fnoll 28.02.04, 04:05 słyszałem, że w szatni, ale tylko wtedy, gdy woda jest ciepła czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? 02.03.04, 23:44 Jak dojrzę dojrzałego, zapytam. To może potrwać. Pyzdr Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasem_tu_pisze Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 00:05 u okulisty - dojrzewaja to czego wczesniej nie widzieli ;D Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? 03.03.04, 00:17 podobnie działa na oczy małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? 03.03.04, 10:36 Mezczyzni rozwijaja sie do siodmego roku zycia. A potem tylko rosna... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna zakład, że w chłodni 03.03.04, 10:40 Jak banany. W tym procesie potrzebny jest jeszcze etylen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ale chyba nie razem 03.03.04, 11:28 z bananami. No, bo wszystkie byłyby krzywe:P Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ko...co? 03.03.04, 11:04 Na "kotki" też nie reaguję. Myślę, że tu chodzi o zmianę rasy. Z zielonej na żółtą :) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 widze, ze od Ciebie moge 03.03.04, 11:19 sie jeszcze sporo nauczyc. a na co reaguje duch k-vinny? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 dwa lenie na etylenie 03.03.04, 12:38 rzeski, ten zielony a zolty, ten dojrzaly rosnac w chlodni klimacie nie dolicza sie lat, ... tych od siedmiu wzwyz. Bo kto juz kochal raz, tylko raz, z calych sil ten nie ma zadnych szans chocby STO wiosen zyl. Choc wiem, czy sie tak powinno Panno Kwinno?* (* - to Collage, z uzyciem rzeczonego wolacza). Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna mów mi "Aniu" 03.03.04, 14:34 Ja sie nie znam na poezji, a Ty rozrzucasz perełki... kvi Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: ko...co? 03.03.04, 19:44 kvinna napisała: > > Myślę, że tu chodzi o zmianę rasy. > Z zielonej na żółtą :) dzięki za wyjaśnienie, tera już wiem, dlaczego mężczyzni to żółtodzioby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? 03.03.04, 20:29 spadaja przecie z jabloni pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: gdzie dojrzewają męźczyżni? 03.03.04, 21:00 W takiej jednej dojrzewalni, przechowalni, poczekalni. Reszta też tam. A jedni się boją, że dojrzeją, choć nie zdążą i będzie bęc bęc pac pac. To nie dojrzewają, gniją, kisną i spadają. A drudzy tak strasznie chcą dojrzeć, że aż ich rozpukuje. A trzecie znowuż wieczne zielepuchy napis gwozdkiem sobie przybiją: dojrzały, dorodny, za trzy złote, tanio. I czwarci, i piąci, i fafnaści. I jeszcze tacy niewybredni, którym ganz pomada jest. I w listkach schowani, może i dojrzali, skórki w słońcu grzeją. Niech im gwiazdka pomyślności komu z kim po drodze t.)) Odpowiedz Link Zgłoś