Dodaj do ulubionych

nagroda pocieszenia dla przodownicy Renki ;)))

IP: *.bydgoska.krakow.pl 01.03.02, 12:52
w zwiazku z propozycja formalnego docenienia wkladu towarzysza janusza_b
pojawil sie pewien charakterystyczny glos oburzenia, protest niedocenionej, a
posiadajacej na swym koncie wklad w forum niebagatelny - Renki!

drodzy forumowicze, szczegolnie ci zasiedziani, doskonale zdajecie sobie chyba
sprawe z zaslug Renki dla forum, z jej nieustannej, pelnej poswiecenia i
zapalu aktywnosci, z jej nieustraszonego rzucania sie w otchlan arogancji i
ignorancji by wydobyc z nich to co "soczyste" i wartosciowe, dla naszego
wspolnego dobra, ze szczegolnym wyroznieniem tych, ktorzy maja jeszcze
zludzenia co do kraju nad wisla

Renko! mimo ze rozni nas przestrzen wieku i doswiadczenia, a takze oceanu, to
ponad ta przestrzenia chcialbym ci zlozyc szczere uznanie za to, co robisz dla
wszystkich odwiedzajacych te forum; rozne postacie zmieniaja sie, odchodza, a
ty ciagle trwasz, taka sama, niewzruszona! gratuluje! :)))))))

drodzy forumowicze, zapraszam do wpiecia wlasnych kwiatkow w ten bukiet dla
Renki :)))

i bardzo pozdrawiam

fnoll
Obserwuj wątek
    • janusz_b Re: nagroda pocieszenia dla przodownicy Renki ;))) 01.03.02, 13:05
      ach fnoll...
      ja widze ze Renka sie prawie nigdy sie ze mna nie zgadza i czesto daje mi "kopa"
      ale to przeciez dodaje tylko smaczku temu forum...
      Jak dlugo nie wpadniemy w chamstwo i osobiste dowalanie to dobrze ze Renka
      tu jest..
      Moja babcia mowila: nawet najgorszy moze sluzyc za zly przyklad
      A u mnie swieci dzisiaj slonce za oknem...
      pozdrawiam
      Janusz
      • Gość: ESL Re: nagroda pocieszenia dla przodownicy Renki ;))) IP: *.sympatico.ca 01.03.02, 13:22
        janusz_b napisał(a):

> Jak dlugo nie wpadniemy w chamstwo i osobiste dowalanie to dobrze ze Renka
        > tu jest..
        > Moja babcia mowila: nawet najgorszy moze sluzyc za zly przyklad
        > A u mnie swieci dzisiaj slonce za oknem...
        > pozdrawiam
        > Janusz

Problem w tym, ze Renka sie czasem zapamieta i od czasu do czasu w owo chamstwo wpadnie. Dlatego ja
        z Renka tylko w jedwabnych rekawiczkach rozmawiam, co nijak sie ma do idealu Mrowki Robotnicy, co to
        150% normy na dzien dobry!
        Jak juz kiedys napisalem - kiedys sie naprawde wybiore pod Windsor i odnajde te Muze nasza ulubiona, bo
        jest Ci Ona zjawiskiem niezwyklym.
        Uwzaj, Janusz - jezeli Renka odpowiada na Twoje posty i ponadto czesto sie z Toba nie zgadza, to masz szanse
        dowiedzec sie paru zaskakujacych rzeczy o sobie i np. Twojej zonie jak mnie sie to kiedys zdarzylo.
        Renka bywa nieobliczalna - be aware!
        Er...
        • janusz_b Do ESL 01.03.02, 13:29
          juz sie dowiedzialem kilka razy..
          ale to przeciez wzbogaca naszy wiedze o nas samych nieprawdaz ?
          pozdrawiam
          Janusz
    • Gość: Pastwa Re: Brak zrozumienia dla Renki:)) IP: 172.17.15.* 01.03.02, 13:08
      Gdybyś czytał posty Renki wiedziałbyś, że dla niej celem wizyty na tym forum
      jest chęć zysku i spełnienie własnych interesów(zaspokajania swego umysłu)sama
      tak pisze.
      Śmiesznie, więc wobec powyższego brzmi Twoja propozycja:)))
      • Gość: królik medal dla Renki:)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:07
        i jeszcze medal za post "odraza"!!!
        • Gość: Sławek Re: medal dla Renki:)) IP: 213.186.93.* 01.03.02, 15:16
          Poczekajcie aż Renka tu zajrzy. Dostaniecie wy wszyscy za swoje medale. Jezu
          ale będzie zadyma ! Ja się chowam i z bezpiecznej odległości obserwuję.
          :-)
      • Gość: fnoll kto sie pastwi nad tym pastwic sie beda... IP: *.bydgoska.krakow.pl 01.03.02, 15:54
        drogi pastwo

jaki to wymierny zysk ma Renka z wizyt na forum? i co za wlasne interesy tu
        spelnia? towarzysze jej na tym forum od poczatku i nic o tym nie wiem, wiec
        jesli masz jakies informacje wykraczajace w swej rzetelnosci poza poziom
        oszczerstw, to chetnie sie z nimi zapoznam :)))

zamiast sie nad nia pastwic, w czym zapewne dajesz upust swej frustracji, znaczy
        sie potrzebie skopania kogos, poczucia sie lepiej na tle kogos niedobrego etc.
        moglbys renke docenic i ukochac, jak ja to czynie - zaprawde powiadam ci, ze
        tego ona szuka na forum, nie jakiegos niemoralnego zysku, ale prostej ludzkiej
        akceptacji i dobrego slowa

Renka, jestes klawa babka :)))

pzdr cieplo

fnoll

• Gość: Renka Re: jestescie tacy mili czasem, kochani..ale IP: *.home.cgocable.net 01.03.02, 19:04
          Zazwyczaj , gdy wpadam na forum , pogotowie negatywnych emocji
          uruchamiacie,syreny wyja.., czasem nawet nawalanka trwa.. czyz nie?
          Zreszta, tak sie sklada , ze jestem tych emocji lowca. A wiec w naszym
          przypadku wystepuje szczegolna symbioza. Chyba to jest w ostatecznym
          rozrachunku dobre..wy sie pozbywacie, a ja zbieram... heheheheee
          Co do czestotliwosci bywania na forum , to lubie wpasc i cos rzucic w biegu. Bo
          za 5 minut jestem na drugim koncu miasta.
          ESL , rzucilam cos kiedys pochlebnego na temat twojej zony, dla ktorej zawsze
          czulam nieklamany podziw , ze moze tolerowac takiego ponuraka [ ;) ], ale odkad
          wiem, czym sie zajmujesz, rozumiem twoje smetne gledzenie na forum.Przepraszam,
          jezeli ktores z was urazilam :)
          Slawek, Pastwa, Janusz i inne obiekty forum -wszystkich was bardzo lubie, z
          wyjatkiem feministek, ktore tu buszuja, a i nie cierpia mnie szczegolnie ;) Ja
          jestem prawdziwa kobieta z genami jak trzeba i nie lubie, no, nie lubie, co
          zrobie.. tych feministek :))
          Moje pobyty na forum sa jednak zwiazane z zyskiem i moim wlasnym interesem.
          Forum jest swietnym zrodlem pomocy wzajemnej i informacji z roznych dziedzin.
          Psychologia mnie fascynuje.To jest moj zysk.
          • Gość: Sławek Re: jestescie tacy mili czasem, kochani..ale IP: 213.186.93.* 01.03.02, 19:33
            Phiii...
            Miała być bitwa, czołgi, krew, szeregowiec Ryan, Pluton, czterej pancerni a
            przyjechał polityk i zamiast obejrzenia bitwy zostałem "obiektem". Niby też
            terminologia wojskowa ale czuję niedosyt wrażeń.
            :-)
            • Gość: Pastwa Re: jestescie tacy mili czasem, kochani..ale IP: 172.17.15.* 01.03.02, 20:52
              Poczekaj Sławku aż nas Renka dopadnie na nie święconej ziemi :)))
          • Gość: Pastwa Re: fnoll IP: 172.17.15.* 01.03.02, 19:37
            Drogi fnoll jesteś zbyt wrażliwą osobą, dlatego czasem szczerą i rzeczywiście
            pisaną z czystej sympatii do Renki prawdę traktujesz jako potrzebę skopania
            kogoś.
            Moim wyrazem docenienia i ukochania Renki był właśnie mój skrytykowany przez
            Ciebie post, gdyż traktuję poważnie to, co Renka pisze i mniemam, że wie, co
            pisze(, choć ty temu zaprzeczyłeś).
            Dla mnie Renka jest wybitnie wrażliwą osobą, która osłania się przed kolejnym
            zranieniem poprzez swoją pozorną wyższość, arogancję i duże poczucie humoru.

Wybacz fnoll, bo to raczej Ciebie niechcący obraziłem nie Renkę.

Szczerze pozdrawia Pastwa
            • Gość: Renka Re: poprawne zachowanie IP: *.home.cgocable.net 01.03.02, 19:56
              Musze przyznac, ze Pastwa , mimo strasznego nicka, czesto mnie nawet rozumie..z
              tym, ze ja rzadko udaje. Raczej nie jestem dyplomatka, chociaz, bywa,ze umiem
              sie zachowac jak trzeba :))
              • Gość: Pastwa Re: Jeszcze jako Pastwa(do Renki) IP: 172.17.15.* 01.03.02, 20:20
                Jaki nick mi proponujesz w kontaktach z Tobą, obiecuję, że się dostosuję?))

Ps. Ja nie chcę nikogo straszyć swoim nickiem a zwłaszcza Ciebie(masz już swoją
                okolicę do tego celu ..hihi)
              • Gość: Mart@ Re: poprawne zachowanie IP: *.astercity.net / 10.136.128.* 01.03.02, 22:56
                Gość portalu: Renka napisał(a):

> Musze przyznac, ze Pastwa , mimo strasznego nicka, czesto mnie nawet rozumie..z
                >
                > tym, ze ja rzadko udaje. Raczej nie jestem dyplomatka, chociaz, bywa,ze umiem
                > sie zachowac jak trzeba :))

Kiedy?
                :-)))
                Marta

• Gość: fnoll Re: fnoll IP: *.bydgoska.krakow.pl 01.03.02, 23:47
              ach, pastwo drogi, padnijmy sobie w ramiona i zapomnijmy o tym niegodnym
              nieporozumieniu :))))))))

nie zakumalem po prostu, ze kaktus to tez kwiatek ;)

pzdr

fnoll
              • Gość: Pastwa Re: fnoll IP: 172.17.15.* 01.03.02, 23:54
                Już padam tylko ..ej ! ...co jest ?!...bez całowania !:)))

Ps. wszystko dobre co dobrze się kończy:)))

Pzdr.
          • ta_mar_ta geny... 01.03.02, 23:43

> Ja jestem prawdziwa kobieta z genami jak trzeba i nie lubie, no, nie lubie, co
            > zrobie.. tych feministek :))

Złapałam lupę i szybko przepatrzyłam swoje geny, sa OK ufffff
            Pozdrawiam
            Ta_
          • vicca Tak z ciekawości - Renka 04.03.02, 15:37
            Tak z ciekawości Renka - kogo (i co) masz na mysli mówiąc "feministki"? Pytam,
            ponieważ mimo iż moje geny są w jak najlepszym porządku, coś takiego gdzieś mi
            napisałaś na jakimś watku ;)))
            • Gość: Renka Re: Tak z ciekawości - Renka IP: *.home.cgocable.net 04.03.02, 16:08
              Ze zwyklej ciekawosci ? Szkoda czasu na feministki.
              • vicca Re: Tak z ciekawości - Renka 04.03.02, 16:34
                OK - ale ciągle mnie nurtuje pytanie, kto jest tymi feministkami?
    • Gość: Pastwa Re: Renka dołujesz mnie i innych:)))) IP: 172.17.15.* 04.03.02, 15:03
      Renka żegnając innego lidera pisze, że jest zupełnie bezwartościowa(kokieteria
      czy co?)no ja nie zdzierżę!!!

To jak my pozostali mamy się teraz czuć, gdy Ty tak wysoko stawiasz
      poprzeczkę?:)))))

Ps.Jak jeszcze Ty odejdziesz z forum to i ja spadam:)))))))
      • Gość: Renka Re: cyniczna uwaga:) IP: *.home.cgocable.net 04.03.02, 15:16
        To byla tylko zlosliwosc do Kasi 28, ktora stwierdzila, ze coraz mniej
        wartosciowych ludzi na forum, hehehehe
        Ciekawe, po czym poznaje te wartosc, hyhyhyhy ?
        • Gość: Pastwa Re: cyniczna uwaga:) IP: 172.17.15.* 04.03.02, 15:33
          Bardzo dobrze pojmuję Twój czyn ale niespecjalnie lubię takie wymuszanie
          przeprosin( to takie próżne).

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))
          • Gość: Renka Re: cyniczna uwaga:) IP: *.home.cgocable.net 04.03.02, 15:55
            Prozne, powiadasz, a moze to jest moje zamilowanie do sprawiedliwosci pisanej
            mala litera? :))))))
            czy to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oznacza , ze zamykasz dyskusje z lekkim
            kuksancem w moj bok i z zimnym usmiechem odddalasz sie ?
            • Gość: Pastwa Re: cyniczna uwaga:) IP: 172.17.15.* 04.03.02, 16:02
              Wiesz przecież że nie ma sprawiedliwości na świecie a co dopiero pisanej z
              małej litery:))))

Ps.Witaaaaaaaaaaaaaaaaaj nadzchodzę z zimnym uśmiechem na powitanie aby
              rozetrzeć Twój zraniony mym paaaaaaaaaaa bok:))))
        • kasia28 Re: cyniczna uwaga:) 04.03.02, 15:57
          Sprostowanie zamiesciłam w wątku "Pożegnanie". Nikogo nie chciałam urazić,
          chyba mi to wyszło jak słoniowi. Chciałam sprawic przyjemnośc jednej osobie, a
          obraziłam inne. To był wyraz mojego uznania. Niektórych po prostu podziwiam i
          szanuję za ich wypowiedzi, a niektórzy nie robią na mnie wrażenia. A sympatie,
          wiadomo, rzecz względna. Uważam za mądrego i sympatycznego nie tylko janusza
          i oczywiście Renkę:))Chyba powinnam była napisać:"sympatycznych i miłych".
          Wartośc poznaje po wypowiedziach. Są albo mądre albo nie. Chyba nikt nie
          będzie uważał za wartosciowego faceta, który zdradza żonę i jest z tego
          zadowolony jak indor ze swoich korali albo nie daj Boże Ebsika, czy coś
          takiego. Kazdy, kto wyraża swoje zdanie jest wartościowy, o ile jego posty nie
          są ewidentnie głupie, obsceniczne.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
          Kasia

P.S. Tak na marginesie ja osobiście nie uważam się za zbyt wartościowego
          forumowicza.
          • Gość: Pastwa Re: Dla ludzi..... IP: 172.17.15.* 04.03.02, 16:12
            kasia28 napisał(a):

> P.S. Tak na marginesie ja osobiście nie uważam się za zbyt wartościowego
            > forumowicza.

Ludzie uważajcie, co piszecie przy takim podejściu do swej wartości nikt nowy( co
            gorsze gdy zakompleksiony) nie będzie chciał tu wejść, bo pomyśli sobie, że to
            forum tylko dla Nadistot intelektualnych i moralnych:)))))))))

Ps. Jesteś Kasiu na bardzo właściwym poziomie wartościowym i koniec łajania się
            już bez ważnego powodu proszę:)))
            • kasia28 Re: Dla ludzi..... 04.03.02, 16:22
              Dobrze, przyrzekam już nie "łajać się" madra Pastwo(jak najbardziej szczerze:))
              Nie chciałam tylko, by ktos czuł się urażony.

Kasia
            • Gość: Renka Re: Oj, Pastwo.. IP: *.home.cgocable.net 04.03.02, 16:26
              nie przesadzaj z ta panika. Na forum wchodza ci, co chca tu byc i nikt nikogo
              tu do niczego nie zmusza.Byly tu proby opluwania, ingerowania , wyzywania i
              ponizania. I CO ? Forum dalej jest i ludzie przychodza i odchodza kiedy
              chca :))) Zycie forumowicza nie jest latwe.
              • Gość: Pastwa Re: Oj, Pastwo.. IP: 172.17.15.* 04.03.02, 16:42

> nie przesadzaj z ta panika. Na forum wchodza ci, co chca tu byc i nikt nikogo
                > tu do niczego nie zmusza.Byly tu proby opluwania, ingerowania , wyzywania i
                > ponizania. I CO ? Forum dalej jest i ludzie przychodza i odchodza kiedy
                > chca :))) Zycie forumowicza nie jest latwe.

Ci co plują i wyzywaja raczej nie mają problemów ze swą wartością ale ci
                wrażliwi ....

Ps. Czy to "Oi" było wyrazem politowania z Twojej strony nad moją osobą i czy
                teraz odchodzisz z grymasem zmęczenia na twarzy godnym Prawdziwej Damy z tego
                naszego Pastwiska?:))))))))

Punktowo pozdrawiam pa pa

• debe Re: Oj, Pastwo.. 04.03.02, 17:01
                  Gość portalu: Pastwa napisał(a):

> Ci co plują i wyzywaja raczej nie mają problemów ze swą wartością ale ci
                  > wrażliwi ....

Naprawde myslisz, ze nie maja problemow ze swa wartoscia???
                  Mysle, ze oni to maja naprawde powazny problem (chociaz niewiedza cnota jest, jak
                  to niektorzy uwazaja...)
                  D.B.
                  • Gość: Pastwa Re: DeBe IP: 172.17.15.* 04.03.02, 17:16
                    No cóż brak języka prawniczego umożliwia nieprecyzyjność(, ale daje skrótowość)
                    wypowiedzi, gdy ktoś weźmie dosłownie dany tekst.

Pewnie, że nie ma reguł aż tak ogólnych, ale tak jak brak wartości (lub jej
                    złudny nadmiar)może popchnąć pieniacza do gadulstwa i opluwania innych tak to
                    samo może kogoś zakneblować

Ps. wszystko jest chyba jasne i nie ma, co dłużej ciągnąć tego tematu na tym
                    wątku, bo sobie Renka pomyśli, że chcemy się jej podlizać a tego bardzo nie
                    lubi:))))))
                    Zdrowia
          • Gość: Renka Re: poczucie wlasnej wartosci (Kasia) IP: *.home.cgocable.net 04.03.02, 16:20
            Kasiu, dlaczego taka skromna jestes? Prowokacja? Po czym poznasz wartosciowego
            czlowieka na forum? Po jego wypowiedziach? Czy po bledach ortograficznych i
            gramatycznych? A moze po sposobie analizy wypowiedzi innych? Sporo osob zmienia
            nicki..a wypowiedzi sa zabarwione czesto nastrojem.Nigdy nie jestesmy przeciez
            tacy sami.
            • kasia28 Re: poczucie wlasnej wartosci (Kasia) 04.03.02, 16:34
              Może masz rację. Więc moze wartościuję nicki:) Ale sa tu osoby, które pisza
              mądre rzeczy, a dla mnie mądrość jest jedną z wartości, która podziwiam.
              Wartościowym wydaje mi sie ktoś, kto coś wartosciowego (np. mądrego) pisze i
              nie chodzi o mądrą analizę tematu, to chyba takie wewnętrze odbieranie czyjejs
              wypowiedzi. Czujesz, ze mówi coś bardzo ważnego, choć nie zawsze styl i forma
              jest dobra. A oprócz tego dołącza sie tu jakaś sympatia. Na błędy ort. nie
              zwracam uwagi, w końcu mądrym nie musi być człowiek "wykształcony". Ważne
              jest "co" mówi,nie -"jak" mówi.
              A co do mnie. Czasami pasuję, m. in. przy Twoich wypowiedziach, za mądre dla
              mnie czasem są. Czasami mam wrazenie czytajac posty niektórych forumowiczów,
              ze jestem jakby trochę za mało inteligentna:) Chylę czoła i uznaję wyższosc
              niektórych nade mną. Moze to skromność, ale na pewno nie prowokacja.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka