aberta 25.02.04, 12:52 Jeżeli był taki wątek, to przepraszam - jestem TU nowa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yukka Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 12:59 - Przestałbym czytać Czechowa i chodzić do pracy. - Posprzątałbym w domu. - Napisałbym wiersz afirmujący życie. - Kupiłbym w końcu "Heart and soul" Joy Division. :-) - Pożegnałbym się i przeprosił - Wyjechałym gdzieś, gdzie skremowanych obywateli nie trzyma się w cmentarnych blokowiskach. ps, YH P.S. Nie, nie zacząłbym czytać "Weronika postanawia umrzeć". Raczej zrobiłbym sobie eklektyczny przegląd tych wszystkich książek, o których pamięć chciałbym zabrać ze soba w ostatnią podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:24 a ja byłam pewna, że Ty jestes ta yukka :) Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:56 No aż musiałem srawdzić. Nie. Jednak nie. Wciąż chłopię. :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
aberta Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 18:46 to prawda:) jestem pod wielkim wrażeniem tej książki:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:18 Natychmiast odszukałabym Komandosa i Oleńkę. Jeśli jesteś nowa, to wyjaśnię, że są to dwie postaci(e) forumowe, kluczowe dla tego forum. Bez nich nie ma co czytać, chyba że Ukośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:23 a moze przestałbys chrzanić choc przez ten jeden tydzien...;)qw5 Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:32 Wypraszam sobie, mam prawo spędzić ten jeden tydzień jak mi się rzewnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF8,5 Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.04, 16:41 Kiedy zostaje tydzień życia, tak naprawdę myśli się tylko o tym, że jest to właśnie OSTATNI tydzień i jest się w niemocy robienia czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 26.02.04, 08:33 kiedy zostaje tydzień życia porzucasz wszelkie pragnienia - myślenie o śmierci powinno więc dać poczucie wolności, nie smutku i strachu - wtedy jest szansa na zasmakowanie zycia, a nie kręcenie się wokół spraw, które tak naprawdę nie mają znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? IP: *.d1.club-internet.fr 26.02.04, 08:36 Nic. Bo kazdy dzien jest moim ostatnim - tak sie nauczylam i tak zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:43 rzeczywiście, byłoby "rzewnie"...:) qw5 napisała: > Wypraszam sobie, mam prawo spędzić ten jeden tydzień jak mi się rzewnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 26.02.04, 08:37 rzeczywiście, za długo bez swojej pospolitej agresji nie umiesz żyć bez uczepiania się ludzi też potem to się nazywa, ze ciebie zaczepiono i się musisz bronić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 16:59 No dobrze, nic bym nie zrobiła, żyłabym sobie dalej, dokładnie tak samo. Swoją drogą nigdy nie wiesz, czy Ci przypadkiem tydzień nie został. Dlatego zawsze jak wychodzę z domu wykonywac czynności z grupy tzw. podwyższonego ryzyka, ogarniam trochę po sobie, żeby potem nie mówili, że byłam bałaganiarą, po co mi jeszcze dodatkowy epitet. Odpowiedz Link Zgłoś
devilsrodeo Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 17:05 Spakowalabym sie i wyjechala. Na Alaske, albo gdzie jest rownie snieznie. Albo nic bym nie zrobila, bo tydzien czasu to czasem az zanadto a czasem o wiele za malo. Wiec pewnie zostalabym w domu i sluchala muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 17:10 a skąd ja niby bym o tym wiedziała??? bo jesli byłabym tak chora, ze zostłby mi tylko tydzien, to pewno na nic nie mialabym ani siły ani ochoty! nawet na to, by uciec ze szpitala:) qw5 ma racje, nalezy pamiętać o takiej możliwości na codzień, by zostawic po sobie chociaz jako taki porzadek...:) a_xx Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 17:13 Ale numerrrrrrrrrrrrrrrrrr!! Poswiecilabym ten tydzien na przyuczenie sie i skakanie ze spadochronem .Na nauczenie sie latania samolotem zabrakloby mi kasy i czasu. Nie zamierzam nikogo przepraszac ze zylam i odchodze .Zadnych pozegnan i biadolen . Zycie to fajna przygoda choc czasem gorzkawa, a uwielbiam slodkosci .Ja juz swoje zrobilam niech inni poprobuja. Buzkaaaaaaaaaaaaaa - do zobaczenia po drugiej stronie . Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 25.02.04, 17:17 No. To dobry pomysł jest. A potem, dnia kluczowego trzaby skoczyć z tym spadochronem i go nie otwierać. Bo po cholerę? :-)))) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellf Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? IP: 217.153.183.* 25.02.04, 18:20 1. rzuciłabym pracę 2. wydałabym wszystkie swoje pieniądze (te które jeszcze mam) na jazdę konną 3. kochałabym się z mężem 5 razy dziennie (o ile by się dało) 4. spotkałabym się z maksymalną liczbą osób z rodziny i znajomych 5. no i na pewno poszłabym do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna popieram 25.02.04, 18:38 Seks do upadłego, pełen hedonizm. Brak zasad. Radość. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: popieram 27.02.04, 22:59 kvinna napisała: > Seks do upadłego... męża! Bo on by tego tygodnia pewnie też nie przeżył Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.02.04, 20:09 stworzylbym pare arcydziel zeby bylo milo, powiedzmy codziennie pare rzezb i obrazow, co i tak w koncu wykonam (a moze juz wykonalem), slowem nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx to straszne!!! 26.02.04, 09:03 ludziki!!!czy musi nad wami wisiec topór, abyscie dopiero robili to co dla Was naprawde wazne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: to straszne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:16 Właczyłabym kamerę i nagrałabym się. Opowiedziałabym dla moich dzieci moje przygody, śmieszne sytuacje i powiedziałabym jak bardzo je kocham. Myślę ,że byłby to długi film. A dla męża oprócz zapewnień o mojej miłości do niego nagrałabym scenę erotyczną z samą sobą. I powiedziałabym mu w dosadny sposób jak mnie podnieca. Niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: to straszne!!! 26.02.04, 18:55 Gość portalu: olina2 napisał(a): > Właczyłabym kamerę i nagrałabym się. Opowiedziałabym dla moich dzieci moje > przygody, śmieszne sytuacje i powiedziałabym jak bardzo je kocham. Myślę ,że > byłby to długi film. A dla męża oprócz zapewnień o mojej miłości do niego > nagrałabym scenę erotyczną z samą sobą. I powiedziałabym mu w dosadny sposób > jak mnie podnieca. Niech ma. To pierwsze rozumiem. A to dla męża - to po to żeby mu jeszcze trudniej było po twoim odejściu?? Zeby mógł powtarzać i powtarzac ze świadomościa że już nidgy z toba, ze już cię nie przytuli i nie pokocha?? Jak dla mnie lekki sadyzm.. Ach - chodzi mi tę erotyczną scenę a nie zapewinienia o miłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: napisałabym książkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:02 Ja bym chciała żęby mi coś takiego zostawił. Jak mnie kocha i jak go podniecam,byłoby mi to bliskie. Nie widzę w tym sadyzmu. Zawsze mógłby skasować lub nie oglądać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Co byś zrobił, gdyby został Ci tydzień życia? 27.02.04, 22:35 Własnie doszłam do wniosku, że zrobiłabym porządek. :) Bo na razie robię "Porządek - Faza I" - czyli duży bałągan. Potem na łono natury koniecznie. Tak gdzies bliżej nieba, żeby pogadać z Tym W Górze. No to na wzelki wypadek pójdę ten porządek robić JUŻ. Odpowiedz Link Zgłoś