po.wroze 23.09.10, 13:42 Powroze za darmo i szczerze. Piszcie prosze o swoich problemach, ja spojrze w szklana kule i wam odpowiem. Nie oczekujcie, ze odpowiedz pojawi sie natychmiast, jednak bedzie ona za kazdym razem szczera i przemyslana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kunegunda.live Re: Zapraszam na sesje 23.09.10, 19:12 Czy można pisać na nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 09:43 kunegunda.live napisała: > Czy można pisać na nicka ? Tak, prosze pisac na nicka. Spojrzalam wlasnie w krysztalowa kule, wypelniona woda zrodlana z dwiema rozami, biala i czerwona. Na gore wyplynela roza biala myslac o Tobie Kunegundo. Kula podpowiedziala mi, ze jestes osoba na zyciowym starcie w wieku 27-28 lat, wkraczajaca w samodzielnosc. Znajdujesz sie pod duzym protektoratem ojca, ktory jest osoba powazna i autorytarna. W gronie pozarodzinnym jest to osoba towarzyska z duzym, lecz specyficznym poczuciem humoru. Twoja relacja z matka jest prawidlowa, matke widze jako osobe spokojna, wywazona i rodzinna, z autorytetem emocjonalnym. Twoja ciepla i pozytywna wiez z rodzicami powoduje, ze masz problem z samodzielnym, powaznym zaangazowaniem w zwiazek. Wynika to z pewnosci, ze w razie jakiegokolwiek drobnego nieporozumienia dom rodzinny zawsze stoi przed Toba otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Zapraszam na sesje 23.09.10, 19:28 Jakby ktos mial watpliwosci, to watek ten nie ma nic wspolnego ze mna. Porzucilem ostatecznie mysl zakladania tu wielu kont. Oczywiscie z idea pożenienia wrozbiarstwa z psychologia w pelni sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Zapraszam na sesje 23.09.10, 22:23 Klosowski, dobrze, ze wyjasniasz, ze to nie Ty, bo juz zaczynalam podejrzewac, ze lecisz sobie w kulki;) Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 09:57 klosowski333 napisał: > Jakby ktos mial watpliwosci, to watek ten nie ma nic wspolnego ze mna. Porzucil > em ostatecznie mysl zakladania tu wielu kont. Oczywiscie z idea pożenienia wroz > biarstwa z psychologia w pelni sie zgadzam. Klosowski, bez watpienia jestem kims innym, niz Ty. Pozwol, ze zerkne w krysztalowa kule. Na wierzch kuli wyplynela roza czerwona. Coz ja widze... widze czlowieka jakby uwiezionego w cudzym ciele, ktory czeka na moment wyzwolenia. Widze chcec bycia soba zawsze i wszedzie, lecz jeszcze przez okres kilku miesiecy nie bedzie to mozliwe. Okolicznsci jakby majace na celu misje, kula nie chce podpowiedziec mi jaka. Widze Cie jako osobe wszechstronna, o duzym stopniu wrazliwosci, w tym egocentryzmu. Silna wiez emocjonalna z matka, ktora jest dla Ciebie ostoja moralnosci i wyciszenia, spokoju. Brak kontaktu emocjonalnego z ojcem, ktory zgodnie z obrazem powstalym w kuli jawi sie jako osoba despotyczna, czasem wrecz tyranizujaca, z duza praktyka wojskowa i na wysokim stanowisku. Widze tez problemy w zyciu rodzinnym spowodowane w znacznej mierze powielaniem zachowan ojcowskich. Zalamanie zyciowe zwiazane z odejsciem zony, ktora jawila sie wczesniej jako osoba bardzo zaborcza i zazdrosna. Na powrot zony zbytnich szans nie widze, kula podpowiada, ze tych rozstan i powrotow mieliscie zbyt wiele. Pozostaniecie jednak w poprawnych stosunkach przyjacielskich, towarzyskich i zawodowych. Moze zdarzyc sie rowniez, ze nadal bedzie Was laczylo cos wiecej, lecz na warunkach wzajemnej niezaleznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 14:34 Chyba przez pomylke ustawiles czestotliwosc kuli na inna osobe :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Zapraszam na sesje 23.09.10, 22:07 No dobra, to zagladaj prosze w te kule i powiedz mi czy: - lepiej zebym byl inzynierem czy tez - lepiej abym wiersze pisal he ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Zapraszam na sesje 23.09.10, 22:15 ona nie napisala czy ma kota czarnego na wyposazeniu, a to wiele zmienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 10:33 dzanky napisała: > ona nie napisala czy ma kota czarnego na wyposazeniu, a to wiele zmienia;) Dzanky, owszem, mam kota, z tym ze moj kot jest sniezno bialy. Ma czerwone oczy, rozowe uszy i rozowy nos. Piekny kot, lecz do rzeczy. Widze Cie jako osobe kpiaca sobie z powaznych problemow oraz takich dziedzin, jak wrozbiarstwo. Jestes czlowiekiem mlodym, okolo 20 lat, takiego widzi Cie moja kula. Dosc szybko wszedles jednak w doroslosc i jak na swoj mlody wiek wiesz za duzo. Ma to swoje mocne strony takie jak szybka samodzielnosc, ma tez jednak i slabe punkty, zbyt wczesnie mozesz zestarzec sie mentalnie. Widze wysoka inteligencje, nadwrazliwosc, wyjatkowe zdolnosci artystyczne. Widze rowniez szybka i zawrotna kariere artystyczna. Biala roza wyplynela myslac o Twoich relacjach osobistych, co oznacza, ze pomimo mlodego wieku jestes osoba stala w uczuciach pragnaca malzenstwa i rodziny. Twoj ojciec jawi sie jako osoba pragnaca wladzy absolutnej, Twoja matke widze jako osobe jakby wiecznie oderwana od realiow tego swiata, ktora podobnie jak i Ty w bardzo mlodym wieku wkroczyla w doroslosc. Masz wyjatkowe zdolnosci do pomnazania pieniedzy, ktore zgodnie z podpowiedziami kuli odziedziczyles po ojcu, matka z kolei do dzis pozostaje pod duzym wplywem jej ojca, ktory jest dla niej ostoja bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 11:14 chyba kula ma zly dzien;) szkoda, bo lubie wrozbiarstwo i czuje sie zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 10:09 jan_stereo napisał: > No dobra, to zagladaj prosze w te kule i powiedz mi czy: > > - lepiej zebym byl inzynierem czy tez > - lepiej abym wiersze pisal Kula podpowiada mi Janie, ze zarowno poezja, ani technika nie sa Twoim powolaniem. Widze Cie bardziej w polityce, reportazu, generalnie jako postac medialna. Jestes czlowiekiem zazwyczaj powaznym, lecz masz w sobie pierwiastek lekkoducha, czasem z syndromem Piotrusia Pana. Jestes osoba uczuciowa, lecz masz problem z wyrazaniem swoich emocji. Widze tu podobna zaleznosc z ojcem, jak w przypadku Klosowskiego, jednak Ty zachowan ojcowskich nie powielasz. Nie jestes osoba despotyczna, lecz wywazona, nie dajaca wejsc sobie na glowe. Biala roza wyplynela na wierzch kuli, roza czerwona powedrowala na jej srodek, co wskazalo mi na Twoje relacje z matka. Sa one prawidlowe, lecz coz ja widze. Po dzien dzisiejszy starasz sie sprostac wymaganiom matki, zawsze i wszedzie chcesz byc tym pierwszym i najlepszym. Kazde drobne niepowodzenie wywoluje w Tobie frustracje. Twoje zycie zawodowe jest ciekawe i z pasja wykonujesz swoj zawod, co moze doprowadzic Cie do pracoholizmu. Brak czasu na zycie rodzinne, wieczne poszukiwanie ciepla w ramionach kochanki, ktora przytuli i zrozumie, od czasu do czasu przyrzadzi ciepla kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 01:15 wróżbiarstwo to paranie się czarną magią, czyli grzechem ciężkim Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.live Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 07:13 mona.blue napisała: > wróżbiarstwo to paranie się czarną magią, czyli grzechem ciężkim Czarna magia jest wtedy, kiedy ktoś wzywa na pomoc siły zła,by mu pomogły w jakiejś sprawie. Wróżenie ze szklanej kuli polega na zdolnościach paranormalnych człowieka i należy do parapsychologii,a nie jest wiedzą z zakresu czarnej magii,ani w ogóle żadnej magii.Nie używa się żadnych symboli magicznych,nie odprawia jakichś rytuałów, ani nic z tych rzeczy.Człowiek wpatrujący się w szklaną kulę, osiąga odmienny stan świadomości, w którym potrafi dostrzegać rzeczy normalnie nie widzialne. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 13:07 kunegunda.live napisała: > mona.blue napisała: > > > wróżbiarstwo to paranie się czarną magią, czyli grzechem ciężkim > > Czarna magia jest wtedy, kiedy ktoś wzywa na pomoc siły zła,by mu pomogły w jak > iejś sprawie. Wróżenie ze szklanej kuli polega na zdolnościach paranormalnych człowieka i należy do parapsychologii,a nie jest wiedzą z zakresu czarnej magii,ani w ogóle ża > dnej magii.Nie używa się żadnych symboli magicznych,nie odprawia jakichś rytua > łów, ani nic z tych rzeczy.Człowiek wpatrujący się w szklaną kulę, osiąga odmie > nny stan świadomości, w którym potrafi dostrzegać rzeczy normalnie nie widzialn > e. Nie zgadzam się. Zastanawiałaś się kiedyś, skąd biorą się zdolności paranormalne? Mogą pochodzić od Boga albo od szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda.live Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 18:43 mona.blue napisała: > kunegunda.live napisała: > > > mona.blue napisała: > > Nie zgadzam się. > > Zastanawiałaś się kiedyś, skąd biorą się zdolności paranormalne? Mogą pochodzić > od Boga albo od szatana. Teraz nie wiem od kogo ja mam takie zdolności od Boga czy od szatana.A mam je podobno bardzo duże.Wieloletni Prezes Polskiego Towarzystwa Psychotronicznego napisał mi w dedykacji:"Wybitnych zdolności PSI gratuluję i dlaszego ,bujnego rozwoju życzę" Muszę lecieć i się wyspowiadać z tego, tak na wszelki wypadek.Trochę te swoje zdolności zaniedbuję,wiec chyba rozgrzeszenie dostanę ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 21:50 Zastanawiałaś się kiedyś, skąd biorą się zdolności paranormalne? Mogą pochodzić od Boga albo od szatana. > Teraz nie wiem od kogo ja mam takie zdolności od Boga czy od szatana.A mam je p > odobno bardzo duże.Wieloletni Prezes Polskiego Towarzystwa Psychotronicznego na > pisał mi w dedykacji:"Wybitnych zdolności PSI gratuluję i dlaszego ,bujnego > rozwoju życzę" To się zastanów od kogo i też nad tym, do czego je wykorzystujesz. btw, ja też je mam :) > Muszę lecieć i się wyspowiadać z tego, tak na wszelki wypadek.Trochę te swoje z > dolności zaniedbuję,wiec chyba rozgrzeszenie dostanę ? spowiadać się nie musisz z tego, chyba, że wróżysz, uprawiasz magię, stosujesz bioenergoterapię itp. Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 10:54 mona.blue napisała: > wróżbiarstwo to paranie się czarną magią, czyli grzechem ciężkim Moje wrozbiarstwo nie ma nic wspolnego z czarna magia, nie jest wiec grzechem. Tobie Mona rowniez powroze. Czerwona roza przemieszczajaca sie po kuli na mysl o relacjach Twoich z matka. Relacje z matka widze jako bardzo nieprawidlowe. Matka postrzega Cie jako balast, jako konkurentke, zawsze zazdrosc towarzyszyla Waszym relacjom, w tym obsesyjna zazdrosc o relacje corki z ojcem. Brakuje w waszych relacjach ciepla i szczerosci. Doskonaly kontakt z ojcem, ktory jest osoba inteligentna, towarzyska, ktory zawsze i wszedzie zapewnia Ci bezpieczenstwo. U Twojego ojca widze rowniez pierwiastek lekkoducha, z duzymi sklonnosciami do kobieciarstwa i alkoholu. Alkohol jednak doskonale kontroluje i nie grozi mu uzaleznienie. Twoje relacje damsko-meskie bywaja zmienne i niestabilne. Boisz sie wejsc w glebsze zaangazowanie myslac, ze mezczyzna bardziej podobaja sie Twoje pieniadze, niz Ty sama. Jestes jednak w bledzie, poniewaz mezczyzn oniesmiela czesto Twoja inteligencja i niezaleznosc. Kula podpowiada, ze jestes osoba bardzo wrazliwa, kochasz ludzi i zwierzeta. Twoja nadmierna ufnosc do ludzi okazala sie jednak dla Ciebie zgubna, zostalas przez ludzi wykorzystana i zraniona. Dzis reprezentujesz postawe zachowawcza, ktora jest dla Ciebie bardziej korzystna. Masz zapedy marzycielskie, zdolnosci artystyczne, rowniez zdolnosci w takich dziedzinach, jak na przyklad medycyna czy prawo. Cechuje Cie wysoka moralnosc i przywiazanie do wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 14:24 prosze nie molestowac kuli! dzisiaj kula ma migrene Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 15:12 Nie kłóć się.KK to uważa za grzeszne - i koniec.A magia nie ma koloru.Wybierasz swoje działanie jak życie.Też możesz beknąć, choć wcale nie nastawiałaś się na działanie kryminalne.Co innego jak ktoś się nastawioa na działalność "złą", ale to on się decyduje na zło, nie zmieniając "koloru" rzeczy, których używa. Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 15:48 gadagad napisała: > Nie kłóć się.KK to uważa za grzeszne - i koniec.A magia nie ma koloru.Wybieras > z swoje działanie jak życie.Też możesz beknąć, choć wcale nie nastawiałaś się n > a działanie kryminalne.Co innego jak ktoś się nastawioa na działalność "złą", a > le to on się decyduje na zło, nie zmieniając "koloru" rzeczy, których używa. To niech mi to powie Paparazii, bo inaczej nie uwierze. Ale mysle, ze jakby pojawil sie Paparazii to tez powroze. A ze mam jeszcze jakies 5 minut, to i Tobie powroze. Kula mi podpowiada, ze zycie masz ciekawe, udane malzenstwo i prawidlowe relacje rodzinne. Wypic to Ty lubisz, niestety, czasem za duzo. Dobre masz serce a najblizsze Tobie zwierze to kot, potrafisz rozmawiac z kotami. Maz ma do Ciebie jednak zastrzezenia co do uzaleznienia od komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
lago.titicaca Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 16:05 Ta wrozba to do mnie byla?? Odpowiedz Link Zgłoś
lago.titicaca Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 16:11 bo ja wierze. Kiedys pewna wrozka wywrozyla mi, ze bede miala mlodszego ode mnie meza, zasmialam sie, bo myslalam, ze moj kiedys maz jednak bedzie starszy ode mnie. Dzis mam mlodszego meza za o 3 lata!!! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 16:29 To było do mnie, a ja no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
lago.titicaca Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 16:36 hahahahha...bo z tym kotem mi sie zgadzalo. no i ostatnio z tym uzaleznieniem od komputera troche.... Odpowiedz Link Zgłoś
lago.titicaca Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 16:50 heheheheh, a tak na prawde, to musze sie odniezaleznic od tego kompa. Milego weekendu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 22:00 gadagad napisała: > Nie kłóć się.KK to uważa za grzeszne - i koniec. A jak myślisz, dlaczego magia jest często skuteczna? Skąd pochodzą te moce? >A magia nie ma koloru. Wyróżnia się tzw. czarną magię, która ma za zadanie szkodzić ludziom lub tzw. białą, która nie chce im szkodzić, próbuje im nawet pomóc, ale nie tędy droga. > Wybierasz swoje działanie jak życie.Też możesz beknąć, choć wcale nie nastawiałaś się na działanie kryminalne.Co innego jak ktoś się nastawia na działalność "złą", ale to on się decyduje na zło, nie zmieniając "koloru" rzeczy, których używa. nie bardzo rozumiem, co chciałaś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Zapraszam na sesje 01.10.10, 16:10 A skąd mono wiesz co komu zaszkodzi, a co pomoże?Magia jest zawsze czarna, jeśli już tak chcesz, bo wychodzi poza "ufność" w bogu i kierowaniu się zasadami wiary.Które chyba znasz, jak już w to weszłaś.Magia to działanie w opozycji do tych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Zapraszam na sesje 24.09.10, 22:26 Hej Wróżko! I ja poprosze :D. Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 26.09.10, 09:14 to.niemozliwe napisał: > Hej Wróżko! I ja poprosze :D. Witaj, niedziela o poranku, wiec Ci powroze i ide spac. Widze, ze u Ciebie wszystko OK, szczesliwy czlowiek z Ciebie. Masz zapracowana zone, pracoholiczke, dla dzieci musisz byc zazwyczaj ojcem i matka. Dwie madre corki, starsza ukierunkuj na przyklad w strone medycyny, moze psychiatria, mlodsza widze w dziennikarstwie. Ograniczcie moze troche alkohol, poprzestancie na piwku, odrzuccie wodke i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Zapraszam na sesje 25.09.10, 13:21 Moim problemem byly niezrealizowane potrzeby , pomysly i marzenia. Kiedy bylam uprzejma pojawic sie na tym Wspanialym Swiecie , dosc dlugo na kolanach zglebialam jego zasady ..poki nie przyrypalam glowa w horyzont. A moze zawadzilam o kant szklanej kuli ?? Sprawdz wrozko prosze ,czy jej nie zarysowalam :)) Moje priorytety sie poukladaly, ale teraz zamast glowy boli mnie przepona od smiechu i zmarszczki mi sie robia na .. o kurde_blaszka (chyba wszedzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 28.09.10, 14:36 Widze, ze dotknely Cie problemy zycia codziennego typu rozwod, problemy z rodzina, bo lepiej ich zdaniem tkwic w nieprawidlowym malzenstwie, niz kulturalnie i bezbolesnie sie rozstac. Widze tez, ze masz dzieci w roznym wieku, poczynajac od doroslych, konczac na dosc malych. Masz jednak to udogodnienie, ze pomoze Ci starsze potomstwo w opiece nad pozostalymi. Rodzina jednak przetrawila Twoja decyzje i rowniez sluzy Ci pomoca. Masz silna osobowosc i latwo radzisz sobie z problemami. Przez pewien okres czasu pozostaniesz niezalezna, bez mezczyzny do stalego zwiazku i bedzie to decyzja bardzo sluszna. Pozwoli Ci to wiele spraw przemyslec, do wielu nabrac zdrowego dystansu, rowniez podszkolic sie zawodowo oraz zyc bardziej towarzystko. Potrzebujesz odpoczynku od codziennosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Zapraszam na sesje 01.10.10, 13:53 Czaro_dzieju thx :))) Pewnikiem powinnam sie pospieszyc ,aby zorganizowac mlody narybek a "rezerwistka" chetnie zostane Odpowiedz Link Zgłoś
po.wroze Re: Zapraszam na sesje 28.09.10, 14:30 Przepraszam moi drodzy, ze opuscilam Was na jakis czas, jednak wszystko jest do nadrobienia. Mysle o Was i jak tylko uda mi sie pokonac ograniczenia czasowe bede czesciej sluzyc Wam pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Ja zas poprosze o 01.10.10, 16:47 odpowiedz, czy powinnam wrocic do chlopaka - maminsynka i psychopaty? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Ja zas poprosze o 01.10.10, 17:04 Nie wiem co ci ze swojej różanej kuli odpowie wróżka.Ale wg mnie masz dwie drogi, usamodzielnienia się i może nie od razu satysfakcjonującego życia, bo dojrzewania boli i nie nosi w ramionach.Albo pewnej satysfakcji przez pewien krótki w stosunku do życia okres, a potem kolaps, który będzie horrorem.Ale może twoim losem jest poradzić sobie, czy nie, z horrorem totalnym, kiedy już tylko trzeba wypłynąć na powierzchnię.Może bez uderzenia o dno nie masz szansy, choć na dnie można zostać. Odpowiedz Link Zgłoś