Dodaj do ulubionych

Tak to juz jest

05.01.14, 22:17
Etykieta spamera dla osoby myslacej inaczej.
Obserwuj wątek
    • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:29
      Przelogowana brygada_ww
      Szanowna Adam inistracja uznala mnie za spamerke tylko wylacznie za poglady, owszem ponioslo mnie czasem, ale nie sadze, zebym spamowala. Odmienne poglady nie sa spamem, a To.niemozliwe kieruje sie tylko i wylacznie osobista niechecia.
      • to.niemozliwe Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:50
        Nie moderuje juz forum i nie mam wplywu na to co jest i kiedy usuwane.
        • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:58
          to.niemozliwe napisał:

> Nie moderuje juz forum i nie mam wplywu na to co jest i kiedy usuwane.

Mnie nie chodzi o wylatujace posty, bo mi to akutar lata i powiewa. Napisalam cos bardzo powaznego i w dobrej grzecznej formie i w tym momencie wyslwietlilo mi sie, ze jestem spamerka. Juz myslalam, ze to w odwecie za watek o podejsciu racjonalistycznym, ale byc moze sie myle.
          • to.niemozliwe Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:02
            Z pewnoscia mylisz sie, ze mam z tym cokolwiek wspolnego.
            • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:04
              to.niemozliwe napisał:

> Z pewnoscia mylisz sie, ze mam z tym cokolwiek wspolnego.

Moze i nie masz, ale nawet jakbys mial, to i tak sie nie przyznasz.
              • to.niemozliwe Re: Tak to juz jest 06.01.14, 05:48
                Podobnie nie przyznaje sie, ze jestem wielbladem. :-D
                • brygada_ww Re: Tak to juz jest 06.01.14, 13:50
                  to.niemozliwe napisał:

> Podobnie nie przyznaje sie, ze jestem wielbladem. :-D

Ja juz przesledzila doslownie wszystko, wielbladem to bylam ja, ale dluzej tez juz nie zamierzam;)
            • clarissa3 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:06
              trudno uwierzyc - sprobuj moze jeszcze raz bo czasem gdy polaczenie jest kiepskie to dziwne rzeczy sie dzieja - mam nadzieje ze to to!
              • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:19
                Dolaczyl sie pewnie Jasiek Wedrowniczek, bo w swoim watku napisal o mnie, ze dalam sie sprowokowac z ta Palestyna i przechwycilam temat.
                • clarissa3 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:24
                  a za wulgarne bluzgi pod adresem kobiet tu nie kasuja? Ciekawe ...
                  • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:28
                    clarissa3 napisała:

> a za wulgarne bluzgi pod adresem kobiet tu nie kasuja? Ciekawe ...

Facetom zawsze wiecej uchodzi, patrz Ryb napisal, ze pil kilka dni i zadnego komentarza, ze on taki czy taki a na mnie gromy z jasnego nieba. Chociaz Ryb tez mogl sie postarac o uznanie mnie za spamerke, bo mu w jeden z swiatecznych wieczorow napisalam, ze jaki ojciec taka corka. Nie chce mi sie wiecej, bo mozna dlugo wymieniac i spekulowac kto do samej Adam inistracji napisal.
                    • mona.blue Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:35
                      Gromy chyba na Ciebie nie spadły, tylko delikatne zwrócenie uwagi, że alkohol to nie rozwiązanie, że lepiej na niego uważać.
                      • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:46
                        mona.blue napisała:

> Gromy chyba na Ciebie nie spadły, tylko delikatne zwrócenie uwagi, że alkohol t
                        > o nie rozwiązanie, że lepiej na niego uważać.

Tak wlasnie robie, ale mam prawo do swiat, jak kazdy, a jak sie spedza je samotnie to mozna wypic kilka piw do lustra, czy komputera Muzy. Ja nigdy nie rozwiazywalam problemow w alkoholu i nie rozwiazuje, po prostu od czasu do czasu mam silna wole, jak wspomniany przeze mnie jeden szanowany obywatel.
                        • mona.blue Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:51
                          To dobrze, a święta lepiej spędzać z bliskimi.
                          • clarissa3 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:58
                            nie kazdy moze, mona, a klepanie ze takie sa lepsze tylko do drinka moze zaprowadzic, mysle.
                          • brygada_ww Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:58
                            mona.blue napisała:

> To dobrze, a święta lepiej spędzać z bliskimi.

Dokladnie, wiem o tym.

Jeszcze jedno powiem, co bylo niesprawiedliwe w watku Jaska Wedrowniczka. Ja zasugerowalam, ze Liluchna77 pisala kiedys z trollowskiego nicka Psychopata.z.borderline i Jasiek wystawil diagnoze na podstawie nicka, ze ta osoba faktycznie ma takie zaburzenie. Wrozenie z fusow, nic wiecej, bo mysle, ze ta sasiadka forumowa zalozyla taki nick dla prowokacji. Mnie na forum nie przeszkadzala, moze jak sugerowala Yaxe byla przeciw mnie, ale tak czy inaczej lubilam ja poczytac, zamiast z forum wyganiac i zakladac bana na IP.
                            • mona.blue Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:09
                              O masz swojego nicka :)

btw. są na forumu wątki pt. 'Anka - przepraszam', 'do malwi', a wątek 'Mona - przepraszam' zniknał w ciągu jednej nocy.
                              • brygada_ww Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:12
                                mona.blue napisała:

> O masz swojego nicka :)

A no mam i sie ciesze, bo tez sie do niego przyzwyczailam:)

> btw. są na forumu wątki pt. 'Anka - przepraszam', 'do malwi', a wątek 'Mona - p
                                > rzepraszam' zniknał w ciągu jednej nocy.

Tak to juz jest, jak w tytule watku:(
                            • yaxe Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:19
                              brygada_ww napisała:

> mona.blue napisała:
                              >
                              > > To dobrze, a święta lepiej spędzać z bliskimi.
                              >
                              > Dokladnie, wiem o tym.
                              >
                              > Jeszcze jedno powiem, co bylo niesprawiedliwe w watku Jaska Wedrowniczka. Ja za
                              > sugerowalam, ze Liluchna77 pisala kiedys z trollowskiego nicka Psychopata.z.bor
                              > derline i Jasiek wystawil diagnoze na podstawie nicka, ze ta osoba faktycznie m
                              > a takie zaburzenie. Wrozenie z fusow, nic wiecej, bo mysle, ze ta sasiadka foru
                              > mowa zalozyla taki nick dla prowokacji. Mnie na forum nie przeszkadzala, moze j
                              > ak sugerowala Yaxe byla przeciw mnie, ale tak czy inaczej lubilam ja poczytac,
                              > zamiast z forum wyganiac i zakladac bana na IP.

Brygada nie znam zadnej psychopatki.z.bordeline,
                              pisalam jedynie do Liluchny ze niby jest za Toba, a ciagnie Cie w dol.

Dziwne rzeczy z blokowaniem, ja tez bylam, o co chodzi?
                              Nikogi nie obrazilam, admin wycial tylko raz moje 3 nic nieznaczace posty w rozmowie z Toba i Mona, razem z Waszymi, co jest grane?

Nie chcialam sie juz logowac ale Jan Wedrownik pisze jakies dezinfromacje o mnie, to chcialam sprostowac, a tu ban.

• mona.blue Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:19
                              Ja też sobie w Sylwestra popiłam dobrego winka :)
                              • brygada_ww Re: Tak to juz jest 06.01.14, 02:05
                                mona.blue napisała:

> Ja też sobie w Sylwestra popiłam dobrego winka :)

Ja piwa.
                                Cholera, nie moge spac, powiem Ci, ze moze to nie Klosowski wyrzucil Muze, tylko ta, ktora jej sie czepiala, ze Muza nic nie robi, tylko szpieguje. Ale mam nadzieje, ze Muza wrocila i zostanie, zeby tu cos napisac.
                                • mona.blue Re: Tak to juz jest 07.01.14, 12:28
                                  brygada_ww napisała:

> Cholera, nie moge spac, powiem Ci, ze moze to nie Klosowski wyrzucil Muze, tylk
                                  > o ta, ktora jej sie czepiala, ze Muza nic nie robi, tylko szpieguje. Ale mam na
                                  > dzieje, ze Muza wrocila i zostanie, zeby tu cos napisac.

Nie bardzo kojarze muzę, poza tym, że to chyba ona miała cos przeciw ludziom jedzącym nożem i widelcem odrotnie trzymając je w rękach.

A klossowski to było dopiero, takie kontrowersje, jakie on wypisywał, to rzadko kto.
    • mona.blue Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:41
      A ja sie tak przyzwyczaiłam do tego nicka. Optuje do administracji o przywrócenie.
      • yadaxad Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:58
        Psychologia radzi sobie bez moderacji od lat, taka jej uroda.
      • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 22:59
        A po co? Nativeau sie o to postaral, to wiem na 100%.
        • mona.blue Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:11
          Ja to bym jego zablokowała za to brutalne i chamskie oczernianie kobiet.
          • brygada_ww Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:13
            mona.blue napisała:

> Ja to bym jego zablokowała za to brutalne i chamskie oczernianie kobiet.

A ja nie, jak chce pluc, to niech pluje, ale nich ma swiadomosc, ze kobiety tez, niczym lamy potrafia pluc. Dobrej nocy Mona.
            • mona.blue Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:21
              Dobranoc.
      • adw40 Re: Tak to juz jest 05.01.14, 23:05
        To samo bylo na romantice za jeden wiersz i to jak najbardziej na temat, a teraz jest tam smietnik i wiecej nie wchodze.
        • mona.blue Re: Tak to juz jest 06.01.14, 00:21
          to tu zamieszczaj ;)
          • brygada_ww Re: Tak to juz jest 06.01.14, 02:44
            mona.blue napisała:

> to tu zamieszczaj ;)

Juz nie mam weny do pisania wierszy, za duzo obowiazkow, dziecko, ktore nie da sie skupic matce w tym wieku.
            Pamietam jak kiedys napisalam wiersz o dentystce w lesie, ale sama go juz nie znajde.
            Bylo to cos przerobionego ze swierszczy w lesie:)

To nie ja, to nie ja, to nie ja szeleszcze
            To nie ja, to szeleszcza kleszcze;)

• brygada_ww Re: Tak to juz jest 07.01.14, 00:32
            mona.blue napisała:

> to tu zamieszczaj ;)

Gdy emocje juz opadly,
            Gdy wieczorny spadl juz deszcz,
            Nigdy o mnie nie zapomnij,
            I zyj, no i rob co chcesz

;)
            • mona.blue Re: Tak to juz jest 07.01.14, 09:44
              brygada_ww napisała:

>
              > Gdy emocje juz opadly,
              > Gdy wieczorny spadl juz deszcz,
              > Nigdy o mnie nie zapomnij,
              > I zyj, no i rob co chcesz
              >
              > ;)

:D
    • hansii Tak pro forma... 06.01.14, 08:38
      to czlek sie cieszy, gdy mieszka daleko od "rodzinki"

- tej prawdziwej

- a i tej forumowej tesz :)
      • brygada_ww Re: Tak pro forma... 06.01.14, 13:53
        hansii napisał:

> to czlek sie cieszy, gdy mieszka daleko od "rodzinki"
        >
        > - tej prawdziwej
        >
        > - a i tej forumowej tesz :)

Pozwole sobie wkleic sygnaturke by A_iii_ty:
        jaskinia, z czysciutkim piaskiem jako podloga, zrodelkiem krystalicznej wody, z pieknym widokiem na wzgorza, drzewami owocowymi wokol, rwaca rzeczka i rybkami rzucajacymi sie na haczyk z radoscia ... i nic nie robic, tylko byc ... acha i o zachodzie slonca, butelka dobrego wina i cygarko skrecane miedzy nogami pieknej dziewczyny ... won z telewizja, internetem, szkolami, kosciolami, fabrykami, polityka, medycyna i kupami ludzkimi ...

• malwi.4 Re: Tak to juz jest 07.01.14, 16:28
      Brygado zostań na forum. Wobec Ciebie też nam wyrzuty, ze podburzałam w pewniej sposób. Forum bez Ciebie nie będzie takie samo.

W ogóle bardzo tu namieszałam. I bardzo czuję niesmak (i go rozumiem) wszystkich forumowiczów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka