ralston 07.01.05, 20:02 ... o tej porze to już ma weekend w najlepsze. Siedzi sobie z pilotem od telewizora w jednym ręku, szklanką piwa w drugim - a nie w robocie przy komputrze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 20:47 "Nazywam sie Ralston i jestem pracoholikiem?" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Biały człowiek... 07.01.05, 21:03 Nie. Naprawdę wolałbym już siedzieć w domku. Tylko pilota zamieniłbym na książkę a piwo na wino... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 21:46 ralston napisał: > Tylko pilota zamieniłbym na > książkę a piwo na wino... Tylko pamietaj, zebys nie wymienial siekierki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Biały człowiek... 07.01.05, 21:47 A co? Obiecałem już komuś siekierkę? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Biały człowiek... 07.01.05, 21:51 A każda kobieta, leży w wannie i czyta "Zwierciadło". Papa! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Biały człowiek... 07.01.05, 21:55 Ja też chcę do wanny. Może być nawet taka bez zwierciadła... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:05 ralston napisał: > Za kuszę? Skoro o kuszy mowa, to moge zorganizowac siekierke;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:20 Po co Ralsowi dwie, ma machać w stereo? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:49 all2 napisała: > Po co Ralsowi dwie, ma machać w stereo? a po co mu kusza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:52 Kuszę wymienić na coś do kuszania (jedzenia) albo kuszenia. Czyli placek z jabłkami (śledzik a la All - opcjonalnie dla tych co wolą słodycze inaczej) lub powabna bielizna a la Siedem Zasłon. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:57 Kusze powiesze sobie na scianie i bede sie cieszyc, ze mam. Kusznik mi przeszedl, zostala chec na posiadanie kuszy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Biały człowiek... 07.01.05, 23:02 Widać papierową postacią był :)) Ach, ci mężczyźni! Jak on mógł tak po prostu Ci przejść. ;)Bezduszny potffffur...:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 23:05 habitus napisała: > > Jak on mógł tak po > prostu Ci > przejść. Pewnie byl pieszy i zapalilo sie na przejsciu zielone swiatlo;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:19 ralston napisał: > ... o tej porze to już ma weekend w najlepsze. Siedzi sobie z pilotem od > telewizora w jednym ręku, szklanką piwa w drugim - a nie w robocie przy > komputrze... To ja jestem jednak czarny człowiek. Tak zawsze podejrzewałam, że dusza ma czarna :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Biały człowiek... 07.01.05, 22:50 all2 napisała: > To ja jestem jednak czarny człowiek. Tusz do rzes Ci sie rozmazal po policzku?;) Odpowiedz Link Zgłoś