Gość: MOOKKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 01:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: R Y B - KRÓL NA FORUM !!!!!!!!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.08.04, 01:09 Nieeeeeeeeeeee...Dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOOKKI Re: R Y B - KRÓL NA FORUM !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 01:14 BEZAPELACYJNIE ......!!!! EL/R/EKCJA MUROWANA !!! KRÓL RYB I A JA PIERWSZ DAMA (PODDANA) DOBRANOC !!MIŁO BYŁO SIĘ Z TOBĄ NAPIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Ups 13.08.04, 01:33 Witam:) Czy ja mam czytac te watki po 150 postow - czy ktos mi stresci w dwoch zdaniach?:)) Pozdrawiam troche zagubiona:)) JasminTea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mookkie Re: Ups IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 01:40 nie da rady w dwóch słowach , zaczęło się , że RYB się rozmarzył , bo żona wyjechała, on wziął butelkę wina pustą/pełną do połowy i się wszystkim pochwalił , ze ma problem ....no i posypało się , ale tak , ze bezapelacyjnie JEST KRÓLEM tego forum , a niektóre teksty to ho,ho ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Ups 13.08.04, 01:52 A tak - ja bardzo lubie rybowe posty:))) Mimo tego,ze jestem hedonistka < chwilami>:)) Milych snow - chyba nie bardzo mam sily juz pisac na dzis:) Pozdrawiam JasminTea Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ups 13.08.04, 02:17 jasmintea napisała: > A tak - ja bardzo lubie rybowe posty:))) Mimo tego,ze jestem hedonistka < > chwilami>:)) > > Milych snow - chyba nie bardzo mam sily juz pisac na dzis:) > > Pozdrawiam > > JasminTea > Witaj i żegnaj zatem:) A siły trzeba oszczędzać - jedni piszą, drudzy czytają. Raczej pisz:))) Pozdr. MM Odpowiedz Link Zgłoś