Dodaj do ulubionych

Przepis na nudę?

15.11.04, 21:29
Ponoć jestem dziwny, bo nie umiem sie nudzić. Zatem może jakiś sprawdzony przepis?
Obserwuj wątek
    • columbia Re: Przepis na nudę? 15.11.04, 21:31
      ....moze spotkania towarzyskie?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=17672100
      • gradufka Zaciagam Watka Staruszka 26.11.04, 15:12
        na sama gore, zeby ktos jeszcze tez mu cos dopisal.
        • gradufka Dodaje Staruszkowi Rybki 26.11.04, 15:27
          Znalazlam je na forum polonijnym wklejone przez Luize-w-ogrodzie w watku Horror-
          scope.Popatrzcie jak ladnie plyna:

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
          .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>

• columbia Re: Dodaje Staruszkowi Rybki 26.11.04, 15:34
            łał...śliczne
            • gradufka Nudzi mi sie 26.11.04, 16:50
              wiec znowu podciagam ten watek na gore.
              To moj przepis na nude.
              • pinkpanther Re: Nudzi mi sie 26.11.04, 16:51
                ja za 25 minut idę otglądać serial "Młodzieńcza Miłość" - pomaga na nudę, a
                niestety nie mam czasu śledzić go na bieżąco
              • columbia Re: Nudzi mi sie 26.11.04, 16:52
                spróbuj zrobić obrazek.....w stylu rybek
                • gradufka A ja na nude 26.11.04, 17:01
                  , ale juz taka totalne, wielkie nudzisko ogladam lokalnego Wielkiego Brata,
                  zeby mi sie jezyk poprawil.
                  • gradufka A skoro juz tu jestem 26.11.04, 17:02
                    to podciagne ten watek jeszcze raz.
                    • gradufka I siuuuup, do gory. /nt. 26.11.04, 17:34
                      • columbia to jest spamowanie/nt 26.11.04, 17:37
                        • gradufka Moze i jest, ale 26.11.04, 17:41
                          szkoda mi tego watka, byl na samym dole i prawie zadnych wpisow, a inne waciska
                          takie wielkie, rozrosniete. O nim nikt nie pamietal. nie chcialam go tak
                          zostawic. Serce mam miekkie.
                          postanowilam, ze bede promowac, nawet jesli to grozi monologiem.
                          • columbia Re: Moze i jest, ale 26.11.04, 17:46
                            to watek sloggiego...skus go...może z Tobą pokonwersuje...
                            • gradufka Sloggi zaniedbal swoj watek, 26.11.04, 17:52
                              jesli sie sam nie skusi i mi nie pomoze to go pozwe o alimenty.
                              • columbia Re: Sloggi zaniedbal swoj watek, 26.11.04, 17:55
                                słusznie....zagadnij go w jego salonie odrzuconych....
                                • gradufka Jesli Sloggi prowadzi salon 26.11.04, 18:03
                                  odrzuconych, to chyba jest swiadom tego co musial czuc jego watek, jak zostal
                                  sam.
                                  Poszukam salonu i go tam zagadam.
                                  • gradufka Zalozylam interwencje w Salonie 26.11.04, 18:15
                                    No to siuuup, do gory.
                                    • columbia Re: Zalozylam interwencje w Salonie 26.11.04, 18:20
                                      a trzeba było tam nowy watek załozyć, a nie dopisywac sie do cudzego.....Sloggi
                                      może nie zauważyć...
                                      • gradufka Re: Zalozylam interwencje w Salonie 26.11.04, 18:23
                                        Zobaczylam, ze byl na tym watku i sie dopisalam. Zakladanie watku to powazna
                                        sprawa, nie chcialam im zasmiecac forum.
                                        • gradufka Jak Sloggi sie nie odezwie 26.11.04, 18:27
                                          to zaloze im nowy watek.
                                          • columbia Re: Jak Sloggi sie nie odezwie 26.11.04, 18:30
                                            zrób to! on nas zapraszał do siebie...to nam wolno!
                                            • gradufka Oczywiscie! 26.11.04, 18:33
                                              Uwazam nawet, ze w zwiazku z porzuconym watkiem mamy do tego prawo. Moze nawet
                                              to nasz obowiazek.
                                              Osmielasz mnie do coraz odwazniejszych dzialan.
                                              • columbia Re: Oczywiscie! 26.11.04, 18:35
                                                ...kusze Cie do złego? ; )))
                                                • gradufka Nie, wrecz przeciwnie. 26.11.04, 18:36
                                                  • gradufka Colera, wyslalo sie zanim zdazylam skonczyc. 26.11.04, 18:38
                                                    wrecz przeciwnie, namawiasz do slusznego i odwaznego wystapienia w obronie
                                                    porzuconego watka. potrzbuje takiego wsparcie, gdy czasem brak mi odwagi
                                                    glosnokrzyczec w slusznej sprawie.
                                                  • columbia TO KRZYCZ! 26.11.04, 18:40
                                                  • gradufka I bede, jesli S. sie do poniedz. nie odezwie. /nt 26.11.04, 18:41
                                                  • gradufka I jeszcze raz, pod goreczke! 26.11.04, 18:52
                                                  • broton Re: I jeszcze raz, pod goreczke! 26.11.04, 20:29
                                                    ... o co tu chodzi ..?..
                                          • sloggi Re: Jak Sloggi sie nie odezwie 26.11.04, 23:18
                                            Sloggi zagląda :)
                                            • columbia Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:27
                                              że Cie nie było.....co widac po postach....ale wróci w poniedziałek....
                                              • sloggi Re: Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:29
                                                columbia napisała:

> że Cie nie było.....co widac po postach....ale wróci w poniedziałek....

Ona domowo nie podłączona?
                                                ps. sprawdź @
                                                • columbia Re: Gradufka była zawiedziona... 26.11.04, 23:34
                                                  sloggi napisał:

> Ona domowo nie podłączona?
                                                  najwyraźniej nie....
                                                • columbia dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:36
                                                  ale nie wiem, jak sie obsługuje takie forum.....
                                                  • sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:41
                                                    columbia napisała:

> ale nie wiem, jak sie obsługuje takie forum.....
                                                    To działa po 10 minutach.
                                                  • columbia Re: dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:42
                                                    czekam?
                                                  • sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 26.11.04, 23:55
                                                    columbia napisała:

> czekam?
                                                    No chyba już?
                                                  • gradufka Ciesze sie, ze Sloggi zareagowal 29.11.04, 14:34
                                                    na moj dramatyczny apel.
                                                    polubilam ten osierocony watek
                                                    Podlaczona jestem tylko na uczelni
                                                  • sloggi Re: Ciesze sie, ze Sloggi zareagowal 29.11.04, 21:30
                                                    gradufka napisała:

> na moj dramatyczny apel.
                                                    > polubilam ten osierocony watek
                                                    > Podlaczona jestem tylko na uczelni

Ubogo Perełko.
                                                  • eexx Re: dostałam...dziekuje.... 29.11.04, 18:11
                                                    jakie to forum?
                                                  • sloggi Re: dostałam...dziekuje.... 29.11.04, 21:31
                                                    eexx napisał:

> jakie to forum?

Takie jedno :)
                                                  • gradufka +t 30.11.04, 17:42
                                                    Sloggi napisal: "Ubogo Perełko."
                                                    Moze i ubogo, ale za to z plaskim ekranem i o czarnej obudowie.

• eexx Re: dostałam...dziekuje.... 30.11.04, 17:45
                                                    sloggi dostalem zaproszenie dzieki:)
                                                  • gradufka Ja tez dopisuje swoje "dzieki". /nt 30.11.04, 17:47
                                                  • eexx Re: Ja tez dopisuje swoje "dzieki". /nt 30.11.04, 17:49
                                                    na wieksza skale dzialanie:)
                                                  • sloggi Re: Ja tez dopisuje swoje "dzieki". /nt 30.11.04, 23:51
                                                    Przynudzacie oboje.
                                                  • tempe a tez dopiszę /+t 01.12.04, 11:24
                                                    otrzymałem zaproszenie
                                                    dzięki
    • columbia Re: Przepis na nudę?..kolejny... 01.12.04, 10:15
      wieczór z brandy ; )
      • gradufka Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 12:49
        To jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie mi bylo dane w zyciu przeczytac.
        Jeszcze raz dzieki, Sloggi.
        A poza tym chcialam napisac,ze komputer mi rzezi i obraz na ekranie przesuwa
        sie falami, to bardzo stresujace.
        • columbia Re: Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 12:53
          ...odkąd kiedys wylała mi się woda na monitor - czasem mam dziwne paski
          czerwone...i kolory mi troszke szwankuja....ale działa....marzy mi sie nowy,
          płaski monitor....
          • gradufka W wodzie musial byc wirus. /+t 01.12.04, 12:56
            Plaskie monitory sa ladne i mozna ich tez uzywac zamiast tacki.
            • columbia Re: W wodzie musial byc wirus. /+t 01.12.04, 13:03
              zajmuja mało miejsca....a jak dotknąć "szybki", robi sie takie plum...
              • gradufka Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:08
                A gdyby jeszcze uszyc mu ubranko i kupic wozeczek, to mozna by wyprowadzac na
                spacery nawet w mrozne zimowe popoludnia i wszyscy sasiedzi by sie
                zatrzymywali, zeby popatrzec na to nowe cudo, pytaliby ile ma miesiecy i jak
                sie nazywa, a ty bys mogla im powiedziec, jak ladnie robi "plum".
                • tempe Re: Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:12
                  można go ubrac inaczej i szczuć na ludzi
                  którzy nie robią ładnie "plum"
                  • columbia Re: Pieknie napisalas o "plum"! 01.12.04, 13:19
                    ale to mały monitorek...nie wzbudzałby respektu....bardziej rozczulał robiac
                    swoje plum.....ale kolega (posiadacz płaskiego monitota) na mnie kiedys
                    krzyczał, jak dotykałam monitora i on robił plum...ponoć tego nie wolno
                    robić..plum jest zabronione!
                    • gradufka W takim razie po co komu 01.12.04, 13:34
                      taki monitor, skoro nie mozna robic "plum"?
                      Cola, twoj kolega jest dziwny.
                      Ekranik moze sie nauczyc robic glosne "plum" i wtedy wszyscy sie go beda bali.
                      Czy goly ekranik bez ubranka tez moze przestraszyc?
                      • columbia Re: W takim razie po co komu 01.12.04, 13:42
                        gradufka napisała:

> Czy goly ekranik bez ubranka tez moze przestraszyc?

może, ale trzeba go pomalować w barwy wojenne...
                        • gradufka Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na moro 01.12.04, 13:51
                          i wychodzic z nim na spacer to pozycze ci moja torebke we wzorki moro.
                          Dobrze by bylo tez, zebys znowu ogolila glowe.
                          • columbia Re: Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na 01.12.04, 14:03
                            za zimno na golenie głowy ; )

mam taką pałą torebke w panterke, moze być?...tez bedzie pasować....bedziemy
                            czaic sie z monitorem w krzakach na potencjalne ofiary do straszenia...np. małe
                            nerwowe pieski...
                            • gradufka Brzmi cudownie, pozniej zrobimy grilla./nt 01.12.04, 14:13
                            • pinkpanther Re: Jak bedziesz chciala pomalowac swoj ekran na 01.12.04, 15:03
                              a ja mam i małaą torebke moro i małą w panterkę!
                              • gradufka I bedziesz mogla zmiescic do nich dwa male pieski. 01.12.04, 15:12
        • sloggi Re: Sloggi napisal: "Przynudzacie oboje." 01.12.04, 22:43
          gradufka napisała:

> To jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie mi bylo dane w zyciu przeczytac
          > .
          > Jeszcze raz dzieki, Sloggi.
          > A poza tym chcialam napisac,ze komputer mi rzezi i obraz na ekranie przesuwa
          > sie falami, to bardzo stresujace.

Może zbyt aktywna, jak na nudziarę jesteś?
          • columbia Sloggi, 01.12.04, 22:49
            a co Ty tak tego jednego watku sie trzymasz kurczowo...zapraszamy do innych
            • sloggi Re: Sloggi, 03.12.04, 18:33
              columbia napisała:

> a co Ty tak tego jednego watku sie trzymasz kurczowo...zapraszamy do innych

Ten typ tak ma.
          • gradufka +t 02.12.04, 12:56
            Sloggi napisal: "Może zbyt aktywna, jak na nudziarę jesteś?"
            Na tym forum to obelga.

• eexx Re: +t 02.12.04, 14:51
              sloggi tu sa pewne zasady:)
              • columbia Re: +t 02.12.04, 14:52
                a jakie ?...tak z czystej ciekawości pytam ; )
                • eexx Re: +t 02.12.04, 14:56
                  mnie?
                  to nawiazanie do nudziarzy, w zwiazku z obelga:))
                  • columbia Re: +t 02.12.04, 15:01
                    tak tylko sie droczę.. : )
    • columbia prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 11:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=18195183
      • gradufka Re: prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 15:41
        Moj znajomy mi doniosl o dwoch waznych rocznicach :
        1. wczoraj byly urodziny B.Spears,
        2. a dzis sa Adama Malysza.
        O pierwszych zupelnie zapomnialam, drugie jest jeszcze szansa obejsc.
        Czy jest jeszcze cos o czym koniecznie nalezy pamietac?
        • columbia Re: prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej... 03.12.04, 15:46
          jutro imieniny Barbary, w poniedziałek Mikołaja...i zawsze - nieustające świeto
          marudnych zwierzaków......fieta all the time ....(tu błysnęłam znajomością
          jezyków obcych!) ; )
          • gradufka Jezyki obce the best 03.12.04, 15:51
            Troche makaronizmu w postach i juz mozemy za intelektualny wyz spoleczenstwa.
            Na Barbary zobie sobie czarna czapke z tektury, a na Mikolaja przyszyje pompon
            do czerwonej skarpetki, moze uda mi sie ja jakos wcisnac na glowe.
            • columbia Re: Jezyki obce the best 03.12.04, 16:06
              jakos sobie trzeba radzić na obczyźnie!....i krzewić rodzimą kulturę i
              tradycję...
              • gradufka Masz racje, zainspirowalas mnie, 03.12.04, 16:23
                wyjde na Barbary w mojej czapce z kartony na ulice z piesnia na usyach.
                Tylko niestety nie znam zadnej piesni okazjonalnej gorniczej.
                • columbia Re: Masz racje, zainspirowalas mnie, 03.12.04, 16:35
                  ja tez nie znam.....możesz śpiewać cos innego - i tak nie zrozumieją!
                  • gradufka Ale czy wolno ich tak oszukiwac? 03.12.04, 16:42
                  • gradufka Ale czy wolno ich tak oszukiwac? 03.12.04, 16:43
                    Mialabym wyrzutty sumienia. Oni ,maja tu taka piosenke, ktora sie zaczyna od:
                    "Jestem gornikiem, jestem gornikiem...", oczywisccie w ichnim zagranicznym
                    narzeczu.
                    • columbia Re: Ale czy wolno ich tak oszukiwac? 03.12.04, 16:53
                      to zaspiewaj ich piosenke....albo pod te melodię, coś po polsku ; )
                      • gradufka To chyba jedyne rozwiazanie? 03.12.04, 17:25
                        A ci z Wieliczki od soli tez mieli swoje wlasne piesni?
                        • columbia Re: To chyba jedyne rozwiazanie? 03.12.04, 18:34
                          jestem kompletnie niedoinformowana......wstyd!
                          • gradufka Przemyslalam to 07.12.04, 21:16
                            i dochodze do wniosku, ze mogli nie niec piosenki, bo pogdy podczas pracy w
                            kopalni obzerali sie soli, usta im zasychaly i nie byli w stanie spiewac.
                            Wiadomo tez, ze przesolony mozg tez nie jest sklonny do tworczosci artystycznej.
                            • sloggi Re: Przemyslalam to 08.12.04, 21:58
                              Chrupać solone zwoje - ale nuda.
                              • columbia Re: Przemyslalam to 08.12.04, 22:01
                                my tu mamy powazne tematy ...i przemyslenia.....albo sie włącz...albo sie nie
                                śmiej !!! ; )))
                                • broton Re: Przemyslalam to 08.12.04, 22:56
                                  ... no z tą powagą to bym nie przesadzał , choć przemyślenia są głębokie ...
                                  • columbia Re: Przemyslalam to 08.12.04, 23:17
                                    a owszem, my z Gradufką poruszamy niezwykłej wagi tematy ideologiczne i
                                    programowo sie nudzimy....
                                    • gradufka Zgadzam sie z przedmowczynia./nt 09.12.04, 18:23
                                    • sloggi Re: Przemyslalam to 10.12.04, 23:40
                                      columbia napisała:

> a owszem, my z Gradufką poruszamy niezwykłej wagi tematy ideologiczne i
                                      > programowo sie nudzimy....

Raczej obie przynudzacie.
                                      • columbia Re: Przemyslalam to 10.12.04, 23:41
                                        czy Ty nas obrazasz?!?!?
                                        • sloggi Re: Przemyslalam to 11.12.04, 17:40
                                          columbia napisała:

> czy Ty nas obrazasz?!?!?

Ja???
                                          • gradufka Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by uznac 13.12.04, 12:00
                                            za pochwale i tak bym zrobila, ale pytanie Columbii, ktora nigdy nie pyta bez
                                            powodu, wzbudzilo moja czujnosc. Sloggi sobie z nas kpi i jeszcze mu sie
                                            bezczelnie wydaje, ze jak ktos jest nudny to i glupi i nie zauwazy. (No coz, ja
                                            nie zauwazylam.) Na szczescie, istnieja na tym forum ludzie, ktorzy nie daja
                                            sie tak latwo podejsc na te pseudo-komplemanty.
                                            • sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 20:46
                                              Nie filozuj.
                                              • columbia Sloggi próbuje nas sprowokować..... 14.12.04, 20:50
                                                w ten sposób chce nas chyba wyrwać z marazmu nudy...ale nie uda mu się!
                                              • broton Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:01
                                                ...sloggi - czy my się nie znamy "nie filozuj" to wyrażenie chyba o doś
                                                ograniczonym zasięgu stosowania ...
                                                • sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:43
                                                  broton napisał(a):

> ...sloggi - czy my się nie znamy "nie filozuj" to wyrażenie chyba o doś
                                                  > ograniczonym zasięgu stosowania ...

Być może :)
                                                  • broton Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 14.12.04, 21:45
                                                    ...wyczerpująca odpowiedź ...
                                                  • gradufka Moim zdaniem 16.12.04, 13:57
                                                    prawie wszyscy, ktozy pisza na forach, sie znaja. Pracujecie w jednej firmie-
                                                    Gazecie W. i wasi przelozeni was zmuszaja do aktywnosci na forach, aby
                                                    spoleczenstwo nie odkrylo, ze internetowe przedsiewziecie GW jest niewypalem.
                                                  • columbia piękna prowokacja! : )))/nt. 16.12.04, 14:03
                                                  • gradufka A nie uwazasz, ze to prawdopodobne? 16.12.04, 14:04
                                                    Co do niektorych mam nawet podejrzenia.
                                                  • sloggi Re: Moim zdaniem 16.12.04, 20:43
                                                    gradufka napisała:

> prawie wszyscy, ktozy pisza na forach, sie znaja. Pracujecie w jednej firmie-
                                                    > Gazecie W. i wasi przelozeni was zmuszaja do aktywnosci na forach, aby
                                                    > spoleczenstwo nie odkrylo, ze internetowe przedsiewziecie GW jest niewypalem.

Paliłaś dziś zioło?
                                                  • sloggi Re: Teoretycznie, to co napisal Sloggi mozna by u 16.12.04, 20:41
                                                    broton napisał(a):

> ...wyczerpująca odpowiedź ...

Mieszkam w Warszawie, jeśli znasz kogoś stąd - to może od tego kogos usłyszałeś?
                                                  • columbia słyszałam 16.12.04, 20:53
                                                    to od ludzi z nowego sącza "nie filozuj" nie jest regionalizmem mazowieckim ; )
                                                  • gradufka Sloggi napisal:"Paliłaś dziś zioło?" 17.12.04, 11:25
                                                    A teraz to juz naprawde chcesz mnie obrazic?
                                                    Wyjasniam: nie napisalm swojego postu (ktory skomentowales wyzej zacytowanym
                                                    pytaniem) na powaznie.
                                                    Nie, nie palilam ziola.

• sloggi Re: Sloggi napisal:"Paliłaś dziś zioło?" 18.12.04, 01:44
                                                    Czyli oboje jesteśmy pod tym wględem czyści.
    • columbia odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:00
      zrobiło sie dziwnie nerwowo, jak na nudę...
      proszę o zażegnnie waśni!
      sloggi! gradufka!..prosze grzecznie podać sobie rączki....
      • sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:07
        Nudna nerwowość?
        Ja się nie spieram.
        • columbia Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 11:09
          nerwowość nie jest nudna...dlatego tak sie zaniepokoiłam......
          • sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 12:23
            columbia napisała:

> nerwowość nie jest nudna...dlatego tak sie zaniepokoiłam......

Chyba wszystko może się znudzic - nawet nerwowość.
            • columbia Re: odnoszę wrażenie, że.... 18.12.04, 12:45
              i o to chodzi ; )))
              • sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:18
                ciiiiiiiiiiii
                • columbia Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:26
                  ktoś podsłuchuje? ; )
                  • sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:32
                    Obraziłaś się?
                    • columbia Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:50
                      dlaczego?
                      • sloggi Re: odnoszę wrażenie, że.... 23.12.04, 21:55
                        columbia napisała:

> dlaczego?

GG 275625
    • sloggi Re: Przepis na nudę? 03.01.05, 19:19
      Teraz to dopiero jest klasyczna nuda.
      • columbia Re: Przepis na nudę? 03.01.05, 21:38
        ..no właśnie - nic się nie dzieje, a człowiek jest zmęczony....
        • gradufka GG 275625 04.01.05, 14:26
          To szpiegowski szyfr, ktorego nie znam.
          • gradufka Re:przepis na nude 04.01.05, 15:49
            "zrobiło sie dziwnie nerwowo, jak na nudę...
            proszę o zażegnnie waśni!"
            Ja nie chce wprowadzac nrwowosci, jesli tak zrobilam, to nieswiadomie,
            przepraszam...
            Nerwowosci wystarczy mi w realu, w sieci szukam nudy.
            • columbia odpowiedzi 04.01.05, 16:42
              sloggi podał swój numer gadugadu...

a co nerwowosci... Slog jest prowokatorem - wpada do nas na chwilke, zamąci,
              poknuje i znika..
              • gradufka Re: odpowiedzi 04.01.05, 17:19
                Dziekuje za odpowiedz. Juz myslalam, ze to numer rejestracyjny jego auta, zeby
                mafia wiedziala co krasc.(Chodzi oczywiscie o wyludzanie ubezpieczenia).
                Gadugadu z numerami to kolejne z urzadzen, ktorego nie umiem obslugiwac. Moze
                dlatego, ze nie probowalam. Slyszalam tylko, ze w takich miejscach sie wchodzi
                na rozne pokoje. Wszystko to jest bardzo tajemnicze, metne i poknujne. Ponoc
                niektorzy po wejsciu do pokoju znikaja na zawsze. Nerwicy mozna dostac!
                • columbia Re: odpowiedzi 04.01.05, 17:38
                  ...chodzi Ci o czat...gadugadu to zwykły komunikator
                  • gradufka Cola, Ty jestes Wszechwiedzaca!/nt 04.01.05, 17:40
                    • gradufka Podrzuce ten watek w gore. 13.01.05, 20:55
                      Znowu sie gdzies osierocil i zapodzial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka