wichrowe_wzgorza 11.09.09, 21:34 < a co mi tam> ona się w nas zaczyna, inaczej w nikim jej nie znajdziemy....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 Re: dawka miłości 11.09.09, 21:39 ona się zaczyna gdziekolwiek Jeśli się zacznie działa tak samo na nas jak na innych Można się nauczyć miłości do siebie kochając własną córkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: dawka miłości 13.09.09, 23:08 solaris_38 napisała: > ona się zaczyna gdziekolwiek > > Jeśli się zacznie > działa tak samo na nas jak na innych xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx siedzisz mi w glowie.....i te orgazmy....wierze ze bylbym w stanie wprowadzic Cie w 3 krzyk.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: dawka miłości 13.09.09, 03:09 oczywiscie, ze najpierw znajdujemy ja gdziestam, absolutnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jukalive Re: dawka miłości 13.09.09, 21:06 Fajnie jest mieć oparcie w sobie, powiedzieć sobie "zaopiekuję się Tobą". Jak ktoś tak potrafi, to potrafi też kochać innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: dawka miłości 13.09.09, 21:35 Julka i chyba o to chodzi, tak? By nie kopać się wzajemnie, bo coś, ale wznieść się ponad siebie... :) Odpowiedz Link Zgłoś