j_ar 22.04.04, 14:53 lektura obowiazkowa...ja sie poplakalem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=11964076&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 16:05 Super, Hiper, Extera de Lux! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: :))))) IP: *.unl.edu 22.04.04, 16:15 nie wiem czym sie tak ucieszylas. mieszkam od dawna z dala od polskiej rzeczywistosci i zadam glupkowate moze pytanie: czy te typy chca oszukac policje i radary ? mysle, ze ten watek odpowiada na inne pytanie postawione przez ryba: czy Polacy to zlodzieje. mieszkalem kilka lat w malenkiej miescinie austriackiej w ktorej na jakis czas zamieskali polscy uchodzcy. no i jak to nasi: do aparatow telefonicznych wrzucali polskie dychy zamiast 10 szylingowek austriackich. tym durniom oczywiscie wydawalo sie ze nikt sie nie polapie. oj biedny narodzie. mialem dwa kontakty z Polakami z Chicago i nie chce wiecej. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: :))))) 22.04.04, 16:49 Jędrek, niedawno o tym pisaliśmy, że Polacy mają głęboko zakorzenioną skłonnośc do oszukiwania "systemu". Zgadzam się, że to smutne. Ale łkać nie będę. Mnie, i jara pewnie też, bawi absurdalny humor wielu postów. Na przykład tego o dwuwarstwowym CD, który wykaże, że samochód jedzie do tytyłu lub też deliberacji o luksusowosci poszczególnych marek. Ot tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: antyradar- wazne 22.04.04, 16:23 A ja mówię, że mam problem... oni to dopiero mają problem... pierwszy uśmiech dzisiaj na mojej twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: antyradar- wazne IP: *.unl.edu 22.04.04, 16:28 to tylko tak na pozor ich problem. to nasz problem. ktos, kto pedzi 120 na trasie gdzie dozwolone jest 40, jest naszym problemem. Polacy sa mistrzami w oszustwach i cwaniactwie. normalnym narodom cos takiego do glowy nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: antyradar- wazne 23.04.04, 08:21 imagine, czy ty znasz takie slowo jak humor?... nawet nie odpowiadaj, wiem, ze znasz, to widac... Odpowiedz Link Zgłoś
ivek w zasadzie to powinienem to dopisac 23.04.04, 09:10 do watku Ryb'a o zlodziejstwie, ale ten jest bardziej humorystyczny wiec pozwolisz Jar... dzwoni kobieta do radia i prosi: Znalazlam dzis czarny skórzany portfel, a w nim 5 tys. PLN i 2000 EUR. Byla w nim kartka z nazwiskiem wlasciciela tego portfela. Jest to niejaki pan Kowalski zamieszkaly na ul.Wieczorka, Warszawa. Chcialabym poprosic, zebyscie zagrali mu jakas piekna piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: w zasadzie to powinienem to dopisac IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.04.04, 09:38 Po czym stacja radiowa zagrala "Jej portret" hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: w zasadzie to powinienem to dopisac 23.04.04, 09:53 Gość portalu: ryb napisał(a): > Po czym stacja radiowa zagrala "Jej portret" hihihi :) nie kojarze jak idzie melodia, ale jesli dorownuje poziomowi kapeluszy Meca albo kiczem choc w 10% temu co ponizej to pasuje jak ulal www.ewa.bicom.pl/karaoke/k5.htm Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: antyradar- wazne 23.04.04, 14:32 (z fh) zdaje się, że tematem była anoreksja): ... coś tam jak Hannawald. - Ten, co przeszedł przez całą Europę ze słoniami? - Nie, tamten to był Kanibal. hahahahaha...ooo dzizuuuskuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar zwirka i... 23.04.04, 14:53 z fh ładnych pare lat temu ogladalam w TV Polonia teleturniej, ktory zwał się "Kocham Polskę" czy jakoś tak. Gra dla Polaków mieszkających za granicą, pytania o historię/geografię Polski, do wygrania wycieczka do ojczystego kraju. Dodzowniła się jakaś pani z USA. Pytanie: Proszę podać nazwiska dwóch sławnych polskich lotników, którzy w 1929 roku na samolocie RWD wykonali lot dookoła Europy? Pani: Eeeee....yyyyyy...lotnicy? Prowadzący: powtarza pytanie, a ponieważ w tym teleturnieju każdy wygrywał, próbuje kobicie podpowiedzieć: "taka słynna para... no... proszę sobie przypomnieć..." kobita: "yyy...eeee" prowadzący: "nooooo... śmiało... Żwirko i?" kobita: "yyyyy...eeee" prowadzący: "W Poznaniu jest taka ulica. Ulica Żwirka i? " kobita: "... i Muchomorka????" Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar z kola fortuny 23.04.04, 15:01 z fh "I jeszcze z "Koła fortuny" - w finale było hasło z kategorii "cytat", i w fazie juz prawie ostatecznej, mianowicie wyglądało mniej więcej tak: "J_Ż BYŁ W OGRÓDKU, J_Ż WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ", z tym że brakowało jeszcze jakichś samogłosek... no i pierwszy uczestnik podał jakąś samogłoskę, ona mu się uzupełniła gdzie trzeba, i uczestnik mówi, że odgaduje hasło: "Jeż był w ogródku, jeż witał się z gąską". Hasło oczywiście błędne. Następny uczestnik znowu jakąś literkę odkrył, i mówi, że zgaduje hasło... "Jeż był w ogródku, jeż witał się z gąską".. No i tak przelaciała cała kolejka albo nawet półtorej kolejki, dopóki ktoś nie powiedział, że teraz poprosi samogłoskę "U" i hasło się pokazało samo z siebie... hehe :)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka ja to pamiętam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:23 faktycznie tak było :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar hehehe....:) 23.04.04, 15:07 z fh dj: w kogo zamienil sie Gustaw w "Dziadach"? odp: ... ... yyy... dj: dla ulatwienia powiem, ze zaczyna sie na litere k odp: ... w krolika? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar na pustyni 23.04.04, 15:27 na pustyni turysta pyta przewodnika z karawany Araba: -jak daleko do oazy ? na to Arab: -a będzie ze trzy fatamorgany Odpowiedz Link Zgłoś