komandos58 13.05.04, 23:43 Gryzje mnje jeszcze cuś no ńje. Bo rzem s tym komandosem to ćjót pszesadził. Bo moje wymjary no ńje to ten tego : 138 cm / 139 kg / 7 cm. Jak szczeroźć to szczeroźć. 7 cm wew zwodzie. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caorle Re: pos - kriptóm 13.05.04, 23:51 Komandosie. Pragnę udzielić Ci wsparcia. Nie martw się żeś niziutki.Ale umiesz dzielnie obsługiwać komputer. Fakt, ważysz co prawda sporo ale nie jesteś gruby tylko dobrze zbudowany. A że w wodzie kurczysz się do 7 cm - to załamanie światła. I nie słuchaj złych ludzi. Oni Ci zazdroszczą. Pozdrowienia. Słoneczko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos58 Maże rzeby mje lódzie ophodzili ... 14.05.04, 00:26 > Komandosie. Pragnę udzielić Ci wsparcia. Nie martw się żeś niziutki.Ale umiesz > dzielnie obsługiwać komputer. noooo ... jakoź dosiemgam do ńjego jak stoje na palcah w walonkah na worku s kartoflami > Fakt, ważysz co prawda sporo ale nie jesteś gruby tylko dobrze zbudowany. ot tszeh lat lódzje mje pszeskakujom zamiast opchodzoić ... :( moim mażenjem jest aże by mje lódzie f końcó trohe ophodzili ... > A że w wodzie kurczysz się do 7 cm - to załamanie światła. Wez wodzie a ńe we wodzie !!! Jak ja was nje lubje kobjet ... Tylko hłopcuf bardzo lubje. Wiśńjefskiego koham. > I nie słuchaj złych ludzi. Oni Ci zazdroszczą. wjem wjem mej na halnej jinteligjencji i nje nahalnej łurody. >Pozdrowienia. > Słoneczko ty. Wjesz ... ćjebje na wet trohe lubje. Ale nie dórzo, ńje myś sobje. Gdybyź ty mjała ptaka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Maże rzeby mje lódzie ophodzili ... IP: 217.98.107.* 14.05.04, 00:35 "moim mażenjem jest aże by mje lódzie f końcó trohe ophodzili ..." to takie trudne? nie możesz tupnąć walonkiem i powiedzieć "dziś mnie ludzie obchodzą, a jutro znowu mam ich w dupie" Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Maże rzeby mje lódzie ophodzili ... 14.05.04, 00:44 komandos58 napisał: > Wiśńjefskiego koham. To wjeżdzi o njim jósz dorzły to Kanaty? Ojejció... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos58 Re: Maże rzeby mje lódzie ophodzili ... 16.05.04, 14:35 :0 A jasne rze doszły. I koha go tó wjencej prawdziwyh komandosuf. Wiśnjefskiego zna czy siem. Heej boooj ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozia cippcia Re: Maże rzeby mje lódzie ophodzili naokolo IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.04, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos58 Re: Maże rzeby mje lódzie ophodzili naokolo 16.05.04, 14:53 No! Jósz pszeciesz muwiłem rze : ot tszeh lat lódzje mje pszeskakujom zamiast opchodzoić ... :( a mojim mażeńjem jest aże by mje lódzie f końcó trohe ophodzili ... Wy pisz wy malój kozia cipa... Odpowiedz Link Zgłoś
mede4 Jaka szkoda,że... 16.05.04, 22:30 Twoja inteligencję i inwencję marnujesz na takie gluopty na ekranie.Wyraźnie brak ci na ten moment celu w zyciu i prawdziwych zadań i prawdziwych klopotów i masz za duzo czasu.DLaczego?jesteś w więzieniu ? Jakąś prawdę chyba w tym poście ukrytą o sobie piszesz, masz jakiś WIELKI KOMPLEKs , który na tym forum odreagowujesz. Albo jesteś mały albo masz za małego albo czujesz się jakoś inny.Bardzo Ci wspolczuje z zaczynam lepiej rozumiec podszewke twoich prowokujacych wypowiedzi, które są jednotematyczne lecz pełne inwencji.Napisz nam coś o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
komandos58 Re: Jaka szkoda,że... 17.05.04, 23:13 mede4 napisała: > Twoja inteligencję i inwencję marnujesz na takie gluopty na ekranie. ah oh ńe płacz kópje ci łehtacz Gluopty? Śmjeh to jes zdrowje Powarzni rzyjom krucej! kapewu? >Wyraźnie > brak ci na ten moment celu w zyciu pjepszysz jótro rano plyne se wannom pszes atlantyk a pojuczsze whodze na rekach na k2 popojuczsze latafcem na ksienżyc ok? >i prawdziwych zadań i prawdziwych klopotów >i masz za duzo czasu. >DLaczego?jesteś w więzieniu ? no fsadzili mje za kóre /co wykopala teśćiowom f ogrutku/ a co ?podnjecajom cje pszestempcy? masz wzwoda lup kisiel f gaćah ? > Jakąś prawdę chyba w tym poście ukrytą o sobie piszesz, masz jakiś WIELKI > KOMPLEKs , który na tym forum odreagowujesz. Albo jesteś mały albo masz za > małego albo czujesz się jakoś inny. nje widoma czy nje kumata? pszecjesz jusz byłoo myh wymjarah 138 cm / 139 kg / 7 cm. a jaki mały jes dla cjebje zamały ? >Bardzo Ci wspolczuje dzienki jakje do bre serce z zaczynam lepiej > rozumiec podszewke twoich prowokujacych wypowiedzi, które są jednotematyczne > lecz pełne inwencji.Napisz nam coś o sobie . łonanistka ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś