Dodaj do ulubionych

jeszcze jeden tymczasowy/alternatywny/nudny

• columbia straszne pustki dziś na fk....i na nudzie..... 28.11.04, 21:39
      • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 22:06
        źle się czuję
        w ogóle mi nie idzie przygotowywanie zajęć
        • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 22:15
          nie mogłaś wziąć urlopu?
          • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 22:38
            niestety, ale pokutuję teraz za wyjazd w długi weekend...
            • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 22:39
              a jak sie czujesz? jest jakaś poprawa?
              • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 22:45
                zawsze wieczorem mam kryzys, ale liczę, że jutro będzie lepiej
                przyznam, że najbardziej zależy mi na tym, żeby wydobrzeć przed weekendem - nie
                daruję sobie, jeżeli przegapię forumowe mikołajki!
                • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 22:47
                  bardzo byłoby mi przykro....ale zdrowie najwazniejsze
                  cała nadzieja w antybiotyku...jak długo bedziesz go brała? mam nadzieje, że w
                  piatek juz nie - ze wzgledu na możliwość picia alkoholu (bez lodu!) ; )
                  • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 22:50
                    hie hie
                    planuję go odstawić w czwartek ;)
                    • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 22:53
                      sama nie odstawiaj...całą dawke musisz zażyć!
                      • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 22:56
                        dawka kończy się w piątek
                        a ja i tak nienawidzę lekarstw, a co dopiero antybiotyków
                        od lat nie byłam chora, dlatego tak to przeżywam!!
                        • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 22:59
                          ...chyba nikt nie lubi chorować.... a ja wierze w antybiotyki....czasem są
                          niestety konieczne...
                          • Gość: kinia zmiana tematu IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:01
                            a czemu eexxik był tak krótko?
                            • eexx Re: zmiana tematu 28.11.04, 23:04
                              komputer mi siadl i od rana reinstaluje system i programy
                              • Gość: kinia Re: zmiana tematu IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:05
                                a ty masz jeszcze na coś siły po knajpie? czy nie jest tak ciężko?
                                • eexx Re: zmiana tematu 28.11.04, 23:08
                                  sily musza sie znalezc bo nie knajpa nie jest najwazniejsza ani jedyna
                                  • Gość: kinia Re: zmiana tematu IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:09
                                    czy to prawda, co czytałam dzisiaj na forum, że strefa znowu działa? masz z tym
                                    coś wspólnego, czy już nie?
                                    • eexx Re: zmiana tematu 28.11.04, 23:10
                                      tez to czytalem ale to niemozliwe, albo w innym miejscu albo ktos cos pomylil
                                      • Gość: kinia Re: zmiana tematu IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:13
                                        dlatego wolałam to skonsultować z ekspertem ;)
                          • eexx Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:02
                            jak sie choroba zaczyna to mozna ja przepic, np wodka z pieprzem (o dziwo dziala)
                            • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:02
                              na mnie nie działa...
                            • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:04
                              wiem o wódce z pieprzem, ale ja moją chorobę chciałam wyleczyć przez weekend,
                              dlatego uciekłam sie do farmakologii
                              póki co efektu nie widzę, ale na pewno jutro obudzę się zdrowa jak ryba!
                              • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:06
                                jest taki antybiotyk na trzy dni - mocny, ale szybki....
                                • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:08
                                  i okład z kota
                                  mój się boi jak kaszlę, więc dzisiaj odmówił spania ze mną na łóżku - poszedł
                                  świnia na całą noc do Zośki
                                  • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:11
                                    one tak zawsze! jak potrzeba - to maja nas w nosie!
                                    • broton Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:21
                                      ...nie trzymałbym takiego w domu ...
                                    • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:22
                                      nie mówiąc o tym, że żądał wypuszczenia go na balkon nie zważając na moje
                                      niedysponowanie!
                                      • broton Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:25
                                        ... dla ozdrowienia ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=10594288&v=2&s=0

polecam ...
                                        • columbia : ))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.11.04, 23:28
                                        • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:28
                                          od razu mi lepiej
                                          dziękuję, brotonku!!
                                      • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:25
                                        wswzyscy mówią że to drań i że go powinnam rzucić
                                        ale ja go kocham
                                        poza tym gdzie ja znajdę drugiego takiego?
                                        • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:32
                                          .....jak spojrzy w oczy głęboko.....jak się czsem przytuli......mięknę ; )))
                                          • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:33
                                            mój był w ten weekend najszczęśliwszy, bo go wygłaskałam za wszystkie czasy
                                            idę go wyściskać!
                                            • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:34
                                              oczywiście się wyrwał, łobuz jeden
                                              • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:43
                                                a ja mam na kolanach ruda przytulankę...wierci sie strasznie.....poszła na
                                                sweter obok...zdrada!
                                                • Gość: kinia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.11.04, 23:45
                                                  swetry i koce to zbyt silna konkurencja
                                                  • columbia Re: straszne pustki dziś na fk....i na nudzie.... 28.11.04, 23:48
                                                    ....teraz grzeje sie przy kaloryferze.....zima nie styty nie wytrzymuję
                                                    konkurencji z kaloryferem...przegrywam z kretesem...
    • columbia to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:36
      pomijajac pracę...rade starszych......byłam w ikea....dostałam jeść.....i było
      miło : )))
      • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:39
        ale rozmach wszedzie o tym poniedzialku:)
        • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:47
          ....bo poniedziałek wciąż jest : )
          a o łikendzie już nie warto wspominać! ; )
          • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:50
            o nadchodzacym tez nie?
            • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:53
              na to jest osobny watek..... : )))
              • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:58
                tez zauwazylem, ale cos nie u gory na 1 miejscu
                • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 18:59
                  co jakiś czas przypominam go.....muszę podzwonić i powysyłać smsy....mało dni
                  juz zostało.....zaproś znajomych....
                  • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 19:02
                    moi wiedza i beda wiedziec ale czy przyjda.....ciagle cos
                    • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 19:04
                      a o prezentach mówiłeś....ja już mam prezent....część..jeszcze musze jakiś
                      drobiazg dokupić, aby wyszło 15 zł.
                      • pinkpanther Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 19:43
                        ja dizisaj rozpuściłam info w pracy
                        pewnie przyjdę z paroma osobami
                        • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 19:45
                          no to fajnie...a prezent masz juz upatrzony?
                          • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:12
                            z prezentami zawsze mam problem...
                            • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:15
                              moge pomóc Ci szukać w środe wieczorem
                              • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:16
                                wieczorem cos da sie znalezc....prezent?
                                • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:18
                                  ...pracuje do 19tej...Galeria Centrum jest czynna do 20.30...no i są stragany
                                  na Rynku...damy rade ; )
                                  • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:20
                                    ok to damy rade:)
                                    • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:30
                                      może skończe wcześniej...wyśle Ci smsa
                                      • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 20:57
                                        ok. bo ja podobnie koncze zajecia
                                        • pinkpanther Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:00
                                          pomyślcie, że ja jeszcze musze kupić jeden prezent na sobotnie mikołajki...
                                          może kupię dwa razy to samo??
                                          cola, klupiłaś coś praktycznego, czy śmiesznego?
                                          • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:06
                                            cos fajnego...troche praktycznego....ale raczej urocze..
                                        • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:01
                                          ....no to do środy na forum....a w środe - do zobaczenia..
                                          • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:02
                                            do obu zobaczen:)
                                            • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:08
                                              a Ty, Eksiku siedzisz w domu? nie w UFO?
                                              • pinkpanther Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:09
                                                czasem trzeba znaleźć czas na forum...
                                              • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:10
                                                tak robilem jakies zdjecie teraz je dopracuje w komputerze i wysle:))))
                                                • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 21:14
                                                  nie muszą być takie duze....wystarczy 200 kb
                                                  • eexx Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 22:12
                                                    nigdy tego nie wiem, wysylalem tez do galerii a oni chcieli ok 1 mb i badz tu madry
                                                  • columbia Re: to był całkiem miły poniedziałek..... 29.11.04, 22:14
                                                    bo oni potrzebuja w lepszej rozdzielczości.....a ja tylko do pokazywania w
                                                    internecie...mała wystarczy....szybciej poczta chodzi...
    • columbia Eksik... 29.11.04, 22:19
      tez mam cos dla Ciebie...nie wiem, czy o to Ci chodziło...część zaraz...część
      później...
      • columbia Re: Eksik... 29.11.04, 22:21
        za duze ...nie przejdzie...przyniose w środe
    • columbia mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:12
      ale troche pracy w domu...
      • pinkpanther Re: mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:17
        a ja troch e pracy poza domem, ale w sumie ok
        IKzP znowu był przemiły...
        • columbia Re: mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:21
          ....w nagrodę może dostanie cukierka od sw. mikołaja ; )
          • pinkpanther Re: mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:23
            albo klapsa w pupę rózgą
            • columbia Re: mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:25
              ..klapsa!..klapsa!..... ; )))
              mogę?mogę?mogę?...plissss
              • pinkpanther Re: mam wolny dzień! : ) 30.11.04, 11:28
                ma całkiem niezły tyłek, chociaż dosyć chudy
                nie wiem, czy ma preserencje sm, ale jaki facet by odmówił?
    • columbia muszę iść do sklepu... 30.11.04, 11:27
      kot ma specjalne zyczenia..i nudzi.... ; )
      • pinkpanther Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 11:30
        dobra
        ja może sprawdzę parę testów?
        • columbia Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 11:46
          ..ok...wychodze.....wróce za ok. 30 min...
          • pinkpanther Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 12:03
            czekam...
            • columbia Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 12:32
              jestem...
              • pinkpanther Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 12:42
                ja muszę niestety popracować, mam testy do sprawdzenia
                • columbia Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 12:54
                  też mam pilna robote...a do tego zarysowały się pewne techniczne kółopoty,
                  które mi pracy nie ułatwia niestety....
                  ale robimy przerwy...żeby nie zwariować? ; )
                  • pinkpanther Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 13:15
                    ja właśnie zrobiłam przerwę na ugotowanie obiadu
                    poza tym ktoś od 2 godzin coś wierci i to mi nie pomaga
                    • columbia Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 13:25
                      ...cholera...
                      • Gość: kjjh Re: muszę iść do sklepu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:44
                        guy
                        • pinkpanther Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 13:45
                          no to ja czwartą setkę chlup
                          • columbia Re: muszę iść do sklepu... 30.11.04, 13:48
                            to ja piećdziesiąteczke stocka...chlup..powolutku
    • columbia i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 16:09
      praca, mimo że pilna odsunięta na czwartek....zaczne przedświateczne porządki..
      • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 16:37
        leniuchowac
        • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 16:38
          ...leniuchuje od wczoraj....juz sie zmęczyłam ; )
          • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 16:39
            az tak intensywnie?
            • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 16:55
              miałam pilna prace, ale z powodów technicznych musiałam ja przełozyc na
              czwartek...to wprowadziło zamieszanie w moje plany...próbuje teraz nudzić sie w
              produktywny sposób....
              • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:12
                ja tez:) wyslalem kolejne dwie -mniejsze:)
                • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:25
                  dostałam, dzieki...
                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:32
                    staram sie codziennie cos
                    • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:38
                      to dobrze...a ja kopiuje starą nudę do worda.....w razie, gdyby cos sie
                      stało...
                      • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:40
                        www.artbiznes.pl
                        • gradufka Pozniej bedziesz 30.11.04, 17:44
                          mogla ja wydac w kilkusettysiecznym nakladzie, a ktos bardzo znany zrobi
                          ilustracje.
                          • columbia Re: Pozniej bedziesz 30.11.04, 17:46
                            Eksik zrobi ilustracje ; )
                            • eexx Re: Pozniej bedziesz 30.11.04, 17:48
                              czesc ilustracji juz jest w Ufo,jakby nibylo to nam towarzyszyly
                        • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:45
                          i co? otworzyłam strone...
                          • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:46
                            obraz roku a tam znajdziesz
                            • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:52
                              znalazłam... : )
                              • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:53
                                tak dla odmiany mniej powazne oblicze:)
                                • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:54
                                  urocze...
                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:56
                                    wypowiedzi
                                    pat~ to ja
                                • pinkpanther Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 17:55
                                  wiesz colu, że ja też zaczęłam jakiś czas temu kopiować nudę?
                                  strasznie dużo miejsca zajmuje!
                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:00
                                    ..owszem ; )
                                    zostało mi jeszcze z 1500 postów....ale może next time..
                                    • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:01
                                      to juz niewiele
                                      • pinkpanther Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:05
                                        mi jeęcej, bo ją od razu czytam i edytuję...
                                        • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:12
                                          czyli bedzie ksiazka w formie dramatu?
                                          • pinkpanther Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:14
                                            hehe chyba bym jej nigdy nie skończyła
                                            oczywiście przy okzazji sobie czytam
                                            • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 18:16
                                              ja poczytam później....na razie kopiuje jak szalona...jakby świat miał się
                                              jutro skończyc ; )
                                              • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:00
                                                a skad wiesz ze sie nie skonczy....idziemy na zakupy:)
                                                • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:02
                                                  to taka katastrofa będzie? ; )
                                                  bardzo jestes marudny? ; ))))
                                                  • pinkpanther Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:04
                                                    ja chyba jutro w przerwie skocze do jakiegos geanta albo plazy
                                                    musze kupic 3 prezenty - 2 na mikolajki i jeden na urodziny kolezanki
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:10
                                                    jak to ma byc unisex to tak
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:11
                                                    a jakie to ma znaczenie?
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:13
                                                    kapitalne:))... juz tyle o bieliznie rozmawialismy.....
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:13
                                                    ..bielizne też możemy sobie pooglądać ; )
                                                    kupisz mi na gwiadke? ; )
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:17
                                                    na gwiazdke i wtedy nie zobacze
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:18
                                                    a w przymierzalni? ; )))
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:21
                                                    wolno?
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:22
                                                    a czemu nie wolno?
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:24
                                                    tak mi sie wydawalo
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:27
                                                    ...myślisz, że nie wpuszczą Cie do przymierzalni...czy, że nie wolno
                                                    przymierzać?
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:28
                                                    nie wolno przymierzac, mnie by nie wpuscili:)
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:29
                                                    wolno przymierzać....
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:30
                                                    ...hmm chyba dawno nie mialem okazji...
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:32
                                                    przymierzac damskiej bielizny?...całe szczęście!!!! ; ))))))
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:32
                                                    czemu?? mi sie podoba:)
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:33
                                                    lubisz przymierzac damską bieliznę? ; )
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:35
                                                    ostatnio na sylwestra mi sie zdarzylo:))
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:42
                                                    i jak? podobało Ci sie? ; )
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:44
                                                    jasne:)) byla cala szafa do wyboru:)) i tak polazlem na rynek:))
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:45
                                                    a co podobało Ci sie najbardziej? ; )
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:46
                                                    mnie przebierały:))))
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:49
                                                    aaa....jak przebierały Cie koleżanki! ; )))
                                                    no tak... ; )))))))))))
                                                  • pinkpanther Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:13
                                                    ja mam taki pomysl ale nie wiem czy ktoś oprócz Coli by się ucieszyl
                                                  • eexx Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:14
                                                    kotka?
                                                  • columbia Re: i co zrobić z wolnym dniem? 30.11.04, 19:15
                                                    wibrator? ; )))))))))))))
    • columbia Kinia pojawiła sie na sekundę...i ...zniknęła! 30.11.04, 21:35
      • pinkpanther Re: Kinia pojawiła sie na sekundę...i ...zniknęła 30.11.04, 23:56
        chciałam się przywitać, ale zawiesił mi się komputer więc poszłam popracować i
        tak mi zeszło do tej pory
        postaram się to nadrobić
        • hetero_sapiens odwieszaj sie "czym prendzy" 03.12.04, 12:05
          nie trzeba nadrabiac.. powiedz co ci zeszlo.. i na czym.. od tamtej pory ;)
    • columbia gdzie jest słońce?!?!?! 03.12.04, 10:14
      wczoraj było tak ładnie...a dziś juz tak nie będzie?
      piję kawę i planuje cały dzień...muszę posprzątać, bo juz się trochę zawęziły
      domowe ścieżki ; )
      • hetero_sapiens a u nas ciemnosci egipskie 03.12.04, 11:54
        ale za to co za jakosc !:))

dociera przez okno zapach tybetanskiej kuchni, albo ch.. wie co za jednej
        • columbia Re: a u nas ciemnosci egipskie 03.12.04, 12:03
          i ciepło - śledzę prognozę pogody na odległym australijskim kontynencie.....

możesz okno otworzyć.....ja nie, bo za zimno
          • pinkpanther Re: a u nas ciemnosci egipskie 03.12.04, 12:14
            a ja już trochę popracowałam i nie chce mi się dalej
            a muszem
          • hetero_sapiens Re: a u nas ciemnosci egipskie 03.12.04, 12:16
            wszystkie okna otwarte na t.zw. oscierz... czekam na nowy komputer.. zippies
            dostarcza w ciagu 10 dni !! hurrah
            • columbia Re: a u nas ciemnosci egipskie 03.12.04, 12:19
              ...ja znikne za chwilkę na 2 godzinki......by powrócic z zakupami i zapałem do
              porządków....a potem juz tylko miłe szykowanie sie na wieczorna zabawe...
              • hetero_sapiens wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 12:40
                zrobilem deal z firma dell.. zippies rulez!!
                • pinkpanther Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 12:46
                  a ja się zbieram do wyjścia
                  • hetero_sapiens Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 12:50
                    ja tez.. to sie spotkamy
                    • pinkpanther Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 12:52
                      no to papa boombumciu!
                      • hetero_sapiens Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 12:59
                        ich liebe dich keenyou!
                        • columbia Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 15:34
                          a mnie to tak nie powiesz? ....buuu....: (((
                        • pinkpanther Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 18:32
                          o boshe jak ja mogłam tego wcześniej nie przeczytać!
                          boombumie, you make my heart smile!
                          • columbia Re: wszystkie sciezki prowadza do indii 03.12.04, 18:34
                            ......nabrmuszyłam sie...i zazdrość mnie rozdyma...(((()))))
    • columbia czy wszyscy wciąz śpia? ; ) 05.12.04, 12:48
      • broton Re: czy wszyscy wciąz śpia? ; ) 05.12.04, 12:56
        ... nie nie śpią ... pracują ...
        • columbia Re: czy wszyscy wciąz śpia? ; ) 05.12.04, 13:02
          ...ja też zaraz bedę pracować...zaczęłam jednak od wymalowania paznokci u nóg
          • pinkpanther Re: czy wszyscy wciąz śpia? ; ) 05.12.04, 13:58
            a ja wyleguję się z IKzP...
            • columbia Re: czy wszyscy wciąz śpia? ; ) 05.12.04, 14:04
              pinkpanther napisała:

> a ja wyleguję się z IKzP...
              : ))))))))))))
              • columbia no tak.... 05.12.04, 16:31
                teraz to juz Kinia nas nie będzie tak często odwiedzać ; )
                • pinkpanther Re: no tak.... 05.12.04, 20:57
                  e tam, jestem przecież
                  nastepną "date" mamy we czwartek, bo i tak się codziennie widujemy w robocie
                  • Gość: Dark a ja nie śpie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 05:54
                    nie moge spać , przestawiłem sie ...
                    • pinkpanther Re: a ja nie śpie... 06.12.04, 09:11
                      biedaczku...
                      śpij śpij, ale odwiedzaj nas częściej...
                      • columbia Re: a ja nie śpie... 06.12.04, 10:30
                        ja też nie spałam w nocy ; )
                        teraz jestem w pracy..i mam chwilkę czasu
                        • eexx Re: a ja nie śpie... 06.12.04, 12:29
                          a ja nareszcie spalem:)
                          • pinkpanther Re: a ja nie śpie... 06.12.04, 14:24
                            czyli możesz zacząć szaleć od nowa!!
    • columbia ale zmarzłam! 06.12.04, 21:50
      i wymęczyli mnie w pracy....i głowa mnie boli....
    • columbia nudny dzień.... 07.12.04, 13:36
      nic mi sie nie chce....
      • pinkpanther Re: nudny dzień.... 07.12.04, 14:23
        to ugotuj coś
        • columbia Re: nudny dzień.... 07.12.04, 14:41
          wymalowałam paznokcie...nic nie mogę robić...poza tym, gotować mi się nie
          chce....dbam o linię....postanowiłam mieć perfect body ; )
          • pinkpanther Re: nudny dzień.... 07.12.04, 18:02
            ale ci fajnie
            a ja jeszcze pracuję do 21
            • columbia Re: nudny dzień.... 07.12.04, 18:19
              ja tez próbuje pracować....ale cięzko mi idzie : (
              • Gość: Dark Re: a ja znowu nie bede spał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:30
                • columbia Re: a ja znowu nie bede spał 07.12.04, 23:45
                  dyzur?
                  • pinkpanther Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 08:15
                    biedny ten Dark...
                    • Gość: Dark Re: a ja znowu nie bede spał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 11:45
                      Po 7 nocach dyżuru to sie przestawiłem...
                      • columbia Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 11:56
                        ....stajesz sie zombi? ; )
                        • Gość: Dark Re: a ja znowu nie bede spał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:54
                          jeśli tylko zechcesz colu , dla ciebie wszystko
                          • columbia Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 23:18
                            nie chcę...boje się.....
                            • Gość: Dark Re: a ja znowu nie bede spał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:23
                              dobrze więc nie , i nie bój się czuwam
                              • columbia Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 23:25
                                zaloguj się i wejdź na nasze forum
                                • dark77 Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 23:31
                                  na który wątek ? , chyba dzisiaj będe spał pierwsza noc od 10 nocy
                                  • columbia Re: a ja znowu nie bede spał 08.12.04, 23:34
                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573
                                    • dark77 Re: wkoncu ide spać 08.12.04, 23:45
                                      • columbia Re: wkoncu ide spać 08.12.04, 23:50
                                        no to pa
                                        • Gość: eexx Re: wkoncu ide spać IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:41
                                          to bylo juz na drugiej sytronie, cos sie rozmywa nuda
                                          • pinkpanther Re: wkoncu ide spać 12.12.04, 18:31
                                            rzeczywiście odnotowuję pewien zastój...
    • columbia jakieś straszne pustki na nudzie.... 13.12.04, 15:53
      pomór..czy co?
      • pinkpanther Re: jakieś straszne pustki na nudzie.... 13.12.04, 16:08
        widac, że dwie przodowniczki pracy: Kinia i Cola mają myśli zajęte innymi
        sprawami
        ale od dzisiejszego wieczora obiecuję poprawę!
        • columbia Re: jakieś straszne pustki na nudzie.... 13.12.04, 16:09
          alez mi źle!!!!

ta pora roku mnie dobija!
          pójde chyba na terapie...mam juz dość własnego ego....męczę się...
          • gradufka Re: jakieś straszne pustki na nudzie.... 13.12.04, 16:52
            W miejsce miezadawolajacego ego mozna wstawic drugie libido, ale czy to pomoze?
            • columbia Re: jakieś straszne pustki na nudzie.... 13.12.04, 17:03
              libido mnie przytłacza....wystarczy mi jedno.....
              • gradufka Mysle, ze zamian ego na drugie superego 13.12.04, 17:18
                bylaby jeszcze gorsza.
                Mysle, ze istnieje wiele osob, ktorym ich ego wcale nie uwiera, a czasem
                powinno. Twoje na pewno nie jest takie najgorsze. Poznaje z caloksztaltu Twojej
                tworczosci na nudzie. ("twojej" napisalam z duzej litery, zeby sie podlizac)
                • columbia Re: Mysle, ze zamian ego na drugie superego 13.12.04, 17:26
                  ..dzieki....jakoś sobie radzimy z przerostem super-ego....ale ego jakieś drzące
                  się zrobiło ostatnio...może to brak słońca...
                  • gradufka Przyjedz do mnie 13.12.04, 17:27
                    jak nie pada, to jest slonce.
                    • columbia Re: Przyjedz do mnie 13.12.04, 17:29
                      chętnie...a nawet bardzo chetnie...tylko nie moge....
                      • gradufka Re: Przyjedz do mnie 13.12.04, 17:51
                        W takim razie wysylam ci slonce rura, moze spali na proch zdechlego morsa i
                        jakos przejdzie. (Pamietaj,pod kamieniem w parku)
                        • columbia Re: Przyjedz do mnie 13.12.04, 17:58
                          dzięki!.....z samego rana pobiegne sprawdzić!
                          • gradufka Jesli u mnie jutro spadnie snieg 13.12.04, 18:04
                            to bede wiedziala, ze dotarlo.
                            • columbia Re: Jesli u mnie jutro spadnie snieg 13.12.04, 18:07
                              ...może nie spadnie snig...nie zabiore całego słonka...tylko troszke
                          • gradufka Jesli u mnie rano bedzie snieg, 13.12.04, 18:08
                            bede wiedziala, ze dotarlo.
                            • gradufka wyglada na to, ze dwa razy napisalam, to samo 13.12.04, 18:33
                              ale to dlatego, ze dlugo mi sie post nie wyswietlal i myslalam, ze nie dotarl
                            • gradufka Jesli potrzebujesz, bierz cale. 13.12.04, 18:34
                              Juz mnie denerwuje ta jego nalana morda, co sie szczerzy z gory.
                              • columbia no co Ty... 13.12.04, 18:36
                                ono takie miłe! i ciepłe!
                                • gradufka W tej milosci i cieplosci 13.12.04, 18:49
                                  moze przedobrzyc i zamienic w skwarek
                                  • columbia nie o tej porze roku... 13.12.04, 18:51
                                    i nie w tej szerokości geograficznej....
    • columbia why not?/nt ; )) 15.12.04, 20:09
      • broton Re: why not?/nt ; )) 15.12.04, 20:15
        ... znaczy się co ...
        • pinkpanther Re: why not?/nt ; )) 16.12.04, 09:22
          Gradufko! Doratło! Swieci jak szalone (ale boję się sprawdzić temperaturę)
          • columbia Re: why not?/nt ; )) 16.12.04, 09:37
            trzy powyżej zera
            • eexx Re: why not?/nt ; )) 16.12.04, 13:33
              taki upal:)
              • gradufka Wiem, ze dotarlo- u mnie deszcz. 16.12.04, 13:48
                No, jesli 3 powyzej zera to uwazajcie na siebie, w takiej temperaturze udaru
                mozna dostac.
                • columbia Re: Wiem, ze dotarlo- u mnie deszcz. 16.12.04, 13:54
                  ...wskakuje w przejściowe bytki....i śmigam w okularkach przeciwsłonecznych!
                  • pinkpanther Re: Wiem, ze dotarlo- u mnie deszcz. 16.12.04, 18:55
                    ja dzisiaj profilaktycznie wyprałam kurtkę puchową, ale póki co wciąż hasam w
                    płaszczyku sztruksowym!
    • columbia ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 11:03
      ten wątek jest scrosspostowany - podnoszę go w celu zaznaczenia naszej
      obecności...
      • eexx Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 12:32
        czemu w sobote rano znowu boli mnie glowa
        • columbia Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 12:46
          bo zamiast siedzieć z nami na nudzie - nudzisz sie po klubach! ; )
          • pinkpanther Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 12:53
            w ogóle cię z nami nie ma, eksiu!
            • columbia Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 12:55
              no właśnie!!!
              • eexx Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 12:59
                jestem ale nadrabiam zaleglosci a idzie to bardzo powoli
              • eexx Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 13:05
                czy to mi tak dziala tylko za posty pojawiaja sie po 10 min od napisania?
                • columbia Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 13:09
                  tez to zauwazyłam w dłuzszych wątkach.....coś szwankuje
                  • pinkpanther Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 13:10
                    ja mam to samo!
                    co do zaległości, to niestety na pewne wątki nawet nie mam czasu zaglądać...
                    • Gość: ex Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.12.04, 13:28
                      uff czyli komputera nie musze remontowac
                      • pinkpanther Re: ponieważ, jak wszyscy wiedzą... 18.12.04, 13:31
                        a ja mój stanowczo powinnam...
                        • columbia Kiniu, 18.12.04, 13:34
                          a potrzebujesz kogoś do remontu komputera?...w razie czego, mam taka osobe...
                          • pinkpanther Re: Kiniu, 19.12.04, 15:09
                            sama nie wiem...
                            • columbia Re: Kiniu, 19.12.04, 15:11
                              w razie potrzeby - daj znać
    • columbia ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerwy 19.12.04, 13:50
      porządki, prezenty, zakupy, gotowanie, pieczenie....a potem imperatyw dobrej
      sylwestrowej zabawy!..po co to wszystko?
      • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 17:53
        ... no właśnie ...

... na przeciw wieczności ...
        • columbia Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 17:55
          tyle roboty...a potem chwilka przyjemności i mnóstwo zmywania....
          • eexx Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:32
            slyszalem podobne zdanie o dziciach:) chwila przyjemnosci a potem 9 miesiecy wyrzeczen
            • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:33
              .. i parę lat ...
            • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:35
              ... i parę lat ...
              • columbia Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:37
                widzę, że mamy wysmienite nastroje ; )))
              • eexx Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:40
                i jak ten gatunek przetrwal?
                • columbia Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:41
                  przypadkiem? ; )
                  • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 18:49
                    ...zapytaj starych ...
                    • eexx Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 19:50
                      zaczne wierzyc w przypadek
                      • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 20:06
                        ... jaki tam przypadek – to rządze – dzikie rządze , rządzą tym światem ...

... przypadek też ...
                        • eexx Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 20:07
                          przypadek wynikajacy z rzadzy
                          • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 21:05
                            ... chyba odwrotnie ...
                            • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 19.12.04, 21:09
                              ...najpierw rządzi przypadek - a jak dobrze trafi - to do głosu dochodzą rządze
                              i namiętności ...
                              • Gość: kinia Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw IP: *.chello.pl 20.12.04, 10:16
                                żądze, kochani, żądze!
                                • eexx Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 20.12.04, 13:18
                                  a nie z powodu zadzy pojawiaja sie przypadki:)
                                  • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 20.12.04, 18:24
                                    ... no pewnie też ...
                                • broton Re: ten nastrój przedświąteczny działa mi na nerw 20.12.04, 18:23
                                  ... o ...
    • columbia śnieg! 20.12.04, 17:13
      a miało tak nie być!
    • columbia święta, nowy rok...i już 24.12.04, 11:35
      znowu plany, postanowienia i wielkie nadzieje
      • eexx Re: święta, nowy rok...i już 24.12.04, 12:20
        Wszystkiego Najlepszego Nudziarze!!
        • columbia Re: święta, nowy rok...i już 24.12.04, 13:00
          wzajemnie : )
    • columbia PANIKA!!!! 25.12.04, 09:43
      ....ciekawa jestem, ile kilo mi przybedzie?????
      nie potrafie nie jeść przez święta - tyle pyszności
      • pinkpanther Re: PANIKA!!!! 25.12.04, 12:07
        chyba sobie zaraz jakiś torcik na śniadanko zapodam...
        • eexx Re: PANIKA!!!! 25.12.04, 12:47
          torcik karpik sledzik pstrag winko nie koniecznie w tej kolejnosci.....
          • pinkpanther Re: PANIKA!!!! 25.12.04, 13:40
            ale ja mam tylko torcik i winko!
            • columbia Re: PANIKA!!!! 25.12.04, 20:07
              uffffff
              • Gość: Dark Re: PANIKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:00
                Czesc. Co tam słchać w swieta , jak sie bawicie ?
                • columbia Re: PANIKA!!!! 25.12.04, 22:23
                  objadam się niemiłosiernie......od poniedziałku dieta!
    • columbia Dark, 25.12.04, 22:24
      zaloguj sie i wejdź na nasze forum....ten watek jest juz dość długi i nie
      najlepiej chodzi...podaje Ci link do forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573
    • columbia wreszcie po.... 26.12.04, 21:51
      dłużej bym nie wytrzymała....brzuch by mi pękł....
      • pinkpanther Re: wreszcie po.... 27.12.04, 10:21
        jestem gruba!!!!!!!!
        • Gość: Dark Re: wreszcie po.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:37
          troszke poruszać się trzeba
          • columbia Re: wreszcie po.... 27.12.04, 10:54
            ...a teraz tylko 5 dni na powrót do formy!
            • eexx Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:32
              do sylwestra jest mniej niz 5 dni:)
              • columbia Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:35
                jak to?
                • eexx Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:46
                  31-to juz za pozno na takie czynnosci
                  • columbia Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:48
                    organizujesz sylwestra w klubie?
                    • eexx Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:52
                      tak i juz nawet sie sprzedal caly
                      • columbia Re: wreszcie po.... 27.12.04, 11:57
                        no to fajnie
    • columbia ale nudy... 28.12.04, 22:25
    • columbia dotrwaliśmy... 31.12.04, 16:15
      mimo przeciwności...szkoda, że nie maz nami Drew i Znudzonego : (
      • Gość: Zarobiony Re: dotrwaliśmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:32
        jestem zdruzgotany,
        za chwilę Nowy Rok a ja znów będę rok starszy,

już 26 lat...,

coraz bliżej 30 - stki...

łojezu co potem ?

najpierw średni wiek, a potem już tylko emerytura

ŻEGNAJ MŁODOŚCI !
        • columbia Re: dotrwaliśmy... 31.12.04, 16:39
          to straszne!
          • pinkpanther Re: dotrwaliśmy... 01.01.05, 18:27
            a pewnie że dotrwaliśmy i nawet się dobrze trzymamy!
    • columbia NUDNO...jakoś.... 02.01.05, 13:08
      gdzie wszyscy?
      • pinkpanther Re: NUDNO...jakoś.... 02.01.05, 13:21
        nuda... nic się nie dzieje... zupełnie jak w polskim filmie...
        • columbia Re: NUDNO...jakoś.... 02.01.05, 13:48
          wszyscy nas opuścili.. : (
    • columbia nudzę się... 05.01.05, 21:02
      strasznie....
      • eexx Re: nudzę się... 06.01.05, 11:22
        zauwazylem ze nowy rok sie zaczal
        • columbia Re: nudzę się... 06.01.05, 11:26
          już jakiś czas temu..
          ; )))
    • columbia oj bardzo wolniutko toczy sie życie na nudzie.... 07.01.05, 12:56
      • eexx Re: oj bardzo wolniutko toczy sie życie na nudzie 07.01.05, 13:39
        za wolno?
        • columbia Re: oj bardzo wolniutko toczy sie życie na nudzie 07.01.05, 13:46
          stanowczo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka