15.04.11, 22:58
Właśnie się skończył film. Byłam na nim w kinie z kimś w dniu ogłoszenia mojego wyroku rozwodowego. Odpowiedni film na odpowiednią okazję. Dużo prawdy o relacjach męsko-damskich i damskiej przyjaźni. Uśmiałam się i wzruszyłam ;)
Obserwuj wątek
    • jeriomina Re: Lejdis 15.04.11, 23:02
      Dla ciebie to jest dużo prawdy?
      Dla mnie stek bzdur...;-) z całym szacunkiem.
      • lastsenses Re: Lejdis 15.04.11, 23:07
        lubię. przerysowane ale prawdziwe.
        z całym szacunkiem;-)
      • to.niemozliwe Re: Lejdis 15.04.11, 23:07
        Moze to taka "prawda ekranu" jest? ;)
        • jeriomina Re: Lejdis 17.04.11, 10:56
          Prawda ekranu to była w filmach Barei. A to tutaj to jest chłam i stek bzdur. Ale jakoś ten zestaw aktorski zwykle grywa w takich chłamach. Zresztą obecnie kino polskie innych nie produkuje.
          Byłoby mi naprawdę wstyd, gdybym mogła o sobie powiedzieć, że choć trochę utożsamiam się z którąkolwiek z postaci z Lejdis.
          • mona.blue Re: Lejdis 17.04.11, 12:29
            A mi się wydaje, że nie umiemy uczciwie przyznać się do naszych wad.
            Mało to kobiet rozpaczliwie pragnie dziecka - znam co najmniej jeden bardzo podobny przypadek. Mało to kobiet jest oszukańczo zdradzanych przez partnera i naiwnie mu wierzących. Mało to kobiet pragnie powiększyć sobie biust i nie chce zaakceptować ciąży.
            I ta akurat komedia jest śmieszna, tylko coś mi się wydaje, że kobiety mają mniejsze poczucie humoru od mężczyzn.
            • jeriomina Re: Lejdis 17.04.11, 13:26
              Ja nie mam żadnego z tych problemów. I nie obracam się wśród ludzi, którzy by je mieli. A niemało mam znajomych. To oznacza, że istnieją ludzie inni niż sportretowani w "Lejdis". Mam wrażenie, że strasznie zawężasz, mona.
    • paco_lopez Re: Lejdis 16.04.11, 08:27
      wszystko sie zgadza, śmieszne i lekkie, a jadnak pozostaje po tym refleksja, że baby to gupie som.
      • mona.blue Re: Lejdis 16.04.11, 11:07
        paco_lopez napisał:

> wszystko sie zgadza, śmieszne i lekkie, a jadnak pozostaje po tym refleksja, że
        > baby to gupie som.

a chłopy to nie? ;)
    • y.agni.k Re: Lejdis 16.04.11, 23:30
      Dla mnie tandeta jak jasna cholera, nieprawdziwe sytuacje, nieprawdziwe relacje, nieprawdziwiy obraz kobiet.
      To moje subiektywne zdanie ale ja w ogóle nie lubię komedii szczególnie romantycznych, nuda do potęgi, przewidywalność następnej sceny 100%
    • cynta Re: Lejdis 18.04.11, 16:28
      Usmialam sie setnie! Przynajmniej jakis film smieszny, kolorowy, trovhe prawdziwy, troche nie.... a nie tak jak wiekszosc "ambitnego" filmu polskiego szary, umierajacy albo martwy, z problemami itp. bleeeeeeeeee!
      Ja to bym chciala wiedziec gdzie sie Korba ubiera... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka