brezly 03.09.07, 09:53 Czas by jakiej kawy zrobic :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 03.09.07, 12:52 Kiej ja juz herbatkuje na Zielono,panie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:27 tak,antyutleniajacy.dzianina zachowuje dluzej swiezosc od srodka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:31 ale nie we dwoje ,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:32 Siedzo jacys cichociemni i nie jestesmy fcale sami na hali? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:34 na wszelki wypadek b777adzmy ostrozni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:35 Pan tak stanowczo, ze nie we dwoje, tom myslala, ze pan wie na mur beton. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:38 jak nikt nie chce nas czytac, to trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:35 a to Pani powiedzonko "ide sie przewrocic" to sie tu ladnie przyjello ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:39 Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie moja licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:44 juz sie wydalo,kto mu przynosil roze i koniak. to Pani auto juz nie jest da fe ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 06:50 Ono jest teraz auto da cacy. No przesz to sama AlGoria ekologii! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 07:44 pardones mua,ale musialem pojsc po San Benedetto. jakis nalog chyba moge miec ? na wszelki wypadek- dobranoc i dziendobry-w/g potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 07:54 taaa. Dzieu dobry i dobranoc. Jutro poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 10:58 kouderką, jak żeście tak sami byli na Hali. PS. I nie wszystko, Pani Vaud, Poe, nie wszystko, Pana Tadeusza to nie on. Przysięgam! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 13:15 Jest pani pewna tego Pana Tadeusza? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 16:39 Pani Fiorciu kochana! To ja spokojnie, nikomu nie przeszkadzając, stałam sobie na pantałyku, a Pani mnie z niego zbiła! Faktycznie, ma Pani rację. Pan Tadeusz to facet, a nimi to nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 17:30 Pani Immanuelo jedyna! Chuliganic sie nie chcialam, ani zamachiwac na pani dostojna osobe na pantalyku stojaca! Ale po zejsciu z rzeczonego pantalyku odzyskala pani wlasciwa perspektywe, jak widze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 17:46 Pani Fiorciu najdroższa! Pal sześć ten pantałyk, i tak mnie w plecy uwierał. Ale co my teraz zrobimy z Panem Tadeuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:06 immanuela napisała: > Pani Fiorciu najdroższa! > Pal sześć ten pantałyk, i tak mnie w plecy uwierał. Ale co my teraz zrobimy z > Panem Tadeuszem? Pani Immanuelo najmilejsza! Moze by tak na grzyby go poslac? W sam raz sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:50 ale on mi, Pani Fiorciu, zawsze na niedołęgę wyglądał. Myśli Pani, że podoła? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 17:04 Atlas grzybow wreczmy mu, z zakladkami i z zakreslonymi modelami, ktore brac? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 10.09.07, 22:46 kouderką, jak żeście tak sami byli na Hali. PS. I nie wszystko, Pani Vaud, Poe, nie wszystko, Pana Tadeusza to nie on. Przysięgam ----> Licencja jego, pani Imciu, to inni mu tant jemy i pijemy wjenc. W Panu Tadku przypadku to cholodziec litewski jemy. Zwawo. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Pani Vaud i Kanuku! Nakryłam Was! 11.09.07, 16:53 vaud napisała: > ----> Licencja jego, pani Imciu, to inni mu tant jemy i pijemy > wjenc. W Panu Tadku przypadku to cholodziec litewski jemy. Zwawo. o, tak! Milczkiem i żwawo, droga Pani Vaudko. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 13:38 vaud napisała: > Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie moja > licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego. Wszystko. Tu pozwole sobie wniesc poprawke copyrajtowa w sprawie przewrocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 10.09.07, 22:51 millefiori napisała: > vaud napisała: > > > Chetnie sie podszyje pod autorstwo, ale obawiam sie, ze to nie moja > > licejcja poetycka. Wszystko Edgar A. Poe. Wszystko jego. Wszystko. > > Tu pozwole sobie wniesc poprawke copyrajtowa w sprawie przewrocenia. -----> ze to pani z tym przewracaniem? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 11.09.07, 16:03 W takim przeswiadczeniu przynajmniej tkwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ziewiarstwo przedkomputerowe 12.09.07, 02:02 No to w pani wykonaniu jest to: licentia boatica. Odpowiedz Link Zgłoś