greta.garbon 03.10.08, 20:04 A kto przyozdobił moją suknię wieczorową latarką? pl.youtube.com/watch?v=5CaMUfxVJVQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Nasza produkcja 03.10.08, 20:57 greta.garbon napisała: > A kto przyozdobił moją suknię wieczorową latarką? Latarnik ani chybi. Zoczył Grecię, przecie. Zagubioną w świecie. I był wyciągł latarenkę chwycił był Grecię za rękę, wyprowadził ją nad rzeczkę, choć to było niekonieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Nasza produkcja 03.10.08, 21:14 Zagubionam ja Jastrzębiu w Necie. Nieźle sobie radzę w świecie ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mira.bella Re: Nasza produkcja 04.10.08, 00:47 tak nie wolno! to molestowanie glodnych. czyli mnie teraz prosze nakarmic, bo inaczej do sadu podam, i zgodnie z prawem kfc wygram w usa ;) powazniej dzien dobry, albo dobry wieczor. chyba bede tu zagladac :) prosze nie plakac Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Nasza produkcja 04.10.08, 00:56 Pani Miro Piękna, jakże miło powitać. proszę nie tylko zaglądać ale i ust koral często otwierać :) dobry wieczór. i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mira.bella Re: Nasza produkcja 04.10.08, 01:03 po takim powitaniu, nie smialabym inaczej :) tez mowie dobranoc i do nastepnego razu Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Nasza produkcja 04.10.08, 08:18 Mira belko, witajcie nam. Co i jak to juz majster powie .. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Nasza produkcja 04.10.08, 22:31 tylko palacza Pani nie słucha, dzień dobry znaczy wieczór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A tak tu wkleje:-) 08.10.08, 15:59 "Ot, np. widz dowie się, jak "wykonać prysznic z konewki w warunkach mieszkalnictwa bezłazienkowego" albo ile kilogramów może dźwigać pracująca na poczcie "kobieta pełnoletnia dorywczo"." wyborcza.pl/1,75475,5785327,Najweselszy_barak_w_Unii_.html Bardzo lubie AA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik bardzo, 09.10.08, 19:41 bardzo, piękną, taką świetlistą, masz wieczorową sukienkę, Greto dziękuję, dawno nie śmiałam się tak, tak do łez:) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Koraliku drogi 09.10.08, 20:07 musiałeś przebyć szmat drogi. Myślałam, żeś troczka nie zasupłał mocno, zsunął się, potoczył gdzieś, przebywasz gdzieś z osobą dla nas obcą. Wbrew sobie tę reklamę buły wklejałam, ale od brata ją dostałam. On ma już całkiem wyprany mózg pod czaszką, że nie powie swojej cizi, że żadna Amerykanka nie może konkurować z Nataszką. Gdy tu przyjeżdża, to głową obraca we wszystkie strony, bo co dziewczyna, to krótsza spódnica a dłuższe nogi. Opowiadaj o sobie i długo i dużo. I niech Cię Ban Bóg strzeże przed następną daleką podróżą. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Greto 09.10.08, 20:20 pisałam, że komputerek mi siadł, ot i cała tajemnica podróży dalekiej:) ale zostawiam czasem tu swój ślad i czytam co piszesz:) zostawiłam też pytanie na blogu z Twoimi obrazkami - czy następny jakiś będzie publikowany? pozdrawiam bardzo ciepło i serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Greto 09.10.08, 21:43 dla przypomnienia, linkę rzucam:) Obrazki Grety Odpowiedz Link Zgłoś