sloggi 15.11.04, 21:29 Ponoć jestem dziwny, bo nie umiem sie nudzić. Zatem może jakiś sprawdzony przepis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: Przepis na nudę? 15.11.04, 21:31 ....moze spotkania towarzyskie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=17672100 Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Zaciagam Watka Staruszka 26.11.04, 15:12 na sama gore, zeby ktos jeszcze tez mu cos dopisal. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Dodaje Staruszkowi Rybki 26.11.04, 15:27 Znalazlam je na forum polonijnym wklejone przez Luize-w-ogrodzie w watku Horror- scope.Popatrzcie jak ladnie plyna: ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Nudzi mi sie 26.11.04, 16:50 wiec znowu podciagam ten watek na gore. To moj przepis na nude. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudzi mi sie 26.11.04, 16:51 ja za 25 minut idę otglądać serial "Młodzieńcza Miłość" - pomaga na nudę, a niestety nie mam czasu śledzić go na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Nudzi mi sie 26.11.04, 16:52 spróbuj zrobić obrazek.....w stylu rybek Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka A ja na nude 26.11.04, 17:01 , ale juz taka totalne, wielkie nudzisko ogladam lokalnego Wielkiego Brata, zeby mi sie jezyk poprawil. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka A skoro juz tu jestem 26.11.04, 17:02 to podciagne ten watek jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Moze i jest, ale 26.11.04, 17:41 szkoda mi tego watka, byl na samym dole i prawie zadnych wpisow, a inne waciska takie wielkie, rozrosniete. O nim nikt nie pamietal. nie chcialam go tak zostawic. Serce mam miekkie. postanowilam, ze bede promowac, nawet jesli to grozi monologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Moze i jest, ale 26.11.04, 17:46 to watek sloggiego...skus go...może z Tobą pokonwersuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Sloggi zaniedbal swoj watek, 26.11.04, 17:52 jesli sie sam nie skusi i mi nie pomoze to go pozwe o alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sloggi zaniedbal swoj watek, 26.11.04, 17:55 słusznie....zagadnij go w jego salonie odrzuconych.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Jesli Sloggi prowadzi salon 26.11.04, 18:03 odrzuconych, to chyba jest swiadom tego co musial czuc jego watek, jak zostal sam. Poszukam salonu i go tam zagadam. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Zalozylam interwencje w Salonie 26.11.04, 18:20 a trzeba było tam nowy watek załozyć, a nie dopisywac sie do cudzego.....Sloggi może nie zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zalozylam interwencje w Salonie 26.11.04, 18:23 Zobaczylam, ze byl na tym watku i sie dopisalam. Zakladanie watku to powazna sprawa, nie chcialam im zasmiecac forum. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jak Sloggi sie nie odezwie 26.11.04, 18:30 zrób to! on nas zapraszał do siebie...to nam wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Oczywiscie! 26.11.04, 18:33 Uwazam nawet, ze w zwiazku z porzuconym watkiem mamy do tego prawo. Moze nawet to nasz obowiazek. Osmielasz mnie do coraz odwazniejszych dzialan. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Colera, wyslalo sie zanim zdazylam skonczyc. 26.11.04, 18:38 wrecz przeciwnie, namawiasz do slusznego i odwaznego wystapienia w obronie porzuconego watka. potrzbuje takiego wsparcie, gdy czasem brak mi odwagi glosnokrzyczec w slusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: I jeszcze raz, pod goreczke! 26.11.04, 20:29 ... o co tu chodzi ..?.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:27 że Cie nie było.....co widac po postach....ale wróci w poniedziałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:29 columbia napisała: > że Cie nie było.....co widac po postach....ale wróci w poniedziałek.... Ona domowo nie podłączona? ps. sprawdź @ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:34 sloggi napisał: > Ona domowo nie podłączona? najwyraźniej nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:36 ale nie wiem, jak sie obsługuje takie forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:41 columbia napisała: > ale nie wiem, jak sie obsługuje takie forum..... To działa po 10 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:55 columbia napisała: > czekam? No chyba już? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Ciesze sie, ze Sloggi zareagowal 29.11.04, 14:34 na moj dramatyczny apel. polubilam ten osierocony watek Podlaczona jestem tylko na uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ciesze sie, ze Sloggi zareagowal 29.11.04, 21:30 gradufka napisała: > na moj dramatyczny apel. > polubilam ten osierocony watek > Podlaczona jestem tylko na uczelni Ubogo Perełko. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 29.11.04, 21:31 eexx napisał: > jakie to forum? Takie jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka +t 30.11.04, 17:42 Sloggi napisal: "Ubogo Perełko." Moze i ubogo, ale za to z plaskim ekranem i o czarnej obudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: dostałam...dziekuje.... 30.11.04, 17:45 sloggi dostalem zaproszenie dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Ja tez dopisuje swoje "dzieki". /nt 30.11.04, 17:49 na wieksza skale dzialanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ja tez dopisuje swoje "dzieki". /nt 30.11.04, 23:51 Przynudzacie oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 12:49 To jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie mi bylo dane w zyciu przeczytac. Jeszcze raz dzieki, Sloggi. A poza tym chcialam napisac,ze komputer mi rzezi i obraz na ekranie przesuwa sie falami, to bardzo stresujace. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 12:53 ...odkąd kiedys wylała mi się woda na monitor - czasem mam dziwne paski czerwone...i kolory mi troszke szwankuja....ale działa....marzy mi sie nowy, płaski monitor.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka W wodzie musial byc wirus. /+t 01.12.04, 12:56 Plaskie monitory sa ladne i mozna ich tez uzywac zamiast tacki. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: W wodzie musial byc wirus. /+t 01.12.04, 13:03 zajmuja mało miejsca....a jak dotknąć "szybki", robi sie takie plum... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:08 A gdyby jeszcze uszyc mu ubranko i kupic wozeczek, to mozna by wyprowadzac na spacery nawet w mrozne zimowe popoludnia i wszyscy sasiedzi by sie zatrzymywali, zeby popatrzec na to nowe cudo, pytaliby ile ma miesiecy i jak sie nazywa, a ty bys mogla im powiedziec, jak ladnie robi "plum". Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:12 można go ubrac inaczej i szczuć na ludzi którzy nie robią ładnie "plum" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:19 ale to mały monitorek...nie wzbudzałby respektu....bardziej rozczulał robiac swoje plum.....ale kolega (posiadacz płaskiego monitota) na mnie kiedys krzyczał, jak dotykałam monitora i on robił plum...ponoć tego nie wolno robić..plum jest zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka W takim razie po co komu 01.12.04, 13:34 taki monitor, skoro nie mozna robic "plum"? Cola, twoj kolega jest dziwny. Ekranik moze sie nauczyc robic glosne "plum" i wtedy wszyscy sie go beda bali. Czy goly ekranik bez ubranka tez moze przestraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: W takim razie po co komu 01.12.04, 13:42 gradufka napisała: > Czy goly ekranik bez ubranka tez moze przestraszyc? może, ale trzeba go pomalować w barwy wojenne... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na moro 01.12.04, 13:51 i wychodzic z nim na spacer to pozycze ci moja torebke we wzorki moro. Dobrze by bylo tez, zebys znowu ogolila glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na 01.12.04, 14:03 za zimno na golenie głowy ; ) mam taką pałą torebke w panterke, moze być?...tez bedzie pasować....bedziemy czaic sie z monitorem w krzakach na potencjalne ofiary do straszenia...np. małe nerwowe pieski... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na 01.12.04, 15:03 a ja mam i małaą torebke moro i małą w panterkę! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 22:43 gradufka napisała: > To jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie mi bylo dane w zyciu przeczytac > . > Jeszcze raz dzieki, Sloggi. > A poza tym chcialam napisac,ze komputer mi rzezi i obraz na ekranie przesuwa > sie falami, to bardzo stresujace. Może zbyt aktywna, jak na nudziarę jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Sloggi, 01.12.04, 22:49 a co Ty tak tego jednego watku sie trzymasz kurczowo...zapraszamy do innych Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi, 03.12.04, 18:33 columbia napisała: > a co Ty tak tego jednego watku sie trzymasz kurczowo...zapraszamy do innych Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka +t 02.12.04, 12:56 Sloggi napisal: "Może zbyt aktywna, jak na nudziarę jesteś?" Na tym forum to obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: +t 02.12.04, 14:56 mnie? to nawiazanie do nudziarzy, w zwiazku z obelga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=18195183 Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 15:41 Moj znajomy mi doniosl o dwoch waznych rocznicach : 1. wczoraj byly urodziny B.Spears, 2. a dzis sa Adama Malysza. O pierwszych zupelnie zapomnialam, drugie jest jeszcze szansa obejsc. Czy jest jeszcze cos o czym koniecznie nalezy pamietac? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 15:46 jutro imieniny Barbary, w poniedziałek Mikołaja...i zawsze - nieustające świeto marudnych zwierzaków......fieta all the time ....(tu błysnęłam znajomością jezyków obcych!) ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Jezyki obce the best 03.12.04, 15:51 Troche makaronizmu w postach i juz mozemy za intelektualny wyz spoleczenstwa. Na Barbary zobie sobie czarna czapke z tektury, a na Mikolaja przyszyje pompon do czerwonej skarpetki, moze uda mi sie ja jakos wcisnac na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jezyki obce the best 03.12.04, 16:06 jakos sobie trzeba radzić na obczyźnie!....i krzewić rodzimą kulturę i tradycję... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Masz racje, zainspirowalas mnie, 03.12.04, 16:23 wyjde na Barbary w mojej czapce z kartony na ulice z piesnia na usyach. Tylko niestety nie znam zadnej piesni okazjonalnej gorniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Masz racje, zainspirowalas mnie, 03.12.04, 16:35 ja tez nie znam.....możesz śpiewać cos innego - i tak nie zrozumieją! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Ale czy wolno ich tak oszukiwac? 03.12.04, 16:43 Mialabym wyrzutty sumienia. Oni ,maja tu taka piosenke, ktora sie zaczyna od: "Jestem gornikiem, jestem gornikiem...", oczywisccie w ichnim zagranicznym narzeczu. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Ale czy wolno ich tak oszukiwac? 03.12.04, 16:53 to zaspiewaj ich piosenke....albo pod te melodię, coś po polsku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka To chyba jedyne rozwiazanie? 03.12.04, 17:25 A ci z Wieliczki od soli tez mieli swoje wlasne piesni? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: To chyba jedyne rozwiazanie? 03.12.04, 18:34 jestem kompletnie niedoinformowana......wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Przemyslalam to 07.12.04, 21:16 i dochodze do wniosku, ze mogli nie niec piosenki, bo pogdy podczas pracy w kopalni obzerali sie soli, usta im zasychaly i nie byli w stanie spiewac. Wiadomo tez, ze przesolony mozg tez nie jest sklonny do tworczosci artystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przemyslalam to 08.12.04, 22:01 my tu mamy powazne tematy ...i przemyslenia.....albo sie włącz...albo sie nie śmiej !!! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Przemyslalam to 08.12.04, 22:56 ... no z tą powagą to bym nie przesadzał , choć przemyślenia są głębokie ... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przemyslalam to 08.12.04, 23:17 a owszem, my z Gradufką poruszamy niezwykłej wagi tematy ideologiczne i programowo sie nudzimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przemyslalam to 10.12.04, 23:40 columbia napisała: > a owszem, my z Gradufką poruszamy niezwykłej wagi tematy ideologiczne i > programowo sie nudzimy.... Raczej obie przynudzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przemyslalam to 11.12.04, 17:40 columbia napisała: > czy Ty nas obrazasz?!?!? Ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by uznac 13.12.04, 12:00 za pochwale i tak bym zrobila, ale pytanie Columbii, ktora nigdy nie pyta bez powodu, wzbudzilo moja czujnosc. Sloggi sobie z nas kpi i jeszcze mu sie bezczelnie wydaje, ze jak ktos jest nudny to i glupi i nie zauwazy. (No coz, ja nie zauwazylam.) Na szczescie, istnieja na tym forum ludzie, ktorzy nie daja sie tak latwo podejsc na te pseudo-komplemanty. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 20:46 Nie filozuj. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Sloggi próbuje nas sprowokować..... 14.12.04, 20:50 w ten sposób chce nas chyba wyrwać z marazmu nudy...ale nie uda mu się! Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:01 ...sloggi - czy my się nie znamy "nie filozuj" to wyrażenie chyba o doś ograniczonym zasięgu stosowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:43 broton napisał(a): > ...sloggi - czy my się nie znamy "nie filozuj" to wyrażenie chyba o doś > ograniczonym zasięgu stosowania ... Być może :) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:45 ...wyczerpująca odpowiedź ... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Moim zdaniem 16.12.04, 13:57 prawie wszyscy, ktozy pisza na forach, sie znaja. Pracujecie w jednej firmie- Gazecie W. i wasi przelozeni was zmuszaja do aktywnosci na forach, aby spoleczenstwo nie odkrylo, ze internetowe przedsiewziecie GW jest niewypalem. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka A nie uwazasz, ze to prawdopodobne? 16.12.04, 14:04 Co do niektorych mam nawet podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Moim zdaniem 16.12.04, 20:43 gradufka napisała: > prawie wszyscy, ktozy pisza na forach, sie znaja. Pracujecie w jednej firmie- > Gazecie W. i wasi przelozeni was zmuszaja do aktywnosci na forach, aby > spoleczenstwo nie odkrylo, ze internetowe przedsiewziecie GW jest niewypalem. Paliłaś dziś zioło? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 16.12.04, 20:41 broton napisał(a): > ...wyczerpująca odpowiedź ... Mieszkam w Warszawie, jeśli znasz kogoś stąd - to może od tego kogos usłyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia słyszałam 16.12.04, 20:53 to od ludzi z nowego sącza "nie filozuj" nie jest regionalizmem mazowieckim ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Sloggi napisal:"Paliłaś dziś zioło?" 17.12.04, 11:25 A teraz to juz naprawde chcesz mnie obrazic? Wyjasniam: nie napisalm swojego postu (ktory skomentowales wyzej zacytowanym pytaniem) na powaznie. Nie, nie palilam ziola. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi napisal:"Paliłaś dziś zioło?" 18.12.04, 01:44 Czyli oboje jesteśmy pod tym wględem czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:00 zrobiło sie dziwnie nerwowo, jak na nudę... proszę o zażegnnie waśni! sloggi! gradufka!..prosze grzecznie podać sobie rączki.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:07 Nudna nerwowość? Ja się nie spieram. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:09 nerwowość nie jest nudna...dlatego tak sie zaniepokoiłam...... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 12:23 columbia napisała: > nerwowość nie jest nudna...dlatego tak sie zaniepokoiłam...... Chyba wszystko może się znudzic - nawet nerwowość. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:55 columbia napisała: > dlaczego? GG 275625 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Przepis na nudę? 03.01.05, 19:19 Teraz to dopiero jest klasyczna nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Przepis na nudę? 03.01.05, 21:38 ..no właśnie - nic się nie dzieje, a człowiek jest zmęczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re:przepis na nude 04.01.05, 15:49 "zrobiło sie dziwnie nerwowo, jak na nudę... proszę o zażegnnie waśni!" Ja nie chce wprowadzac nrwowosci, jesli tak zrobilam, to nieswiadomie, przepraszam... Nerwowosci wystarczy mi w realu, w sieci szukam nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia odpowiedzi 04.01.05, 16:42 sloggi podał swój numer gadugadu... a co nerwowosci... Slog jest prowokatorem - wpada do nas na chwilke, zamąci, poknuje i znika.. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: odpowiedzi 04.01.05, 17:19 Dziekuje za odpowiedz. Juz myslalam, ze to numer rejestracyjny jego auta, zeby mafia wiedziala co krasc.(Chodzi oczywiscie o wyludzanie ubezpieczenia). Gadugadu z numerami to kolejne z urzadzen, ktorego nie umiem obslugiwac. Moze dlatego, ze nie probowalam. Slyszalam tylko, ze w takich miejscach sie wchodzi na rozne pokoje. Wszystko to jest bardzo tajemnicze, metne i poknujne. Ponoc niektorzy po wejsciu do pokoju znikaja na zawsze. Nerwicy mozna dostac! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: odpowiedzi 04.01.05, 17:38 ...chodzi Ci o czat...gadugadu to zwykły komunikator Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Podrzuce ten watek w gore. 13.01.05, 20:55 Znowu sie gdzies osierocil i zapodzial. Odpowiedz Link Zgłoś