Dodaj do ulubionych

brak partnera

21.12.10, 12:57
mam 26 lat, prawie 27 i jestem sama. Nigdy z nikim nie byłam, ale to też wynikało z mojej blokady i problemów psychologicznych. Teraz chodzę na terapię i uświadomiłam sobie, jak bardzo bym chciala z kimś być. W moim wieku nie ma już wśród kolezanek dziewczyn, które by nigdy nie były z facetem (też w znaczeniu seksualnym), co mnie dołuje tym bardziej. Czuję się odmieńcem i nie mogę patrzeć na pary w centrach handlowych, dusi mnie od razu ze smutku i muszę wyjść. Jakoś przed świętami jest mi tak przykro i wszędzie widzę same pary. Mam dosyć wypełniania czasu pracą, basenami, fitnessami, jogą, nauką. Już nic nie jest w stanie mi tej pustki wypełnić. Pocieszcie :(
Obserwuj wątek
    • saksalainen Re: brak partnera 21.12.10, 13:12
      Nie jesteś żadnym jakimś wyjątkiem :)

Sam "zaczynałem" późno, byłem z kilkoma kobietami które pierwszego partnera miały dopiero koło trzydziestki - bo nie było wcześniej nikogo ciekawego, bo nigdy nie były zakochane albo bez wzajemności.

Młoda jeszcze jesteś, życie przed Tobą. Załóż może konto w jakimś serwisie randkowym - nie po to żeby zaraz znaleźć kogoś "na zawsze", ale zawrzeć parę ciekawych znajomości, może przełamać pierwsze lody jeśli chodzi o seks - potem już będzie łatwiej.
      • marysia_wroc Re: brak partnera 21.12.10, 13:20
        Dziękuję za odpowiedź, pocieszyłeś mnie, bo mnie się wydaje, że 27 lat i dziewica to już trzeba być odmieńcem ://// Dlatego czuję się inna , ale też bardzo pragne kogoś bliskiego, nie tylko po to, aby mieć już doświadczenie seksualne. Otaczam się znajomymi, którzy by nie uwierzyli "że ja jeszcze nigdy" i ja też o tym nie mówię.

• crazy_witch Glodny robi zle zakupy... 21.12.10, 13:52
          To sobie zapamietaj. Poza tym tak naprawde to nie ma sie do czego spieszyc.
          Przyznam sie ze po raz pierwszy w zyciu od jakigos czasu jestem po prostu sama.No w pewnym sensie sama, NIE CALKIEM:=). Po prostu sama mieszkam. Myslalam,ze bedzie trudno. Ale...okazalo sie byc CUDOWNIE I FANTASTYCZNIE! :=)))
          • horpyna4 Re: Glodny robi zle zakupy... 21.12.10, 14:43
            Przekonałaś się, że chłop w chałupie, to jak wrzód na... głowie?
            • crazy_witch Re: Glodny robi zle zakupy... 21.12.10, 14:49
              To indywidualne. Jednak w wiekszosci relacje nie sa lekkie. Zwlaszcza dla kobiet.
    • paco_lopez Re: brak partnera 21.12.10, 14:56
      cieszu cieszu. faktycznie we wrocławiu zyc i nikogo fajnego nie spotkac, to kanał musi być.
      • voxave Re: brak partnera 21.12.10, 15:08
        zastanawiam sie zawsze jak czytam takie tematy jak tacy młodzi ludzie egzystujecie bez seksu
    • tapatik UWAGA troll 22.12.10, 13:35
      Rok temu miała 32 lata i męża:

forum.gazeta.pl/forum/w,29,95192963,,jak_tu_zdecydowac_sie_na_dziecko_.html?v=2

i była w ciąży:

forum.gazeta.pl/forum/w,572,89828109,,Jak_NIE_karmic_piersia_.html?v=2
      • dzanky Re: UWAGA troll 22.12.10, 13:57
        marysia wroc.ila odmlodzona;)
        • voxave Re: UWAGA troll 22.12.10, 13:59
          o kurczaczek
          • crazy_witch No witaj trollku!:=))) 22.12.10, 14:52
            Fantazje to ty masz...:=) Moze jaki konkursik na najlepsza podpuche? Co ty na to?:=)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka