mona.blue 05.12.12, 14:28 Co byłoby wg Was odpowiednim prezentem na Mikołajki dla bliskiego mężczyzny? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 05.12.12, 15:21 masqara napisał: > mydło mydło to ma, jestem pewna :P Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 05.12.12, 15:34 masqara napisał: > to nowe spodnie spodnie to trochę mało romantyczny prezent Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 05.12.12, 15:20 mona.blue napisała: > Co byłoby wg Was odpowiednim prezentem na Mikołajki dla bliskiego mężczyzny? :) Bo ja już dostałam kilka prezentów na Mikołajki, a nawet starczyło by na Święta, a nie wiem czym się odwdzięczyć? Co mężczyźni lubią dostawać w prezencie od kobiet? ? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 05.12.12, 15:35 mona.blue napisała: > Co byłoby wg Was odpowiednim prezentem na Mikołajki dla bliskiego mężczyzny? :) olśniło mnie, wiem jaka książkę mogłabym dać mu w prezencie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Majtki 05.12.12, 20:14 ..ale swoje...znoszone 1 dzien by były nasączone Twoim aromatycznym potem Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Majtki 05.12.12, 22:33 hatroha napisał: > ..ale swoje...znoszone 1 dzien by były nasączone Twoim aromatycznym potem no comments :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: Prezent na Mikołajki 06.12.12, 09:23 Mona, co za pytanie. Skąd my możemy wiedzieć, co lubi Twój mężczyzna? Skąd my możemy wiedzieć czym się interesuje i co by chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 06.12.12, 10:56 jedr-ek28 napisał: > Mona, co za pytanie. Skąd my możemy wiedzieć, co lubi Twój mężczyzna? Skąd my m > ożemy wiedzieć czym się interesuje i co by chciał? No, ja tez za mało się tym zawsze interesowałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: Prezent na Mikołajki 06.12.12, 21:22 Jak bym Twoim facetem, to by to było dla mnie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 07.12.12, 15:32 jedr-ek28 napisał: > Jak bym Twoim facetem, to by to było dla mnie straszne. Wiem, czym się interesuje, ale trudno mu kupić prezent, bo mam takie wrażenie, że wszystko już ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Prezent na Mikołajki 07.12.12, 18:12 na mikołajki to się dzieciom przedszkolnym i szkolnym robi prezenty. mi kryśka sofe kupiła. ja jej też i odkurzacz, a wcześniej komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Prezent na Mikołajki 07.12.12, 20:18 paco_lopez napisał: > na mikołajki to się dzieciom przedszkolnym i szkolnym robi prezenty. uważam, że to miły zwyczaj i dobra okazja, żeby okazać sobie sympatię/miłość >mi kryśka sofe kupiła. ja jej też i odkurzacz, a wcześniej komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
julka4u Re: Prezent na Mikołajki 17.11.13, 08:57 Najlepsze pomysły na prezent na Mikołajki widziałam tutaj: www.sexgadzet.pl/pl/c/Prezent-na-Mikolajki/41 Na pewno wybierzesz coś fajnego! Ja uważam, że najlepszy będzie gadżet, z którego wspólnie będziecie czerpać radość! Odpowiedz Link Zgłoś