immanuela 09.07.07, 16:27 i pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 18:38 z krzesłami wyściełanymi pluszem czerwonym jak serce... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 18:59 O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni o szyby I nie da sie ukryc bynajmniej, ze gdyby To okno porzadnie oszklone nie bylo To strasznie by zmoklo i zzieblo mi rylo A tak to sie jutro wybiore na grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 19:15 O szyby jesienne wciąż bębnią mi deszcze Hodować wnet zacznę szczupaki i leszcze I powiem Wam szczerze, że też nie najgorzej Hoduje się w taką pogodę węgorze* Że w taką pogodę powiewa mi nudą To może pod Pesztem, lub samą wręcz Budą Węgorzem b. chętnie dziś kogoś popieszczę! * el. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 20:44 Na mysl o pieszczocie przechodza wrecz dreszcze... Pomyslmy - gdy taka np. barracuda W namietnym uscisku sie wpija nam w uda? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 20:52 Po takiej pieszczocie gdy poczuł ktoś dreszcze To ja bardzo chętnie popieszczę go jeszcze... Popieścić by można go także piranią Lecz się niepokoję, że za to mnie zganią. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:13 A o rybie mieczu i o rybie pile Zapomnijmy na razie, bo w ciemnej mogile (nie tej podkrakowskiej, lecz innej, cmentarnej) Pieszczoty z oboma znajda koniec marny. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:17 Popieścić z pomocą by krokodyla? Lecz ten (się obawiam) w szuwary dał dyla! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:38 Pozostanmy przy rybach. Krokodyl? Po grzyba! Kiedy tutaj czeka taaaaaaka*, panie, ryba! *Tu nastepuje miedzynarodowy gest wedkarski rozkladania rąk, zwany inaczej sążniem. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:46 Dal dyla,w szuwary skurczybuk, Znajdziem go, wypatrzym i tyg Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:51 ooo, dobre Pani Fiurko z tym sążniem, sprzedam to zaprzyjaźnionym wędkarzom, albo wymienię na dorodną sielawę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: najlepsze te małe kina w rozterce i udręce 09.07.07, 21:52 i cześć Olu! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz piosenka krokodyla 10.07.07, 07:34 Dreszcze złowieszcze przechodza mnie jeszcze na myśl samą by wreszcie piranii szepnąć: piesc mnie w te deszcze. Bierz mnie, jeszcze i jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: piosenka krokodyla 10.07.07, 07:47 Na tej szerokosci rzadkie sa piranie Przyznacie z pewnoscia, moje drogie panie Amazonkom niemila rzeczywistosc taka Gdzie miast piranii latwiej o pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: piosenka krokodyla 10.07.07, 19:40 łypiąc węgorzewnie z wąsami w grążelach sunie sum o'płotkami gupika opie.dzielać: a któż cie tak sknocił ześ niewiadomo jakiej pł(o)ci? Odpowiedz Link Zgłoś