konwis 21.02.06, 13:56 Chłopie, bez wyższego wykształcenia to nie ma co! Urzekła mnie twoja historia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoolejarz Dlaczego nie przewrano pragramu w telewizji 21.02.06, 16:07 aby podać tą niezwykle ważną wiadomość?! Czy przezydent zwołał już konferencje prasową? Następny razem zanim znuwu napiszecie równie kretyńską wiadomość puknijcie się w łeb. Mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Re: Dlaczego nie przewrano pragramu w telewizji 21.02.06, 16:20 ludziu niespokojny, toż to deser przecie. mnie ten news rozbawił, a z taką intencją zapewne redaktury wrzucają tu newsy, więc o co ci chodzi?? oszczędzę ci rady, ale jak już wydedukujesz, co bym ci radził, to zrób to mocno Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Dlaczego nie przewrano pragramu w telewizji 21.02.06, 22:02 stoolejarz napisał: > aby podać tą niezwykle ważną wiadomość?! > > Czy przezydent zwołał już konferencje prasową? Jeszcze nie. Ale może ogłosi, że jareczek nie lubi chłopców, tylko czeka z żeniaczką, aż się dostanie do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Indie: Po raz 37 zdaje do szkoły IP: *.icpnet.pl 21.02.06, 16:28 no i co ta zonka bedzie miala za pozytek z takiego dinozaura? pomarszczone toto takie, i w ogole bez zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: Indie: Po raz 37 zdaje do szkoły 21.02.06, 17:20 Gość portalu: gosc portalu napisał(a): > no i co ta zonka bedzie miala za pozytek z takiego dinozaura? pomarszczone toto > takie, i w ogole bez zycia... ale za to jaki wyedukowany bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Indie: Po raz 37 zdaje do szkoły 21.02.06, 22:04 Gość portalu: gosc portalu napisał(a): > no i co ta zonka bedzie miala za pozytek z takiego dinozaura? pomarszczone toto > takie, i w ogole bez zycia... Daj spokój - tyle lat się oszczędzał, to dopiero będzie buhaj. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Indie: Po raz 37 zdaje do szkoły 21.02.06, 21:33 jak by 72-letni Shiv Charan potrzebował korepetycji służe pomocą to jest determinacja w osiągnięciu celu jestem pod wrażeniem - choć za tyle lat mógł sie już nauczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemott niech zadzwoni do renaty IP: 80.50.250.* 21.02.06, 21:41 Niech gosc zadzwoni do renaty beger ona na pewno zna jakas szkołe ktora ułatwi gosciowi zycie moze nawet skonczy ta sama placowke co ona czego jemu zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś