lutsyfer 01.12.13, 20:44 Niech sobie stali bywalcy prywatne forum zaloza, niech sie prywatnie spotykaja, zniknie to forum tak, jak i zniknal czat gazety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brygada_ww Re: Zamykam to forum 01.12.13, 21:05 I nicziewo nichuja niebudiet. Ja tesknie za Jasiem Stereo. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zamykam to forum 01.12.13, 22:51 Niech się Brygida nie wyraża publicznie naginajac poprawna długość przyrodzenia męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Zamykam to forum 01.12.13, 21:28 a masz taka wladze lutsyferze? kim jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 01.12.13, 22:21 Yaxe, już sam nick wskazuje na moc, jaką Lycyfer posiada ;) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Zamykam to forum 01.12.13, 22:50 malwi.4 napisała: > Yaxe, już sam nick wskazuje na moc, jaką Lycyfer posiada ;) > > Dobranoc ja tez moge zamknac forum przez x w prawym gornym rogu;-) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii a jak Ci idzie ? 01.12.13, 21:40 z zamykaniem deski klozetowej ? bo moja Slubna to ma z tym niejakie trudnosci... - a mimo to jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: a jak Ci idzie ? 01.12.13, 21:46 Jam mam ci powiedziec, ze ch...owo to ci mowie Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: a jak Ci idzie ? 01.12.13, 22:53 Jedrek to ty trzymasz beatke tirowke Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: a jak Ci idzie ? 02.12.13, 12:44 lutsyfer napisał: > Jedrek to ty trzymasz beatke tirowke To niech wezmie jeszcze mnie. Tez mam prawojazdy kat C z uprawnieniami na TIR-y, mam prawo jazdy na autobusy i na traktor tez. Nie tylko Beatka (chociaz nie wiem kto to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: a jak Ci idzie ? 02.12.13, 13:00 clarissa3 napisała: > a klape zamykasz? ;) Nie zamykam, bo chlop zdjal klape;) Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: a jak Ci idzie ? 02.12.13, 21:26 clarissa3 napisała: > a klape zamykasz? ;) Kurde, w Polsce nadal panuje przekonanie, ze jak babka tirem jezdzi to musi sikac na stojaco;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii dobrze mi leci. 03.12.13, 07:40 lutsyfer napisał: > Jedrek to ty trzymasz beatke tirowke nie lece na platny seks, bo to nie seks, a tylko rombanka, ale z niejedna juz kawe pilem, bo lubie fajne kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: dobrze mi leci. 05.12.13, 00:57 hansii napisał: > lutsyfer napisał: > > Jedrek to ty trzymasz beatke tirowke > > nie lece na platny seks, bo to nie seks, a tylko rombanka, ale z niejedna juz k > awe pilem, > bo lubie fajne kobity. A ja chyba widzialam Beatke w ciezarowce, tylko nie wiem, na 100% czy to ta sama Beatka. Wysoka, szczupla, dlugie, krecone jasnobrazowe wlosy, wiek ok 40. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 01.12.13, 22:01 Zamiast zamykać proponuję ułożyć regulamin tego forum i osoby,które nie będą go przestrzegać -banować. Odpowiedz Link Zgłoś
nativeau Re: Zamykam to forum 02.12.13, 05:57 fakt, nudno tu, rnowy regulamin ozywi to wyleniale forum Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 09:54 Wbrew temu, co piszesz, może ożywić.Pewnie nie nastąpiłoby to natychmiast,ale stopniowo. Za czasów mojej bytności na forum pojawiło się tutaj wiele ciekawych osób,które jednak szybko znikają, zniechęcone klimatem tego forum i poziomem agresji tutaj panującej. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 11:22 ... a co sie stalo z Kropidlo..? Zwykle ozywial to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 12:46 clarissa3 napisała: > ... a co sie stalo z Kropidlo..? Zwykle ozywial to forum... Moze kropi i nie ma czasu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 12:53 Pozucil nas bez pozegnania..? :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:01 clarissa3 napisała: > Pozucil nas bez pozegnania..? :-0 Paradox tez zdeklarowal sie, ze odchodzi i czasem zaglada, albo caly czas zaglada, ale spod innego nicka, moze Kropidlo tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:05 eeeee, powstrzymal by sie..? Ktos mu dopiekl moze? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:14 brygada_ww napisała: > Paradox tez zdeklarowal sie, ze odchodzi i czasem zaglada, albo caly czas zagla > da, ale spod innego nicka, moze Kropidlo tez:) Kropidło zwykle pisze elaboraty, dałoby sie go rozpoznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:19 Kropidlo odszedł z Paradoxem (w tym samym czasie). Chyba wbrew pozorom bardzo go lubił (Paradoxa), a przynajmniej nie poradził sobie z jego odejściem z forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:22 ... ze niby razem sobie tam gdzies figluja..? Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:28 nieeee, absolutnie o tym nie pomyślałam :) Kropidlo potrzebował Paradoxa do dysputy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:55 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > > Paradox tez zdeklarowal sie, ze odchodzi i czasem zaglada, albo caly czas > zagla > > da, ale spod innego nicka, moze Kropidlo tez:) > > Kropidło zwykle pisze elaboraty, dałoby sie go rozpoznac :) No i szkoda, ze juz tych elaboratow nie pisze, bo byly ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zamykam to forum 02.12.13, 15:45 brygada_ww napisała: > > > > Kropidło zwykle pisze elaboraty, dałoby sie go rozpoznac :) > > No i szkoda, ze juz tych elaboratow nie pisze, bo byly ciekawe:) Tak, bardzo ciekawe, dawały często do myslenia. Może ma w końcu dobra prace i nie ma czasu na forum. ale mógłby cos wspomnieć, może go wywołam w nowym watku, żeby było widać, może zdradzi powód znikniecia z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Zamykam to forum 03.12.13, 17:32 mona.blue napisała: > brygada_ww napisała: > > > > > > > > Kropidło zwykle pisze elaboraty, dałoby sie go rozpoznac :) > > > > No i szkoda, ze juz tych elaboratow nie pisze, bo byly ciekawe:) > > Tak, bardzo ciekawe, dawały często do myslenia. > > Może ma w końcu dobra prace i nie ma czasu na forum. ale mógłby cos wspomnieć, > może go wywołam w nowym watku, żeby było widać, może zdradzi powód znikniecia z > forum. > albo wytropmy Go i wpiszmy sie po kolei, ze czekamy na elaboraty :D Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:26 Szamanko, ja nie widzę tu agresji. No może Leda specyficzna jest, ale warto ją czytać. Klimat?? No nie wiem, co z nim nie tak. Ale jak ktoś pisze coś negatywnego o klimacie biorę to tez do siebie Ja też ten klimat współtworzę. Mało ludzi tu zagląda, stąd może nudy. Dlatego warto czasem założyć taki wątek jak ten, czy o rzęsach, intercyzie lub o soku z buraków ;) I dobrze że ty wróciłaś, choć czasem sie z tobą nie zgadzam :) Ale ty masz wiedzę i doświadczenie. Może Kropidlo też wróci?? Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:39 Ja mysle ze sie troszke z tego taki przytulek dla samotnych zrobil - pobajdurzyc z humorem tez jest czasem dobrze dla zdrowia psychicznego, mysle. A ze nie wysoce specjalistyczne dyskusje sie odbywaja jedynie, z uzyciem profesjonalnych terminow,... to co? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 13:58 malwi.4 napisała: > Szamanko, ja nie widzę tu agresji. No może Leda specyficzna jest, ale warto ją > czytać. Klimat?? No nie wiem, co z nim nie tak. Ale jak ktoś pisze coś negatywn > ego o klimacie biorę to tez do siebie Ja też ten klimat współtworzę. Ja tez nie widze tu agresji, lubie tu zajrzec dla rozrywki, ale i nie tylko, bo na powazne, profesjonalne tematy tez da sie porozmawiac. A Szamanka mnie wyjatkowo nie lubi, stad ten komentarz o agresji. > Mało ludzi tu zagląda, stąd może nudy. Dlatego warto czasem założyć taki wątek > jak ten, czy o rzęsach, intercyzie lub o soku z buraków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zamykam to forum 02.12.13, 15:46 brygada_ww napisała: > > > Ja tez nie widze tu agresji, lubie tu zajrzec dla rozrywki, ale i nie tylko, bo > na powazne, profesjonalne tematy tez da sie porozmawiac. A Szamanka mnie wyjat > kowo nie lubi, stad ten komentarz o agresji. A wiesz dlaczego Szamanka Cie nie lubi? > Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 16:19 brygada_ww napisała:Ja tez nie widze tu agresji, lubie tu zajrzec dla rozrywki, ale i nie tylko, bo na powazne, profesjonalne tematy tez da sie porozmawiac. A Szamanka mnie wyjątkowo nie lubi, stad ten komentarz o agresji. Jako osoba jesteś mi obojętna.Natomiast przyznaję,że nie lubię Twoich nieprzewidywalnych zachowań.Nauczona poprzednimi doświadczeniami nie mam zbytniej ochoty wchodzić z Tobą w dyskusję.Muszę jednak napisać,że ostatnimi czasy napisałaś wiele postów,którym nie miałam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 16:47 szaman.ka napisała: > Jako osoba jesteś mi obojętna.Natomiast przyznaję,że nie lubię Twoich nieprzewi > dywalnych zachowań.Nauczona poprzednimi doświadczeniami nie mam zbytniej ochoty > wchodzić z Tobą w dyskusję.Muszę jednak napisać,że ostatnimi czasy napisałaś w > iele postów,którym nie miałam nic do zarzucenia. Moje nieprzewidywalne zachowania? Cos Ci sie chyba pomylilo, chyba, ze masz na mysli non stop ten moj jeden post w watku Larusse, w ktorym pewnie nie widzialas ironii innych ludzi, bardziej zlosliwej ironii, niz moje bezposrednie slowa (ktore szkoda, ze nie zostaly wczesniej skasowane). Spojrz na swoja ulubienice spod nicka Liluchna77 (pozostalych nickow nie bede tu zdradzac) zanim znajdziesz na mnie zarzuty, ze to ze mna nie ma co wdawac sie w dyskusje. Ty nie musisz wchodzic w dyskusje ze mna, ale pozwol, ze inni sami za siebie beda decydowali, a nie na dziecinnej zasadzie, ze kto odezwie sie do brygada_ww, na tego smiertelnie obrazi sie Szamanka i dostanie nadcisnienia. > > Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 16:53 Pienisz się,a nie masz o co.Napisałam Ci prawdę,to co myślę.Nie napisałam,że z Tobą nie ma co się wdawać w dyskusję,lecz,że ja nie mam ochoty.Nie przewiduję żadnych sankcji dla tych,którzy będą z Tobą dyskutować.To wolny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 18:05 Moja rada jest taka Brygado,byś jeszcze raz przeczytała to co napisałam,a później swoją odpowiedź na to i sama wyciągnęła wnioski. Ja mam wrażenie,że tworzysz jakieś niewidzialne byty i z nimi walczysz,bo na pewno nie jest to polemika z tym, co napisałam. Ponadto,czy nie uważasz,że zamiast się wyślizgiwać z tego, co napisałaś, poprzez wykazywanie mi,że inni też byli ironiczni,a ja tego nie przytoczyłam,a tylko Twój wpis i Cię dlatego szykanuję,lepiej byłoby napisać do adresatki tego nieszczęsnego wpisu jedno słowo-przepraszam? Każdy czasami może być poirytowany z różnych przyczyn.Kiedy jednak potrafimy się zdobyć na słowo przepraszam oznacza to,że bierzemy odpowiedzialność za swoje zachowanie,a nie zwalamy winy za nie na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 18:43 Nie, nie tworze zadnych bytow, z ktorymi walcze. Ponadto,czy nie uważasz,że zamiast się wyślizgiwać z tego, co napisałaś, poprze z wykazywanie mi,że inni też byli ironiczni,a ja tego nie przytoczyłam,a tylko Twój wpis i Cię dlatego szykanuję,lepiej byłoby napisać do adresatki tego nieszczęsnego wpisu jedno słowo-przepraszam? Jedno Ci powiem forumowa "ostojo obiektywizmu", mnie szykanujesz za jeden wpis, a nie widzialas na tym forum postow kierowanych do Anki. Jakos to Ci nie przeszkadzalo, nie zwrocilas na to uwagi, bo napisala to Liluchna Twoja ulubiona, ktora wyobrazala Anke w kazdym watku, w ktorym sie wypowiedziala. Podobnie nie zwrocilas uwagi, co Liluchna napisala o kobiecie, z ktora zakonczylo sie nickowe wspollokatorstwo, jakich uzyla slow i w jaki sposob wyszydzila chorobe nowotworowa. Takie slowa nalezy poblazac, a jak ja napisalam jednego chamskiego posta, to juz Twoim zdaniem nalezy mnie szykanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 21:40 Jeśli uważasz to za szykany to przepraszam. Więcej z tego powodu nie będę Cię szykanować. Natomiast co do Liluchny; nie wiem na jakiej podstawie uznałaś,że to moja ulubienica? Rzeczywiście,nie zabierałam głosu w sprawie jej zachowania,bo jak widziałam- jej oponentka Anka nie była jej dłużna i świetnie sobie radziła,zresztą nie tylko z nią.Obraziła też wiele innych osób.Nie wiem kto zaczął i nie zamierzam się mieszać w kłótnie dwóch osób,które obie obrażanie tej drugiej traktują jako rodzaj sportu,czy zawodów-która w tym lepsza i którym to sprawia wyraźną przyjemność. Co im będę przyjemność psuć.Też im się coś od życia należy.Czyż nie? 'Jeśli nie jesteś gotowy zmienić swojego życia,nie można ci pomóc". Hipokrates(460-377 p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 23:14 No i podobnie jak i Larusse, czy Arandano (mysle, ze to jedna i ta sama osoba) wyjatkowo umiejetnie dawala sobie rade w pyskowkach nie potrzebujac mediatora. To tak, co do Anki i obrazajacej jej Liluchny. Na moj post zareagowalas kilkakrotnie, a na to co nawypisywala Liluchna przymknelas oko. I kolejnym postem udowodnilas swoja stronniczosc Szamanko. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 03.12.13, 07:42 brygada_ww napisała: > No i podobnie jak i Larusse, czy Arandano (mysle, ze to jedna i ta sama osoba) > wyjatkowo umiejetnie dawala sobie rade w pyskowkach nie potrzebujac mediatora. > To tak, co do Anki i obrazajacej jej Liluchny. Na moj post zareagowalas kilkakr > otnie, a na to co nawypisywala Liluchna przymknelas oko. I kolejnym postem udow > odnilas swoja stronniczosc Szamanko. Ja w ogóle bym nie zareagowała na Twoje zachowanie gdybyś się tak nie obruszyła,że napisałam,że pozazdrościłaś Larusse uwagi i trollujesz i nie wyśmiewała tego. Gdybym chciała reagować na każde agresywne zachowanie tutaj, to dnia by mi nie starczyło.Jeśli Cię już tak boli,że innym nie wypominam,a Tobie ten jeden jedyny wypadek Twojej agresywności przytaczam,to przypomnę Ci inny; pamiętasz kochana jak tego Marcina,który wzywał policję na swoją narzeczoną zwyzywałaś od chamów? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 03.12.13, 13:37 szaman.ka napisała: > Ja w ogóle bym nie zareagowała na Twoje zachowanie gdybyś się tak nie obruszyła > ,że napisałam,że pozazdrościłaś Larusse uwagi i trollujesz i nie wyśmiewała t > ego. Gdybym chciała reagować na każde agresywne zachowanie tutaj, to dnia by mi > nie starczyło.Jeśli Cię już tak boli,że innym nie wypominam,a Tobie ten jeden > jedyny wypadek Twojej agresywności przytaczam,to przypomnę Ci inny; pamiętas > z kochana jak tego Marcina,który wzywał policję na swoją narzeczoną zwyzywałaś > od chamów? No zalozylam watek o zmarszczkach na rzesach, ale znowu takie chamskie to nie bylo;) A co do Marcina, to tez nie byl mi dluzny, zrobil ze mnie najwieksza chamke tego forum. Dziwi mnie, ze nie zauwazylas, ze spod jakiegokolwiek nicka nie zalogowalby sie Marcin, to wychodzi jego arogacncja, a tak aroganckiej postaci jak Marcin, to nie znajdziesz nigdzie, nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 03.12.13, 14:33 Nie wiem jak to się stało,ale ja w ogóle nie kojarzę Marcina.To jest jego pierwszy wątek,który czytałam.W ogóle też nie kojarzę nicków, pod którymi ewentualnie mógłby pisać.Miałam dość długą przerwę w bytności na forum,a do archiwum nie chce mi się sięgać. Rzeczywiście, nie pozostał Ci dłużny,ale znasz przysłowie: "kto mieczem wojuje od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 03.12.13, 19:30 szaman.ka napisała: > Nie wiem jak to się stało,ale ja w ogóle nie kojarzę Marcina.To jest jego pierw > szy wątek,który czytałam.W ogóle też nie kojarzę nicków, pod którymi ewentualni > e mógłby pisać.Miałam dość długą przerwę w bytności na forum,a do archiwum nie > chce mi się sięgać. No i tak, jak przypuszczalam, wrocilas po tej przerwie. I dobrze:) > Rzeczywiście, nie pozostał Ci dłużny,ale znasz przysłowie: "kto mieczem wojuje > od miecza ginie. Mnie sie przypomnialo nieco przerobione przyslowie "kto z Mieciem wojuje, ten od Miecia ginie" chyba od Dingdonga;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Zamykam to forum 03.12.13, 19:55 brygada_ww napisała: > Mnie sie przypomnialo nieco przerobione przyslowie "kto z Mieciem wojuje, ten o > d Miecia ginie" chyba od Dingdonga;) pamiec masz fenomenalna, jak to napisalas, przypomnialam sobie :)) co prawda nie autora.. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 04.12.13, 00:59 Zanim pojde spac Szamanko, to wiedz jedno, ze to nie ja Cie wyzywalam z racji wieku. Mam dziadka, ktory zyje do dzis i ktory dawal mi na knajpe, jak mialam problemy, nawet codziennie. Karmil mnie w snackbarach i bardzo go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 zyje 04.12.13, 09:18 Hej, wyczytalem wlasnie, ze sie ludzie zastanawiaja co z kropidlem, nie obrazil sie, nie zaginal, zyje, a nie pisze ostatnio zbyt duzo wlasciwie nie wiem czemu, chyba ma inne zajecia, ale pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: zyje 04.12.13, 09:53 Kropidło, poczytał o uważności i świeci świętą wodą swoją parafię. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: zyje 04.12.13, 17:17 to.niemozliwe napisał: > Kropidło, poczytał o uważności i świeci świętą wodą swoją parafię. ;-) Parafia pw. sw. Niemozliwego :) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: zyje 07.12.13, 12:38 Parafia pw. sw. Niemozliwego :) Dobre!!:)) Moze by tak to forum nazwac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: zyje 04.12.13, 12:26 kropidlo5 napisał: > Hej, wyczytalem wlasnie, ze sie ludzie zastanawiaja co z kropidlem, nie obrazil > sie, nie zaginal, zyje, a nie pisze ostatnio zbyt duzo wlasciwie nie wiem czem > u, chyba ma inne zajecia, ale pozdrawia. jak tam rozgrywki w warcaby? udalo Ci sie wygrac trzema damkami?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: zyje 04.12.13, 17:16 > jak tam rozgrywki w warcaby? udalo Ci sie wygrac trzema damkami?:-) ostatnio gram raczej w gomoku. w warcaby niepredko bede mial 3 damki na jedna, bo ogolnie slaby jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: zyje 04.12.13, 18:20 kropidlo5 napisał: > > jak tam rozgrywki w warcaby? udalo Ci sie wygrac trzema damkami?:-) > > ostatnio gram raczej w gomoku. > w warcaby niepredko bede mial 3 damki na jedna, bo ogolnie slaby jestem. > e tam, trening czyni mistrza;) a w przerwach gomoku, moglbys pomyslec czasem o swoich fankach:-) i skrobnac cos refleksyjnego, inaczej faktycznie lutsyfer zamknie tu podwoje i to bedzie farsy kres, a w sumie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: zyje 04.12.13, 21:42 yaxe napisała: > kropidlo5 napisał: > > > > jak tam rozgrywki w warcaby? udalo Ci sie wygrac trzema damkami?:-) > > > > ostatnio gram raczej w gomoku. > > w warcaby niepredko bede mial 3 damki na jedna, bo ogolnie slaby jestem. > > > > > e tam, trening czyni mistrza;) > > a w przerwach gomoku, moglbys pomyslec czasem o swoich fankach:-) > i skrobnac cos refleksyjnego, inaczej faktycznie lutsyfer zamknie tu podwoje > > i to bedzie farsy kres, a w sumie szkoda Kiedys Janek Himilsbach (napisze tak o nim, jakby byl moim kumplem) powiedzial- zapytany dlaczego jeo rozne opowiesci o historii jego zycia nie zawsze sie pokrywaja: 'a ile razy mozna pie...c to samo' :D Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: zyje 04.12.13, 22:29 kropidlo5 napisał: > > e tam, trening czyni mistrza;) > > > > a w przerwach gomoku, moglbys pomyslec czasem o swoich fankach:-) > > i skrobnac cos refleksyjnego, inaczej faktycznie lutsyfer zamknie tu podw > oje > > > > i to bedzie farsy kres, a w sumie szkoda > > > Kiedys Janek Himilsbach (napisze tak o nim, jakby byl moim kumplem) powiedzial- > zapytany dlaczego jeo rozne opowiesci o historii jego zycia nie zawsze sie pok > rywaja: > 'a ile razy mozna pie...c to samo' > > :D ale sluchacze za kazdym razem inni... ja Twoich opowiesci nie slyszalam, odeszlam z forum dlugo przed Twoim przyjsciem ale rozumiem, ze masz dosc, tez kiedys mialam:-) trzeba dawkowac, wtedy moze sie nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: zyje 04.12.13, 23:42 plusem tego forum byly Twoje watki, rozwazania na jakis temat minusem tego forum sa wyssane z palca historie/watki zakladane przez jednorazowe nicki ktos kto dba o formule tego forum, powinien to przemyslec;D moje skromne zdanie w tym temacie, chyba odmienne nieco od pozostalych uczestnikow forum Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: zyje 07.12.13, 23:45 Dzieki. Moze sie wyczerpalem, jak Zaorski z szopka noworoczna:) Ostatnio uznalem, ze mim najwiekszym wrogiem, krytykiem, sedzia i policjantem bylem i jestem ja sam. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 01:30 kropidlo5 napisał: > Hej, wyczytalem wlasnie, ze sie ludzie zastanawiaja co z kropidlem, nie obrazil > sie, nie zaginal, zyje, a nie pisze ostatnio zbyt duzo wlasciwie nie wiem czem > u, chyba ma inne zajecia, ale pozdrawia. Czy to Ty w takim razie obrazales Szamanke i na mnie zwalales? Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 12:29 brygada_ww napisała: > kropidlo5 napisał: > > > Hej, wyczytalem wlasnie, ze sie ludzie zastanawiaja co z kropidlem, nie o > brazil > > sie, nie zaginal, zyje, a nie pisze ostatnio zbyt duzo wlasciwie nie wie > m czem > > u, chyba ma inne zajecia, ale pozdrawia. > > Czy to Ty w takim razie obrazales Szamanke i na mnie zwalales? Gdy Lutsyfer pisze ze jestes klonem Witch, wiem ze sie myli lub dezinformuje, gdy Ty piszesz takie rzeczy moj oglad forum popada w ruine;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 14:35 yaxe napisała: > > Czy to Ty w takim razie obrazales Szamanke i na mnie zwalales? > > > Gdy Lutsyfer pisze ze jestes klonem Witch, wiem ze sie myli lub dezinformuje, g > dy Ty piszesz takie rzeczy moj oglad forum popada w ruine;) Lucyfer pisal, ze moj nick oznacza brygada witch witch, ale to ww nie od tego. Fakt, ze czasem w kwestiach feministycznych mam podobne zdanie, co Witch, jednak nie jestem zadnym klonem Witch. Podobnie myslala Szamanka, ale tez sie mylila. A co do Kropidla, tak w pierwszym momencie po tym poscie pomyslalam, ze to moj dziadek forumuje, o czym nic nie bylo mi wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 15:37 A ja mam pewność,że to nie Kropidło mnie obrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 17:23 szaman.ka napisała: > A ja mam pewność,że to nie Kropidło mnie obrażał. To prawda, ze Kropidlo zawsze byl kulturalny i lubiany, szkoda, ze juz tu rzadko zaglada, bo forum spustoszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 17:54 brygada_ww napisała: > szaman.ka napisała: > > > A ja mam pewność,że to nie Kropidło mnie obrażał. > > To prawda, ze Kropidlo zawsze byl kulturalny i lubiany, szkoda, ze juz tu rzad > ko zaglada, bo forum spustoszalo. Malwi tez zniknela... Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 17:59 A ja myślę,że jesteście trochę egoistyczni w tym przyzywaniu Kropidły na forum. Być może ma inne, ciekawsze,albo ważniejsze zajęcia,? Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie-w-alker Re: To ciesz sie ze, zyjesz 07.12.13, 16:00 Kto szamankę obrażał to łatwo poznać po sposobie myślenia tej osoby.Może to ja? Może miałem swoje powody- jak to szamanka pisze? Kiedyś mi tu zarzucano ,że jestem gejem,więc zmieniłem nicka i płeć pozostawiłem nieokreśloną, zgodnie z ideą gender. A swoją drogą ;w mediach nic tylko gender,z ambony gender,a wy nie macie nic do powiedzenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 04.12.13, 18:50 Nie myślę,że to Ty.To zresztą bez znaczenia.Świadczy to tylko o głupocie i poziomie tego, kto to robił. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 16:12 Jeśli nie widzisz, czy nie widzicie agresji, to przypuszczam,że przywykłyście do niej,a przyzwyczajenie staje się drugą naturą. Co do klimatu, to nic negatywnego o nim nie napisałam,(to już sobie dopowiedziałaś).Napisałam tylko,że komuś może nie odpowiadać taki klimat.Tobie chyba też nie leżą wszystkie klimaty? Teraz napiszę szerzej, co myślę. Nie twierdzę ,że wszystkie osoby tutaj są agresywne,ale nie podoba mi się,że osoby piszące na forum z prośbą o radę, służą niektórym osobom za worki treningowe przy biernej,pasywnej postawie większości,a nawet akceptacji i pochwałach co poniektórych, innych uczestników. Myślę,że takie podpinanie się pod agresora służy skanalizowaniu własnej agresji,której ktoś nie ma odwagi sam uzewnętrznić .Przykład z wczoraj: osoba zwraca się z prośbą o radę w sprawie zachowania córki.Ktoś nie mając żadnych,ale to naprawdę żadnych informacji o kobiecie zarzuca jej ,że ma patologię w domu i parę innych równie "przyjemnych" rzeczy. I Wy tego nie widzicie? To myślę,że czas odpocząć od forum.To naprawdę uzależnia, podobnie jak przemoc. Jest taka piosenka: "Twoja niemoc rodzi przemoc". Dominuje postawa braku szacunku do innych ludzi.Trudno mi ocenić na ile na to wpływ mają braki w umiejętnościach komunikacyjnych. Zwykle jest tak,że ktoś coś napisał, a komuś innemu się wydaje,że jest inaczej i wtedy zamiast napisać:" moim zdaniem" ,"ja tak uważam", "wydaje mi się"itd. Ten ktoś pisze:" Nie masz racji" lub "mylisz się".To zwykle prowokuje tę drugą osobę również do agresji. Niewiele osób z forum potrafi się przyznać do takich uczuć jak:nienawiść,złość,zazdrość,pogarda itp. Niestety, jest to wtedy tak,że te uczucia i tak wychodzą w postaci agresji,tylko zainteresowanemu się wydaje,że są niewidoczne,bo często takie są- dla niego samego, ponieważ tak głęboko zostały stłumione. Ja wiem,że nigdy na forum nie będę lubiana, ani popularna,bo mówię rzeczy niepopularne,często godzące w czyjś idealny obraz siebie.Chyba najbardziej boli; gdy się komuś odbiera złudzenia na jego temat,.Wiem to z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zamykam to forum 02.12.13, 15:49 lutsyfer napisał: > Niech sobie stali bywalcy prywatne forum zaloza, niech sie prywatnie spotykaja, > zniknie to forum tak, jak i zniknal czat gazety A kim Ty jesteś, żeby zamykac to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Zamykam to forum 02.12.13, 16:42 mona.blue napisała: > lutsyfer napisał: > > > Niech sobie stali bywalcy prywatne forum zaloza, niech sie prywatnie spot > ykaja, > > zniknie to forum tak, jak i zniknal czat gazety > > A kim Ty jesteś, żeby zamykac to forum? I komu ono przeszkadza? Moze takim postem chcial zachecic do pisania, bo ostatnio jest niewiele postow. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 02.12.13, 20:39 kilka dni temu odkryłam, gdzie na ekranie wyświetla się: obecni na forum teraz akurat jestem ja i Anka, niesamowite :) przepraszam, że zaśmiecam... w sumie może forum miało takie zamierzenie, by tylko tematy psychologiczne poruszać, może założycielowi i adminowi wcale się nie podoba w jaką stronę forum popłynęło.... choć problemy psychologiczne nadal tu są poruszane Odpowiedz Link Zgłoś
lutsyfer Re: Zamykam to forum 02.12.13, 21:28 Nudzilo mi sie, a wy na powaznie takie rzeczy bierzecie. Nie mam tu zadnych uprawnien Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 21:43 Ja nie wzięłam na poważnie,ale podzielam Twoją opinię,że forum jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zamykam to forum 02.12.13, 21:39 malwi.4 napisała: > kilka dni temu odkryłam, gdzie na ekranie wyświetla się: obecni na forum > > teraz akurat jestem ja i Anka, niesamowite :) > > a gdzie się wyświetla? Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Zamykam to forum 02.12.13, 21:42 TY faktycznie mas spóźniony zapłon Mona! Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.4 Re: Zamykam to forum 03.12.13, 00:14 Mona musisz mieć w ustawieniach: pokazuj mnie na liście obecnych na forum, lista obecnych jest na stronie głównej poniżej spisu wątków. No nie mogę dziś zasnąć.... Bezsenność mnie dopadła. Moze odreagowywuję dzisiejsze świąteczne zakupy. I ten watek o duchach mnie przestraszył ;) Ale juz kończę na dziś. Zamykam forum. I próbuje liczyć barany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Zamykam to forum 03.12.13, 07:59 Zamknąć to można drzwi...wychodząc i tyle masz do powiedzenia w temacie istnienia tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Lutsyfer 03.12.13, 17:18 zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Lutsyfer 03.12.13, 17:32 yaxe napisała: > zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu;-) > ja chyba sie domyślam Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 03.12.13, 17:34 mona.blue napisała: > yaxe napisała: > > > zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu;-) > > > ja chyba sie domyślam > > ja tez mam jeden nick, ale nie znalam forum tak dobrze, wiec nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.ka Re: Lutsyfer 03.12.13, 19:06 Ja typuję,że to Life za swoje uczynki w poprzednim wcieleniu odrabia karmę. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Lutsyfer 03.12.13, 19:34 szaman.ka napisała: > Ja typuję,że to Life za swoje uczynki w poprzednim wcieleniu odrabia karmę. Albo forumowy Adam, ktory nie raz przeciez mowil, ze wypierniczy to forum i nigdy tego nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 03.12.13, 19:45 brygada_ww napisała: > szaman.ka napisała: > > > Ja typuję,że to Life za swoje uczynki w poprzednim wcieleniu odrabia karm > ę. > > Albo forumowy Adam, ktory nie raz przeciez mowil, ze wypierniczy to forum i nig > dy tego nie zrobil. jesli chodzi o Live, to wg mnie pudlo: forum.gazeta.pl/forum/w,210,147771872,147855001,O_jak_dobrze_ze_wrociles_juz_sie_martwilem_caly.html Lutsyfer nie rozmawia sam ze soba Jesli chodzi o Adama, to nie moge nic powiedziec, bo pewnie wtedy nie bylo mnie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 03.12.13, 22:00 brygada_ww napisała: > Albo forumowy Adam, ktory nie raz przeciez mowil, ze wypierniczy to forum i nig > dy tego nie zrobil. Brygada, jesli masz na mysli nick ja.adam, to byl Hatroha, pozegnal sie z forum jakis czas temu mi ta cala sytuacja i ten klimat to z reorganizacja lub redukcja etatow sie kojarzy mowilam Tobie Malwi, ze nas tu 7m osob jest ;D i zobacz ile w watku sie wpisalo:)) watek testowy?? pozostaly szare eminencje; zmiany ida... fantazjuje?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Lutsyfer 03.12.13, 22:26 Nie wiem, czy fantazjujesz, czy nie, bo ja sama nie mam pojecia, o co tu chodzi. Wpadam na to forum od momentu odkad forum gazeta zalozono tak juz z przyzwyczajenia, dla rozrywki, wymiany pogladow i poczytania czegos ciekawego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Lutsyfer 04.12.13, 00:50 A cos nasza nieodżałowana Ledunia znikneła ostatnio. Czyżby nowy nick? Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 12.12.13, 17:13 mona.blue napisała: > yaxe napisała: > > > zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu;-) > > > ja chyba sie domyślam > > z Dublina? i -> k ? Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 21.12.13, 08:08 yaxe napisała: > mona.blue napisała: > > > yaxe napisała: > > > > > zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu;-) > > > > > ja chyba sie domyślam > > > > > > z Dublina? i -> k > > ? ok, to mam jeszcze jedna opcje:) double m? blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Lutsyfer 21.12.13, 12:23 yaxe napisała: > yaxe napisała: > > > mona.blue napisała: > > > > > yaxe napisała: > > > > > > > zanim zamkniesz, napisz kim byles we wczesniejszym wcieleniu; > -) > > > > > > > ja chyba sie domyślam > > > > > > > > > > z Dublina? i -> k > > > > ? > > ok, to mam jeszcze jedna opcje:) > double m? blizej? nie wiem, kto to jest double m ;) z Dublina nie moim zdaniem w Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Lutsyfer 21.12.13, 19:29 mona.blue napisała: > z Dublina nie > > moim zdaniem w Warszawy ten z Dublina to tez z Warszawy, ulozylam szarade aby nie podawac nicka wprost;) nie wazne, moze sam sie kiedys ujawni;) Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Po malej korekcieupiejkszajacej-Zmykam z tego fora 03.12.13, 19:56 lutsyfer napisał: > Niech sobie stali bywalcy prywatne forum zaloza, niech sie prywatnie spotykaja, > zniknie to forum tak, jak i zniknal czat gazety .... Ja Lutcyfer, powiadam wam ludziska ze mnie w dupie ciezko cosik sciska, a ze sciska to zem wybzdzil:"Zmykam z tego fora!" Ano zmykaj, gdzie kopyta cie poniosa chocby, do samego piekla, gdzie diablatka tron ci wymiotly...I niech sobie stali bywalcy tez trony wymiota chocby twoim diabelskim czadem (moze czatem)....Ktorego masz pod dostakiem jakozesz ty sam honorowy gzetny Lucyfer. Odpowiedz Link Zgłoś