naryanah 14.08.05, 12:41 no niestety na dorum arteastki czy jak jej tam zostalam zbanowana... nawet nie wiem czemu wiec tylko tu bede pisac... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loriaan Re: zbanowana 14.08.05, 13:58 hmm, a to juz nie fair moim zdaniem:( przykro mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
ar-tea-stka Re: zbanowana 14.08.05, 14:49 napisałam Ci maila - dlaczego (bo nie chcę abyś reklamowała się na moim forum) a Ty mi odpisałaś spamem.. Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: zbanowana 14.08.05, 14:59 jakim znowu spamem? wyslalm odpowiedz na twojego maila.... Odpowiedz Link Zgłoś
ar-tea-stka spam 14.08.05, 15:19 dostałam maila bez treści.. za to z jakimś tajemniczym załącznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: spam 14.08.05, 15:32 uzywam outlook express - ten tajemniczy zalacznik to tresc twojego listu.... a moja tresc byla krotka - a czemu? - tak brzmiala widze ze masz problemy z czytaniem maili... Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: spam 14.08.05, 17:26 Naryanah- może faktycznie masz problem z mailem.Być może nie jest to akurat reklama Twoich wyrobów,a może zwyczajnie wirusa załapałaś i on się dalej rozsyła i ty tego nie widzisz i raczej nie zobaczysz.Zadzwoń do koleżanki i w międzyczasie wyślij do niej maila pisząc nową wiadomość i pisząc pare słów.Niech nie otwiera maila,tylko zobaczy czy jest załącznik.Jeżeli ona będzie miała jakiś załącznik to znaczy ze komp jest chory i musisz go ratować;> Odpowiedz Link Zgłoś