anahella 22.06.05, 23:13 Mam sluchawki z mikrofonem, konto na skype. Jak sie z tego korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou Re: Watek dla lamerow 22.06.05, 23:54 anahella napisała: > Mam sluchawki z mikrofonem, konto na skype. Jak sie z tego korzysta? no wlasnie!!!ja tez mam ,ale czekam jak synowa mi wszystko wytlumaczy mailem, bo dzis wieczorem probowalismy az glowa wypekala ,to odlozylam na jutro. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 22.06.05, 23:57 Na razie zauwazylam, ze nie dziala mi mikrofon:( nie mam pojecia czemu Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Watek dla lamerow 23.06.05, 23:48 janou napisała: > anahella napisała: > > > Mam sluchawki z mikrofonem, konto na skype. Jak sie z tego korzysta? > no wlasnie!!!ja tez mam ,ale czekam jak synowa mi wszystko wytlumaczy mailem, > bo dzis wieczorem probowalismy az glowa wypekala ,to odlozylam na jutro. > pozdrawiam udalo sie ,dzisiaj sama zainstalowalam a wieczorem gadalam z synem z Namibi i znalazlam w skypie kolege z ktorym bylam w polskim liceum w Paryzu mieszka w Polsce ,to jest fantastyczne:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Watek dla lamerow 22.06.05, 23:57 no cóż, to będzie szybki kurs, włączasz, szukasz kontaktu, łączysz się, gadasz...koniec kursu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Watek dla lamerow 23.06.05, 05:36 Wystarczy, że podasz nick pod jakim zarejestrowałaś się na Skype, mój masz w swojej poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Watek dla lamerow 23.06.05, 10:04 korzystasz z tego jak z gadu-gadu z tym ze zamiast pisac to mowisz do mikrofonu jak telefon:)) tez mam sluchawki z mikrofonem ... ale uzywam do innego celu, juz czasami nerwy mi puszczaja ale efekty widac a raczej slychac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek dla lamerow 23.06.05, 10:16 Nie ustawaj w wysiłkach. Może być tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Watek dla lamerow 23.06.05, 11:34 Pierwsze co trzeba zrobic, to przetestowac czy Twoj Skype jest dobrze zainstalowany. Robi sie to poprzez polaczenie sie zdresem bodajze echo123. Tam zglasza sie komputer, mowi sie pare slow i potem odsluchuje. W ten sposob wiemy czy dzialaja nam sluchawki oraz mikrofon. Powodzenia! dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 22:11 Nawet juz rozmawialam przez skajpa:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 22:34 znalazlam cie!!!!!!!!!!!:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 23:07 anahella napisała: > To sie odezwij:) > to nie byla pomylka ,bylas u mnie a dlaczego tak blyskawicznie ???!!! odloszmy do jutra bo maz juz spi wiec nie chce go budzic,jutro miedzy 15 i 16 godz??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 23:14 wlasnie znalazlam jakas Janou z Francji nawet napisalam pytanie czy to Ty? Ale chyba nie:) Jutro pewnie mnie nie bedzie w domu, ale dopisz sobie mnie do listy kontaktow, bo ja wieczorami siedze przy komputerze, przy okazji sobie pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 23:36 To ja! ale to bylo blyskawiczne ze nie dalas mi czasu sie zorietowac o co chodzi ,a wiesz ja od niedawna mam komputer i trzeba mi dac troche czasu na nauke a mloda nie jestem wy. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Mam juz mikrofon:) 25.06.05, 23:53 seulement entre nous;pluton a 13°lion,saturne a 8°lion,soleil a 9°du sagittaire c'est facile,pas trop surprise?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mam juz mikrofon:) 27.06.05, 02:45 Skoro tak osobiscie, to odpowiedzialam na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Watek dla lamerow 26.06.05, 18:15 sie klika i sie mowi ale i tak lepiej isc na kawe:) (ew. herbate) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 27.06.05, 02:46 annabl napisała: > ale i tak lepiej isc na kawe:) Bywasz w Wawie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Watek dla lamerow 27.06.05, 21:05 ano bywam nawet od paru lat :) nawet tu zamieszkalam zoliborz-aleje j. <-> aleje j.-zoliborz, to moja ostatnia trasa :) ps. jacie, to ja juz zaczynalam myslec ze tylko ralston mi odpisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 01:09 to idziemy na kawe:) Wyciagniemy ze skorupek rozne slimaki bielanskie, bialoleckie i inne mieszkajace tam, gdzie wukadka dojezdza:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 08:22 ok:) niestety ostatnio moge glownie w niedziele, ale pracuje nad tym zeby to sie zmienilo. mam tu emalie, na koncie gazety (rzadko sprawdzane) wiec czekam na signal:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 09:25 annabl napisała: czekam na > signal:) > Ania A może być Blend-a-Med? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 19:51 zaden blendamed i nie zmieniaj tematu:P Pisz kiedy masz czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 22:03 w niedziele w sumie kurcze, ale naprawde nie wiem ktora a to nieprecyzyjne jest => tak na oko to sierpien Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 23:01 annabl napisała: > => tak na oko to sierpien łojezu! Jaka Ty jestes zorganizowana:) Ja nie robie sobie planow na dluzej niz kilka dni, bo i tak ich nie wykonam:))))))) W sumie to myslalam by w sierpniu wybrac sie na wycieczke na Marsa, ale jezeli znajdziesz wolna chwile a rozne warsiawiaki tez beda mialy czas to chetnie sie kawy napije w milym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek dla lamerow 28.06.05, 23:38 anahella napisała: > zaden blendamed i nie zmieniaj tematu:P Pisz kiedy masz czas:) Ja zmieniam? To nie ja zacząłem o pastach do zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek dla lamerow 29.06.05, 20:53 Ale na kawe, w gronie scisle ograniczonych osob, to isc nie chcesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Watek dla lamerow 29.06.05, 20:58 Ja to bym chciaaał... Moje ograniczenie nie byłoby tak widoczne___ Odpowiedz Link Zgłoś