Dodaj do ulubionych

do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci

05.06.04, 00:29
nie wiesz ze zlo wysylane wraca do Ciebie? Zaplacisz za kazdy zly uczynek w
mysli, w slowie w uczynku. Twoje slowa pokazuja osobe wrecz zla. Zarabiasz
sobie na cierpienie (jezeli juz nie cierpisz). Popamietasz moje slowa.

Tylko tyle napisze.Nie mam zamiaru z Toba wdawac sie w dyskusje i reagowac na
wyzwiska, ktore zaraz sie posypia Twoim zwyczajem.

Obserwuj wątek
    • Gość: Luty Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 01:35
      Odwazna jestes...chcesz zaprotestowac...pokazac, ze mimo iz sie boisz, nie
      bedziesz patrzyla obojetnie na to co sie tu dzieje...nie pisz o sobie
      brzydulka, ladnie napisalas w watku tego co zmarnowal... acha ...zycie se
      zmarnowal...zmykaj stad, z komkiem nie zaczynaj, wypruje ci wszystko co masz
      dziecino w brzuchu, wywali tutaj na forum, a niejedni powiedza-"on ci piekny
      jest...jak poszukamy to znajdziemy to piekno"...piwa troche wypilem...dla
      jasnosci...zebys nie myslala, ze jakis debil do Ciebie przemawia...
    • brzydulca Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 05.06.04, 01:51
      ja sie jego nie boje.
      • Gość: Luty Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci IP: *.dialup.mindspring.com 05.06.04, 02:02
        Ale to nie o to chodzi...przeciez Cie nie zabije, ale gdy jestes mloda, slowa
        takie, jakich on uzywa moga zohydzic Ci widzenie pewnych spraw, nawet nie wiesz
        jak wiele ohydy przykleja sie do czlowieka...
      • komandos57 jako ziuta juz tak pisales.dzialaj dalej 05.06.04, 11:15
        brzydulca napisała:

> ja sie jego nie boje.
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        to byly twoje slowa durniu walniety
    • ciiekawa Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 05.06.04, 02:37
      Luty ma racje - brzydulka przeczytaj watek nicka zdesp2
    • Gość: Oleńka bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:09
      zło w błyszczącej kiecce dobra i dobro w rzekomej kiecce zła - moja skrócona
      recenzja FPsychologia ;)
    • indiaaa Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 05.06.04, 14:57
      brzudulca ma racje, ja wogóle nie rozumiem tego wszystkiego jak wam może nie
      przeszkadzać że na tym forum siedzi ktoś tzn jakiś wariat który ubliża innym,
      naśmiewa się z problemów dla których to forum może być wszystkim, ludzie gdzie
      wogóle admin który powinien bana dać takim ludziom
      • Gość: Oleńka co Ty powiesz moja Tereniu? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:01
        a co byś z nim w realu zrobiła, z takim, co Cie denerwuje?

zastrzeliła? :)
        • indiaaa Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) 05.06.04, 15:03
          nic bym mu nie zrobiła bo nie przenosi się problemów ze świata wirtualnego do
          realu ale bez przesady żeby tolerować takie wybryki
          • Gość: Oleńka Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:18
            Ja nie mówię o przenoszeniu konfliktów stąd do reala...

Masz uposlodzonego sasiada, czesto go spotykasz i on...no, zachowuje się tak,
            ze tego nie akceptujesz. Co robisz? Tzn. jak konkretnie objawiłaby się
            Twoja "nietolerancja wybryków"?
            • indiaaa Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) 05.06.04, 15:25
              chcesz pewnie usłyszeć odpowiedż taką jaką ja mam na myśli, wiem o co Ci chodzi
              i masz rację ale mi chodzi o to że są tacy co piszą naprawdę o swoich problemach
              i takie forum to może jedyna szansa na "wygadanie się" i jest to dla kogoś
              naprawdę przykre widząc wulgarne prześmiewki
              • Gość: Oleńka Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:34
                Po pierwsze, nie przesadzajmy z kalibrem tego, co pisze Komandos. Miechem rzuca
                jednak w tych, którzy pierwsi podnoszą rękę.

Po drugie co to znaczy, ze ktoś ma problem? Nie masz czasem wrażenia, ze kat
                robi z siebie ofiarę? Część ludzi traktuje to forum jak miejsce gdzie mogą się
                poużalać nad sobą - tym, ktorzy napisza "ach, jaki jesteś biedny" klaskają, a
                tym, którzy napiszą "wcale nie jesteś taki biedny i to ty krzywdzisz kogośtam"
                pokazują kły.

Ogólnie spora część ludzkości ma problem z zaburzonym stosunkiem do siebie
                samego - nadwrażliwość na swoim punkcie plus zero wrażliwosci na innego.
                Komandos sprawia, że wyraźnie to widac.

Rzadko zdarzają się ludzie normalni, którzy potrafia złapać dystans do jego
                uwag na dzień dobry i jeszcze się uśmiechnąć. Ale może to jest faktycznie
                wielka sztuka smiać się z siebie :)
                • indiaaa Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) 05.06.04, 15:41
                  oj Oleńka poczytaj parę postów na które odpowiada nasz bohater to zobaczysz kto
                  rzuca miechem pierwszy, a dwa może zwróć uwagę jakich on słów używa, Tobie
                  obrażliwie wyzwiska nie przeszkadzają? to ma być dobra rada nawet gdyby miał
                  rację, to niech ją sobie przedstawia w jakiś normalny kulturalny sposób, a nie
                  od razu że ktoś czubek dziwka id.
                  • Gość: Oleńka Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:58
                    Indiaaa, ja czytam jego posty nie od wczoraj :)
                    Dla mnie "wdziej futro z mysich psiutek" czy "czub" to nie wulgarna obelga, no
                    niestety.

Co do "kur**szonów" już się wypowiadałam, Komandos moje zdanie zna, na abusa
                    wrzucałam itp. Uważam, że najcięższy kaliber powinien być wycinany.

Po drugie, zauważ, można być chamem na forum nie uzywając ani jednego słowa
                    niecenzuralnego.
                    • indiaaa Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) 05.06.04, 16:07
                      dobra ta dyskusja już chyba hehe nie ma sensu, masz swoje zdanie ja mam swoje,
                      ale nie dziw się że komuś jego wypowiedzi moga się nie podobać, nie każdy musi
                      być taki tolerancyjny na chamstwo, na mnie zrobił takie wrażenie niestety, ale
                      może być całkiem miłym człowiekiem w realu :)
                      • Gość: Oleńka Re: co Ty powiesz moja Tereniu? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:10
                        Rzecz nie w tolerancji (lub nie) dla chamstwa tylko w odmiennym definiowaniu
                        rzeczonego chamstwa :)

pzdr :)

• Gość: az O dystansie IP: *.magtel.net.pl 05.06.04, 16:38
                        > dobra ta dyskusja już chyba hehe nie ma sensu, masz swoje zdanie ja mam swoje,
                        > ale nie dziw się że komuś jego wypowiedzi moga się nie podobać, nie każdy musi
                        > być taki tolerancyjny na chamstwo, na mnie zrobił takie wrażenie niestety, ale
                        > może być całkiem miłym człowiekiem w realu :)

Mam zbieżne z Twoim zdanie.
                        Zachowaj swoją definicję chamstwa.
                        Wyrażaj śmiało swoje opinie o zachowaniu innych w miejscach publicznych.
                        Troszcz się o sobie, o to co widzisz, czy słyszysz (czytasz).
                        Miej dystans, także do siebie, ale nie odchodź nazbyt daleko.
            • caorle Re: ja proponuję 05.06.04, 15:27
              indywidualny tok nauczania:-)
              • Gość: Oleńka Re: ja proponuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:35
                oj, indiaaa hiba nie ma cierpliwosci ;)))
      • ulcus_duodeni Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 05.06.04, 15:14
        indiaaa napisała:

> brzudulca ma racje, ja wogóle nie rozumiem tego wszystkiego jak wam może nie
        > przeszkadzać że na tym forum siedzi ktoś tzn jakiś wariat który ubliża innym,
        > naśmiewa się z problemów dla których to forum może być wszystkim, ludzie gdzie
        > wogóle admin który powinien bana dać takim ludziom

Och ty zwiędła ruto, zasuszona pokrzywo na własnym kale hodowana! To ja tu
        walczę z Kim Ir Sen'izmem, odwieczne do wolności Polaków ciągoty wzbudzić
        pragnę, a ty mi z cenzurą, banami i zamykaniem pyska? Sama zakryj rot, ty
        sumasszedszaja skatina, do tiurmy z taboj.... bogowie... bździągwy
        Dzierżyńskiego wzywają....
        • indiaaa Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 05.06.04, 15:17
          oto poziom jednego z uczestników ach tylko pozazdroscić że innym to nie przeszkadza
    • maniia dla indianaa i ulcus_duodeni 06.06.04, 00:36
      Zycze Wam z calego serca by Wasza rodzina (matka ojciec, siostry, bracia,
      dzieci) mialy do czynienia z takimi osobami jak Komandos.Niech nawet bedzie
      ktos taki w ich zyciu w realu.
      • moc_ca Re: dla indianaa i ulcus_duodeni 06.06.04, 00:51
        maniia napisała:

> Zycze Wam z calego serca by Wasza rodzina (matka ojciec, siostry, bracia,
        > dzieci) mialy do czynienia z takimi osobami jak Komandos.Niech nawet bedzie
        > ktos taki w ich zyciu w realu.

Nie powinnaś być złośliwa, uderzyłaś w siebie bowiem złorzeczenie i tego typu
        życzenia wypowiedziane pod adresem innych, zmaterializują się właśnie Tobie.
        Szkoda zdrowia na takie posty! :-)
        • kobbieta Re: dla indianaa i ulcus_duodeni 06.06.04, 00:56
          moc_ca napisała:

>typu
          > życzenia wypowiedziane pod adresem innych, zmaterializują się właśnie Tobie.
          > Szkoda zdrowia na takie posty! :-)

zlosliwe??? Przeciez indianaa i niektorzy inni lubia wypowiedzi Komandosa.
        • melanie Re: dla indianaa i ulcus_duodeni 06.06.04, 01:16
          moc_ca napisała:

> Nie powinnaś być złośliwa, uderzyłaś w siebie bowiem złorzeczenie i tego
          typu
          > życzenia wypowiedziane pod adresem innych, zmaterializują się właśnie Tobie.
          > Szkoda zdrowia na takie posty! :-)
          ____________________________-
          Zlosliwa to teraz jestes ty. Co do meritum, bardzo bym sie cieszyla, majac za
          przyjaciela komandosa. Lubie szczerych odwaznych ludzi z poczuciem humoru.
          >
          >
          >
          • moc_ca Re: dla indianaa i ulcus_duodeni 06.06.04, 10:47
            melanie napisała:
            > Zlosliwa to teraz jestes ty. Co do meritum, bardzo bym sie cieszyla, majac za
            > przyjaciela komandosa. Lubie szczerych odwaznych ludzi z poczuciem humoru.

Kompletnie nie umiesz czytać ze 'zmysłem textu'!!! :-)
            Nie zawarłam w tym poście nawet odrobiny złośliwości.

Co do meritum, nikt Ci nie zabrania przyjaźni z komandosem, kochaj nadal ludzi
            szczerych, odważnych i z poczuciem humoru - tylko po co o tym do mnie piszesz?
      • maniia PRZEPRASZAM post byl do OLENKI i ulcus_duodeni 06.06.04, 01:03
        A NIE do Indianaa

Wiec Olenki i ulcus_duodeni

> Zycze Wam z calego serca by Wasza rodzina (matka ojciec, siostry, bracia,
        > dzieci) mialy do czynienia z takimi osobami jak Komandos.Niech nawet bedzie
        > ktos taki w ich zyciu w realu.
        • Gość: Oleńka bardzo dziekuje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:55
          gdybys napisala, ze zyczysz mojej rodzinie kontaktow z mieciem, to uznalabym,
          ze im zlozeczysz, a tak - dziekuje ;)
    • jmx Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 02:32

Jaki ładny wątek delikatnych i wrażliwych kobieciątek, które dostają spazmów na
      widok słowa "ch***" z przyległościami.
      • goscia2 Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 02:38
        Komandos probowal rozne fora, gdzie jego wypowiedzi byly absolutnie ignorowane.
        Tutaj niestety jest "zauwazony" i to mu bardzo odpowiada.

A sa kobiety desperatki, ktore wszystko wezma co w portkach - ponizenie,
        wyzywanie.
        • jmx Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 03:02
          goscia2 napisała:

> Komandos probowal rozne fora, gdzie jego wypowiedzi byly absolutnie
          ignorowane.
          > Tutaj niestety jest "zauwazony" i to mu bardzo odpowiada.

Innym też bardzo odpowiada, że mogą sobie na jego temat inteligentnie
          porozmawiać i życzyć wszystkiego najgorszego.

> A sa kobiety desperatki, które wszystko wezma co w portkach - ponizenie,
          > wyzywanie.

Są też takie, które tworzą wątki by zostać zauważone. Nie przypominam sobie
          nikogo, kto pisałby pod takim nickiem na tym forum. Zbieg okoliczności? A
          wiadomo, że Komandos to temat "chodliwy".
          • Gość: az Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 04:31
            > Innym też bardzo odpowiada, że mogą sobie na jego temat inteligentnie
            > porozmawiać i życzyć wszystkiego najgorszego.

Racja. Oni/e też się garbią.
            Nie stawiasz czasem na jednym poziomie przyczyny i skutku?
      • Gość: az Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 02:40
        > Jaki ładny wątek delikatnych i wrażliwych kobieciątek, które dostają spazmów
        na
        >
        > widok słowa "ch***" z przyległościami.

Myślę, że zbyt płytka, nieprawdziwa, zła, jest Twoja diagnoza.
        • jmx Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 02:56

Az - nie lubisz Komandosa? Nie lubisz. Napisałbyś coś takiego jak Brzydulca i
          Maniia? Nie. I tyle.
          • kobbieta Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 03:00
            wiesz jmx jestes znana na roznych forach, jako to, ktora lata za facetami,nawet
            jak jej wyraznie mowia ze sa zajeci. Kobito gdzie Twoja duma????
            • jmx Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 03:04

W realu ;-D
          • Gość: az Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 03:07
            > Az - nie lubisz Komandosa? Nie lubisz.

???!!!
            Nie mam do komandosa stosunku - lubię, nie lubię. Choćby z tego powodu, że go
            raczej nie znam. Wiem tylko co czyni na tym forum. Temu się dziwię i
            sprzeciwiam.

> Napisałbyś coś takiego jak Brzydulca i
            > Maniia? Nie. I tyle.

Dzięki. Tu zgoda.
            Ale nie tłumaczy to zbytnio Twojej poprzedniej, przeinterpretowanej po mojemu,
            wypowiedzi.
            • kobbieta Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 03:18
              Gość portalu: az napisał(a):

>> > Napisałbyś coś takiego jak Brzydulca i
              > > Maniia? Nie. I tyle.
              >
              A dlaczego nie???? Jezeli te osoby lubia wypowiedzi i zachowanie Komandosa, top
              rzeciez chyba tego samego zycza swojej rodzinie.
              Jmx Tobie w zyciu tez sie przytrafi taki KOmandos ktory bedzie wyzywa u ublizal
              Twojej rodzinie. Zycze tego Tobie z calego serca.
              • jmx Re: do KOmandosa - zlo Ci sie zwroci 06.06.04, 03:25
                kobbieta napisała:

> Gość portalu: az napisał(a):
                >
                > >> > Napisałbyś coś takiego jak Brzydulca i
                > > > Maniia? Nie. I tyle.
                > >
                > A dlaczego nie???? [...]

Dlaczego? Bo Az jest człowiekiem na poziomie. Przez duże C.
                • Gość: az Czy to jawa czy sen? IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 04:47
                  > Dlaczego? Bo Az jest człowiekiem na poziomie. Przez duże C.

Iść spać?
                  I tak już pewnie śnię...
                  :-)
                  • komandos57 Re: Czy to jawa czy sen? 08.06.04, 12:32

> > Dlaczego? Bo Az jest człowiekiem na poziomie. Przez duże C.
                    >
                    > Iść spać?
                    > I tak już pewnie śnię...
                    > :-)
                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                    o tak.Tez sie ciesze jau up[osledzone dzieci robia postepy
            • jmx precyzja ;-) 06.06.04, 03:32

> ???!!!
              > Nie mam do komandosa stosunku - lubię, nie lubię. Choćby z tego powodu, że go
              > raczej nie znam. Wiem tylko co czyni na tym forum. Temu się dziwię i
              > sprzeciwiam.

"Nie lubię" - w znaczeniu stosunek (raczej) negatywny niż pozytywny.

Co do nadinterpretacji - jak odczytujesz życzenia realnej krzywdy na forumowe
              wyzwiska?
              • kobbieta Re: precyzja ;-) 06.06.04, 03:56
                widzisz jmx - jestes osoba dosc prostacka. Nie rozumiesz ze na Forum trzeba tak
                samo kulturalnie sie zachowywac jak w realu? Anonimowosc daje Tobie prawo do
                zniewazania ludzi???
                • jmx "anonimowość" 06.06.04, 04:22
                  kobbieta napisała:

> widzisz jmx - jestes osoba dosc prostacka. Nie rozumiesz ze na Forum trzeba
                  tak
                  >
                  > samo kulturalnie sie zachowywac jak w realu? Anonimowosc daje Tobie prawo do
                  > zniewazania ludzi???

"Jmx Tobie w zyciu tez sie przytrafi taki KOmandos ktory bedzie wyzywa u
                  ublizal Twojej rodzinie. Zycze tego Tobie z calego serca."

Nie sądzę, żebys potrafiła to powiedzieć, komukolwiek, patrząc prosto w oczy.
                  A może się łudzę, nieprostacka Kobbieto?

Dobranoc.
                  • kobbieta Re: "anonimowość" 06.06.04, 10:31
                    jmx napisała:

> Nie sądzę, żebys potrafiła to powiedzieć, komukolwiek, patrząc prosto w oczy.
                    > A może się łudzę, nieprostacka Kobbieto?

Jak to nie??? Przeciez popierasz takie zachowanie Komandosa, no wiec zycze
                    Tobie zebys Ty i Twoja rodzina tak byla traktowana w realu.

"Jmx Tobie w zyciu tez sie przytrafi taki KOmandos ktory bedzie wyzywa u
                    ublizal Twojej rodzinie. Zycze tego Tobie z calego serca." Zobaczysz.
                    • Gość: Oleńka Re: "anonimowość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 11:06
                      Kobbieto, prostactwo nie polega na lekceważeniu mieszczańskiego języka. Jesli
                      tak, to dużą część przed-dziewietnastowiecnej kultury szlacheckiej nalezałoby
                      uznać za słomę z butów.

O wiele wieksze prostactwo, to zakładanie maski szlachetności i robienie rzeczy
                      nieeleganckich - np.pisanie donosów do szefa forumowicza, ze ten się nieładnie
                      na forum odzywa (nota bene tak samo jak donosiciel...), używanie czyjegoś
                      nicka, kłamanie na temat tego, co ktoś napisał lub pozbawianie czyichs slow
                      kontekstu, co zmienia ich sens (wiedząc, że malo kto jest takim psychopatą,
                      żeby poświęcać czas na grzebanie w archiwum i odnajdywanie stosownych dowodow,
                      ze bylo inaczej) i cały szerego innych rzeczy, ktore widzieliśmy w wykonaniu
                      autentycznych Dulskich - ot, wieksze i całkiem drobniutkie świństewka :))

podyskutowalabym, ale nie mam czasu, poza tym - zero szans na porozumienie jak
                      sądzę

pozdrawiam Cię serdecznie
                • Gość: az Re: precyzja ;-) IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 04:45
                  > widzisz jmx - jestes osoba dosc prostacka. Nie rozumiesz ze na Forum trzeba
                  tak
                  >
                  > samo kulturalnie sie zachowywac jak w realu? Anonimowosc daje Tobie prawo do
                  > zniewazania ludzi???

Dziś jmx i mi nieco tu "podpadła".
                  Ale z pewnością nie jest prostacka.
                  Znam ją nie od dziś.
                  Nie zgadzamy się w temacie rozwoju (postępu) cywilizacji. Mamy różny pogląd
                  na "sprawę komandosa".
                  Staram się czytać wszystkie jej posty.
                  Podziwiam mądrość i ton jej wypowiedzi, ciepły stosunek do innych ludzi.
              • Gość: az Re: precyzja ;-) IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 04:36
                > Co do nadinterpretacji - jak odczytujesz życzenia realnej krzywdy na forumowe
                > wyzwiska?

O, i tu też się garbią.
                Z pewnością stawiam Cię wyżej od Urbana.
                Zadowolona z takiej oceny?

W głowie mi się nie mieści fakt takich życzeń.
                Gwoli sprawiedliwości: czy komandos takich nie składał?
                • dyrektoro jmx 06.06.04, 05:15
                  Przeczytaj sobie etykiete forumowa.
                  Poza tym wedlug mnie kulturalna osoba nia bedzie niezaleznie czy jest ukryta
                  pod nickiem czy w realu. Kulture sie ma albo nie. Ty najwidoczniej jestes tylko
                  cywilizowana na pokaz. A FE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka