Gość: wieśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:02 "We wiejskiej okolicy"?!? Myślałem, że task w Krakowie mówią, tam, gdzie na pole wychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tab To w ogóle nie po polsku IP: 217.79.151.* 09.04.05, 12:38 tylko kalka z anglojęzycznego komunikatu. Fatalneeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zło dzieje też mi coś IP: *.jjs.pl 09.04.05, 12:46 Przecież u nas to normalne, też ukradziono słup w Piekarach Śląskich, co prawda RPZ był zasilany z dwóch stron, ale tylko kwestią czasu jest, gdy ukradną wszystkie słupy. To samo z informacją o kradzieży pociągu - nam tym nie zaimponują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaiszwagier nie takie rzeczy zesmy po pijaku ze szwagrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:52 robili na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus jakiś ;> Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.net.autocom.pl 09.04.05, 13:44 No właśnie w Krakowie się tak NIE mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Askajka Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:08 W Krakowie ubiera się buty, płaszcz, a nawet zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola W Krakowie i w GW reporterem moze byc Down... IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.04.05, 16:59 Kiedys dziennikarzami zostawali najlepsi z najlepszych.Bo i praca to dla takich.Teraz polowe wszystkich zespolow medialnych stanowia albo trzecioligowi studenci powiatowych uczelni,ktorych mamy ponad sto,nie umiejacy polowy tego,co 30 lat temu maturzysta,albo dzieci VIP-ow,wiecie,rozumiecie,mam syna/corke/,chce byc dziennikarzem,rozumiecie,przyjmijcie,a ja sie odwdziecze.Wszedlem kiedys do Wyborczej w Warszawie-same dzieciaki.Rok temu bylem w redakcji Dziennika Baltyckiego.Tez przedszkole.Kiedys dziennikarze to byli doswiadczeni ludzie,z bezblednym polskim przede wszystkim.W redakcji,w ktorej zaczynalem,najmlodszy mial 35 lat.Ale wycieli cala stara kadre i teraz dzieciaki robia gazety,program telewizyjny i radiowy.No i ranga zawodu spadla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzecioLigowiec Re: W Krakowie i w GW reporterem moze byc Down... IP: *.waxpol.net 10.04.05, 21:25 Patrząc na twoje błedy trudno uznać, iż byłeś " Orłem w szkole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.05, 19:23 W Krakowie w ogóle jest fajnie. Wychodzi się na pole. Ołówki się ostrzy podstrugiwaczką no i chodź co... itd. Wiem bo mieszkałem w Małopolsce kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka jedna Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.agh.edu.pl 10.04.05, 09:11 Wychodzi się na pole, bo mamy pole - Błonia, a na dwór to się chodzi na Wawel. A tak w ogóle to te teksty sugerują kompleks niższości autora. Ja tam się z Warszawy nie śmieję, bo wiem, że tam mieszanka z całej Polski i niech sobie ludzie żyją, jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka jedna P.S. IP: *.agh.edu.pl 10.04.05, 09:12 A o podstrugiwaczce pierwszy raz słyszę. Moja córka używa strugaczki albo po prostu temperówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strugawka Re: P.S. IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 11.04.05, 10:16 Kiedyś w jakiejś 6 albo 7 klasie mojemu koledze się złamał ołówek i spytał kogoś: "Masz może strugawkę?" Myślałem, że spadnę z krzesła. Strasznie mnie to rozbawiło. Kiedyś jeszcze powiedział w jakiejś skomplikowanej sytuacji: "Masz babo placek". To też wywołało u mnie salwę śmiechu. Jakoś nie wiem dlaczego dzisiaj mnie takie rzeczy nie śmieszą. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeO Kompleksy się leczy u odpowiedniego specjalisty.. IP: *.tele2.pl 11.04.05, 07:20 A nie na necie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okurcze A ja ubieram choinke : P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ.SA Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.05, 23:47 Ale głupki, ja bym zwinął nie tylko słup ale i wieżę Eifla i statuę Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf 900 km od Bogoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:43 900 km na PN od Bogoty to już jest Panama lub Morze Karaibskie: www.timeanddate.com/worldclock/distances.html?n=41&lat=4.633&long=-74.083 Jedynka z geografii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki a u nas w Lipinach i Warszawie IP: 62.148.88.* 11.04.05, 09:16 to kable kradną dwa razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś