kanuk 29.03.07, 14:50 klonowanie,jodlowanie,buczenie,na ba-o-baby patrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Drzewostan 29.03.07, 14:52 świerknięcie, dębienie, czeczotowacenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: Drzewostan 29.03.07, 15:55 A, w talii sie scisnelam nieco, pani Immanuelo. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:10 zapytam bezczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:13 Musialam sie przebrac w celach administracyjnych. Stad ta talia. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:16 a tak, tak, Pani Fiorciu, po tym zdaniu: "Z wierzby sie fujarki kreci, ze sie wykaze znajomoscia praktyczna pozyskiwania ludowych instrumentow muzycznych" to juz Paniom rozpoznałam. Tylko Pani ma taki styl (nie od łopaty). Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:18 Boa mnie zdradzilo! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:20 z kim ten Boa Panią zdradził, niewierny! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:20 Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:23 brezly napisał: Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:24 immanuela napisała: Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:26 brezly napisał: > immanuela napisała: > Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:28 immanuela napisała: Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:30 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leżę sobie goła... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:36 immanuela napisała: Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leżę sobie goła.. (Pcie sie podmiotu lirycznego zmieniaja, B-Y) Nie mysle o licznych tobolach Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:42 ok, to zmieniam: > Zdradzilo mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłem go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a Gdy Ona na plaży leży sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy ją w pupę ukąsiła pszczoła... (czekaj Brezu, kto pisze historyjki po Poe'a? Boa? a kto mysli o tobołach?) > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:45 immanuela napisała: Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a IMHO, teraz wszystko sie zgadza- Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:51 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:53 immanuela napisała: Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:57 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:59 immanuela napisała: Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 17:02 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Na jednym już nawet wyrosła jemioła Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 17:05 immanuela napisała: Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Na jednym już nawet wyrosła jemioła Wiec idz do tej zmii (?? ort.), ty Boa! Na plazym poznala Sokola Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 17:11 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Na jednym już nawet wyrosła jemioła Wiec idz do tej zmii (?? ort.), ty Boa! Na plazym poznala Sokola We włosach już spore miał ci on zakola (a bez altu sobie napisałam, no co?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 17:20 immanuela napisała: Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Na jednym już nawet wyrosła jemioła Wiec idz do tej zmii (?? ort.), ty Boa! Na plazym poznala Sokola We włosach już spore miał ci on zakola Lecz nie linieje i nie jest pierdoa Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 17:25 brezly napisał: > immanuela napisała: > > Zdradzil mnie raz boa na Samoa.... Rzuciłam go. A teraz mnie woa... Leb w woalce mial jak stodola I dziurę po nożu w samym srodku czoła Historyjki pisal pod Poe'a A ja na plaży leże sobie goła.. Nie mysle o licznych tobolach A gdy mnie w pupę ukąsiła pszczoła... To wkurzam sie strasznie na Noe'a I pokrzykuję sobie: O! A! Bym Boa na Arke nie wziola Mateusz już zrzucił ratunkowe koła Obsiadly je wiec protozoa Na jednym już nawet wyrosła jemioła Wiec idz do tej zmii (?? ort.), ty Boa! Na plazym poznala Sokola We włosach już spore miał ci on zakola Lecz nie linieje i nie jest pierdoa I rzekł do mnie: Luba, jedźmy, nikt nie woła... Brezliku, lecę, bo mi sklep zamkną. Smoka trzygłowego Ci zostawiam, pa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:30 Pewne Boa z Kańczugi Mialo język za długi... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:35 mi_fiori napisała: Pewne Boa z Kańczugi Mialo język za długi... Zeslali je do Kalugi Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:40 brezly napisał: > mi_fiori napisała: > > Pewne Boa z Kańczugi > Mialo język za długi... > Zeslali je do Kalugi By odsiedzialo za długi. Takie to były rugi! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: ale czy pani Mi_fiori to Millefiori, że tak 29.03.07, 16:43 mi_fiori napisała: > brezly napisał: > > > mi_fiori napisała: > > > > Pewne Boa z Kańczugi > > Mialo język za długi... > > Zeslali je do Kalugi > By odsiedzialo za długi. > Takie to były rugi! tak oto wyszedł nam wierszyk drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
mi_fiori Re: Drzewostan 29.03.07, 16:11 Z wierzby sie fujarki kreci, ze sie wykaze znajomoscia praktyczna pozyskiwania ludowych instrumentow muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Drzewostan 29.03.07, 17:52 Wycisni z ni i zrob wisnowke, widzialem za mlodu wisnie po kttorej skakala ruda wiewiurka, piekny widok to byl, zadna wizualizacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Olo ! 29.03.07, 19:30 :) tutaj rude to wozki popychajo dzieciece alejkamy. po galeziach skaczo czarne i szare. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Drzewostan 29.03.07, 19:32 Ładnie sobie polimerykowaliście jak spałam:) Odpowiedz Link Zgłoś