columbia napisała: > wytropimy i wytargamy za uszy? ; ))) :)))))))))))) hola cola Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:10 columbia napisała: > a nie? ; ))) no pewnie, że tak... drewniany i znudzony - miejcie się na baczności - idziemy po Was...!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:11 : )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:12 jak było na imprezie- opowiadaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:14 Bardzo fajnie : ) muzyka: takie jakby nowoczesne reagge z house...czy coś tam - nie znam się, ale do tańczenia super! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:15 czyli się wybawiłaś...;) a o której wróciłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:16 późno, ale nie patrzyłam na zegarek...a Ty, co porabiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:18 columbia napisała: > późno, ale nie patrzyłam na zegarek...a Ty, co porabiałaś? ...o 22 położyłam się spać - dzisiaj musiałam być w pracy od rana... jutro też pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:19 Bidulku, pracować w niedzielę...ja ide jutro na obiadek do mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:21 columbia napisała: > Bidulku, pracować w niedzielę...ja ide jutro na obiadek do mamy... chcesz mnie pogrążyć w smutku...???:((( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:25 absolutnie nie! Rozśmieszę cię: pluszowa maruda siedzi mi na kolanach i prawdopodobnie uznała, że jestem niedokładnie umyta, bo zapamiętale wylizuje szorstkim językiem moje ramię, bardzo dokładnie.... : ) jest tak z siebie dumny, że teraz zamarł z wyrazem błogostanu na pyszczku i półprzymkniętymi oczami... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:29 :)))))) ja się chyba muszę o kota postarać;))) ... to mówisz, że będą knedle...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:31 nie wiem...mama mówiła wczoraj, że może znowu pierogi z borówkami....wszystko mi jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:36 za trzy dni będzie u mnie mój plusz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:39 to też będziesz miała zabawę : ) w jakim ona będzie wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:40 w niemowlęcym;))) szczeniak... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:41 nie znam sie na psich niemowlętach..3 miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:42 2 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:41 Ty też będziesz miała zabawę przecież... będę Ci zdawać relację...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:43 super! ale będzie fajnie! taki malutki pieseczek, ciapek.... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:44 columbia napisała: > super! > ale będzie fajnie! taki malutki pieseczek, ciapek.... : ))) taka malutka marudka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:46 będzie potykać o własne łapki, sapać, kolebać.... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:50 kolebać:)) a propos - mój owczarek kaukaski jak był mały (taka puchata kulka) to tak fajnie bokiem biegał, tzn. nie całkiem bokiem;)) ale tak prawie - przekomicznie to wyglądało...potem wyrósł z niego gigant wielkości owieczki...;) ach te psiaki... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 19:52 ach te dzieci...że też muszą dorastać ; ))) z puchatych kulek wyrastaja na ...duże puchate kule... : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:02 > z puchatych kulek wyrastaja na ...duże puchate kule... :))) a widziałaś taką dużą puchatą kaukaską kulę...;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:04 nie...jak wygląda taki owczarek kaukaski? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:07 columbia napisała: > nie...jak wygląda taki owczarek kaukaski? www.psiaki.pl/hunza/ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:10 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > nie...jak wygląda taki owczarek kaukaski? > > www.psiaki.pl/hunza/ > wyglądaja sympatycznie..takie miśki : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:06 cedrowa_gorka napisała: > > z puchatych kulek wyrastaja na ...duże puchate kule... > > :))) > a widziałaś taką dużą puchatą kaukaską kulę...;)? > i nie daj Boże, żeby chciała się z Tobą pobawić lub Cię przywitać... zwłaszcza jak ktoś, tak jak ja na przykład, ma delikatne ciałko (pozdrowienia dla drewnianego;) )... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:07 może przewrócić, czy pożera od razu... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:09 Czemu osoba o delikatnym ciałku sprawia sobie psa, który zgnieść przez nieuwagę? Czy Maruda też bedzie tej rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:12 > Czemu osoba o delikatnym ciałku sprawia sobie psa, który zgnieść przez nieuwagę > ? osoba o delikatnym ciałku ma dużą rodzinę;))) >> Czy Maruda też bedzie tej rasy? nie, owczarek niemiecki długowłosy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:09 nie, no nie pożera...;) przewraca - ale bez złych intencji - po prostu jest psisko wylewne w okazywaniu uczuć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:13 mój nadał imię swojemu kaukazowi Iwan - pasuje jak ulał do tej rasy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:14 mój znajomy - miało być...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:15 ja tez czasem myślę o sprawieniu sobie psa...ale mieszkam sama i często mnie nie ma cały dzień. W przypadku kota, to nie stanowi problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:19 duża puchata kula:) kofoto.org/photopost/data/500/39sultan_hunza_29.jpg nie, to lepiej nie, jak Cię nie ma cały dzień w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:22 niezła kula...to mały niedźwiedź! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:23 piękny jest...chciałoby się od razu przytulać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:26 Jak urośnie, to wyprze cię z łóżka! Mój pluszak się rozpycha, a co dopiero taki olbrzym! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:28 columbia napisała: > Jak urośnie, to wyprze cię z łóżka! on już jest "urośnięty":) >> Mój pluszak się rozpycha, a co dopiero taki olbrzym! : ))) właśnie sobie wyobraziłam jego łapkę w Twoim oku - jako efekt rozpychania się w łózku...;) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:30 cedrowa_gorka napisała: > > właśnie sobie wyobraziłam jego łapkę w Twoim oku - jako efekt rozpychania się w > > łózku...;) > :)))) > > czyja łapkę, kota czy duzego psa? : ))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:32 columbia napisała: > czyja łapkę, kota czy duzego psa? : ))) :)))) kota:))))) a skoro już podrzuciłaś myśl - to wersja z psem też jest niezła;))) powoli będę się zbierać - idę oglądać mecz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:38 Miłego meczu ; ) mnie czeka crime night! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:41 no to miłego (czy to możliwe mówiąc o crime night) oglądania może inaczej - ciekawych wrażeń... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:42 jak na "babeczki" mamy dość nietypowe zainteresowania ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:45 columbia napisała: > jak na "babeczki" mamy dość nietypowe zainteresowania ; ))) oh, ja to ciągle słyszę... bo jak kobieta może interesować się piłką nożną i w ogóle co ja tam wiem... ... ale co mi tam... dobra lecę - hymny już odegrali... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:51 arrivederci;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: i co my, babeczki teraz zrobimy... 04.09.04, 20:52 no idź już na ten mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:28 jaki mecz i co porabiacie??? ja robie obiadek- frytki, salatka i filety z kurczaka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Ooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:10 nikogo nie ma, jaka szkoda...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Uuuuuuuu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:33 ciagle sama jestem... i sie tu nudze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walencja. Re: Uuuuuuuu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:34 Pierdu pierdu pierdu pierdu.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 22:21 :) wpadłam na chwilkę miałam dziś dosyć pracowity i zajęty dzień... jutro to samo Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 22:26 Ja tez jutro będę cały dzień poza domem pracując...teraz też trochę pracuję.. Z innej beczki: przeglądam, co ludzie piszą na forum i słabo mi się robi...skąd u ludzi taki prymitywizm i chęć dzielenia się nim?! Wpadłam z ciekawości wczoraj na forum trójmiasta...zupełnie inna jakość...co się dzieje?! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 22:31 też to zauważyłam; a najbardziej mnie bawi pseudointelektualizm wszechobecnie tu panujący i ogromna powaga - niektórzy kreują się na jakichś super-inteligentów... zauważ jakie jest podejście do tego wątku...- niektórych denerwuje to, że za dużo tu wpisów "o niczym" (wg nich) i tak dalej und so weiter and so on... cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 22:37 Kraków - miasto kultury...gdyby tylko ci pseudointelektualiści byli, to dałoby się to znieść...ale te ordynarne komentarze, puste, bezcelowe obrażanie innych, chamstwo....po co to wszystko? Niewazne...ignorujmy to i dalej piszmy nasze nudne, nikomu nie potrzebne (poza nami), pozornie pozbawione sensu dykteryjki o kotach, psach.... a propos: Folwark Zwierzęcy dzisiaj w tv1 Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 22:49 columbia napisała: > Kraków - miasto kultury...gdyby tylko ci pseudointelektualiści byli, to dałoby > się to znieść...ale te ordynarne komentarze, puste, bezcelowe obrażanie innych i jedni i drudzy obficie obrodzili na forum - choć tych drugich ostatnio coraz więcej... >..ignorujmy to i dalej piszmy nasze nudne, nikomu nie potrzebne (poza > nami), pozornie pozbawione sensu dykteryjki o kotach, psach.... :) oczywiście, ku naszej uciesze;) ... tak a propos jest taki wątek - dlaczego fk jest nudne, czy coś w tym rodzaju... i non stop jakieś krytykanctwo, że fk to już nie to samo co kiedyś (nie wiem jak było kiedyś - nie było mnie tutaj) - ale nikt nic nie robi w tym kierunku żeby to zmienić...żadnych ciekawych wątków...ja nie jestem jakąś pasjonatką forum, żeby się tym zamartwiać - fajnie mi się z Tobą czy z kimkolwiek kto się w tym wątku pojawia "roamawia" - takie miłe pogawędki:) a to ciągłe użalanie się niektórych na pewno nie poprawi wizerunku krakowskiego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 22:53 moim zdaniem, nie należy się włączać w takie dyskusje, bo tylko woda na młyn... jak będzie się głupie wątki ignorować to umra śmiercia naturalną.. Pluszowy mnie nachodzi...zrzucam...wraca jak bumerang! Strasznie dużo pracujesz! Nie wykorzystują Cię w tej tajemniczej pracy nadmiernie? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 22:56 columbia napisała: > Pluszowy mnie nachodzi...zrzucam...wraca jak bumerang! nie rzucaj marudą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) > Strasznie dużo pracujesz! > Nie wykorzystują Cię w tej tajemniczej pracy nadmiernie? ; ) ;)))) nie, nie spokojnie, nie dam się wykorzystać;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 22:59 Strasznie mnie intryguje Twoja praca ; ))) Pluszowego przyjęłam w końcu : ) ide ogladać film : ) Do jutra! Cieszę się , że nie dajesz się wykorzystywać w swojej tajemniczej pracy ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 23:01 a ja się cieszę, że przyjęłaś w końcu pluszowego;)) na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 23:04 No jak można odmówić takiej słodkiej rudej pluszowej przytulance...: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ciao:) 05.09.04, 23:04 ...no idź już na ten film;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ciao:) 05.09.04, 23:06 ide, ide...do jutra...teraz juz odchodze....juz wstaję...kot znowu tu jest...pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witam znow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:36 tu jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: witam znow... 06.09.04, 20:01 Ależ miałam pracowity dzień! A jeszcze muszę w domu pracować! Co za życie! UFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja jestem i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:06 jem sobie pyszne sniadanko - chlebek z miodzikiem i popijam pyszna kawa z pianka:)))))))))))))))))))))))))))) witam wszystkisc bardzo serdecznie:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ja jestem i... 07.09.04, 11:18 Witam i żegnam jednocześnie, bo muszę wyjść na spotkanie...ale wrócę Miło, że jesteś : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ja jestem i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:49 :))) nawzajem...a raczej ze bylas:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill Re: ja jestem i... 07.09.04, 14:08 Jestem tu zupełnie nowa! Ale podoba mi się Wasz wątek i chętnie go podtrzymam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
swing wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 15:40 niedawno wróciłam do pisania na fk miałam przerwę, bo zniechęciło mnie to o czym piszesz: bluzgi, zaczepki, krytykanctwo, wymądrzanie się itp. dlatego chcę Wam podziękować za taki "zwykły" - życiowy i przyjazny - wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 16:14 Cieszę się,że podoba Ci sie nasz wątek. Zapraszam Cię gorąco do właczenia sie... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: wtrącę się tylko na chwilę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:23 witajcie wlasnie wrocilam do domku i ...jestem... ktos jest jeszcze, Columbia..??? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 19:26 Wygląda na to, ze tylko ja jestem : ( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:34 witajcie (jeżeli ktoś w ogóle teraz jest...;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:48 No wreszcie jesteś! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:48 ...jakby co, to czekam na Cię Cola;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:49 ooo, a myślałam, że będę czekać i czekać... stąd ten pościk wyżej;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:50 No gdzie Ty się włóczysz, dziewczyno!? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:52 columbia napisała: > No gdzie Ty się włóczysz, dziewczyno!? ; ) oj, wczoraj jak wróciłam do domu to tylko miałam ochotę pójść spać... wybaczysz mi;)))))))))))??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:53 no ....doobraa.... masz już Marudkę w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:55 nie - pojutrze...:))) widzę, że jakieś nowe miłe osóbki się zaistniały w wątku:) szkoda, że tak krótko...:( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:57 cedrowa_gorka napisała: > nie - pojutrze...:))) > > > widzę, że jakieś nowe miłe osóbki się zaistniały w wątku:) > szkoda, że tak krótko...:( jestem pod wrażeniem tego co sma piszę:)) się zaistniały najpierw chciałam napisać się pojawiły, potem ,że zaistniały... i mamy "słowotwór":) > > Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 20:59 o rany... sma = sama ;) jeden dzień nieobecności w wątku i oto rezultaty...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 21:01 Zobaczymy...Maggie znam osobiście, ale chyba nie będzie częstym gościem...forum jej nie wciąga... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 21:03 columbia napisała: > Zobaczymy...Maggie znam osobiście, ale chyba nie będzie częstym gościem...forum > > jej nie wciąga... mówisz o tej Maggie od Morrisona;)? a tak na poważnie - znacie się z poza fk? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 21:08 Powaznie, znamy się poza fk. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 21:09 widzę, że znasz tę piosenkę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: wtrącę się tylko na chwilę... 07.09.04, 21:14 columbia napisała: > widzę, że znasz tę piosenkę : ) ano:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka maggie m'gill... 07.09.04, 21:21 zaśpiewajmy sobie razem;))) The Doors Maggie M'Gill "Miss Maggie M'Gill, she lived on a hill Her daddy got drunk and left her the will So she went down, down to Tangie Town People down there really like to get it on Now if you're sad and you're feeling blue Go out and buy a brand new pair of shoes And you go down, down to Tangie Town 'Cause people down there really like to get it on Get it on Illegitimate son of a Rock n' Roll star Illegitimate son of a Rock n' Roll star Mom met dad in the back of a Rock n' Roll car Well, I'm an old blues man and I think that you understand I've been singing the blues ever since the world began Maggie, Maggie, Maggie M'Gill Roll on, roll on, Maggie M'Gill" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: maggie m'gill... 07.09.04, 21:24 No, no! : )))) jestem mile zaskoczona, niestety nie chciałabyś słyszeć jak śpiewam - koszmar : ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: maggie m'gill... 07.09.04, 21:52 no to razem stworzyłybyśmy niesamowite duo;))) plus kot;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: maggie m'gill... 07.09.04, 21:56 cóż od Jima lepsze nie będziemy ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka jak rozpętałem... 07.09.04, 21:13 właśnie w międzyczasie / może to złe określenie, bo "międzyczas" jest zarezerwowany na pluszowe marudy;) / oglądam jak rozpętałem II wojnę...:) kurcze - tyle razy już oglądałam i w ogóle mi się nie znudziło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jak rozpętałem... 07.09.04, 21:15 przełączyłam sobie, ale są reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:17 Kupiłam mu dzisiaj myszkę do zabawy...co tu sie działo - szaleństwo!!! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:19 columbia napisała: > Kupiłam mu dzisiaj myszkę do zabawy...co tu sie działo - szaleństwo!!! : ))) ale jaką myszkę? ??? ?? ? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:22 oczywiście, nie żywą! Myszka jest z futerka i ma w środku coś, co piszczy, jak nacisnąć...kot bardzo lubi sie nią bawić.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:24 columbia napisała: > oczywiście, nie żywą! Myszka jest z futerka i ma w środku coś, co piszczy, jak > nacisnąć...kot bardzo lubi sie nią bawić.. uff, ulżyło mi ;))) jak to MIŁO, że UMILASZ życie PRZEMIŁEMU pluszakowi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:25 Strasznie się natrudził w tej zabawie i teraz leży padnięty na łóżku! Drzemie.. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:51 przepraszm za chwilowy mój niebyt;) poszłam coś przekąsić... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:52 przekąsić, to mało powiedziane ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:58 :))))))))) eee nie, powoli jem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 21:59 a nie za późno na jedzenie, ponoć na noć to niezdrowo ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 22:01 columbia napisała: > a nie za późno na jedzenie, ponoć na noć to niezdrowo ; )) ja też i przed północą jadam:) jakoś mi to nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Maruda i myszka : ))) 07.09.04, 22:04 oj, ja dbam o linię... cholera! na myśl o jedzeniu ślinka mi pociekła....ale twardym trzeba być... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu:) 07.09.04, 22:06 wygląda na to, że drew i znudz nas na dobre i na złe opuścili...:(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:08 Zastanawiam się, czy nie wspominali coś o urlopach...Wydaje mi się, ze mieli, kazdy z osobna oczywiście ; ) jechać na urlop...można by przeszukać posty... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:09 columbia napisała: > Zastanawiam się, czy nie wspominali coś o urlopach...Wydaje mi się, ze mieli, > kazdy z osobna oczywiście ; ) jechać na urlop...można by przeszukać posty... nie wiem jak znudzony, ale drew dopiero co zakończył krótki bo krótki, ale jednak urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:18 ... albo przeszukujesz posty, albo poszłaś coś zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:20 znajomy zadzwonił A Drew pisał, że najpierw urlop krótki, a potem we wrześniu dłuższy- to pamiętam..co do Znudz. to nie wiem...pewnie niedługo wszystko sie wyjaśni... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:22 columbia napisała: ...pewnie niedługo wszystko sie wyjaśni... > ; ) jak to tajemniczo zabrzmiało...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:23 Oni zawsze wracają...gdzie im tak dobrze będzie? ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:25 columbia napisała: > Oni zawsze wracają...gdzie im tak dobrze będzie? ; )))) oni zawsze wracają - skąd to stwierdzenie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:26 ...ot żarcik... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: natychmiastowa zmiana tematu - nie o jedzeniu 07.09.04, 22:32 columbia napisała: > ...ot żarcik... ; ))) ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka a propos wypierania z łóżka... 07.09.04, 22:13 tak mi się skojarzyło w związku z naszą przedwczorajszą rozmową... kofoto.org/photopost/data/500/39isztar_001-med.jpg kofoto.org/photopost/data/500/39isztar-med.jpg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a propos wypierania z łóżka... 07.09.04, 22:22 cedrowa_gorka napisała: > tak mi się skojarzyło w związku z naszą przedwczorajszą rozmową... > > > kofoto.org/photopost/data/500/39isztar_001-med.jpg > kofoto.org/photopost/data/500/39isztar-med.jpg > > ;))) UWAGA!!! NIEDŹWIEDŻ NA WOLNOŚCI!!! : ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta dobranoc wam...chyba ide sie polozyc, a potem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:33 moze spac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: dobranoc wam...chyba ide sie polozyc, a potem 07.09.04, 22:34 Gość portalu: greta napisał(a): > moze spac:))) no wiesz co greta - cały czas siedziałaś w ukryciu i nic się nie odzywałaś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Greto, 07.09.04, 22:36 nie mamy szczęścia, wciąz się jakoś rozmijamy... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:43 columbia napisała: > zeszłyśmy na dól i co dalej? obyśmy na samo dno z tej nudy nie wpadły...;)))))))))))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:44 nudy dno.....a co też tam może być? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:46 columbia napisała: > nudy dno.....a co też tam może być? ; ))) nie wiem, jeszcze tam nie byłam...;) a co robi plusz - czy pomaga Ci w sprzątaniu (no wiesz, ten stół), czy przez tę mysz się zaniedbał...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:48 Marudził, jak to maruda...musiałam go na klatkę schodowa wypuścić...mysz porzucona lezy...ja mam chwilę spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:49 columbia napisała: > Marudził, jak to maruda...musiałam go na klatkę schodowa wypuścić...mysz > porzucona lezy...ja mam chwilę spokoju... o tej porze...? drzwi zamykaj. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:52 no juz to zrobiłam...ktoś szedł, więc jak się domyślasz, odważny inaczej wpadł do mieszkania...teraz czai sie pod łózkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:54 czy on aby nie ma zbyt wiele stresu na codzień...? co spacer to powrót z przerażeniem;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no ja jestem:) 07.09.04, 22:59 Nie ma nic innego do roboty...nudzi sie (tak ja my) ....pisałam Ci kiedyś - koci potencjał strasznie się marnuje... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: no ja jestem ale juz mnie niema... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:59 dopiero teraz zajrzlam tu taj, nie ukrywalam sie..przeciez jak jestem tu- to zawsze sie osdzywam.... papapa Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem ale juz mnie niema... 07.09.04, 23:00 Gość portalu: greta napisał(a): > dopiero teraz zajrzlam tu taj, nie ukrywalam sie..przeciez jak jestem tu- to > zawsze sie osdzywam.... > papapa do jutra w takim razie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka ja też idę spać... 07.09.04, 23:01 jutro muszę przed szóstą wstać... dobrej nocy wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ja też idę spać... 07.09.04, 23:02 No to dobranoc....ja też sie zbieram w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no ja jestem ale juz mnie niema... 07.09.04, 23:00 Wpadłaś i juz się żegnasz? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: no ja jestem ale juz mnie niema... 07.09.04, 23:02 columbia napisała: > Wpadłaś i juz się żegnasz? ; ) a teraz do kogo mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Ale w tej sytuacji... 07.09.04, 23:08 dobranoc Cedrowa_Górko i Greto i innym, co czytaja, ale nie piszą.... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill dziendobry 08.09.04, 09:03 dziendobry!udało mi sie dostac w koncu na to forum!to jest okropnie skomplikowane! czy sosny to fajne drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill dziendobry 08.09.04, 09:10 chyba jednak jesieni nie da sie powstrzymac silna wola! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: dziendobry 08.09.04, 10:00 Fajnie, że jesteś. Ja niestety jestem umówiona z klientką o 10.30...ale do tego czasu moge pogadać. Na tyle, co pamiętam to sosny są miłe ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: dziendobry 08.09.04, 10:04 Jesień da się powstrzymać siłą woli, tylko trzeba się starać! Wieczorem forum lepij chodzi - wczoraj to sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill mile sosny 08.09.04, 10:05 strasznie powoli to chodzi...moj jacus sie ze mnie smieje ze jestem stara swatka!!!ale postanowilismy ze sie umowi z s. tak niby po nic i wybada sytuacje!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: mile sosny 08.09.04, 10:07 To miło z jego strony. Bo może po prostu S. nie ma ochoty, albo co...to po co robić zamieszanie...wczoraj dzwonił W. Wypytywał sie o życie osobiste...drąży go .... Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill Re: mile sosny 08.09.04, 10:14 w. olej!niech spada!z takimi jak w. to mysle ze nigdynic nie wiadomo...a co do s. to wlasnie to chcemy wybadac ale ja stawiam na wydyganie przed fajna laska;-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: mile sosny 08.09.04, 10:17 : ))) Czy J. potrafi być dyplomatą?! Boję się takich męskich rozmów : ))) Juz sobie to wyobrazam. S. moze się na dobre wystraszyć! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill Re: mile sosny 08.09.04, 11:04 chyba juz poszlas na tospotkanie....jak wrocisz to sie odezwij moze jeszcze bede!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta witam serdecznie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:11 Columbio, wpadlam tylko po to by sie z wami przywitac, a nie moglam dlugo zostac!!!!!!!!!!! Za to teraz jestem, ale po wasani widu ani slychu...czyzbym sama tu byla....??? uuu...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:29 to dobrze, co porabiasz dzisiaj Columbio... bo ja to co zawsze...:( wychodze rano , wracam , siedze na necie i sie ucze, a czasem gdzies wychodze...co za monotonia...uuuu gdyby nie ten egzamin...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:18 20,....uuuu Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem : ) 08.09.04, 15:38 Uczysz sie bez przerwy, z tego co piszesz, to napewno zdasz! To ostatni termin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:43 mam nadzieje ze nie....zerowka i pierwszy termin byl, teraz to drugi termin- moze jeszcze trzeci jest...i wcale sie tak bardzo nie ucze, bo za cholere mi sie nie chce...ale bede sie uczyc...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem : ) 08.09.04, 16:05 Nie zazdroszczę Ci, ja strasznie nie lubię się uczyć...to po prostu męka dla mnie...na szczęście studia mam już za sobą...ale postanowiłam zrobić prawo jazdy...wiec też czeka mnie nauka.. : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:21 ja je zrobilam jakies dwa lata temu...uffff i juz nigdy na Koszykarska sie nie wybiore...ale mialam stres...ale zdalam za pierwszym razem...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Jestem : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:48 ale przeciez nie wazne kiedy, zawsze mozna zrobic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem : ) 08.09.04, 17:46 Będę się starać...ale skończmy ze stresującymi tematami : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta ja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:56 wogole bede juz konczyc, bo ide sie uczyc...papatki tobie Columbio...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ja.. 08.09.04, 18:00 No to ucz się, żebyśmy mogły być z Ciebie dumne! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Mało kto nas odwiedza ostatnio... 09.09.04, 12:06 cicho tu i pusto..... Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mcgill Re: Mało kto nas odwiedza ostatnio... 09.09.04, 12:08 hej!dzisiaj znowu jest pieknie! bylam wczoraj przypadkowo w lesie i spotkalam drzewo - sosne! konieczna rozmowa! moze jednak gg? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Mało kto nas odwiedza ostatnio... 09.09.04, 12:36 a ty jaki masz numer gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:31 Witam serdecznie...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 09.09.04, 12:40 witam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 16:14 witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! IP: *.veranet.pl 09.09.04, 16:18 Nastały czasy Światła.:).Odebrałem kompa z serwisu-(Zwróćcie uwagę na moją piękną słowiańską czcionkę):) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! 09.09.04, 16:36 No coś podobnego! Tak sie właśnie zastanawiałyśmy, co się z Tobą działo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! IP: *.veranet.pl 09.09.04, 17:03 Witaj,teraz przepraszam w pełni chwały powrócę o 20...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! 09.09.04, 17:11 potrzebuję męskiej porady ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 17:59 witaj drewniany.... dzisiaj jest mi smutno, przyszlam sie ponudzic...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! 09.09.04, 18:20 Witaj, Greto...niestety jestem tylko ja ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:31 to dobrze ze choc ty...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! 09.09.04, 18:32 Uczysz się? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Alleluja!.Drewniany powraca w chwale!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:52 zaraz bede... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Żegnajcie kochani.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:32 ja ide sobie- pouczyc sie.... acha, podrowienia dla drewnianego ode mnie.... papa Columbio... :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam:) IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:11 Witam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:13 Witam : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:16 Cześć.:).Co słychać w ten chłodny wieczór?:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:18 Praca...praca...tv....nic ciekawego...chociaż dziś "Śniadanie Mistrzów" w TV : ) A u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:20 U mnie nic ciekawego.Właśnie zaszczycam ludzkość moją obecnością w necie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:24 No dawno Cię nie było... Mam pytanie: co należy zrobić, jeżeli wykorzystało się faceta i on czuje się wykorzystany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:26 Nic nie zrobic.Po prostu-miało biedactwo pecha i już... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:32 jesteś okrutny! Chce go jakoś przeprosić ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:34 Wybacz,ale trudno mi przez internet wczuć sie w specyfikę sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:36 ok. sama coś wymysle...faktycznie- nie moge opisywać całej sytuacji...a półsłówkami nie da sie tego opisać.. ; ) Co porabiałeś w czasie, kiedy Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:38 Co robiłem?...nic ciekawego,chodziłem do pracy.To co zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:38 Czyżbyś był dziś nie w humorze? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:40 A po czym wnosisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:45 Takie odnoszę wrażenie...bo nie po tonie głosu ; )) Tak mi sie zdaje, jakbyś był w niezbyt żartobliwym nastroju...no sama nie wiem, może się mylę... Może powinnam podrzucić Ci jakiś "pikantny" temacik do rozmowy? ; )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:51 Humor mam dobry.A co to za "pikantny" temacik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 20:53 cały czas staram sie coś wymyśleć...może Ty coś podrzucisz ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 20:57 Wiesz...chwilowo nie mam ochoty na "pikantne" rzeczy.Chyba chory jestem,czy cuś;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 21:11 Czyli coś jednak jest na rzeczy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:12 Taak?.I kto tu tylko o jednym mysli,może ja?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:13 O w telepudle leci "M jak Musztarda"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 21:20 Ja nigdy nie ukrywałam, o czym najczęściej myślę : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:20 O pomyłka-to "Na wspólnej":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:22 Tylko nie mów,że myslisz o tym samym;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: 09.09.04, 21:29 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Tylko nie mów,że myslisz o tym samym;) czyli o czym? o tym samym , co Ty? A o czym Ty właściwie myślisz? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Żegnajcie???.Przecież ja właśnie teraz witam: IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:41 A nie o tym samym co Ty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Drew, 09.09.04, 22:12 oglądasz serial, czy poszedłeś spac bez pożegnania? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: oczom nie wierzę...;) 09.09.04, 21:52 columbia, co to za historie z wykorzystywaniem facetów???;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka a tak poza tym... 09.09.04, 21:42 dzień dobry Wam:) przepraszam za post powyżej - to z wrażenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: a tak poza tym... IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:49 Witam:..Wszystko rozumiem,po prostu zostałas wręcz powalona moją obecnością:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a tak poza tym... 09.09.04, 21:54 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Witam:..Wszystko rozumiem,po prostu zostałas wręcz powalona moją obecnością:))) > mało powiedziane;)))) ręce mi się trzęsą - stąd te wielokrotne posty...;) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:53 Tylko dlaczego tak późno?.Ja bede sie powoli zwijał... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 09.09.04, 21:55 a gdzie jest Columbia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:57 Chyba poszła zobaczyć ,czy myśli o tym samym co ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 09.09.04, 22:00 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Chyba poszła zobaczyć ,czy myśli o tym samym co ja:) :) a powiedziała czy wróci dziś jeszcze - bo nie wiem czy na nią czekać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 22:02 Nic nie mówiła-nagle ja "wsysło":) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 09.09.04, 21:57 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Tylko dlaczego tak późno?.Ja bede sie powoli zwijał... w kłębek;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 21:59 Nie wiem czy w kłębek-sypiam w pozycji:"Chaotyczny rozrzut ciała":) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 09.09.04, 22:02 Gość portalu: drewniany napisał(a): > Nie wiem czy w kłębek-sypiam w pozycji:"Chaotyczny rozrzut ciała":) to musisz mieć duuuuże łóżko...chyba dobrej nocy w takim razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : IP: *.veranet.pl 09.09.04, 22:04 Dzięki,nawzajem dobrej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:06 żeby później pretensji nie było, że się włóczę gdzieś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:15 O boże jak a ja głupia! Nie zauważyłam, ze przeszły posty już na kolejną stronę...i czekam i czekam : )))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:16 columbia napisała: > O boże jak a ja głupia! Nie zauważyłam, ze przeszły posty już na kolejną > stronę...i czekam i czekam > : )))))))))))))))))))))))))))))))))) to fajnie bo ja na Ciebie czekam, a Ty sobie gdzieś tam w górze na drewnianego czekasz, który już śpi...:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:19 Mam stres związany z praca....cały czas pracuję na komp., a miedzyczasie kukam na fk...a tu nie ma odpowiedzi...wię wracam do pracy... i tak w kółko...dopiero przed momentem zwróciłam uwagę, że coś przegapiłam : )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:20 columbia napisała: > Mam stres związany z praca....cały czas pracuję na komp., a miedzyczasie kukam > na fk...a tu nie ma odpowiedzi...wię wracam do pracy... i tak w kółko...dopiero > > przed momentem zwróciłam uwagę, że coś przegapiłam > : )))))))))))) lepiej poźno niż wcale...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:21 przynajmniej sobie z Drew pogadałaś ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:23 columbia napisała: > przynajmniej sobie z Drew pogadałaś ; ) eee tam, od razu jak przyszłam poszedł spać - chyba go nudzę bardzo...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:25 Musi się wdrożyć...daj mu czas...mnie też się wydawało, że jakiś "nie swój" dziś.. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:27 ja w końcu jutro mam wolne... uff, ciężki miałam tydzień... a jak Tobie minął? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:28 duzo pracy, dużo stresu...szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:30 columbia napisała: > duzo pracy, dużo stresu...szkoda gadać... o właśnie - idealny slogan:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:34 >Mam pytanie: co należy zrobić, jeżeli wykorzystało się faceta i on czuje się wykorzystany? ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:35 powaznie, tym razem to nie żarcik... Nie miałam urlopu, a teraz wszystko "zwaliło mi się na głowę"...czas ucieka i to mnie przeraza... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:39 a czy to było z premedytacją?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:41 nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:42 columbia napisała: > nie rozumiem? mam na myśli to (jakiekolwiek w formie) wykorzystanie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:47 Aaaaa...oczywiście, że tak...to było wykorzystanie, jak by to powiedział Drew, "w innym kontekście"... ; ) on doszedł do wniosku, że potraktowałam, go jak zabawke i sie obraził... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:53 no i kolejny stres...co zrobić, zadzwonić, napisać mail, gadugadu...na gadugadu go nie ma, albo sie ukrywa przede mną...zadzwonić nie mam odwagi...poczekam do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:54 może nie będę zbyt miła, ale skoro od początku wiedziałaś jak to się skończy to dlaczego się teraz tyma martwisz - jedno drugiemu zaprzecza... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 22:56 jeżeli już to osobista rozmowa, a nie jakieś tam maile czy gg Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:00 i patrzę, czy odpowiedział coś...ale nie.. wiem,że osobista rozmowa jest najlepsza...ale dygam sie...nie ma komórki, muszę zadzwonić do domu...stres... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:05 będę szczera - osobiście uważam takie postepowanie za trochę niedojrzałe... spotkaj się z nim i wyjaśnij wszystko - jeżeli nie daje Ci to spokoju - i nie rób tak więcej... to tylko moje zdanie i nie gniewaj się na mnie jeżeli Cię uraziłam - nie mlałam takiego zamiaru - po prostu takie jest moje zdanie na ten temat - mam swoje zasady i się ich trzymam peace:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:07 nie mam Ci tego za złe, każdy moze mieć zasady jakie chce... moze nie jestem dumna z siebie, ale też nic takiego złego sie nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:09 columbia napisała: > nie mam Ci tego za złe, każdy moze mieć zasady jakie chce... no i fajnie:) a jak tam pluszak? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:13 na szcęście śpi : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:14 columbia napisała: > na szcęście śpi : ) no to my też chodźmy spać...:) będziesz jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:17 pewnie tak...ja jeszcze posiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:19 columbia napisała: > pewnie tak...ja jeszcze posiedze... no to miłej pracy i potem kolorowych snów i do jutra:)) pa p.s. ucałuj marudę na dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:22 fajnie, ze masz wolny dzień : ) do jutra, w takim razie : ) pluszowy burzy się na całowanie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:24 columbia napisała: > fajnie, ze masz wolny dzień : ) w związku z tym pewnie wcześniej tu zaglądnę... > do jutra, w takim razie : ) > pluszowy burzy się na całowanie : ) burzy się ?? czy budzi się:)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:26 burzy.."nie całuj mnie, głupia kobieto"... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: columbia, czekam jeszcze na Ciebie... 09.09.04, 23:27 columbia napisała: > burzy.."nie całuj mnie, głupia kobieto"... : ))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehehe - dobre no to do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nie mam planów na dzisiejszy wieczór - nuda : 10.09.04, 10:37 nie wyspałam się..... stres zbiera żniwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Cedrowa_Górko... 10.09.04, 15:16 no i miałaś wpaść...a tu Cię nie ma...siedzę cały dzień przy komp. zupełnie sama...z kotem, który i tak śpi cały dzień w "swoim pokoju" na pawlaczu...będę jeszcze do 17.30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Cedrowa_Górko... IP: *.veranet.pl 10.09.04, 15:29 Witam.Jej nie ma ale ja jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Cedrowa_Górko... IP: *.veranet.pl 10.09.04, 15:40 No tak,teraz to nikogo nie ma.A ja jeszcze muszę zjeść obiad ,wykapać się,spakować....Ostrzegam,że nie będzie mnie cały weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 15:59 jestem już rany drewnianego nie będzie cały weekend - korzystajmy póki jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Cedrowa_Górko... IP: *.veranet.pl 10.09.04, 16:00 Urodził mi się wyjazd z ekipą.Trzeba korzystać póki jeszcze ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:01 a gdzie się wybieracie - w góry...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Cedrowa_Górko... IP: *.veranet.pl 10.09.04, 16:05 Na gorące źródła.W końcu każdy pretekst jest dobry,zeby wybyć stad na pare dni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:11 tylko się nie poparz tam za bardzo - wróć cały i zdrowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany Re: Cedrowa_Górko... IP: *.veranet.pl 10.09.04, 16:15 Będę sie starał wrócić w jednym drewnianym kawałku.Teraz znikam,musze jeszcze pare rzeczy zrobic przed wyjazdem.Miłego weekendu,pozdrów Columbię ode mnie.Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:22 columbia napisała: > no i miałaś wpaść...a tu Cię nie ma...siedzę cały dzień przy komp. zupełnie > sama...z kotem, który i tak śpi cały dzień w "swoim pokoju" na pawlaczu...będę > jeszcze do 17.30... chciałabym zauważyć, że nie ma jeszcze 17:30...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:47 jestem...praca mnie zajęła...potem kąpiel.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:48 no i przegapiłam Drew....co za strata!!! ; ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:50 kot sie przeżarł i zwymiotował na podłogę...cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 16:51 teraz obserwuje muche, która się pasie na jesgo byłym obiedzie...fe! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 17:37 teraz ja jestem sama...co za życie...a chciałam Ci powiedzieć, że nie ide dzisiaj nigdzie...więc będę przy komp. cały wieczór....nuda, nie mam planów na wieczór ; ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:08 columbia napisała: > jestem i będę do nocy... zabrzmiało jak ponury wyrzut osoby totalnie pogrążonej w melncholii i smutku ;))) w sumie ja też będę trochę - tzn. o 19 muszę wyskoczyć do dentysty a potem znów przybędę Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:10 plany mi sie sypnęły, to co mam zrobić? zadzwoniłam do wiadomej osoby, nie gniewa sie, a wręcz chyba cieszy...ale jest chory..więc nic z tego... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:11 jesteś pewna, że jest chory... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:13 chyba nie masz dzisiaj humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:15 mam humor...znacznie mi dziś lepiej niż wczoraj...ten telefon strasznie mnie męczył...teraz mi lżej... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:16 a czy kot się lepiej czuję;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:18 kot cuje sie super, jak zwykle...nie znasz powiedzenia "rzygać jak kot", to dlatego , że wymioty u kotów nie znaczą nic niepokojacego...często to robią, zwłaszcza aby pozbyć sie sierści z żołądka, połkniętej podczas mycia futerka... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:20 columbia napisała: > kot cuje sie super, jak zwykle...nie znasz powiedzenia "rzygać jak kot", to > dlatego , że wymioty u kotów nie znaczą nic niepokojacego...często to robią, > zwłaszcza aby pozbyć sie sierści z żołądka, połkniętej podczas mycia futerka... aaaa, to dobze ze się lepiej cuje Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:23 oj, pewnie zaraz wychodzisz do dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Cedrowa_Górko... 10.09.04, 18:26 columbia napisała: > baw sie dobrze!! ; ))) hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:06 columbio - co tam porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:23 a co ja mogę robić? pracuję, chyba wczoraj sie zaziębiłam - mam katar... tęsknię za czymś...czegoś mi się chce...- nie wiem za czym i czego.... przeganiam kota... nic nowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:30 zawsze rozmowy tu sie tocza w tak waskim gronie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:32 chcesz sie przyłączyć? : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:34 akurat jestem, ale watek chyba dla mnie zbyt prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:37 eexx napisał: > akurat jestem, ale watek chyba dla mnie zbyt prywatny eee , jaki tam prywatny - tak sobie gawędzimy o wszystkim i o niczym...:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:41 tematy zróżnicowane poruszamy...każdy znajdzie coś dla siebie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:34 > tęsknię za czymś...czegoś mi się chce...- nie wiem za czym i czego.... jednak masz dzisiaj melancholijny nastrój... > pracuję, chyba wczoraj sie zaziębiłam - mam katar... polecam wątek o herbatkach:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=15647493&v=2&s=0 >> przeganiam kota... skąd? czy dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:40 cedrowa_gorka napisała: > > polecam wątek o herbatkach:) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=15647493&v=2&s=0 ludzie to faktycznie mają pasje....herbata - dobra sprawa...też lubię... > >> przeganiam kota... ze mnie : ) Odpowiedz Link Zgłoś