Gość: kordijan IP: *.ds.pg.gda.pl 07.07.05, 12:21 sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Setne urodziny na Harley'u IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 14:01 "Wycieczka zakończyła się w klubie," - dobrze ze nie w rowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Setne urodziny na Harley'u IP: 128.104.118.* 07.07.05, 18:30 Znam ta historie, bo mieszkam chwilowo w Wisconsin i tutejsze gazety opisaly ja dwa-trzy dni temu. Starsza pani nie skonczyla w rowie, bo po pierwsze to nie ona prowadzila (byla pasazerem) a po drugie w obawie o jej zdrowie (badz tez w obawie, ze w razie czego trzebaby zaplacic niezle odszkodowanie) predkosc pojazdu byla prawie zadna. Protestuje natomiast przeciw nazywaniu tej sympatycznej starszej pani STARUSZKA w oficjalnej informacji GW. Ona wlasnie pokazala, ze nie jest jeszcze calkiem zniedolezniala babina. Nie lepiej brzmialo by starsza pani, stulatka, jubilatka? Wykazcie sie raz klasa i zatrudnijcie kogos do pisania tekstow, kto nie stosowalby zwrotow potocznych. To oficjalny tekst, a nie zapis prywatnej rozmowy Czesia z Wiesiem przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Setne urodziny na Harley'u IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 19:05 Tego nie wie nikt, byc moze jednak skonczyla - po wyjsciu na czworaka z klubu, zas gazety ciag dalszy przyjecia urodzinowego zatuszowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra_bozena Więcej pism obraża Ojca Św. NIE SPRZEDAWAĆ!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 14:18 Wybiorcza, Obludnik, Polewityka i Zycie na Groaco (Ojcu Sw. czesto bylo goraco) obrazaja pamiec Ojca Switeego. Odmowcie sprzedazy tych pism, kioskarze!!! Na ich miejsce wprowadzcie Nasz Dziennik. Sluchajcie tez przez caly dzien Radia Maryja a zobaczycie jak wam wzrosnie sprzedaz oraz jak od rana do wieczora bedziecie czuc nieziemska radosc i energei. Pani Stefania z Wegorzewa juz posluchala moich porad i jej kot zostal uzdrowiony (poprzedniego dnia mial biegunke). Wzruszona pani Stefania natychmiast wplacila caly utarg ze sprzedazy Naszego Dziennika w tym dniu na konto RM. Tak tak. I ty mozesz wspomoc pamiec o dobrym Ojcu Swietym, odmawiajac sprzedazy Wybiroczej i Zycia na Goraco! Alleluja i od tylu moje oweiczki i baranki - Wasza przyzwoitka soistra Bozena. Wszystkie prawa zastrzezone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Marian Brawo Bozena tak trzymac IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.05, 16:44 Brawo siostro, ciesze sie ze w tym morzu plugastwa znalazl sie glos rozsadku. Chetnie z siostra wyskocze na butelke mszalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Więcej pism obraża Ojca Św. NIE SPRZEDAWAĆ!!! IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 19:04 Cos Ci sie fora, siostruniu pomylily - to nie WP. A zreszta taka z Ciebie siostra Bozenka jak ze mnie brat Leon, czy furtian Zenobiusz. Tamta byla nie do pobicia, "Atak klonow bis", czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Więcej pism obraża Ojca Św. NIE SPRZEDAWAĆ!!! 07.07.05, 22:31 Wal się, siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: Więcej pism obraża Ojca Św. NIE SPRZEDAWAĆ!!! 08.07.05, 00:24 o prosze nawiedzona siostra przeniosla sie z o.. na gazete.pl co sie stalo siostro???? przeciez wedlug was gazeta nies fu(nie bede cytowal rydzyka bo kazdy wie co on i jego poddani sadza o tej gazecie) POGAŃSTWO NIGDY NIE UMARŁO!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximkaj Re: Setne urodziny na Harley'u IP: *.pkn.pl / 193.42.211.* 07.07.05, 15:32 Brawo Babcia! Mam nadzieję, że kiedyś tam i ja będę Taką staruszką z jajem. Nie ma jak "Trio z Beleville". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Setne urodziny na Harley'u IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 21:41 Firma H-D powinna podarować babci taką maszynkę, nawet nie jeżdżącą , nawet tylko po to , by stała u babci w ogródku i jej oko cieszyła. Oj , przyjaciele nie wykazali się refleksem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed igiota Re: Setne urodziny na Harley'u IP: *.ny-newyorkc0.sa.earthlink.net 08.07.05, 03:29 podaruj za swoje edzie podaruj i nie pirdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu A nie mówiłem? :) IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 07:29 gosc pisze z adresu IP: *.dyn.optonline.net - natychmiast zaprotestujmy u ambasadora USA, ze polaczkom w chicago zabraniaja dostepu do opieki medycznej. Przecie ten pacjent powinien sie leczyc, od razu. Odpowiedz Link Zgłoś