Dodaj do ulubionych

... i słup wysokiego napięcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:02
"We wiejskiej okolicy"?!? Myślałem, że task w Krakowie mówią, tam, gdzie na
pole wychodzą...
Obserwuj wątek
    • Gość: tab To w ogóle nie po polsku IP: 217.79.151.* 09.04.05, 12:38
      tylko kalka z anglojęzycznego komunikatu. Fatalneeee!!!
      • Gość: Zło dzieje też mi coś IP: *.jjs.pl 09.04.05, 12:46
        Przecież u nas to normalne, też ukradziono słup w Piekarach Śląskich, co prawda
        RPZ był zasilany z dwóch stron, ale tylko kwestią czasu jest, gdy ukradną
        wszystkie słupy. To samo z informacją o kradzieży pociągu - nam tym nie zaimponują!
        • Gość: Edi A w Polsce zlomiarzom odcinaja jaja... IP: *.azvu.nl 10.04.05, 19:39
    • Gość: jaiszwagier nie takie rzeczy zesmy po pijaku ze szwagrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:52
      robili na ten temat
    • Gość: krakus jakiś ;> Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.net.autocom.pl 09.04.05, 13:44
      No właśnie w Krakowie się tak NIE mówi.
      • Gość: Askajka Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:08
        W Krakowie ubiera się buty, płaszcz, a nawet zegarek
        • Gość: Enola W Krakowie i w GW reporterem moze byc Down... IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.04.05, 16:59
          Kiedys dziennikarzami zostawali najlepsi z najlepszych.Bo i praca to dla
          takich.Teraz polowe wszystkich zespolow medialnych stanowia albo trzecioligowi
          studenci powiatowych uczelni,ktorych mamy ponad sto,nie umiejacy polowy tego,co
          30 lat temu maturzysta,albo dzieci VIP-ow,wiecie,rozumiecie,mam
          syna/corke/,chce byc dziennikarzem,rozumiecie,przyjmijcie,a ja sie
          odwdziecze.Wszedlem kiedys do Wyborczej w Warszawie-same dzieciaki.Rok temu
          bylem w redakcji Dziennika Baltyckiego.Tez przedszkole.Kiedys dziennikarze to
          byli doswiadczeni ludzie,z bezblednym polskim przede wszystkim.W redakcji,w
          ktorej zaczynalem,najmlodszy mial 35 lat.Ale wycieli cala stara kadre i teraz
          dzieciaki robia gazety,program telewizyjny i radiowy.No i ranga zawodu spadla...
          • Gość: CzecioLigowiec Re: W Krakowie i w GW reporterem moze byc Down... IP: *.waxpol.net 10.04.05, 21:25
            Patrząc na twoje błedy trudno uznać, iż byłeś " Orłem w szkole".
        • Gość: taki jeden Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.05, 19:23
          W Krakowie w ogóle jest fajnie. Wychodzi się na pole. Ołówki się ostrzy
          podstrugiwaczką no i chodź co... itd. Wiem bo mieszkałem w Małopolsce kiedyś.
          • Gość: Krakowianka jedna Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.agh.edu.pl 10.04.05, 09:11
            Wychodzi się na pole, bo mamy pole - Błonia, a na dwór to się chodzi na Wawel. A
            tak w ogóle to te teksty sugerują kompleks niższości autora. Ja tam się z
            Warszawy nie śmieję, bo wiem, że tam mieszanka z całej Polski i niech sobie
            ludzie żyją, jak chcą.
            • Gość: Krakowianka jedna P.S. IP: *.agh.edu.pl 10.04.05, 09:12
              A o podstrugiwaczce pierwszy raz słyszę. Moja córka używa strugaczki albo po
              prostu temperówki...
              • Gość: strugawka Re: P.S. IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 11.04.05, 10:16
                Kiedyś w jakiejś 6 albo 7 klasie mojemu koledze się złamał ołówek i spytał
                kogoś: "Masz może strugawkę?" Myślałem, że spadnę z krzesła. Strasznie mnie to
                rozbawiło. Kiedyś jeszcze powiedział w jakiejś skomplikowanej sytuacji: "Masz
                babo placek". To też wywołało u mnie salwę śmiechu. Jakoś nie wiem dlaczego
                dzisiaj mnie takie rzeczy nie śmieszą. :))
          • Gość: PeO Kompleksy się leczy u odpowiedniego specjalisty.. IP: *.tele2.pl 11.04.05, 07:20
            A nie na necie. :-)
        • Gość: Okurcze A ja ubieram choinke : P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:01
    • Gość: FRANCUZ.SA Re: ... i słup wysokiego napięcia IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.05, 23:47
      Ale głupki, ja bym zwinął nie tylko słup ale i wieżę Eifla i statuę Wolności.
    • Gość: geograf 900 km od Bogoty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:43
      900 km na PN od Bogoty to już jest Panama lub Morze Karaibskie:
      www.timeanddate.com/worldclock/distances.html?n=41&lat=4.633&long=-74.083
      Jedynka z geografii!
    • Gość: miki a u nas w Lipinach i Warszawie IP: 62.148.88.* 11.04.05, 09:16
      to kable kradną dwa razy w tygodniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka