Dodaj do ulubionych

CV kloss 333

05.09.10, 18:33
Urodzilem sie w Neapolu pod Katowicami.
Piekne miejsce chociaz zbyt wiele nie pamietam.
Tylko zielen, zielen naookolo, no tak jak w dzungli.
Szalalem na podworku i to mysle przelozylo sie na moja pozniejsza kariere.
Nazywali mnie terminator i stad wziela sie nazwa pozniejszego filmu(nadal
walcze o prawa autorskie)
Od dziecka gralem w pilke.
Jako wybitny wybijalem pilke zawsze na aut.
Cieszylo mnie poklepywanie moich kompanow po glowie. Kwestia zaslog.
Nie ma to jak dobra pilka-wyrabia charakter.
No i potem szybka sciezka kariery - Zuchy i pielgrzymki od Czestochowy.
Kiedy dostalem pierwsza oznake poczulem sie kims waznym.
I tak mi zostalo.
Obserwuj wątek
    • klosowski333 Re: CV kloss 333 05.09.10, 19:39
      Fanybaje, masz ze soba wyrazny problem. Generalnie mam chyba prawo uwazac Cie za
      idiote, bo tak klasyfikuje ludzi zakladajacych na forach tematycznych watki
      poswiecone innym forumowiczom. Dolaczyles sie tym samym do Avgusta i
      przeuroczej, ale jakze pozbawionej mozgu Witch.
      • klosowski333 Re: CV kloss 333 05.09.10, 19:44
        ktos mi na priva napisal, ze powinno mi pochlebiac, ze tylu ludzi zawraca sobie
        mna glowe na forum. Sek w tym, ze niezmiennie sa to ludzie z tesknota patrzacy
        za intelijgencja albo mocno zaburzeni psychicznie. Niewatpliwie do ktorejs z
        tych kategorii, chlopcze, pasujesz.
        Z drugiej strony ciesze sie, ze zawsze jestem w tej innej druzynie niz faszysci,
        antysemici, obroncy krzyza, milosnicy PiSu, poldebile, pelni debile, psychopaci
        i chorzy psychicznie.
      • wifch Re: CV kloss 333 05.09.10, 20:39
        Zeby oceniac czyjs mozg, trzeba miec wlasny, klosowski333.
        A ty pokazales na co cie stac i kim jestes.
        • amfaber99 Re: CV kloss 333 06.09.10, 08:49
          : ) : ) : ) : ) : )
      • bez_seller Re: CV kloss 333 06.09.10, 13:10
        klosowski333 napisał:

Generalnie mam chyba prawo uwazac Cie z
        > a
        > idiote, bo tak klasyfikuje ludzi zakladajacych na forach tematycznych watki
        > poswiecone innym forumowiczom

Jakis idiota zakladal watki o niejakiej wfich :)
        • klosowski333 Re: CV kloss 333 06.09.10, 13:21
          Pomyliles mnie z kims innym. Na tym forum zalozylem tylko jeden zabawowy watek, ktory po paru godzinach zostal usuniety, takie bylo zreszta jego przeznaczenie. Poza tym nigdy wiecej nie skalalem sie podobnymi zartami. Nie zakladalem tez watkow poswieconych innym nickom.
          Jak mowilem, nigdy nie znajduje sie w tej samej druzynie co polmozgi, cokolwiek zrobie. ;)
          • bez_seller Re: CV kloss 333 06.09.10, 13:41
            klosowski333 napisał:

Na tym forum zalozylem tylko jeden zabawowy watek,
            > ktory po paru godzinach zostal usuniety,

Ten watek tez jest zabawowy i w dodatku zabawny. :)
            • klosowski333 Re: CV kloss 333 06.09.10, 14:10
              Moim zdaniem mozna by bylo post otwierajacy skonstruowac inteligentniej. Poza tym Fanybaje ma szczegolna maniere "pisarska", zbyt czesto kontynuuje tekst od nowego wiersza albo wrecz od nowego akapitu. Biala poezją to jednak tez nie jest. Czyta sie to ciezko, albo wcale. Dopiero teraz w calosci przeczytalem post otwierajacy, by mi nikt nie zarzucil, ze nie wiem o czym mowie.

Na podobnej zasadzie nie czytam postow Kaalki, bo sa po prostu meczace w formie. Co do postu Witch, to przeciez wiadomo, ze polszczyzny nigdy nie dane jej bylo opanowac w stopniu dostatecznym chocby. Ale prawda jest, ze zawsze jak czytam jej teksty to sie usmiecham, w tym kontekscie zgodze sie, ze jest zabawnie. I za to ja przeciez wszyscy lubimy.

• bez_seller Re: CV kloss 333 06.09.10, 14:30
                Twoje posty natomiast sa nieznosnie dlugie. Slowotok nie jest na forum mile widziany.
                • klosowski333 Re: CV kloss 333 06.09.10, 15:00
                  Na forum nie ma przymusu, kolego. Nie musisz czytac moich postow, skoro razi Cie ich dlugosc. Nie musisz czytac publicystyki, jest wielokrotnie dluzsza od moich postow. O ksiazkach zapomnij. To jest jakis rodzaj analfabetyzmu. Ja pisze posta maks pare minut, czytam w kilkadziesiat sekund, czytanie nie sprawia mi problemow, bardziej liczy sie dla mnie styl. Jezeli tekst napisany jest wzglednie spojnie, jest jako tako zrozumialy, to dlugosc ma dla mnie znaczenie drugorzedne.
                  Moj styl pozostawia wiele do zyczenia, ale jednak znajduja sie amatorzy czytania moich postow i chyba daleko nie musze szukac.
                  Twoje posty sa zas az tak krotkie, ze w zasadzie nie ma w nich tresci. Sa puste. Pomyliles, kolego, forum z czatem.
                  I powtorze - nie ma przymusu. Jezeli odczuwasz przymus by czytac wszystkie posty na forum, to idz do psychiatry, tutaj Ci nikt nie pomoze. To ostatnie zdanie napisalem wiedzac, ze Bez Sensuller do niego nie dobrnie, w koncu za dlugi post do czytania. :D

• sdfsfdsf Re: CV kloss 333 06.09.10, 16:21
                    takie rzeczy bola
                    wiem bo przeczytalem tylko 5 tomow Prousta i dwoch mi ciagle brakuje
                    az sie z lozka nie chce wstawac
                    • kunegunda.live Re: CV kloss 333 08.09.10, 17:52
                      Jestem nowa na tym forum i mam takie pytanie,bo nie jestem psychologiem;o czym to świadczy, jeśli ktoś mówi ,że nienawidzi kobiet,które się puszczają,a sam chętnie uprawia z nimi seks,lub twierdzi,że nienawidzi psychologów i całą psychologię uważa za stek bzdur,a sam wytrwale pisze codziennie na forum psychologicznym ?
                      • kunegunda.live Re: CV kloss 333 08.09.10, 17:56
                        Czyżby to była rozdwojona osobowość ?
                        Proszę o poważną odpowiedź ,bo mnie to bardzo zainteresowało.Czy naprawdę takie przypadki się zdarzają,że jedna osobowość nie wie co czyni druga,czy to tylko na filmach tak jest ?
                        • klosowski333 Re: CV kloss 333 08.09.10, 18:12
                          Po pierwsze nie jestes nowa na tym forum. Po drugie idiotow tutaj dostatek. Jezeli chcesz wiedziec co znaczy slowo "schizofrenia" zajrzyj do slownika. To jest pojecie bardziej zlozone niz Ci sie wydaje. Po trzecie slowo "psychika" pojawilo sie znacznie wczesniej niz sama nauka. Nie wszystko co "psychologiczne" badz "psychiczne" zwiazane jest z ludzmi probujacymi uprawiac ten niewddzieczny zawod. Psychika towarzyszy kazdemu czlowiekowi, bo kazdy jakas ma. Jak sama widzisz, z debilami sie ciezko dyskutuje, bo ciezko jest tlumaczyc rzeczy elementarne.
                          • klosowski333 Re: CV kloss 333 08.09.10, 18:14
                            I nie ogladaj za duzo filmow, bo ludzie o slabej psychice i niskiej inteligencji sa zbyt podatni na fikcje tam opowiadane i sa w stanie w zbyt wiele naiwnie wierzyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka