Dodaj do ulubionych

Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Znowu

• Gość: CHRIS Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.08.09, 13:11
      POLKA nie wYgrała nigdy Miss Universe, ale za to Miss Świata i WIELE innych konkursów, np. QUEEN of WORLD, QUEEN of EUROPE i inne, ja juz sprawdzilem!!!!
    • Gość: CHRIS Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.08.09, 13:21
      Czepiacie się, ze Polka była za brzydka na ten konkurs, ale ja jakoś nie zauważam, żeby na MISS UNIVERSE wybierano Europejki! W 1990r. wygrala Norwezka i dopiero w 2002- Rosjanka, więc NIECZĘSTO, delikatnie mówiąc!!!!!!!
    • Gość: kjbnjkkjbkjbjnjjnj Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:17
      Na jednym ze zdjęć wyraźnie widać że ta nowa chyba próbuje zjeść tę starą.
    • Gość: gość Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: 94.254.132.* 26.08.09, 22:06
      pytacie czemu te ładne Polki, które widujecie na ulicach nie startują? hmm... bo to głupi konkurs przecież jest, ot co. Chcielibyście być oceniani przez wątpliwe grono ekspertów (od piękna?) jak konie wyścigowe na sprzedaż? Dobrze, że im w zęby nie zaglądają...
    • Gość: WWW Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.szprotawa.vectranet.pl 26.08.09, 23:17
      dla mnie Polki są najpiękniejsze
    • Gość: ewa Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: 93.159.10.* 17.10.09, 19:27
      nic dziwnego że teraz wygrywają wenezuelki.moim zdaniem jest nie za
      ładna
    • Gość: Gość Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 02.11.09, 10:42
      A z jakich krajów, ZENONIE, kobiety Ci się podobają?
      Powinieneś uzasadnić swoją wypowiedż. Może z Niemiec, z Anglii? Musisz być zabójczo przystojny, że masz taaakie wymagania! Dlaczego tak mało napisałeś o sobie?!
    • Gość: ANKA Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 02.11.09, 10:50
      ZEnonie, jestem Ciebie ciekawa!
      W ilu krajach byłeś i ile kobiet widziałaś LUB ZALICZYŁEŚ? Co miały, czego Polki nie mają, może skośne oczka? NAPISZ KONIECZNIE, mój " IDOLU" !
    • Gość: ANKA Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 02.11.09, 11:00
      Dla mnie ładniejsze od Polek mogą być tylko SKANDYNAWKI lub FRANCUZKI. Na pewno nie Rosjanki lub Ukrainki, bo wszystkie jesteśmy Słowiankami, więc to nie miałoby sensu! NAPISZ, ZENONIE! CZEKAM, A ME SERCE " KRWAWI" Z TĘSKNOTY....
    • Gość: Gość Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 06.11.09, 10:37

EWO z 17.10., I INNI WENEZUELKI to
      KRÓLOWE OPERACJI PLASTYCZNYCH.
      WYSTARCZYŁO ZOBACZYĆ JEDEN Z ODCINKÓW PROGRAMU
      " KOBIETA NA KRAŃCU ŚWIATA " M. WOJCIECHOWSKIEJ.
      Uważam, że za to powinny być WYKLUCZANE z konkursów!
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 06.11.09, 10:43
      ZENONIE, ZENONIE, co TY MASZ NA OGONIE?
      Jeśli "OGON " ŁADNY MASZ, TO GO WENEZUELCE DASZ!
      Polki nie w Twoim typie, więc wykażą się inne.
      Chciałabym cię zobaczyć, bo ci, co mają takie wymagania, sami wyglądają jak 7 nieszczęść!

• Gość: ewa Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: 93.159.10.* 15.11.09, 20:27
      czemu nie mogą wybrać np:z ameryki środkowejnp z hondurasu czy z nikaragui ,one są naprawde śliczne.Zawsze wybierają te najbrzysze.I to ma być sprawiedliwość?!
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 19.11.09, 13:46
      Zenonie, nie masz szans TY i inni Polacy u kobiet z zagranicy, a zwłaszcza u Dunek! Zostaliście określeni w rankingu jako: zaniedbani, bezzębni ALKOHOLICY!!!
      Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni!!!!
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.11.09, 07:46
      W niedzielę, 29.11. o g. 15.10. na TVN jest powtórka programu " Kobieta na krańcu na świata". Właśnie w pierwszym odcinku było o operacjach plastycznych w Wenezueli! Tam już 30-latki używają BOTOKSU! To chore!
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.11.09, 07:53
      Sukcesy Polek w 2009: 5m. Marty Marciszak na konkursie na modelkę w Berlinie, 4m. Ani Tarnowskiej na Miss Intercontinental, 2m. Moniki Lewczuk na Miss Globe i poza finałem, ale również wysokie, 6m. Uli Jesionowicz na MISSTRESS World.
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.11.09, 07:59
      Wszystkie, ww. panie, co mnie cieszy, są blondynkami. Dojść do finału jak one, to też DUŻO, bo nie zawsze ta, która wygrywa, jest rzeczywiście ładna,a królowe operacji plastycznych powinny być eliminowane! Miss Intercont. też została Wenezuelka. To PRZESADA!
    • Gość: MMM Re: Miss Universe 2009: wygrała Miss Wenezueli. Z IP: *.net.stream.pl 26.11.09, 08:02
      Dla niewtajemniczonych MISS WORLD, a MISSTRESS WORLD to dwa RÓŻNE konkursy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka