lutsyfer 08.09.13, 00:33 zaplace 40 osob, zeby z toba rozmawialy, bo w realu nikt nie chce ale ja zaplace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutsyfer Re: nvv liveaparadoxe pisz 08.09.13, 11:19 Mam na mysli to, ze bez niego to forum padnie, proponuje, zeby byl tu 24 godziny na dobe, tak pieknie i madrze pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: nvv liveaparadoxe pisz 08.09.13, 11:43 Za duży priorytet na psychologicznych rozważaniach to nic zdrowego. Prowokacyjna postawa też. Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: nvv liveaparadoxe pisz 08.09.13, 11:57 O jak dobrze, ze wrociles, juz sie martwilem, caly sobotni wieczor bez ciebie na forum, poranek niedzielny tez. Ale juz sie uspokoilem, jestes na forum Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: nvv liveaparadoxe pisz 23.09.13, 10:59 jedr-ek28 napisał: > Jesteś gejem? Moja orientacja seksualna powinna cie tak samo obchodzic, jak i stan cywilny terapeutki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 08.09.13, 17:59 tak mi sie skojarzylo z tym watiem, dla rozluznienia www.youtube.com/watch?v=MOt2E32O1bU Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 12:19 kropidlo5 napisał: > tak mi sie skojarzylo z tym watiem, dla rozluznienia > > www.youtube.com/watch?v=MOt2E32O1bU Trafione Kropi, mysle ze faktycznie nie ma sensu oplacac 40, bo na tym forum i tak sie to nie sprawdzi, szybko loza masonska zagryzie;) Ale tak powaznie, znow sie martwie, cala niedziele go nie bylo, dzis jest poniedzialek po poludniu i rowniez go nie ma. Jak on tak moze forum zaniedbywaç;) Odpowiedz Link Zgłoś
nvv Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 12:57 Oj Ty diabełku. Czuję się nieswojo gdy ktoś zakłada temat z moim nickiem. Może za często się udzielam, dziękuje za zwrócenie uwagi. Może mi pomożesz coś zrozumieć. Już któryś raz słyszę słowa "martwię się o Ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 14:15 Czyli to jednak Ty Paradox? Ales zmylil. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
nvv Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 14:43 Używam tu tylko tego nicka. Może w innym wcieleniu będę lifeisaparadox lub yadaxad (lubię ich czytać, piszą zwięźle i mądrze). Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 16:27 Wiem, wiem, tak tylko powiedzialem dla zartu a moze podpuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 09.09.13, 16:29 Wlasciwie nie wiem, czym sie sugeruje Lutysfer myslac, ze Wy dwaj to jedno, ja widze pewne istotne roznice, choc sa niewatpliwie pewne elementy wspolne tez. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: nvv liveaparadoxe pisz 11.09.13, 15:38 kropidlo5 napisał: > Wlasciwie nie wiem, czym sie sugeruje Lutysfer myslac, ze Wy dwaj to jedno, ja > widze pewne istotne roznice, choc sa niewatpliwie pewne elementy wspolne tez. Kropidlo, takis madry, a taki naiwny (?) :D przepraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 11.09.13, 17:04 Nie wiem, ale albo mam slaba pamiec i mi sie mieszaja rozne osoby, albo slaby jestem w robieniu portretow psychologicznych, albo mam jakas arogancje w sobie i nie zaglebiam sie wystarczajaco, albo za malo tu przebywam (:)) albo za malo wierze w swoja intuicje albo jej nie mam- ale mam problem z identyfikowaniem podwojnych i potrojnych nickow, czasem mam jakies podejrzenia, czasem cos mi sie kojarzy, ale zeby tak zgadnac kto to sie kryje za nickiem X to poza paroma wyjatkami to nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: nvv liveaparadoxe pisz 22.09.13, 13:29 kropidlo5 napisał: > Nie wiem, ale albo mam slaba pamiec i mi sie mieszaja rozne osoby, albo slaby j > estem w robieniu portretow psychologicznych, albo mam jakas arogancje w sobie i > nie zaglebiam sie wystarczajaco, albo za malo tu przebywam (:)) albo za malo w > ierze w swoja intuicje albo jej nie mam- ale mam problem z identyfikowaniem pod > wojnych i potrojnych nickow, czasem mam jakies podejrzenia, czasem cos mi sie k > ojarzy, ale zeby tak zgadnac kto to sie kryje za nickiem X to poza paroma wyjat > kami to nie umiem. to tak samo jak ja jednak jak ktos z obecnie tu jeszcze piszacych twierdzi ze ma 200 nickow (to nie byl zart), to smiem domniemywac, nie odosobniony to przypadek potem wystarczy jedna lub dwie wpadki nickow z nieprzelogowaniem i mamy (nie)pelny obraz, jednak cos jest na rzeczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: nvv liveaparadoxe pisz 22.09.13, 14:59 200 nickow to juz 'ostro'. To moze tutaj jedna osoba pisze od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: nvv liveaparadoxe pisz 11.09.13, 15:12 nvv napisał: > Używam tu tylko tego nicka. Może w innym wcieleniu będę lifeisaparadox lub yada > xad (lubię ich czytać, piszą zwięźle i mądrze). no prosze, nie ma jak dobra autoreklama :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: nvv liveaparadoxe pisz 10.09.13, 13:30 nvv napisał: > Oj Ty diabełku. Czuję się nieswojo gdy ktoś zakłada temat z moim nickiem. > Może za często się udzielam, dziękuje za zwrócenie uwagi. > > Może mi pomożesz coś zrozumieć. Już któryś raz słyszę słowa "martwię się o Cieb > ie" Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: nvv liveaparadoxe pisz 10.09.13, 13:50 Grześ?? Hmm. Dobrze, ze Lutsyfer to on, bo jeszcze byłabym zazdrosna ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: nvv liveaparadoxe pisz 11.09.13, 15:18 lutsyfer napisał: > kropidlo5 napisał: > > > tak mi sie skojarzylo z tym watiem, dla rozluznienia > > > > rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=MOt2E32O1bU > > Trafione Kropi, mysle ze faktycznie nie ma sensu oplacac 40, bo na tym forum i > tak sie to nie sprawdzi, szybko loza masonska zagryzie;) ide o zaklad ze tu wiecej niz 6 osob nie pisze :-) ja jestem siodma :D siodme kolo u wozu dawaj tych 40tu Odpowiedz Link Zgłoś