Gość: nulkah IP: *.wlan.pl 30.03.04, 16:19 Szukam wątku lub strony internetowej, na których można znaleźć wypowiedzi kobiet, które w młodym wieku straciły męża. Byłabym wdzięczna również za literaturę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia_ogoniok A trochę starsze mogą być? 30.03.04, 16:35 Gość portalu: nulkah napisał(a): > Szukam wątku lub strony internetowej, na których można znaleźć wypowiedzi > kobiet, które w młodym wieku straciły męża. Byłabym wdzięczna również za > literaturę Zlewozmywak1, w młodym wieku stracił męża i zniknął /mam nadzieję chwilowo/ z forum, tudzież ouk.... podpytaj Komandosa, on zna więcej takich wdów, ma dłuższy staż ode mnie i lepszą pamięć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka zlewozmywak to ściema? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 16:40 E...nie wierzę :) Ale nie ulega frekwencji, że frekwencja siadła, hihi ;D buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: zlewozmywak to ściema? :))) 30.03.04, 16:58 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > E...nie wierzę :) > > Ale nie ulega frekwencji, że frekwencja siadła, hihi ;D > > buziaki :) Bywaj Aniele, bywaj! bo ja już na forum Zdrowie zaglądam z rozpaczy i zaczynam jakiegoś mikrofala ćwiczyć dla porządku..... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: zlewozmywak to ściema? :))) 30.03.04, 17:08 Z rozpaczy to może Cię wyciągnąć czytanie Forum Świat i Forum Kobieta. Człowiek nabiera, czytając powyższe fora, przeświadczenia, że nastała nowa moda na robienie z siebie idioty :))) gf :) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: zlewozmywak to ściema? :))) 30.03.04, 17:14 lee.miller napisała: > Z rozpaczy to może Cię wyciągnąć czytanie Forum Świat i Forum Kobieta. Człowiek > > nabiera, czytając powyższe fora, przeświadczenia, że nastała nowa moda na > robienie z siebie idioty :))) > > gf :) Choć zdarza mi się czasem rzygać pod jedno drzewo z Jurkiem B, po grubszych łowach zwłaszcza, to na polityce niestety: nic a nic sie nie znam.... nic tam po mnie... ale jeśli masz kogoś na oku.... to chętnie mu się przyjrzę i.... nie omieszkam.... gościnnie... pozdrowić.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: zlewozmywak to ściema? :))) 30.03.04, 17:23 Będę pamietała o ofercie, hihihi ;) Merci :)))) Słuchaj, tu jakiś meteoryt walnął na tym forum i dinozaury wyginęły? ;) Coś nie widać filozofów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: zlewozmywak to ściema? :))) 30.03.04, 17:34 lee.miller napisała: > Będę pamietała o ofercie, hihihi ;) > Merci :)))) > > Słuchaj, tu jakiś meteoryt walnął na tym forum i dinozaury wyginęły? ;) > Coś nie widać filozofów ;)) Ten meteoryt myślę, to Ty. Tylko nie walnął a odwalnął w inne rejony Michnikosmosu:) Długo tak nie pociągniem, jeszcze małe troszeczkę, a Komandosa byśmy utarcili, a wtedy miałam już zwolnienie na własną prośbę w garści... te serca, które mnie trzymają tu, zabrałabym myślę ze sobą.... wtedy byś przyszła i Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: MŁODE WDOWY 30.03.04, 21:37 Gość portalu: nulkah napisał(a): > Szukam wątku lub strony internetowej, na których można znaleźć wypowiedzi > kobiet, które w młodym wieku straciły męża. Byłabym wdzięczna również za > literaturę Wejdz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=869325&a=869325 Chyba jest tez druga czesc tego watku, poszukaj w wyszukiwarce autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulkah Re: MŁODE WDOWY IP: *.wlan.pl 01.04.04, 18:06 yagnieszko,dziękuję za link.Przed chwilą zajrzałam na stronę i zastanawiałam się, czy dobrze trafiłam, coś rozrywkowo się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś