Gość: Imagine IP: *.adsl.navix.net 13.06.04, 18:27 nie zal wam czasu na mnie ? cos was boli chlopcy, powiedziec Wam, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inni Re: Witold, vlad i inni IP: *.dialup.mindspring.com 13.06.04, 18:34 Bardzo zal czasu. Spoko, juz nie bede cie zaczepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Witold, vlad i inni IP: *.adsl.navix.net 13.06.04, 20:04 bardzo sie ciesze. otwieraj swoje watki i mozesz liczyc na mnie, ze cie nie bede wyzywal od debili, ciotek i innych vladow .... Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Re: Witold, vlad i inni 13.06.04, 18:46 Nie rozumiem was Panowie Guru'owie. No, rozumiem chociaż tyle, że nigdy dwóch guru nie mogło robić na jednym terenie. Nie mówiąc już o sforze guru'ów hihi... Wynika to pewnie stąd, że każdy jest nieomylnie oświecony i jakakolwiek dyskusja jest niemożliwa. Wypracowanie pośredniej ścieżki nie wchodzi w grę... Szkoda.... Że też tych Duchów Świętych oświecających jest tak dużo.... kiedyś się z nich nabijałam z lekka, a nawet doświadczenia z nimi czyniłam ale już chyba opadły mi... wargi sromowe.... Odpowiedz Link Zgłoś