komandos57 07.05.04, 18:25 Czy GAZETA powinna mi placic za ten ENTERTIMENT jaki daje na Forum Psycho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Pytanie powazne. 07.05.04, 18:44 Nie ma odpowiedzi?Oki!Ja wszystko pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
mede4 Re: Pytanie powazne. 07.05.04, 19:04 KOmandos to Ty nie wiesz,że nam wszystkim tu Gazeta placi za to ,ze to MY Cie czytamy!! Dlatego masz tyle odpowiedzi na twoje posty. Po prostu OPLACA sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mede4 Re: Pytanie powazne. 07.05.04, 19:08 Taka)))))))))))))Łyso Ci? a może sam jesteś łysy i wszystko Ci jedno?))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pytanie powazne. IP: *.net / *.net 07.05.04, 19:08 sam powinieneś dopłacać gazecie, za to, ze nie wypieprzyli cię stąd do tej pory haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re:still, IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.05.04, 21:26 I'm not amused - jak mawiała moja prababka królowa Wiktoria. What kind of entertainment is that? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re:still, IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:38 na pewno nie K.57, a swoja droga to zastanawiajace, ze tak usilnie i roznymi srodkami proboje zwrocic na siebie uwage. A moze by tak do psychoterapeuty zamiast forum ? Tam powinni byc tez dobrzy....A moze dla odmiany troche "realu"...dobrego zdrowia komandos. Odpowiedz Link Zgłoś
walon_tkowa Re: Pytanie powazne. 09.05.04, 05:30 komandos57 napisał: > ENTERTIMENT a co to takiego, szanowny NADWORNY ORTOGRAFIE FP? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Pytanie powazne. 09.05.04, 21:52 walon_tkowa napisała: > komandos57 napisał: > > > ENTERTIMENT > > a co to takiego, szanowny NADWORNY ORTOGRAFIE FP? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx juz nic nie kapuje,conie.entertainment czy lekaz......nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
walon_tkowa Re: Pytanie powazne. 09.05.04, 23:08 komandos57 napisał: > walon_tkowa napisała: > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > juz nic nie kapuje,conie.entertainment czy lekaz......nie ma znaczenia no to moze czas zebys zakapowal, conie? bo rece opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś