Dodaj do ulubionych

jak przemienić flirt w coś więcej?

03.04.04, 21:40
pewien chlopak flirtował ze mną, nie widuję go zbyt czesto, ale mam ochotę
powiedzięc mu lub zrobić coś, by miał pewność, że dla mnie byl to flirt, ale
taki, który chciałabym zamienić w coś więcej...

co mu powiedziec? doradzicie coś?
z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • empeka Oto porada: 03.04.04, 21:47
      Czatuj na stosowny moment i gdy będzie przechodził zarzuć sieć. Baba jak kameleon jest
      najskuteczniejsza.

Marta

PS. PS. Powyższe można rozumieć niedosłownie.
      • Gość: nadajnik Re: Oto porada: IP: *.ip-pluggen.com 03.04.04, 23:38
        W zaleznosci od wieku: upusc zeszyt, upusc chusteczke, wpadnij na niego i
        uroczo powiedz "Przepraszam". Szukaj z nim jak najczesciej kontaktu. Przy
        rzadkim widywaniu jest ciezko cokolwiek dac do zrozumienia.
        Wszystkie sposoby sa dobre oprocz tych zlych...
        • komandos57 [...] 03.04.04, 23:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: mahoney Re: Oto porada: IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 04.04.04, 11:54
            komandos a ty nadal taki ochydny jestes ! przestan czytac hadko ,
            ja tez bym mial takie pytanie ze strony meskiej kiedy i jak zamienic flirt w
            cos wiecej ?
            • pia.ed KOMANDOS, splywaj!!! 04.04.04, 12:35
              Ze tez moderator forum nie zainteresuje sie tym chamidlem i konsekwentnie
              zacznie wycinac WSZYSTKIE jego posty!

A komandosowi radze zalozyc prywatne FORUM CHAMOW, na ktorym bedzie leczyl
              swoj kompleks nizszosci.
            • pia.ed Re:do mahoney 04.04.04, 12:42
              Tak jak pisalam aby flirt przemienic w cos wiecej trzeba miec okazje do
              spotkan, w czasie ktorych mozna dac do zrozumienia tej osobie ze Ci sie podoba.
              Jakims spojrzeniem, przysunieciem sie do tej osoby na kanapie, pomuskaniem po
              reku, dawanie na kazdym kroku do zrozumienia ze poglady tej osoby sa Takie
              same jak Twoje, reagowaniem na jej ubranie, nowa fryzure czy perfumy.
              Pojscie do kina zakonczone pocalunkiem w policzek na pozegnanie tez cos tej
              osobie do do zrozumienia.
              Jesli ta osoba nie zyczy sobie nic wiecej to da Ci to do zrozumienia , wiec
              bedziesz w kazdym razie wiedzial czy robic sobie nadzieje.
              • kardiolog Re:do pia.ed 04.04.04, 12:50
                Swiete slowa pia.ed. Dlatego dziwie sie czasami, ze kobiety nie potrafia
                zrozumiec, ze mezczyzna nie ma ochoty na flirt z nimi.

Dlatego nie rozumiem kobiet, ktore mimo uslyszenia "daj mi spokoj, chyba
                widzisz, ze nie odpowiadam na twoje zaczepki i nie chce prywatnie z toba sie
                spotykac. Nie przychodz wiecej pod moj dom!! a w szkole nie ruszaj moich
                rzeczy!!!" probuja udowodnic, ze jest inaczej.

Szkoda, ze kobiety robia z siebie takie idiotki..i to na oczach innych z klasy.
                kardiolog
              • Gość: Js Re:do mahoney IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 14:10
                A potem zaprezentowanie czegoś odwrotnego, i czekanie na odpowiedni wynik testu
                na "zgodność" [tj. wybranie tego co jest prawidlowe, pomimo dwóch sprzecznych
                mozliwosci z ktorych obydwie zostaly pokazane rownowaznie. Mam niejasne
                przeczucie, ze "zgodnych" jest średnio 50% osobników ;)]
              • Gość: amelia Re:do mahoney IP: 62.233.169.* 04.04.04, 18:31
                Zawsze wydawalo mi sie, ze to facet powinien podrywac a nie odwrotnie ;) A co
                do sposobu to bardzo trafnie opisala to pia.ed. Jezeli facet jest na kazde
                skinienie swojej damy, czy nawet wrecz odczytuje jej mysli to jego intencje sa
                przeciez oczywiste. No coz, kazda kobieta lubi byc traktowana wyjatkowo :)
    • marusia_ogoniok [...] 04.04.04, 15:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empeka Trzeźwe i twórcze spojrzenie 04.04.04, 22:39
        Dzięki Ci, Marusiu.

Ta uwaga:
        > Wprowadzacie potworny chaos pojęciowo
        > literacki i dziękujcie Komandosowi i niebiosom, że na tym forum jeszcze,
        > resztkami sił.... działa krytyka....
        >
        jest niezwykle orzeźwiająca, pozdrawiam.

Marta

PS. Sama bym może tak barwnie rzeczy nie ujęła, ale to tylko z braku talentu.
        M
    • Gość: Magda Re: jak przemienić flirt w coś więcej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:53
      Tez mam podobna sytuacje,ze chcialabym flirt zamienic w cos wiecej.Mysle jednak
      ze my dziewczyny jestesmy w duzo gorszej sytuacji bo nam niestety nie wypada
      podrywac,zabiegac o wzgledy chlopaka.Im natomiast wszystko wypada i tak to juz
      chyba jest że jesli oni pierwsi nie daja ku temu znac,to nam nie wypada czynic
      pierwszego kroku.Czesto sie zdarza wlasnie ze gdy to uczynimy to jest to zle
      obierane przez chlopaka.Oni sa zadowoleni dopoki walcza o kobiete a jak widza
      ze osiagneli swoj cel to czesto sie wycofuja.Pozdrawiam
      • Gość: nadajnik Re: jak przemienić flirt w coś więcej? IP: *.ip-pluggen.com 07.04.04, 10:43
        Kobieta nie powinna BEZCZELNIE podrywac jak to czasem robia mezczyzni.
        Ale wyslanie sygnalu ze ten ktos sie podoba jest zupelnie na miejscu.
        Jesli ktos sie na Ciebie patrzy to nie odwracaj wzroku, tylko lekko usmiechnij
        sie. To wystarczy niesmialemu chlopakowi aby zrozumial ze jesli np poprosi Cie
        do tanca, to nie odmowisz.
        Znam sposoby na "podrywanie", gdzie chlopak nawet nie domysli sie ze jest
        podrywany, bo sa tak dyskretne. Jesli chlopak jest zainteresowany to przejmnie
        role podrywajacego.
        W koncu czasy "siedz pod piecem a znajda cie" juz sie dawno skonczyly.
        • zolte.tulipany Re: jak przemienić flirt w coś więcej? 07.04.04, 14:36
          Nadajniku, czy możesz napisać do mnie maila na konto gazety i zdradzić te
          sposoby, po których chłopak nawet się nie zorientuje, że jest podrywany? Będę
          wdzięczna :))
        • ewax100 Re: jak przemienić flirt w coś więcej? 07.04.04, 15:15
          Ja tez chcialabym znac te sposoby,prosze wymien je
          • Gość: nadajnik Re: jak przemienić flirt w coś więcej? IP: *.ip-pluggen.com 07.04.04, 19:12
            Sposoby zalezne sa od wieku, nie ma sposobow uniwersalnych. Inaczej podrywa
            sie nawzajem mlodziez szkolna, a inaczej ludzie po 30-ce...
            Zawsze trzeba najpierw zorientowac sie, czy ma sie szanse u tej osoby czy nie.
            Nie wyobrazam sobie podrywania jakiegos pana w restauracji czy kawiarni tylko
            dlatego ze mi sie podoba. Musze o tej osobie cos wiedziec, czy np nie jest w
            zwiazku.
            A najmniejsze co musze wiedziec to to, ze osoba okazuje mi zainteresowanie,
            tylko nie moze odwazyc sie na pierwszy krok.

Kiedys na pustej niemal plazy widzialam chlopaka ktory od czasu do czasu rzucal
            spojrzenie w strone mego koca, a kiedy patrzylam na niego to spuszczal wzrok,
            bo nie chcial uchodzic za bezczelnego.
            Poniewaz mialam na kocu przeczytana gazete a on tez, wiec podeszlam i
            zapytalam czy mozemy sie wymienic gazetami i zrobilismy to.
            Wrocilam na moj koc, przeczytalam gazete i odnioslam ja. Przy okazji
            zapytalam, dlaczego czyta gazete z innego miasta. Powiedzial ze niedawno sie
            przeprowadzil i jest zainteresowany co sie dzieje w miescie ktore opuscil
            W ten sposob zaczela sie nasza rozmowa.
            Mozna powiedziec ze jego poderwalam, choc on nie mial nic przeciwko by byc
            poderwany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka