tibralte 26.10.13, 21:16 przed pojsciem spac, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brygada_ww Re: jesli czuje sie niepokoj 26.10.13, 21:45 To znaczy, ze wypiles za duzo kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: jesli czuje sie niepokoj 26.10.13, 21:51 O to, ze sie sama oszukujesz i czujesz, ze to sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: jesli czuje sie niepokoj 27.10.13, 09:03 O stan lękowy. O ile w ciągu dnia nawet fakt chodzenia ulicą może go przekryć, nie mówiąc o innych zadaniach, to nicoś przed zasypianiem go wyciąga na plan pierwszy. Coś jest w twoim życiu, co cię dołuje. Co możesz wiedzieć, albo możesz mieć wyparte. Czasami to wypiera samo życie pozytywnymi aspektami i się zapomina. A często się pogłębia i bez stymulanta nie da się nocy przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: ze jutro... 27.10.13, 21:01 gocha033 napisała: > ze jutro bedzie ciezki dzien w robocie :) Na dywanik do szefa;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 wlasnie... 28.10.13, 13:14 brygada_ww napisała: > Na dywanik do szefa;) wlasnie... wlasnie ma to za soba i jeszcze zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: wlasnie... 28.10.13, 18:49 gocha033 napisała: > brygada_ww napisała: > > Na dywanik do szefa;) > > wlasnie... > wlasnie ma to za soba i jeszcze zyje... Znaczy, ze jeszcze pracuje, inni pewnie mieli mniej szczescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: jesli czuje sie niepokoj 27.10.13, 20:14 Ze w nocy znowu przyjdzie stryjek gwałciciel? żarty an bok, abstrahując od takich ekstremalnych sytuacji to znaczy, że nie bardzo umiesz się zrelaksować. Świat się nie zmieni, zawsze jest coś do zamartwiania się, nawet to, że pieprznie mateoryt w nasze łózko, lub zbłąkana kula myśliwego, cała sztuka to nie myśleć o tym. a jak to zrobić , to nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
quien Re: jesli czuje sie niepokoj 27.10.13, 21:14 kropi, a co myslisz o wynurzajacych sie przejawach nerwicy wegetatywnej? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: jesli czuje sie niepokoj 28.10.13, 21:42 a Ty nie czujesz czasem niepokoju tez i po wstaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaxa5 Re: jesli czuje sie niepokoj 04.11.13, 18:09 Myślę że znaczenie może mieć wiek. Im się jest starszym, tym więcej rzeczy może powodować niepokój, a wieczorowa pora z zasady podwyższa stany lękowe. Może powinieneś skorzystać z telefonu zaufania do psychologa? Słyszałam że istnieje taka instytucja, zawsze warto pogadać ze specjalistą, tym bardziej, że kosztem jest tylko Twój czas Odpowiedz Link Zgłoś
japanka2 Re: jesli czuje sie niepokoj 05.11.13, 19:29 Dobry pomysł z tym telefonem zaufania do psychologa, tylko gorzej ze znalezieniem takiego telefonu - w google wyskakują mi tylko jakieś linie pomocy dla ofiar przemocy domowej itd, a z psychologami na telefon to gorzej... No chyba, że próbować dzwonić do popularnych psychologów np z bazy ZL ( www.znanylekarz.pl/psycholog ) i sprawdzić z kim można na temat stanów lękowych porozmawiać właśnie przez tel, a nie twarzą w twarzą, bo w sumie to nie dziwię się, że taka rzecz może być krępująca. Swoją drogą jak ktoś ma tel. do takiego psychologa to ja też poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś