Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Szubaud

06.06.06, 01:04
Urodzinowe, wszystkiego co tam po dziewiarsku, przadz dali, i niech ci sie na
hali wiedzie, zastanowimy sie co dali z tymi 6 moga byc egzorcyzmy ale to juz
raczy Jagoda:) Najlepszego.
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 02:36
      To ja też z życzeniami lecę i goździkiem i mydełkiem "Dla Ciebie":)))
      Mocno ściskam !
      Kran
      • szubad Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 03:33
        dziękuje Panie Olo!:-) Kraniku, ściskam mocniej :-) biore mydełko i goździka a
        zostawiam zagrychę poranno: eggs_or_czysta (ogórki kiszone so na parapecie za
        belami):)
        • zielonamysz Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 07:11
          O!! Szubadko!!A ja liscik machlam do ciebie dzis nic nie wiedzacy ,ze tu takie
          sie kroją. Diabelska data wiec obudz w sobie diabelka i nie dawaj mu juz zasnac.
          Prosze = perfuma To Lubie, bedzie jak znalazl.
    • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 07:40
      Dlaczego ja nic nie wiem? :-((
      No to lece pakowac prezent do golebnika i wszelakich wszelakich.
      Wlasniem wpellzl.
    • karmilla Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 09:22
      po sześćsetsześćdziesiątsześciokrotnie wszystkiego najnajnaj
      przypełzłam z goździekim i rajstopami w prezencie. A jeśli Pani paląca (bo zza
      dymu jakoś nigdy nie odróżniam palaczy) to jeszcze całą paczkę Carmenów
      dorzucić mogę.
      • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 09:45
        Czesc Jaguttka :-))
        • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:08
          Helou B-Y :))
          • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:21
            To na Karmille to wszystko, alles?
            • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:58
              aha, albo tam, gdzie nie tylko ja mam klucze, ale to już Twoja wola
              • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:59
                Czytalas to?:-))
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3396889.html
                • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:07
                  hyhy, "Na kogo konkretnie uważać? - Na osoby ubrane na czarno, w skórzanych
                  kurtkach, z długimi włosami, tatuażami i kolczykami, bo tak mogą być ubrani
                  sataniści"
                  i jak ja mam uważać na takiego osobnika??? jak go widzę z daleka to na druga
                  stronę ulicy przechodzić??? wtedy dopiero może mnie ktoś ubrany w biały
                  garnitur potrącić białym mercedesem...
                  • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:09
                    Te skorzane kurtki mnie niepokoja. Jakie dwa lata temu 80% gosci na Pierwszej
                    Komunii tak bylo ubrane :-((
                    • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:17
                      i nie zdewastowali kościoła??? nie pozjadali tych aniołeczków w białych
                      sukienkach lub garniturkach??? a może to przebierańca byli???
                      a ciekawe że tametj pani nie niepokoją mężczyźni chodzący po ulicy w czarnych
                      sukienkach...
                      • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:19
                        Jakis homosatanizm? Mysle ze jeszcze ich nie zauwazyla.
                        • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:29
                          a to w kościele i okolicach ta pani nie bywa??? a takie świętobliwe wrażenie
                          sprawia...
                          • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:31
                            Ehem, na to nie wpadlem ze w te strone kierujesz :-)))
                            • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:57
                              a w te, w te... bo jak ktoś się dopatruje u wszystkich ubranych na czarno oznak
                              satanizmu to jednak można to poprowadzić w kierunku absurdu...
                              • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 12:03
                                Sa umysly niepodatne na absurd. Po prostu nie maja opcji rozpoznawania absurdu.
                                Jak widze te pania, to mam wrazenie ze najlepszym dowodem na jej zarzuty wobec
                                tzw. Zdrowego Rozsadku (jak by go nie nazwac) ze on mianowicie "redukuje
                                rzeczywistosc", wiec najlepszym dowodem jest ona sama, ta pani. Zaden Zdrowy
                                Rozsadek nie wpadl by na to za ktos taki moze istniec. Zda mi sie to centralnym
                                problemem przy analizie zdrzen w pl., niestety
                                • czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:19
                                  wszystko zależy od tego ile taki Zdrowy Rozsądek przypadków mu przeczących już
                                  w życiu widział... im więcej, tym szerszy jest zakres jego tolerancji na
                                  odchylenia od normy, a z czasem wręcz pojawia się pytanie "co jest normą?" i
                                  drugie, "czy ja rzeczywiście jestem Zdrowy?"
                                  • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:50
                                    Niby tak, ale nagle zdrowy rozsadek widzi ze nie jest norma, tylko odchyleniem i
                                    wtedy rzeczywiscie zaczyna byc zle.
                                    • karmilla Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 15:09
                                      jak ma farta spotykać wszelkie odchylenia w mniej więcej równych proporcjach,
                                      to raczej widzi, że nie ma norm, a on reprezentuje tylko jeden z możliwych
                                      punktów widzenia. Co dla odmiany grozi relatywizmem. A relatywny Zdrowy
                                      Rozsądek zaczyna trącić oksymoronem

Ziędobry, P. Fiori
                                  • millefiori Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:50
                                    Pani Szubadowa, zdazywszy:)P.... najserdeczniej i najlepszego Obchodu, a tu w
                                    koszyku dla pani rodzynki i bukiet stokrotek z ogrodu.
                                    • brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:57
                                      Cze cze cze, Fiori? Icoicoico?
                                      • millefiori Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:57
                                        Obok zeznaje pokrotce:) zeby watku za mocno nie skrecac we wlasna prywate...
                                        • zielonamysz Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 16:44
                                          Szubadko!!! Happy,happy.
                                          • szubad Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 23:24
                                            veri hepi Pani Myszko:)
                                            Bardzo dziękuję Drogiemu Kolektywowi za życzenia, prezenty i goździki, co moglim
                                            to pożarlim a reszte zabralim :-)
                                            sie bardzo dzis wzruszyłam, to tego tam :)
                                            • vaud Re: Pozdrowienia dla Szubaud 07.06.06, 06:17
                                              Lacze sie - z poslizgiem- z ogolnou fetou ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka