m.malone 28.03.04, 04:50 www.fun.from.hell.pl/2004-02-06/samo-zdrowie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witch-witch [...] 28.03.04, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Samo zdrowie... 28.03.04, 13:31 Możliwe, czarownico-czarownico, tylko czy były prowadzone badania naukowe? Może trudniej o ekshibicjonistów:))))) Pozdrowienia MM Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Samo zdrowie... 28.03.04, 14:47 Nie bylo takich badan to podsluchane latem na plazy od dwoch starszych pan.)) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch ja tu napisalam... 31.03.04, 16:01 ..ze bede patrzec na chojka..bo to tez ciekawe. Pozdrowienia Witch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: ja tu napisalam... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.03.04, 20:41 Chojka tez Ci pewnie wytnie. żmówi paciorek i wytnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Samo zdrowie... 28.03.04, 16:00 czy mogą być małe cycuszki, czy muszą być "duże wielkie oczy"??? tak pytam przez ciekawość, żeby nie popaść w kompleksy:DDD A. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 00:39 To tak jak z brunetkami i blondynkami (że o rudych nie wspomnę:DDD) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Samo zdrowie... 29.03.04, 00:13 myslalam, ze smiech to zdrowie ;)) o ja glupia.. ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Samo zdrowie... 29.03.04, 00:43 cossa napisała: > myslalam, ze smiech to zdrowie ;)) > o ja glupia.. ;) > > pozdr.cossa > Wcale nie jesteś głupia. Jak się na niektóre spojrzy, to można pęc ze śmiechu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Samo zdrowie... PS 29.03.04, 18:20 Śmiech mam oczywiście na mysli a nie Cossę! Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Samo zdrowie... PS 31.03.04, 00:00 alez oczywiscie, ze jest (smiech);) ale ci nas panowie probuja chyba znalezc usprawiedliwienia dla swojego oblakania ;))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=11644200&a=11660944 pozdr.cossa vicca napisała: > Śmiech mam oczywiście na mysli a nie Cossę! > > Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Samo zdrowie... 30.03.04, 23:58 no masz-ci-los ;) znow sie wywinales ;) pekasz czasem ze smiechu? ;) a co tak bawi Cie w kobietach? :) czego u nich nie lubisz? ;) pozdr.cossa m.malone napisał: > Wcale nie jesteś głupia. Jak się na niektóre spojrzy, to można pęc ze > śmiechu:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 00:36 cossa napisała: > no masz-ci-los ;) > znow sie wywinales ;) > > pekasz czasem ze smiechu? ;) Czasem pękam:D A Ty nie?:) > a co tak bawi Cie w kobietach? :) Wszystko mnie bawi i cieszy (no, prawie wszystko) > czego u nich nie lubisz? ;) To są drobiazgi, niegodne wzmianki:) > pozdr.cossa I ja też mm Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 13:00 > a co tak bawi Cie w kobietach? :) > czego u nich nie lubisz? ;) noo.. mi sie tak nie podoba..zee....eee... no, ze.. nie chca przyjac tak na serio, ze nauka nie klamie... tudziez, ze jezeli juz to przyjma, ze nauka nie klamie, to nie chca tak do konca dbac o nasze zdrowie buuuuuuu.. tylko, nas ograniczaja.;( Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 18:05 j_ar napisał: > > a co tak bawi Cie w kobietach? :) > > czego u nich nie lubisz? ;) > > noo.. mi sie tak nie podoba..zee....eee... no, ze.. nie chca przyjac tak na > serio, ze nauka nie klamie... tudziez, ze jezeli juz to przyjma, ze nauka nie > klamie, to nie chca tak do konca dbac o nasze zdrowie buuuuuuu.. tylko, nas > ograniczaja.;( > > > jak to nie chcemy dbać o wasze zdrowie? to dla kogo te wszystkie silikony?:)))) no, chyba, że któraś ma za duże, to faktycznie macie wtedy ograniczony horyzont:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Samo zdrowie... 29.03.04, 08:27 hehehe.... zawsze intuicyjnie czulem, ze zdrowo sie zachowuje... to kobiety nam wmawiaja, ze jestesmy oblakani!... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 11:13 prawdopodobnie dlatego kobiety zyja 7 lat dluzej (statystycznie) od mezczyzn. No ale w koncu women can see breasts any time they want! (wiem, wiem M.Malone but they have to have'em ;) pozdrawiam wiosennie, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 12:54 powinni koniecznie zrobic badania na dotyk, bo cos tak czuje, ze tutaj tez jest element wspomagajacy zdrowie...tak tylko podswiadomie to czuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 13:13 j_ar napisał: > powinni koniecznie zrobic badania na dotyk, bo cos tak czuje, ze tutaj tez jest > element wspomagajacy zdrowie...tak tylko podswiadomie to czuje...;) pewnie zrobili tylko sami badajacy przestraszyli sie wnioskow, jakie daly sie wysunac z rezultatow eksperymentu.. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Samo zdrowie... 31.03.04, 18:12 ivek napisał: > prawdopodobnie dlatego kobiety zyja 7 lat dluzej (statystycznie) od mezczyzn. > No ale w koncu > women can see breasts any time they want! > (wiem, wiem M.Malone but they have to have'em ;) > pozdrawiam wiosennie, > Ivek no to Ivku do roboty - skoro kilka minut wydłuża życie o 4-5 lat, to łatwo obliczyć o ile kilkanaście minut:))) też pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś