ten_sam 19.07.04, 15:05 sie do roboty i masuja moje cyce na co czekosz!!!??? - jo najpierw by chciol bych mnie macala po galotach... :))))))))))) zaslyszane w hotelu uslyszeliscie moze podobne teksty? ten_sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa czerwony kwadracik w prawym dolnym rogu ;) 19.07.04, 22:18 poswiece sie i przepisze :) dostalam jakis czas temu w jpegu "Ogloszenia towarzyskie slaskich dziewczyn": - "szczuplo, fajno, zgrabno blondyna, 30 lot, zaniedbywano przez meza, pozno chlopa z Chorzowa i okolic" - "wszyscy godaja, zech jest gryfno i bardzo fajno baba. chcesz sie przekonac?" - "Zoden mnie jeszcze w Katowicach nie zaspokojol, a najbardziej lubia po francusku, najpierw bych Cie macala po galotach, a potem.. chcesz wiedziec to zadzwon" - "jo ci tak fajnie zrobia, ze rozgodosz wszystkim, zech jest fajno laska" - "leza sama nago na tapczanie i masuja moje cyce, nie lepiej by bylo zebys ty to robiol? - "lubia lostro i bez wielkiego macanio, jak mosz muskle to zadzwon!" - "chca abys mnie rozebrol, cieplnal na lozko i sie za mnie wziol" pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam Re: czerwony kwadracik w prawym dolnym rogu ;) 20.07.04, 00:09 cool! ja uslyszalem dzis tylko ten fragment w wersji hotelowej Odpowiedz Link Zgłoś