ankaskakanka10 05.04.15, 18:40 Proponuję przeprowadzić ankietę na najlepszą użytkowniczkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaskakanka10 Re: ankieta 08.04.15, 15:13 przecież pisałam w rodzajniku żeńskim, nie dość wyraźnie? Faceci powinni według mnie zajmować należne im miejsce czyli ........ w śmietniku :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansii hiba rakieta? 08.04.15, 15:20 ankaskakanka10 napisała: > przecież pisałam w rodzajniku żeńskim, nie dość wyraźnie? > Faceci powinni według mnie zajmować należne im miejsce czyli ........ w śmietni > ku :D I na to foro - sladem FK - wdarla sie dyskryminacja... __________________________________________ A i w Ameryce Murzynow juz nie bija. - teraz Murzyni bija Bialych (jak i na tym foro) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia29_2 Re: ankieta 08.04.15, 15:17 Anka, nie przesadzaj. Generalizujesz, bo skrzywdzili Cię faceci, ale może jednak nie wszyscy są beznadziejni. Sama przecież wychowujesz syna... Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: ankieta 08.04.15, 15:21 Jak znasz takiego to podaj adres ;) A mój syn? Cóż staram się go uczyć szacunku zwłaszcza do kobiet,a co z niego wyrośnie? Tego nie wiem. Ale wiem z pewnością,że gdy którejś dokuczy to go wyklnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: ankieta 05.05.15, 14:09 wiolcia29_2 napisała: > Anka, nie przesadzaj. Generalizujesz, bo skrzywdzili Cię faceci, ale może jedna > k nie wszyscy są beznadziejni. Sama przecież wychowujesz syna... > gdzies tu niedawno opisala jak skrzywdzila ja najbardziej matka...ja sie juz pogubilem. :-) ale ok ,jako odpowiedz na ankowe ankiety w kwestii najlesza uzytkowniczka tego forum posluze sie cytatem z harry potera : harry poter i kamien filozoficzny : "Może nie jestem śliczna, Może i łach ze mnie stary, Lecz choćbyś świat przeszukał, Tak mądrej nie znajdziesz tiary. Możecie mieć meloniki, Możecie mieć panamy, Lecz jam jest Tiara Losu, Co jeszcze nie jest zbadany...." to kwintesencja najlepszej uzytkowiniczki forum :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: ankieta 08.04.15, 15:47 Myślałam nim weszłam na neta,że tylko mi się wydaje to co widzę w około - net jednak daje poczucie bezkarności,anonimowości i zobaczyłam co zobaczyłam -potwierdzając tylko moje przypuszczenia niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka10 Re: ankieta 05.05.15, 14:57 wszyscy jednacy - ktoś kto czytał o moim życiu na priv o którym tu piszę sprzedał mnie - i nie był to nikt inny jak facet :D aby było zabawniej podszywający się pod kobietę. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś