Gość: Imagine IP: *.unl.edu 15.01.04, 21:15 no juz nie badzcie tacy powazni, troche na wesolo. to moja proba lamania jezora, taki stol z powylamywanymi nogami. dopiszcie i swoje proby. i usmiech trzymac. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OIeńka o boże, co za podpucha ;)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:17 a ja już myślałam, że nie wiądomo co tu będzie, hihihi ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Transkrypcje fonetyczne 15.01.04, 21:34 Kiedys sie bawilem systemowa opcja czytania tekstu na glos, ktora mam w swym komputerze. Niestety bestia nie czyta po polsku, wiec musialem pokombinowac, jak zmusic do poprawnego czytania. Pare probek: Chi chyztchystky shwyh soohou shosou Stool z povyuamyvanymi nogami. V shchebrzeshynee chshoushtch brzmi v tchshcheenee Grzegorz brzenchyshchykeevich grzeh gza kousach kaoo vaoosa :"PP P.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka z Grzegorzem to cos ściemniłeś n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.01.04, 21:57 brombrałam się z brandendurskim brutalem w brudnobrązowym brudzie aż brajtszwance bryknęły skrzydłami o bruk. Szczęk skrzydeł i szczebiot szarlataneryjnych szachrajstw przetoczył się przez moją zaszczękowaną szczękę szczątkami szczęścia. Aż do zagrzmienia i pierwszego dżdżu aż dżdżownice wypełzły na łzawe łby kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie IP: *.unl.edu 15.01.04, 22:05 o kurna, ale durna i chmurna ta urna ... wspomnien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.01.04, 22:10 wzmocnił się wzrok zsieczonych srok Odpowiedz Link Zgłoś
bperczak Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie 16.01.04, 19:43 Nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem, bo przepieprzysz wieprza Pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka co to są brajtszwance? :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: co to są brajtszwance? :) n/t IP: *.unl.edu 15.01.04, 22:12 to nic nie jest jeno sie dobrze rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka a wyporki brajtszwańce? :))))))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: a wyporki brajtszwańce? :))))))))) n/t 15.01.04, 22:33 Aha. Czyli takie karakułki. Ale Richelieu* też ma rację. Sam hodowałem kiedyś - jako dziecko. Coprawda (co prawda?) nie brajtszwance, tylko krymki (też b.ładne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka bo to była pułapka na (C)Hochonie :)))))))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co to są brajtszwance? :) n/t IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.01.04, 22:16 to są gołębie rasowe, Balcerek z Alternatywy 4 hodował ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 15.01.04, 22:13 Lojalna Jola i tak powtorz szybko kilka razy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie IP: *.unl.edu 15.01.04, 22:15 powtorzylem i naraz sie kilka zlecialo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie 15.01.04, 22:16 to jeszcze powiedz: szksypcze :"P Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: wodza zwody ze wzwodem w wodzie 15.01.04, 22:20 W dżdżysty dzionek dżdżownica dźgała źdźbło dziurawiąc je zażarcie, żarłocznie pożerając chrzęszczące drobiażdżki dźganemu wydzierane. PS Powiedzcieszybko "i cóż, że ze Szwecji". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka C.C.Catch catches checks and Czech sketches ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka She says she sees tha sea seizes seashells n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: She says she sees... 15.01.04, 23:14 If woodchuck could chuck wood The woodchuck would chuck wood ...eeee... Nie mogę. Ryb, nie masz tam odrobiny chivaska:))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka :))) aż poszłam sprawdzić, co zacz woodchuck ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:27 n/t ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Tata raka w tartaku traktuje tatarak ratrakiem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:44 wymyśliłam pod prysznicem ;) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Żona Bożena z braku oręża męża wężem zwycięża ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:50 Boże jakie to jest gupie ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Szczygiel szczygla szczypnal w szkrzydla n/t IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.01.04, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Strzyga pyszczydło głaszcze szczygłu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:57 hihi ;) muszę iść spać niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Strzyga pyszczydło głaszcze szczygłu :)) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.01.04, 01:04 Dobranoc, ja tez odplywam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Sasza szusuje w głuszy i w sushi suszy uszy n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Rzyga fryga w mieście Ryga i dyga :)) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Szarańcza rączo tańczy jęcząc na ranczo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:20 a kary karakuł Makary z Karakum ma karę i mary. dość :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka mama Maszy szama kaszę, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:27 Masza w szafie wszy myszą straszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka mamusia strusia zmusi by siusiał na Rusi :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Rok w rok krok proroka w mroku ma urok baroku w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:35 Maroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Tłuszcza szcza w puszki i puszcza się w puszczy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:44 jak słusznie Huszcza wyłuszcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Jeny, jeny..hieny jeno my z Jeny zjemy ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Drażni branżę i przeraża wraża gaża Zsazsy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:44 nie mogę się zatrzymać, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu dyktando, na połamanie i póra i języka 16.01.04, 17:51 Niby-ptasie superradio Halo, halo, wczas [Halo! Halo! Wczas] rano orędzie ogół ptasząt śle z kniei, znad rzeki, spopod lasu do KRRiT. Żądamy zarządzenia bezwzględnego zakazu używania wobec P.T. ptaków następujących wyrazów: ty chłystku, tyś chmyz, chojraku, [ty-ś] bęcwale, hamanie, chuderlaku, dla mnieś zerem, śmieciu, ględo, [mnie-ś] popaprańcu, łachudro i zrzędo. Nadto zabronić wręcz ptakołówstwa, plugastwa, ohydztwa i cudzołóstwa. Nie wolno o śreżodze łowić mrzeżą cietrzewi. Po jednym bohemizmie skrzeczeć, żem sczeszczony. [że-m] Niech lwi pazur, lwipyszczek i nasięźrzał z miętką pospołu nie chełpią się przed lwią paszczą, bo na gniazda - Bogiem a prawdą - [,Bogiem a prawdą,] lepszy roshar, a nawet źdźbła rżane. Rad bym kląskać carezzando, częściej w C-dur niźli w c-moll, a jeśliby lacrimoso, to calando i grazioso.[,] Lub [lub] na wspak, a więc a' rebours nieco w moll, a mnóstwo w dur. Z półczwartej setki ptaszęcej trzódki podpisują obunóż na wyprzódki czyż, dzierzba, i jemiołuszka, potrzeszcz i żona raniuszka, remiz, bździągwożerna białorzytka, głuszka i kukułka pasożytka, strzyżyk woleoczko, piegża i pustułka pokląskwa, kszyk, sójka niezgułka, pokrzewka, ohar, przepiórka, pójdźka i trznadel, co rzewnie ciurka, puchacz jek puchar, gęś gęgawa, uhla, nur, nurzyk i pleszka rdzawa. Za kworum notabene - komisja matka: lelek kozodój jako minezinger, żuraw długoszyi jako majsterzinger oraz wiceprezesi: żołna i dzierlatka. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Czyc to nie dedykacja dla mnie? 16.01.04, 17:56 r.richelieu napisała: > Niby-ptasie superradio > > > > Halo, halo, wczas [Halo! Halo! Wczas] rano orędzie ogół ptasząt śle > > z kniei, znad rzeki, spopod lasu do KRRiT. > > Żądamy zarządzenia bezwzględnego zakazu > > używania wobec P.T. ptaków następujących wyrazów: > > ty chłystku, tyś chmyz, chojraku, [ty-ś] > > bęcwale, hamanie, chuderlaku, > > dla mnieś zerem, śmieciu, ględo, [mnie-ś] > > popaprańcu, łachudro i zrzędo. > > > > Nadto zabronić wręcz ptakołówstwa, > > plugastwa, ohydztwa i cudzołóstwa. > > Nie wolno o śreżodze łowić mrzeżą cietrzewi. > > Po jednym bohemizmie skrzeczeć, żem sczeszczony. [że-m] > > Niech lwi pazur, lwipyszczek > > i nasięźrzał z miętką pospołu > > nie chełpią się przed lwią paszczą, > > bo na gniazda - Bogiem a prawdą - [,Bogiem a prawdą,] > > lepszy roshar, a nawet źdźbła rżane. > > > > Rad bym kląskać carezzando, > > częściej w C-dur niźli w c-moll, > > a jeśliby lacrimoso, > > to calando i grazioso.[,] > > Lub [lub] na wspak, a więc a' rebours > > nieco w moll, a mnóstwo w dur. > > > > Z półczwartej setki ptaszęcej trzódki > > podpisują obunóż na wyprzódki > > czyż, dzierzba, i jemiołuszka, > > potrzeszcz i żona raniuszka, > > remiz, bździągwożerna białorzytka, > > głuszka i kukułka pasożytka, > > strzyżyk woleoczko, piegża i pustułka > > pokląskwa, kszyk, sójka niezgułka, > > pokrzewka, ohar, przepiórka, > > pójdźka i trznadel, co rzewnie ciurka, > > puchacz jek puchar, gęś gęgawa, > > uhla, nur, nurzyk i pleszka rdzawa. > > > > Za kworum notabene - komisja matka: > > lelek kozodój jako minezinger, > > żuraw długoszyi jako majsterzinger > > oraz wiceprezesi: żołna i dzierlatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* jeśli napiszesz z maksimum 10 błędami ;)) IP: *.localdomain / 213.77.25.* 16.01.04, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIeńka Duża Róża wkurza stróża - różnie wróży im ta burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 23:18 :) Odpowiedz Link Zgłoś