freewolf 16.08.05, 23:23 Koncert Ich Troje w Amfiteatrze! Nie to, żebym ich lubił, ale skoro Lepper za to płaci, to aż żal, żeby nie pójść i nie zmarnować jego kasy. Bo na Samoobronę i tak nie będę głosować. Choćby mi oferowali i noc z Mandaryną. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: To już jutro! 17.08.05, 03:07 Jakie to szczescie, ze Mozart od dawna nie zyje:> Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: To już jutro! 17.08.05, 10:42 anahella napisała: > Jakie to szczescie, ze Mozart od dawna nie zyje:> Skąd wiesz, czy gdyby nie żył dzisiaj, nie pisałby punk rocka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To już jutro! 17.08.05, 19:14 freewolf napisał: > Skąd wiesz, czy gdyby nie żył dzisiaj, nie pisałby punk rocka? :) Nie wiem co by komponowal. Ale na pewno przy okazji wyborow bylby na liscie obskakiwanych. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 19:14 poziomk napisał: > odpuszcze sobie.... dobra? :)))) Nie ma mowy:P Masz tam isc i zdac sprawozdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 19:18 Mam nadzieję, że ktoś zadba o obszerną relację z białostockiej Lepperiady. Liczę przynajmniej na Wolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 19:25 Myslisz, ze Renata B. bedzie rozdawac kielbase (wyborcza)? ;) Ona podobno tym ujela pana przewodniczacego, ze na zebrania Samoobrony latala z petami kielbachy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 19:26 Za co ona ujęła pana przewodniczącego to ja tam nie wiem, ale co ma w oczach, to i owszem, bo sama mówiła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 21:25 Zawiodłem Was..... nie byłem Relacja będzie z dnia 26 sierpnia roku Pańskiego 2005 ze Stoczni Gdańskiej gdzie to wybieram się niebawem za tydzień.... już odliczam godziny Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: To juz˙ jutro! 17.08.05, 21:37 E tam, my już Cię znamy :) Nie stocznia tylko koncert JMJ będzie opisywany :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: To juz˙ jutro! 18.08.05, 11:24 poki co na ten czas mam dola i tyle..... moze za tydzien se poprawie nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: To już jutro! 17.08.05, 22:02 No, ale ich troje to juz bylo zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: To już jutro! 17.08.05, 23:13 annabl napisała: > No, ale ich troje to juz bylo zamkniete. Ano właśnie! Ale dla Endrju mieliby się nie odemknąć? Dla Endrju?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: To już jutro! 17.08.05, 23:58 Ten kawał to już chyba opowiadałem ale skleroza nie boli: Do wsi przyjechał znany seksuolog i najpierw przez godzinę rozmawiał z kobietami a potem do świetlicy weszli chłopi. Po wygłoszonym referacie przeprowadza mały sondaż "Kto ile razy". Kto codziennie? - policzył i zapisał, Kto raz na tydzień? - zapisał, Kto raz na miasiąc? - aha nie ma takich, Kto raz na rok? JA! - z końca sali zrywa się chłopina. - A czego pan tak się cieszy? - Bo to już jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To już jutro! 18.08.05, 00:17 Oj chyba bylo albo bardzo dobrze, albo bardzo zle, skoro Wolfa nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Przepraszam, nie byłem. 18.08.05, 14:24 Oglądałem mecz. Dużo ciekawszy. I aż mi szczęka opadła, jak chłopiec z drewna dwie bramki strzelił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przepraszam, nie byłem. 18.08.05, 15:47 Też mnie zamurowało jak zobaczyłem wyczyny Rasialdinho... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Przepraszam, nie byłem. 18.08.05, 16:24 ralston napisał: > Też mnie zamurowało jak zobaczyłem wyczyny Rasialdinho... Może mu Janas obiecał, że za ładne sprawowanie zamieni go w prawdziwego chłopczyka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Przepraszam, nie byłem. 18.08.05, 21:13 I będzie miał bystry wyraz twarzy?!?!?! :-O Odpowiedz Link Zgłoś