agresja4 30.01.04, 23:37 wymyśl historyjkę dopowiem ciąg dalszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Ryb! gdzie jesteś IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:43 o jezu! krzyknęła zgryźliwa RR po adresem zburzonego domu, znowu histo ryjki? a może by tak wziąć się za łopatę jeśli mowa o ryciu Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Ryb! gdzie jesteś 30.01.04, 23:48 bierz się za łopatę a jutro relację zdaj Uważaj! Twoja podświadomość tekstem, który Ci podunęła dała znać, że masz iść kopać robaki. Wędkować lubisz? Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > o jezu! krzyknęła zgryźliwa RR po adresem zburzonego domu, znowu histo ryjki? > a może by tak wziąć się za łopatę jeśli mowa o ryciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Ryb! gdzie jesteś IP: 213.77.25.* 30.01.04, 23:54 -lubię wędkować- odparł Włóczykij - co prawda nigdy jeszcze nie wędkowałem, ale to musi być prawdziwa przyjemność leżeć na łonie i kontemplować W chwili gdy komtem plucie przybrało najwięsze rozmiary zjawił się Królik z łopatą - hej, leniu, pobudka, oto łopata, trzeba pozbawić cię tego wał koń stwa! Włóczykij naciągnął kapelusz na oczy i zamyślił się nad tym w jaki sposób za pomocą łopaty ma pozbawić siebie wału konia i stewa Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Ryb! gdzie jesteś - r 31.01.04, 00:11 Włóczykij nie zna pisowni, nie mówi też kształconym erudytą, więc narrator zmienia jego imię na wółczykij Taki powolny on? czy taki drętwy umysł jego? ps Napisałam piękną opowieść, ale mi zżarło. Końcówką musisz się zadowolić,bo nie chce mi się odtwarzać całości Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > -lubię wędkować- odparł Włóczykij - co prawda nigdy jeszcze nie wędkowałem, > ale to musi być prawdziwa przyjemność leżeć na łonie i kontemplować > W chwili gdy komtem plucie przybrało najwięsze rozmiary zjawił się Królik z > łopatą > - hej, leniu, pobudka, oto łopata, trzeba pozbawić cię tego wał koń stwa! > Włóczykij naciągnął kapelusz na oczy i zamyślił się nad tym w jaki sposób za > pomocą łopaty ma pozbawić siebie wału konia i stewa > Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: korekta poprzedniego 31.01.04, 00:14 agresja4 napisała: > Włóczykij nie zna pisowni, nie JEST też kształconym erudytą, więc narrator > zmienia jego imię na wółczykij > Taki powolny on? > czy taki drętwy umysł jego? > > ps > Napisałam piękną opowieść, ale mi zżarło. Końcówką musisz się zadowolić,bo nie > chce mi się odtwarzać całości > > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > -lubię wędkować- odparł Włóczykij - co prawda nigdy jeszcze nie wędkowałem > , > > ale to musi być prawdziwa przyjemność leżeć na łonie i kontemplować > > W chwili gdy komtem plucie przybrało najwięsze rozmiary zjawił się Królik > z > > łopatą > > - hej, leniu, pobudka, oto łopata, trzeba pozbawić cię tego wał koń stwa! > > Włóczykij naciągnął kapelusz na oczy i zamyślił się nad tym w jaki sposób > za > > pomocą łopaty ma pozbawić siebie wału konia i stewa > > Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: zabalowałeś? - ryb 31.01.04, 02:09 trudno, do następnego razu jeśli nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ryb! gdzie jesteś IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.01.04, 22:38 Jestem, jestem, z lekka trafiony przez grype ale przeciez nie zdechne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka napij sie grzańca :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 22:41 muszę zmykać - dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: napij sie grzańca :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.02.04, 22:44 Pa :)) Baw sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: napij sie grzańca :) 01.02.04, 22:46 a Ty zdrowiej Rybcia, bo ja tu mówić zdrów jak ryba jeśli najważniejsza ryba jest chora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: napij sie grzańca :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.02.04, 22:48 Troche lepiej :)) Przezyje...bedzie dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: napij sie grzańca :) IP: 213.77.25.* 02.02.04, 01:48 będziemy tu na FPsach chuchać i dmuchać na Ciebie w intencji zdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ryb! gdzie jesteś IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.02.04, 22:37 Tak na szybko, bo zaraz musze do lozka wracac :) Stoi Zenek przy budce i bardzo sie boi ze go znowu zona za picie opitoli Zaczal pic sam teraz z kumplami ktorzy borykaja sie z podobnymi problemami Pija i pija humor sie poprawia nikt sie nie przejmuje ze Zenek puszcza pawia Az budke zamkneli trza wracac do chaty I jeszcze po drodze kupic zonie kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Ryb! gdzie jesteś 02.02.04, 22:29 odp Gdyby Zenek pojął dlaczego wciąż pije zamiast kwiatek kupić poszedłby do Kryni. Stara żona brzydka stara żona ślepa utrzymuje drania lubi... biedę klepać Krynia da mu szczęcie jemu, jego żonie Żona kata sprzeda masochistce nowej Gość portalu: ryb napisał(a): > Tak na szybko, bo zaraz musze do lozka wracac :) > > Stoi Zenek przy budce > i bardzo sie boi > ze go znowu zona > za picie opitoli > > Zaczal pic sam > teraz z kumplami > ktorzy borykaja sie > z podobnymi problemami > > Pija i pija > humor sie poprawia > nikt sie nie przejmuje > ze Zenek puszcza pawia > > Az budke zamkneli > trza wracac do chaty > I jeszcze po drodze > kupic zonie kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Ryb! gdzie jesteś 07.02.04, 02:04 albo wymyśl nową historyjkę Uwielbiam tę, mało sensowną /być może/, zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś