Gość: nerd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:09 cos wam sie pomyliło - 16 letni! [a nie 26] moto.allegro.pl/show_item.php?item=107204762 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbulwersowany to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:23 kazik probuje ludziom wcisnac kit, przeciez ten samochod do niczego sie nie nadaje - nawet kurnik ciezko by bylo w nim zrobic. jednak to prawda ze wszyscy artysci to prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Ludzie, przecież nie musicie kupować!!! IP: *.crowley.pl 31.05.06, 10:12 Przeczytałem wszystkie posty i jestem w szoku ile osób krytykuje Kazika za to, że facet najzwyczajniej w świecie sprzedaje swój samochód. Do tego uczciwie opisał jego stan i wystawił za 12 zł. I niech weźmie za niego nawet 100.000, nie wasz interes!! Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Popieram! Kompletnie ich pogięło. 31.05.06, 11:13 Kazik wystawia szmelc. Pisze uczciwie, że to szmelc. Wycenia go uczciwie na 12 zł (co ma 200 zł za złomowanie dawać? - może ktoś ma części i naprawi). Ludzie widzą, że tanio sprzedaje szmelc i licytują. Wylicytowali dotąd taką cenę, za jaką złomowce chodzą. Co was kurka wkurza, że facet cche sprzedać grata? Jak 300 000 gratów jechało z Niemiec, to się cieszyliście, że wreszcie można tanio kupić, poskładać, podremontować. A jak Kazik sprzedaje, to wielki hałas, jaki on to niby nie jest. Chce sprzedać bardzo zużyte auto i ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
text Re: to skandal 30.05.06, 13:57 Gość portalu: zbulwersowany napisał(a): > kazik probuje ludziom wcisnac kit, przeciez ten samochod do niczego sie nie nad > aje - nawet kurnik ciezko by bylo w nim zrobic. jednak to prawda ze wszyscy art > ysci to prostytutki A Tobie o co chodzi ?? Bezpodstawnie obrażasz ... jak nie umiesz czytać i nie rozumiesz słów: "Stan-poniżej krytyki [ciach] Ogólnie samochód słaaaby!" to się lepiej nie wypowiadaj ... bo tak uczciwego opisu stanu samochodu raczej łatwo nie znajdziesz ... No ale każda okazja do wieszania psów na kimś jest dobra Najwidoczniej GRYZIE CIę fakt, że Kazik może sprzedać z zyskiem bezwartościowy szmelc ??? ... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: to skandal 30.05.06, 16:39 text napisał: > A Tobie o co chodzi ?? > > Bezpodstawnie obrażasz ... jak nie umiesz czytać i nie rozumiesz słów: > > "Stan-poniżej krytyki > [ciach] > Ogólnie samochód słaaaby!" > > to się lepiej nie wypowiadaj ... bo tak uczciwego opisu stanu samochodu raczej > łatwo nie znajdziesz ... > No ale każda okazja do wieszania psów na kimś jest dobra > Najwidoczniej GRYZIE CIę fakt, że Kazik może sprzedać z zyskiem bezwartościowy > szmelc ??? ... Hehehe jak nie odebrał Fryderyków to podobne głosy dało się słyszeć "jak on mógł", teraz sprzedaje zjechany samochód "jak on tak może?". A może ten co pisał tamten post, ma też grata i nie wie co ma zrobić, bo za złomowanie zapłacić by musiał, a tutaj jak się rozkęrci, to jeszcze Kazika będzie stać na prawie nowe skromne autko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Przeciez wyraźnie pisze IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 18:59 > kazik probuje ludziom wcisnac kit, przeciez ten samochod do niczego sie nie nad > aje - Przeciez wyraźnie pisze, że do niczego się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frantic Re: Przeciez wyraźnie pisze IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:39 nie pisze tylko "jest napisane" analfabeto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortale Re: Przeciez wyraźnie pisze IP: *.sggw.waw.pl 30.05.06, 22:13 Ale on pisze-POLONISTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: Przeciez wyraźnie pisze IP: 213.195.139.* 31.05.06, 07:33 Obecnie obie formy są poprawne - pomijając kontekst, że (on) pisze a nie (on) jest napisane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb To nie ksiażki decydują o normach, a użycie. 31.05.06, 19:43 Gość portalu: frantic napisał(a): > nie pisze tylko "jest napisane" analfabeto To nie ksiażki decydują o normach, a użycie. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś zwrot "jest napisane", bo ja go nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: to skandal IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.06, 23:52 Tu ma..ku nie chodzi o autko, tylko o fakt, że to ja ma AUTO KAZIKA, a nie byle jakiego tam frajera. A prz okazji można poznać zajebistego kolesia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaleta14 Re: to skandal 31.05.06, 10:20 Gość portalu: zbulwersowany napisał(a): > kazik probuje ludziom wcisnac kit, przeciez ten samochod do niczego sie nie nad > aje - nawet kurnik ciezko by bylo w nim zrobic. jednak to prawda ze wszyscy art > ysci to prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty [...] IP: *.isp.tvkg.net 31.05.06, 12:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borutka Re: to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:36 Mandaryna swoje płyty sprzedaje po kilkadziesiąt złotych sztuka i też się do niczego nie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto 30.05.06, 13:46 Jaa, Kazik, trzeba było obdzielić dzieci autem, nagrać jeszcze póki co i po Twoim odejściu za Południcą dzieciaki sprzedałyby "kultowe" autko z 5 razy drożej... :P. Choć z drugiej strony też wolałbym zobaczyć za ile pójdzie, a jak południca zasłania, to rzeczywiście może już być kijowo widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 30.05.06, 21:06 czy ktos zrozumial o czym ten facet pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: 82.160.4.* 30.05.06, 22:10 Tak, ja. Trzeba było słuchać piosenek kaenżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto 31.05.06, 09:05 Ano właśnie. Słuchałem, więc głupich pytań nie zadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubczyk13 [...] IP: 217.13.143.* 30.05.06, 13:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qube Re: wszystkie artysty to prostytutki 30.05.06, 13:57 jakubczyk - wytrzezwiej. i wtedy wyjasnij nam co chciales powiedziec w swoim poscie. bo ni huhu nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_obserwatora Jak wyjadę swoją ścierką rano :-))) 30.05.06, 14:17 He he he, dla tych co wiedzą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomilla Re: Jak wyjadę swoją ścierką rano :-))) IP: *.206.113.33.telsat.wroc.pl 30.05.06, 14:52 on sunie przez miasto nissanem terrano... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Jak wyjadę swoją ścierką rano :-))) 31.05.06, 09:12 He, he, he... Jak tak dalej pójdzie licytacja, to kazikowa ściera pójdzie za większą kasę niż nissan terrano z tego samego roku produkcji. To będzie niezły kawał, gdy Kazik weźmie za samochód większą kasę niż jego wydafca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantol słaaabe auto IP: *.server.ntli.net 30.05.06, 14:31 ludzie bija sie oto auto jak o mieso za czasow komuny, jest godzina 14.30 a na allegro cena...3000 zloty. ciekawe auto w pieknym stanie :) z 2 strony to pomysl na sprzedanie zlomu.za zlomowanie zaplacil by kazik a tak to ktos inny bedzie sie martwil tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwiedzajacy łódź Re: słaaabe auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:01 Oj ni widzisz że i do nas dotarała modan na rzczy po sławych artystach? A Kazik jak zwykle powala dowcipem i autoironią. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Naganiacze klientow z gazeta.pl 30.05.06, 15:38 Hehehe. Nowa specjalizacja dziennikarzy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T_Wrocław Ja mam samochód Janusza Weissa (Radio ZET) IP: *.sexowny.net 30.05.06, 15:45 .... i jestem z niego zadowolony (Honda Concerto 1.6) .... Między mną a J. Weissem było jeszcze 3ch właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Ja mam samochód Janusza Weissa (Radio ZET) 31.05.06, 09:14 Aleś dał porównanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: 212.2.112.* 30.05.06, 16:13 juz jest ponad 4 tysiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.aster.pl 30.05.06, 17:02 to znaczy zgłosiło się nie tyle "20 internautów" (czy jakby 20 zadzwoniło to byśmy ich nazwali telefonautami?) co 20 handlarzy złomem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Zaje*isty wóz, fajny! IP: 80.50.180.* 30.05.06, 17:09 Szkoda, że nie ma opcji "kup(a) teraz". _ Kazik, ja tylko żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator link do aukcji IP: 217.17.47.* 30.05.06, 17:43 www.allegro.pl/item107204762_auto_kazika_ford_sierra_2_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 18:15 a zysk ze sprzedaży na jakieś cele charytatywne przenzaczy, czy te (co najmniej) kilkdziesiąt tysiaków do jego kieszeni pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:17 Gość portalu: bm napisał(a): > a zysk ze sprzedaży na jakieś cele charytatywne przenzaczy, czy te (co > najmniej) kilkdziesiąt tysiaków do jego kieszeni pójdzie? jego samochod, jego kasa, zrobi co chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako 19 jak ja kuhwa lubię zaglądanie do kieszeni...jego p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:41 pieniądze ZROBI CO CHCE. fajnie że wystawia na aukcje, kto chce to kupi, nie ma biadolenia. w końcu uczciwie napisane że auto nieźle zjechane kto nie chce niech nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) dobre Jest już 6 000 IP: *.mlyniec.gda.pl 30.05.06, 18:18 Jest już 6 000 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas [...] 31.05.06, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporting Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:19 moja fura taniej i fajniejsza .I spiewam lepiej niż Kazik : www.sporting.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy a pamiętacie taki film:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:04 aukcja starych aut MPT. W pewnym momencie zaczyna sie licytacja fiata 125p z rozbita szyba przednia o kolorze jak sie nie mylę bahama yellow. cena idzie w góre . nagle stojący obok inny kierowca innego licytowanego fiata rozbija swoja przednia szyba i mowi wezcie moj tez jest zniszczony. A teraz ja sie pytam co Kazik zaszył w siedzeniu tej czerwonej strzały bo na aukcji jest juz chyba siedem tysięcy:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Kazik sprzedaje słaaabe auto... IP: *.microchip.net.pl 30.05.06, 19:40 Po wydaniu i wypuszczeni na rynek słaaabej płyty Kultu, która o dziwo sprzedaje się nie wiedziec czemu zaskakująco dobrze (to chyba kwestia jej niskiej ceny) Kazik spróbował podobnej zagrywki ze swoim struclem. Legenda robi swoje, a cena rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika bywalec,o co ci chodzi?widzę w tobie czystą zawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e bywalec, ale ty jestes średni. masz jakis kolegów IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 30.05.06, 21:07 w ogóle? o koleżankach przez delikantosc nie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: bywalec,o co ci chodzi?widzę w tobie czystą z IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 10:06 Nowa płyta Kultu jest słaba. Nie ma się co oszukiwać. Poprostu skończyły im sie pomysły na muzykę...i co bardziej irrytujące - na teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loka Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:53 To niech sobie sprzedaje. I co z tego? Jak ktoś chce licytować, to niech licytuje. Wielkie rzeczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlowiec Podzieli się z gazetą? W końcu zrobiła mu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.05.06, 22:10 koniunkturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.elb.vectranet.pl 30.05.06, 23:40 he he he wyglada na to, że samochód Kazia to kult ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardziel oh jakiez to jest piekne! i wzruszajace! IP: *.dyn.iinet.net.au 31.05.06, 04:15 poplakalem sie ze wzruszenia! kazik sprzedaje auto!!! zaraz wlacze cnn czy czasem nie podaja jakiejs transmisji! moze garaca linia jest i kazik cos powie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phal na części go.. IP: 212.75.100.* 31.05.06, 07:12 najbardziej deficytowawy towar w polsce - POCZUCIE HUMORU!!! bezinteresowna zawiść - powszechnie dostępna. ps. gdyby rozebrał na częsci i tak sprzedawał, nawet sama bym kupiła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCE NOCĄ Re: na części go.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:04 JEST JUŻ 7300 , CZYLI WARTOŚĆ INTELEKTUALNEJ ROZRYWKI W POLSCE CIĄGLE ROŚNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilekobietamalat Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:28 myslicie ze jak zadzwonie do kazika to i mi pomaluje samochod? bo od roku sprzedac nie moge..:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAMEGA PRZESADA Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: 195.117.2.* 31.05.06, 08:44 Darmowa promocja aukcji w portalu gazeta.pl wisi juz drugi dzien na stronie glownej. Ja tez tak chce ;-((((((((( Zaraz pisze do Allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Gamoń czy nieuk! 31.05.06, 09:13 Ciekawe,gamoń,czy nieuk pisał ten artykuł?Samochód był wart,a nie był warty panie nieudolny redaktorku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Gamoń czy nieuk! IP: 172.28.252.* 31.05.06, 21:19 A po przecinku i kropce stawiamy spację, pani niedouczona polonistko- moralizatorko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Zamykam teraz buzię wszystkim ostatecznie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:13 Moi Drodzy. Prawda jest jedna. Kazik jest nietuzinkowym artystą i zdaje sobie sprawę, że nie ma sensu ot tak zwyczajnie zezłomować takie auto, bo znajdą się w polsce ludzie, dla których pieniądze nie mają znaczenia, ale znaczenie ma SYMBOL. Skoro go lubią, bardzio cenią itp. to pozwólmy im robić ze swym portfelem, co tylko zapragną. Nie popadajmy w paranoję jak nasza Kochana Władza czy też Dobre Tolerancyjne Stacje Radiowe (RM)... A wracając do bohatera, czyli Kazika, wielki ukłon w jego stronę, bo gościem niezłym jest i będzie. Moim zdaniem, zrobił coś naprawdę miłego i sprawił dużo frajdy wielu ludziom. A zawistnym skurczybykom (których tu powyżej też nie brakuje), i tak utrze nosa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Zamykam teraz buzię wszystkim ostatecznie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 10:19 O tak!!! Dobrze prawisz! Kazik, machnij ze piec dyszek, albo nawet dziesiec, dwadziescia, co by idiotow z lettkka rozwscieczyc. Super woz! Kazik, ukradlem ci tylko 2 plyty, bo nie chciales ich sprzedawac, reszta legal :) Dawaj wiecej! Samochodu nie kupie, bo nie mam gdzie postawic, a szkoda wielka, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinol a ja jezdze autem szapołowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:59 i jeszcze do dzis czuc zapach perfum w tym wozie. nie zaprzeczam ze bardzo mnie to kreci chociaz z niej juz stara raszpla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Kazik sprzedaje słaaabe auto IP: 59.20.115.* 31.05.06, 11:00 Ludzie!!! Opanujcie sie.przeciez to jest zart.Co Wy tacy jestescie powazni.nie wyspaliscie sie?to spac a nie pisac glupoty.Poza tym jak ktos ma chec i ochote to moze go kupic nawet za 10 tys.eu.A no tak zapomnialem, jestescie w polsce to i nie jest Wam do smiechu. Pzd z wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK 8000 buahahahahahaha IP: 80.54.90.* 31.05.06, 12:14 Ludzie to mają ... we łbach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżanek Re: już dyszka ROTFL IP: *.interecho.com / *.interecho.com 31.05.06, 19:35 Dobry interes zrobi. Tez bym chcial tak sprzedawac stare graty tylko kurde nie potrafie spiewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś