kefutde
01.09.12, 07:15
80% wampirow energetyczno-emocjonalnych to kobiety i geje . oczywiscie zdarzaja sie męskie wampiry ale są rzadsze . Wampiry przyznaja sie do bycia wampirami , cytat z jednego z forum:
" wywołuję negatywne emocje , żywię sie nimi , pragnę widoku łez , smutku , zdenerwowania , emocji , to silniejsze ode mnie , mam czasem wyrzuty sumienia ale one
szybko sie koncza i znowu zaczyna sie caly cykl od nowa ,manipuluję ludzmi wiem kto jaki jest , jak mam zly humor potrafię zepsuc calemu towarzystwu humor , lubie byc w centrum uwagi , kontrolowac sytuacje
bawie sie emocjami ludzi , wiem ze jestem wredną kobietą ktora swiadomie niszczy zycie innych ludzi , wysysam z nich zyciowa energię wybieram zawsze slabsze wrazliwsze osoby , traktyuje ich jak smieci są takie zakompleksione , najpierw wykanczalam swoje kolezanki , jak zlapalam faceta to wyzeralam z niego energie , lubilam go denerwowac i kochac sie z nim pozniej , ale byl slabeuszem bez jaj , dzis jest wrakiem czlowieka "
znam taka wredote osobiscie , miala przystojnego męża , miala bo dzis to pijak ktory jest cieniem siebie samego siebie , sama nieatrakcyjna wzięła go na litosc . wybudowal dom , zajmowal sie nim bo ta wredota tylko marudzila i wiecznie zmeczona nawet dzieckiem nie chciala sie zajmowac , zawsze zapracowany a ta jędza tylko dziure potrafila wiercic w brzuchu , osaczyla go , pzrestal miec towarzystwo bo nikt nie chcial przy tej wredocie być , jak sie nażarla energii zyciowej z męża to go wywalila z domu , zrobila z niego nieroba pzred wszystkimi , dzis jest zebrakiem , cieniem siebie samego.