brezly 15.07.05, 20:26 Poszukuje e-towarzystwa. Do rana prawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:22 Lomatko, gdzies ty, w innej strefie czasowej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:24 Nene, ale mam nocna zmiane w budynku w kolko, ze pisalem ze jestem tam gdzie wczoraj fajerwerki odpalali. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:34 Nie :-)) Tak bardziej gdzie sie powiesc w charakterze lustra po goscincu przechadzala. Po takich gorach, nawiasem mowiac? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:37 Zartowalam, u mnie w budzie wczoraj na te sama intencje bili z dzial fajerwerrkowych; wiem +/- gdzie jestes, bede tam za 10 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:40 Susza jak diabli, wyschniete wszystko na wior. Ale jesc dobrze daja, fakt. Resztke na karcie do kantyny zamienilem na dwie flaszki Cote du Rhone z apelacji i teraz walcze zeby jednej nie otworzyc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:42 Wyobraz sobie np. , ze jestes w 1 fazie diety South Beach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:45 Faza 1- bez kofeiny, alkoholu, slodyczy, pieczywa, ziarna, owocow ,tlustosci; za to mozna cala reszte, byleby chuda, w tym chude twarozki... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:47 www.south-beach-diet-information.com/phase2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:48 Zaraz zaraz, co to ma z poludniowymi plazami. Chude twarozki na Tahiti? To chyba jakby ich Castro wyzwolil, kiedys do pomyslenia. Pewnie by bylo jedyne miejsce w Przodujacym Obozie gdzieby mozna walonki kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:49 Dr Agatstone, z Florydy. Efektem ma bysc sylwetka na plaze... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:54 Agatstone, czego sie dziwic ze fuszerka. Agat robi za jubilerski odpowiednik popeliny, kitu, lipy, fajansu. Zeby to chociaz Aquamarinestone:-) PS. A sledzi tam niet w tej diecie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:54 Karediolog. Wierze w lekarzy tej nacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 21:58 Moze on sobie takie nazwisko wzial dla celow marketingowych, bo z domu jest np. Jihlacek. Kiedys liczyl ile firm co chca sprawic wrazenie high-tech ma Oxford i Cambridge w nazwie. Ten sam efekt. Tak jak VK Ratcliffe u Faulknera. Wyszlo w trzecim tomie co to VK. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 15.07.05, 22:00 He. Ja sie zwijam na grzede, niestety, bo padne nosem w klawiaturze. To ja was niniejszym pa, jak mowil wuj Julo, zjezdzajac pod stol z ostatnim toastewm:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 15.07.05, 22:01 Aha, pojde dac machinie zimnego. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 02:18 Bonsoir, niniejszym! Panie Brezly, a tego Brzegu Rodanu sie troche nie ostalo...? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 16.07.05, 02:20 Wszystko w plecaku, bo ja na sluzbie jestem, ma pani cos na kolko po czapce? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 02:23 Mam gwozdz na czapke. Pan przyniesie ten plecak, mam akurat swiezy sloiczek po dzemie pomaranczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:05 Nic nie nalejo do sloika, bo wyplukalam i czekam. Przynioslam oliwki i nieslawny cheddar, excusez le mot... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:06 Na kolko po czapce. Ze sie na czole robi. To chce pani tego Kot Ronia, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:08 Kolko na czole, a czapka na haku. Rot Konia cheutnie, poprosze od dna do gwintu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:11 A hak na podejrzanego. Jeszcze tylko zajrzec do zeszytu z podchwytliwymi pytaniami i przygwazdzamy. Pani pije, oby nam sie, no! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:15 Pan to na sluzbie ani-ani? Do okulara se mam pic? O, tutaj sloik po majonezie prawdziwym, francuskim, cztero-jajecznym. ( taki kogut galijski!)B edzie jak u wujenki na imieninach. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:16 Nieno, napijem sie razem z gwinta. Sluzbowo hulajnogo jeste. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 16.07.05, 03:25 No to na te hulaj-nozke! Piekla nie ma! Ma pan moze tandem, bo nie wiem, czy to kluczyki od auta wpadly mi do kratki sciekowej z metalicznym stukiem ostatnio w tualecie. Mogly tez klucze do domu byc. Sie okaze. Przyjdzie noc pod czepakiem spedzic, chyba ze sie pani Fiori zmiluje, i na kanapie przytuli, tfuj! ulula! tfuj, poscieli i wyspi. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Siedze i dumam 16.07.05, 08:00 A przytuli, przytuli, na kanapie w salonie miejsce jeszcze jest, kuzyna przelozymy na zestawione fotele, ot prosze. Reszta pokojow przez gosci wzieta, dom pelny, i tak juz bedzie do konca wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Siedze i dumam 17.07.05, 01:16 eee mnie to nawet w dywan czy inny namiot zawinac mozna i w kacie postawic.. Dziekuje, pani Fiorciu najdrozsza! :-) Odpowiedz Link Zgłoś