Gość: kinga IP: 212.121.202.* 14.02.02, 09:29 mowie zdecydowane nie!!!!!!!! bo nie mam wyjscia ale i tak mam to gdzies:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 10:19 Poniewaz uzylas " mocno przekonujacych " argumentow, jestem z Toba, razem damy "im " odpor... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 10:31 Kocham walentynki! hihihi I bedzie dyskusja w stylu: - Precz z Heraklitem z Efezu! - Niech zyje Heraklit z Efezu! - Mam w Efezie Panskiego Heraklita! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 10:34 Nie ma to jak Gałczyński i "Rozmowa dwóch Polaków"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 10:43 jak zwal tak zwal ale Walentynki to glupota zwlasza jesli siedzi sie samemu z rozpacza w oczetach:-)) hi hi hi PRECZ Z WALENTYNKAMI DZIEN SLUSARZA GORA:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 10:51 ... "W miescie nie jest zle i kazdy ma tu swoj dzien Dzien Gornika a jak I Hutnika o tak A ja nie mam dnia" .... Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:06 W ZYCIU ROZNIE SIE ZDARZA RAZ JEST DZIEN HUTNIKA RAZ MALARZA. A KIEDY SMUTNO BEDZIE CI POMYSL O INNYCH W ICH SWIATECZNE DNI:-))) OOOOCO WYMYSLILAM:-) BOZE MIEJ LITOSC NADE MNA:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:21 Walentyna walentyna to dziewczyna jak malina Oczka u niej sa blyszczace No i kwiatek trzyma w raczce To moze niech Bog ma litosc rowniez nade mna? :")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:41 duzo szczescia pomaranczy niech Walenty nago tanczy !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:38 Zakochani maja dzionek Pelen kwiatkow i biedronek :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHARLIE Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 217.11.133.* 14.02.02, 11:20 Skoro nie chcesz się bawić to nie musisz....przykre, ale każdy ma prawo do swojego zdania.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:23 To ja oglaszam ze z okazji tego wspanialego dnia kazda niewiasta ktora sie do mnie zglosi dostanie przywiedlego gozdzika i pare stilonowych rajstop, a co! :"P Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:29 gdzie i kiedy:-) rajstopy rzecz potrzebna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:37 Tylko dzisiaj oczywiscie, druga seria na dzien kobiet. Do odebrania u kierownika hali :") Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:47 Do kierownika hali ! Stilonow nie chce, zostaw Pan dla Walentyny, a ode mnie swiezo poczety wierszyk: "Wala, Wala ludzie szepcza ze Twe swieto jacys... depcza!" Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 11:58 Ja chcę!!! Ja chcę!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:02 Aż strach co sie tu będzie działo na Dzien Kobiet! ;-))) A jezeli chodzi o radosną twórczość walentynkową... Na górze róże, na dole męty potrzebny na gwałt goły Walenty! ;-))) (szkoda że mi się rymy rozjechały) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:41 Niech nam zyja zakochani A to swieto prawie z bani Bo sie wieczor szybko zbliza Jutro data bedzie swiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: *.csk.pl 14.02.02, 13:23 kwieto napisał(a): > To ja oglaszam ze z okazji tego wspanialego dnia kazda niewiasta ktora sie do > mnie zglosi dostanie przywiedlego gozdzika i pare stilonowych rajstop, a co! > :"P to ja poproszę goździka, pliiizzzz... (rajstopami mogę sie podzielić) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:31 Hmmm... dzis zyczenie dzis spelnienie :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:41 nasz kwieto ukochany rozrywa moje rany mowiac slowa srogie, dla ciala ubogie rajstopy dawno obiecane, zostaly zapomniane najpierw naobiecywal teraz boki bedzie zrywal z kobiet naiwnego podejscia do zycia, ze mezczyzna kupi rajstopy w celu jej zdobycia !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:59 Rajstopy "stilon" czekaja Juz do wysylki sie dostaja Kierownik hali dostanie I przekaze odpowiedniej damie Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 14:24 rajstopy czekaja ale szans nie maja by osobiscie zostac wreczone damie odpoweidnio ulozonej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 14:47 Cemoz ach czemoz Doreczyc niemoz -nosc jest wielka Czyzby jakas felerka zakradla sie do paczuszki zawierajacej zgrabne ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:10 Swiety Walenty to pan nadety. Gdy ktos nie kocha jest nieugiety. Nie da radosci, uczucia milosci, zostawi nam odrobinke zlosci. ze inni, bardziej przez niego lubiani, W ten dzien uroczy, sa rozpieszczani! O TO JEST DOPIERO TWORCZOSC:-) POWINNAM PZEMYSLEC DZISIAJESZA OBECNOSC NA FORUM:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wszyscy jestesmy czyimis walentynkami IP: *.home.cgocable.net 14.02.02, 12:36 Walentynki to takie fajne, zyczliwe swietowanie w czerwonym kolorze :) Wirtualnie czestuje was wszystkich mleczna czekolada , stopiona przez mnie (wow) z dodatkiem swiezych truskawek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: wszyscy jestesmy czyimis walentynkami 14.02.02, 12:44 alez dziekujemy ci bardzo czekoladka to dobra rzecz:-)) czekolada w dniu 14 lutego zastapi nam niejednego walentego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:46 Swiety Walenty Nie czuje miety Do pani Co go wicaz mami. No a panowie Niech wam na zdrowie Pojdzie i w piety Ten wasz Walenty (zaczyna mi sie podobac coraz bardziej, kto ma nowe grafomanskie propozycje?) Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 12:55 Dzien swietego Walentego nie nalezy do samotnego . Kazdy kto o milosci marzy, korzysta z okazji jaka sie nadarzy. byleby tylko 14 lutego, wyjsc z ram czlowieka samotnego a jesli zadna historia mu sie nie zdarzy, ma ogromne wypieki na twarzy strasznie rozpacza placze i krzyczy, bo ma juz dosc w swym zyciu goryczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:00 Dziś nawet Kwieto mysli że wie to ze sam Walenty nie czuje miety Tak więc pytanie krótkie sie budzi czy pana Kwieta ktoś dziś przytuli? :))) (zdecydowanie muszę popracować nad rymami) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:11 Kwieto przytuli Sie do zabuli Albo do misia Co dostal na dzisiaj Od tej niewiasty Tak bardzo krasnej Ze tejze miety Sypnal Walenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesia o! IP: 194.103.40.* 14.02.02, 12:44 jesli do ludzia tuli sie ludz, to ludz do ludzia musi cos czuc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: o! Walenty.... IP: 10.10.10.* 14.02.02, 13:08 Oj Boze swiety gdzie ten Walenty bo ja go w piety poskrobac chce. Dam mu tej miety cale narecze i tak go zmecze ze bedzie / w niebo/ wziety! Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 13:04 dzisiaj na forum wielka wrzawa panuje kazdy kto pisac lubi swoj post tu lokuje dziewczynki do chlopcow chlopcy do dziewczynek..... oglaszam olewcze podejscie do Walentynek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Kolejny Poemat 14.02.02, 13:04 Walenty Walenty A wody odmenty Tu lodz chybotliwa Dziewczyna odplywa A chlopak na brzegu Sie zrywa do biegu I goni niewiaste O urodzie krasnej Nie dojdzie dziewczyny Zerwane zareczyny Bo lodz juz daleko On stoi nad rzeka I kwiatki ma w garsci A czolo sie marszczy Bo milosc jest wielka A obok butelka Jest pelna szampana Nie bedzie uzywana Bo lodka daleko On stoi nad rzeka I koniec tej piesni Bo juz sie nie miesci Ten wierszyk zabojczy I bardzo tworczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:no, to moze Martini do tej czekolady ? IP: *.home.cgocable.net 14.02.02, 13:12 Proponuje czerwone , a dla niektorych biale, Martini w duzych pucharach .. Troche sproszkowanego ginger..i nastroj gotowy do walentynkowania na calego :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re:no, to moze Martini do tej czekolady ? 14.02.02, 13:15 Martini do czekolady to wspaniale polaczenie juz za chwileczke bedzie ogloszenie ze dzis bawimy sie na calego z martini, czekolada, bo to 14 ty lutego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: Kolejny Poemat 14.02.02, 13:12 Poemat twoj urzekl mnie nieslychanie ciekawam czys pisal go w przerwach na sniadanie? Jest piekny tworczy bogaty w przemyslenia chlopak tam zostal zrobiony w jelenia a dziewcze smutne juz go zostawilo i w ramionach innego za chwil kilka sie bawilo. kiedy jednak dziewcze swoj blad zrozumialo przerazone bylo, nie wiedzialo co sie stalo moral z tego krotki, jednak tresciwy nieslychanie uwazajcie co robicie moje drogie panie ooooo idzie mi coraz lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kolejny Poemat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:19 walentynki sliczne aczkolwiek komiczne bo wcale Cie nie kocham bo za inna/ym szlocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kolejny Poemat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:23 kochac Cie nie moge bo uwierasz mnie w noge jestes jak kamien w bucie przez Ciebie trace czucie Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kolejny Poemat 14.02.02, 13:30 To obiadowa przerwa, ma droga Strawiona nad rymowanym olaboga By los chlopaka bardzo zalosny I tej dziewicy wale nie radosnej Opisac i ku potonym ocalic W formie odlewu z hartowanej stali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kolejny Poemat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:37 walentynka mala z trwoga wciaz czekala dopoki jej luby nie byl taki gruby gdy stal sie puszysty opuscili go wszyscy zostal wiec samotny madrzejszy i roztropny... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kolejny Poemat 14.02.02, 13:39 Sluchaj dzieweczko! Ona nie slucha Zar z rozgrzanego jej brzucha bucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka _xx O Walkach mozna nieskonczenie... IP: 10.10.10.* 14.02.02, 13:48 / rytm na 4/4/ Walek byl to chlop na schwal Wiec nikt sie go tu nie bal Wszyscy mu sie klaniali Bo sie go bardzo bali. / zmiana rytmu / Az nadeszla dzis taka pora Ze wszyscy wzieli Walka na " jezora" I Walek taki twardy gosc Uciekl w pospiechu, bo mial juz dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: O Walkach mozna nieskonczenie... IP: 10.10.10.* 14.02.02, 14:12 Gość portalu: alka _xx napisał(a): > / rytm na 4/4/ > > Walek byl to chlop na schwal > Wiec nikt sie go tu nie bal > Wszyscy mu sie klaniali > Bo sie go bardzo bali. hehehehehe rytm to moze udalo mi sie zachowac, ale sensu brak ewidentnie.... Musze jeszcze popracowac " nad warsztatem" :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: O Walkach mozna nieskonczenie... 14.02.02, 14:17 na martw sie warsztat nie jest zly:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: basia7 O Walkach mozna nieskonczenie... IP: 10.10.10.* 14.02.02, 14:29 Dzieki, Twoj tez nie kiepski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: "Biedny Walenty ""goraca poezja..." IP: 10.10.10.* 14.02.02, 13:30 Raz w zagajniku tuz przy strumyku Walenty szeptem mowil mi. Tys moja luba, tys moja zguba a ja dla ciebie upije sie. Pojde do Samu po troche" chlamu" dam ci w prezencie bo kocham cie. Zrobil jak mowil... Dzis przy strumieniu z wyrzutem na sumieniu siedze bez niego taki moj los. Bo moj Walenty siedzi zamkniety.. a jam nie glupia zapomne go. Inny Walenty juz czeka chetny wiec znow prezenty dostane ja. *Wszelkie prawa zastrzezone. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: 14.02.02, 13:48 Na jeziorze na gondoli jakaś para się kołysze zakłocajac świeta ciszę bo Walenty tak namietny uruchomił tłoki, dysze i tak łódka tą kołysze... Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: 14.02.02, 14:00 Na jeziorze na gondoli jakaś para się kołysze zakłócajac święta ciszę bo Walenty jest namietny uruchomił tłoki, dysze i tak łódką tą kołysze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:26 walentynki,walentynki dla chlopczyka i dziewczynki wszystkie dzieci sie kochaja bo ku temu powod maja chlopczyk lubi gdy dziewczyna a dziewczyna kiedy chlopiec robi szystko by to drugie chcialo z nim sie bawic w grupie kiedy mowi: ty jedyna jestes dla mnie ta dziewczyna a dziewczyna: ty jedyny jestes dla mnie chlopiec mily tak skonczyla sie zabawa milosc to jest dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: 14.02.02, 14:52 Lecz ta grupa Mi tu maci seks grupowy Sie tu wtraci? Oj walenty Ma robote Tyle miety na sobote Na sobote bo grupowo ta ochote jest niezdrowo Miec w sobote no bo trzeba do roboty jutro chyba Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: 14.02.02, 15:02 kwieto! Wiersze twe przecudne bywaja, i w moje serce gleboko wnikaja.... jednak rajstopy to rzecz nabyta rajstop twoich nie chce bom wesola kobita:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: 14.02.02, 15:40 Toc juz sa u kierownika niech zapyta wiec kobita co rajstop tych miec chce moc by nakladac je co noc na impreze isc w nich w tany beda panowie pozadali tej damy To tych rajstop "stilon" czar I moc kojarzenia par Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: 14.02.02, 15:17 Seks grupowy jest niezdrowy wiele lepszy jest "parowy" stosowany powolutku uzywany aż do skutku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:17 i grupowo i sobotnie bo my sie kochamy psotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: 14.02.02, 15:21 ci co tu dyskutuja co to seks grupowy. proponuje wam moi mili ruszyc na polowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: IP: 10.10.10.* 14.02.02, 15:43 Seks grupowy im sie marzy bo nie tacy jeszcze starzy, zamiast pilnie strzec swych cnot chca w swych glowach miec zawrót! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: 14.02.02, 15:46 Hej trojkaty, czworokaty Ostroslupy, wielokaty Stozki prostopadlosciany My do was sympatii duzo mamy Bo to ladne sa figurki Gdy sie ludzie zloza ciurkiem I utworza grupy wdziek Byle tylko nie byl sek w tym ze w grupie mozna byc pominietym, wtedy wyc juz tylko pozostaje i uciekac na ruczaje Tam nimfetki cnej poszukac W kore debu ciut postukac A gdy zjawi sie bogdanka Z nia pohasac az do ranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 10.10.10.* 14.02.02, 15:10 ... a Walenty, jak najety gra i gra ze hejze hejze ha! /nie moje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:13 olaboga,nie do wiary wpadlam w transik jakis maly moze wesprzec ktos mnie zdola nim zakoncze zywot trola... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 10.10.10.* 14.02.02, 15:38 Taki transik nie jest zly jesli chcesz, to zatancz mi, a ja chetnie ci przytupne przyjdzie Walek, to go hukne! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 15:43 Walek wybyl na placowke Tak na dlugo na majowke Uciekl lecz mu sie nie dziwie Ktos mu na programu niwie Chcial narobic duzo zmian Myslal ze jest taki pan Ze walkowi moze kazac Co ma wpisac, co ma zmazac Co powiedziec, a co nie, Wiec powiedzial Walek "nie!" Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 15:46 Na ludową teraz nutę Walek tańczy Walek tupie bo bez wzgledu na placówkę imieniny ma dziś huczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 15:50 To dzis imieniny Walka? O ja postac bardzo mialka Bo zapomniec stalo mi sie I juz nie wiem czym tu by sie wylgac z mojej niepamieci cos mi sie tu bedzie smecic Z zalu za niedopatrzeniem I Walka niedocenieniem Walek wiwat niech nam zyje Stolat stolat! tlum zawyje I radosnie golnie sobie Ciut szampana szumi w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 16:05 I to jemu - bez ochyby przynależne są te rymy I to Walek moi mili mieć stilony te powinien! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Temacie, czy ci nie zal.. 14.02.02, 16:17 Zejdzmy z Walka moi mili Walentyna tutaj kwili No i sie domaga wierszy Domoroslych naszych wieszczy O milosci prosze pisac Wszystko inne jej tu zwisa Ona chce miec wiersz milosny Aby razniej czekac wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. 14.02.02, 16:22 O milości? proszę bardzo bo jak miłośc -to i wiosna a jak wiosna -no to ptaki a jak ptaki to gołębie - jak gołebie to Starówka jak Starówka to noc krótka jak noc krótka no to maj a jak maj to łóżko i raj! (na jednym wdechu poproszę!) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Temacie, czy ci nie zal.. 14.02.02, 16:27 Jaka wiosna, jaka wiosna? Tutaj zima jest radosna Pada sobie dzisiaj snieg A ja chetnie to bym legl W mym lozeczku no i pospal Z misiem co go zem ja dostal A tu praca ciezka czeka I starowka tez ucieka Stron mam szesc napisac dzis A wiec w kat odplywa mis Smutny, ze go nie przytulam A ja wcale tu nie hulam Tylko pisze wciaz cierpliwie wypociny me uczciwie Co na jutro maja byc napisane, w tym jest hyc :(( Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. 14.02.02, 16:33 Mimo tego że jest zima mimo że mnie praca trzyma nie zamierzam rezygnować z czułych objęć mego misia co mu plusz wyłazi uchem mimo że się nieco pruje to jedyny jest mężczyzna co się w łóżku nie rozpycha! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 16:35 Miękki czuły delikatny piekne ma kosmate łapki lecz gdy znajdę prawdziwego powędrujesz spa kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 16:40 vicca napisał(a): > Miękki > czuły > delikatny > piekne ma kosmate łapki > lecz gdy znajdę prawdziwego > powędrujesz spa kolego! To niewdziecznosc jest kobieca Juz go rzuca dla innego Juz jej niedzwiedz nie podnieca Juz ma chlopca kochanego Ej dziewczyno Ty stalosci Ucz sie od misowych czulosci Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 16:43 Jeszcze nie jeszcze nie to dopiero zdarzy się bo niedźwiadek (chociaż czuly) tak naprawdę jest nieczuły i nie reaguje wcale gdy go pieszczę -potwór mały! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 16:45 Moze piescisz go nie tak? A on moze chce na wspak? Do niedzwiadka czulej duszy To Ty sama dotrzec musisz I go wdziecznie rozochocic Aby z Toba zechcial psocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. IP: 10.10.10.* 14.02.02, 16:46 Co wy tutaj mi mowicie! Ze z misiami w lozkach spicie? Czy ja weszlam do przedszkola? Chyba ze to wasza wola. Moja rada prosta taka wymien misia na chlopaka A "ta misie" na dziewczyne no i wtedy ...pod pierzyne! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 16:50 Wszystko pięknie i wspaniale tylko trzeba najpierw znależć chłopca który by tak zechciał na dodatek nie marudził i nie brudził żeby zawsze Vicce kochał i był wierny! Znasz ten cud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. IP: 10.10.10.* 14.02.02, 16:58 Cud nad cuda znalezc chlopa? Chyba zadna to robota! Zeby zechcial byc za misia tego nie oczekuj dzisiaj! Tors kudlaty jak u misia moze znajdziesz takze dzisiaj! By nie brudzil tego raczej chyba nie ma wsrod chlopakow! Niech wiec brudzi niech wiec nudzi Ale chociaz bedzie zywy, cieply,miekkii prawdziwy.! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 17:01 To juz lepiej chyba misia Miec Ci bedzie bo on trusia Cicho siedziec bedzie i Kocac wiecznie no i Ci Bie narzekac, wiercic tez To slubuje wiec go bierz Chlopak to stworzenie zywe Brudzi, meczy i kochliwe To stworzenie takie jest Wiec spokojniej bedzie bez Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 17:02 Może prawda moze nie moze taki znajdzie się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. IP: 10.10.10.* 14.02.02, 17:08 I tak wole ja chlopaka niech juz prawda bedzie taka bo ten chlopak,choc tez meczy ale chociaz mnie wyreczy wegiel zniesie,auto sprawi czasem spiewem mnie zabawi Niech Walentu wreszcie wraca bo dla niego jest tu praca! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 17:01 tu jest koniec mojej pieśni (więcej chyba się nie zmieści) iść do domu nadszedł czas zabrać miśka umyć zęby i iść spać (na koniec się nie zrymowało :(() Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. 14.02.02, 17:04 My zegnamy Cie goraco (niewiasty cos pewnie wtraca) I czekamy na ciag dalszy Niech to bedzie watek trwalszy Niz tylko na walentynki Bo inaczej smutne beda minki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: Temacie, czy ci nie zal.. cd.. IP: 10.10.10.* 14.02.02, 17:13 No to sie dolaczam hadko wracaj znowu na te strony aby nie byl tu zbyt zadko jezyk nasz tak podszkolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:49 hejze-ha, hejze-hola walentynki dookola a ja juz uciekac musze dajac Wszystkim cmok* i roze @}-,--'- :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 10.10.10.* 14.02.02, 15:52 Pojechal Walek w " ambasadory" zeby zarobic twarde walory chce sie dorobic czegos chlopina by na stilony miala dziewczyna! Ale dziewczyna nie w ciemie bita i calkiem zmyslna z niej jest kobita zamiast na Walka czekac w pokorze bierze stilony od kogo moze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:47 huknij Walka hej po glowce bo ma w myslach ino harce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 10.10.10.* 14.02.02, 16:02 Glowa Walka jak ta bania juz sie Walek ledwo slania. Harcow mu sie odechcialo i sprzadnial jak przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia7 Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 16:05 kochani moi mili alescie sie rozkrecili!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalena nowe spojrzenie IP: *.de.ihost.com 14.02.02, 16:11 A mój dziadek miał dwa konie Maksyma (na cześć Gorkiego) i Walentynę (na cześć Tiereszkowej). Gniade. Boze, jak one się kochały! Swiata poza sobą nie widziały, a pędziły bryczką z iście ułańska fantazją. Dziadek kułak to i bryczkę mógł mieć. Tak więc ja dziś czczę pamięć klaczy Walentyny i jej miłości życia Maksyma ;) Pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka_xx Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek IP: 10.10.10.* 14.02.02, 16:19 !:-) Bo ktos opacznie bez pomyslenia, mowil ze wszystko tu do " znudzenia" A tu wesolo i "tfurczo" nawet wiec kto sie nudzi idzie w odstawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: oglaszam olewcze podejscie do Walentynek 14.02.02, 16:14 Walek uciekl bo go Vice prawie wylal na ulice No na placowke moze Vice patrzec ale gorzej Mu jest wylac z radia Walka Az mu se przebierze miarka No i vice sam poleci A Walek zwnow bedzie cieszyl dzieci Odpowiedz Link Zgłoś